System of A Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kill Rock 'n' Roll
Holy Mountain
¡Hala Madrid!
valaki pls töltse fel az mp3-akat mert kíváncsi vagyok !
¡Hala Madrid!
Kíváncsi vagyok ki mit hall...<#vigyor2>#vigyor2>
majd teljes albumra kiváncsi leszek, de egyre silányabbak.
*hihi ** *
nemtom Ti hogy vagytok vele, de akárhányszor a holy Mountain-t hallgatom, mindig az Aerialst hallom ki belõle.. tök hasonló a 2 szám! ez peesze nem baj! 😊
¡Hala Madrid!
ugye milyen kir a kill rocknroll?
1ébként remélem több gitárszóló lesz az új albumokon😊)
Kuss!-magyarázta.
¡Hala Madrid!
sztem tök rendben van az egész hangzása, sõt, ha tartják a cigaro keménységét, akkor méginkább szeretni fogom az albumot!😊
¡Hala Madrid!
Én viszont (szerencsétekre) egy héten belül elhúzom a csíkocskát,és yoodarabig nemis fogtok látni. 😊)
Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.
http://soadonefnet.com -on regisztráljatok, és ott irány a downloads forum! 😉
¡Hala Madrid!
egyébként sztem (és valszeg 1 véleményen vagyunk) van pár régreg akire lehetne mondani h újreg, a hszeibõl következõen
Kuss!-magyarázta.
nem vagyok spammer.
csak nincs se erõm se kedvem új topikot nyitni ennek.
vagy te azt gondolod h a határtalan hülyeség áramlik a hszeimbõl?
kösz h ennyire becsülsz.
Kuss!-magyarázta.
Az egyik a regisztráció idõpontját veszi figyelmbe.
A másik a hozzászólásokban tükrözött komolyságot illetve érettséget.
egyébként te újabb reg vagy mint én szal 😊
Kuss!-magyarázta.
hogyhogy nem leszel máá sokáig?
Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.
Úgy tudom április-május.<#nemtudom>#nemtudom>
Új album mikor jelenik meg?
*hihi ** *
nemtom miabaja velem.
biztos elfelejti h õis volt újreg
monnyuk má nem leszek sokáig😄
Kuss!-magyarázta.
najó... bevallom: szacsi utál téged... Dehát,senkitse szerethet mindenki! Meg gondolj bele.... szacsi szinte szivességet tesz neked azzal,h szivat... tiszta unalmas lenne az életed szacsi cseszegetései nélkül...
bár ingyenes tárhelyhez csak az utóbbi jó...asszem.
:-O http://www.ashes.hu O-:
Kuss!-magyarázta.
nemhiszem h szacsi szeretne...bár lehet h ha õ úgy viselkedik mint 1 komplett tapló, akkor szeret vkit....bár ezt kétlem
Kuss!-magyarázta.
<õ is látta>õ is látta>
Amúgy szvsz most Szacsinak van a legszebb logoja!"
-Ottto
😄