System of A Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
célszerû lenne tõle megkérdezni.
Karmi mekkora a mellbõséged????????????????????
Kuss!-magyarázta.
Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.
Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
egyébként láccik h csak addig vagy nagymenõ amíg tuti h erõsebb meg idõsebb vagy nála.
Kuss!-magyarázta.
ÚJREK!!!4
Kuss!-magyarázta.
jah, és vond ki lécci 2005 bõl az 1991et.
14....azért ír 14-18at talán nem??????????????????
nem vagyok "monitormögülbeszólogatok" ember.
én csak visszavágok arra amiket írsz.
Kuss!-magyarázta.
vagy te is tipikus "monitormögülbeszólogatok" enber vagy?
:-O http://www.ashes.hu O-:
érdekes:
a soados fórumon 12 voltál, aztán 2 hét múlva itt 13, mosmegmár 14-18 között
érdekes.
:-O http://www.ashes.hu O-:
Karmi, kicsit hiányzik, dehát itt is tok veletek beszélni, meg itt a gonosz szacsi se olyan nagypofájú😊)
Kuss!-magyarázta.
Hát,aza wiw izé semmire se yoo,csak úgy van.. émmár 3 ismit is találtam...
És,amúgy hijányzik a másik fórum...?
egyébként az a wiw miahalálra jó?😄DD
én eddig 1 ismerõsömet találtam ott😄
Kuss!-magyarázta.
Dehonnem vagy arcika..... olyan kis édes becézés,nemtom,h mibajod van vele...
¡Hala Madrid!
nem tudod elküldeni?
[email protected] 😊)
kössz
asszem 3 napon belül jön 1 új. vid a BDO-ról.
Kuss!-magyarázta.