System of A Down

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
é nnemismerem

Kuss!-magyarázta.

PResident Evil
Metro az egyik kedvencem 😄

Most nézem ezt a pack-ot amit szedek.
Háááát, érdekes, sztem nem is SoaD.
Ilyen szám van benne:

$coorage-Smoke on the Water

Ismeri valaki?

Itt a pont!<#eljen><#eljen>

lee86
sztem meg mindegyik sázmban ugyanannyi érzelem van, mert --lehet, h közhelyesen hangzik-- de õk már olyan szinten vannak zeneileg, hogy azokat a számokat, amiket nem érzik át, azokat rá se rakják a lemezre. (a Metro is csak koválygot egyik soundtrack lemezrõl a másikra, nem is csodálkozom rajta)

most viszont télleg az van, és ezt a BYOB-ban érzem iszonyatosan erõsen, h a srácok 4 percen keresztül egy olyan qrva fontos üzenetet probálnak átadni nekünk, amit a lelkük legmélyén éreznek. szimplán õszinték.

&#161;Hala Madrid!

McGrady
hát igen....én az aerialsba szerettem bele legelõször...úgygondoltam h naon sok benne az érzelem...és persze most is úgy gondolom.
jó szám.
ha van olyan szám amiben kevesebb az érzelem az talán a Bounce.
az olyan vad...de mégis jó😊)

Kuss!-magyarázta.

PResident Evil
mindjárt máshogy hangzik !

McGrady
igen ezt tudjuk.
😄

sztem kb. egyforma az érzelemmennyiség a soad lemezeken.
bár monnyuk az 1. lemez kicsit vadabb volt, ugyanakkor kiváló zeneileg.

Kuss!-magyarázta.

Akkor úgy fogalmazok, hogy sok számot nem érzek.
Az újak közül mindegyiket érzem.

Így én is tudok példát mondani, Deer Dance, Bubbles, stb..., ezekben nagyon sok érzés van.
Egyébként, hogy megnyugodjon mindenki pici szíve, úgy fogalmazok, hogy nekem fényévekkel jobban tetszik az Aerials élõben, mint stúdiós változatban.

McGrady
😄DDD
lol....
sztem aerialsben is van érzelem...
sõt abban több érzelem van mint pl. a Cigaroban.
ettõl független mindkettõ kurvajó szám.

Kuss!-magyarázta.

PResident Evil
én pedig Chop Suey-t.

Aerialst mondtam.

PResident Evil
nem ugatlak le, csak nem értek veled egyet...

lásd Chop Suey

Én azért már kijelenteném, (lehet leugatni) de szerintem az összes új single-ben (külön-külön) sokkal több érzelem van, mint pl. az Aerials-ban.

McGrady
hááát....de azért észre lehet néhol venni.
mind1 a lényeg h sztem az új számokkal nagyot alkottak

Kuss!-magyarázta.

PResident Evil
ilyen kevés anyagból még nem ítélnék...

McGrady
jók a számok.
sokkkal több az érzelem, mint az elõzõ számokban.

Kuss!-magyarázta.

PResident Evil
jah és lyrics odabasz <#eljen>

PResident Evil
hát a két koncert felvételrõl annyira nem akarok nyilatkozni, mert studiófelvétel sztem teljesen máshoyg fog hangzani. viszont a BYOB... hát nem is tudom... van benne minden. Sok mûfaj keveredik. szvsz erre akarnak építeni és az elõzõ albumról bejövõs lassú számokat dolgozzák át majd. Kíváncsian várom 😊

PResident Evil
nah végre letöltöttem a számokat 😊

McGrady
engem fater tanít....õ naon jól nyomja

Kuss!-magyarázta.

lee86
na erre még én is várok.. elég amatõr modon nyomom tanár hiányában...

&#161;Hala Madrid!

McGrady
nemtom....amióta rájöttem h hogykell TABból tannulni😄
kb. 2 hónapja

Kuss!-magyarázta.

lee86
miota nyomod?

&#161;Hala Madrid!

McGrady
én eltom jáccani az aerialst, forest 1 részét, psycho eleje+szólól eleje, meg pár szám kisebb részeit...

Kuss!-magyarázta.

lee86
akkor még várunk.. 😄

&#161;Hala Madrid!

Áhh, 0,3k-val jött...

lee86
no? lejött azota a cucc?

&#161;Hala Madrid!

Nekem meg a Cigaro.

lee86
aerials lemaradt.. :$ sry

&#161;Hala Madrid!

lee86
jameg tegnap ota roulette is, mert kezdõ (3 honapja van) gitárosként letom játszani! kuul! 😄😄

&#161;Hala Madrid!

lee86
Fuck The System
összes uj szám (Cigaro, Holy Mountain, Kill Rock 'n Roll), BYOB 😄)
Boom!
Jet Pilot
Bounce
Forest
Mr Jack
Chop Suey
Sugar
és még soksok sok szám! 😄

&#161;Hala Madrid!

BYOB (alap)
Kill rock and roll
Holy Mountain
Deer Dance
Aerials (csak az élõ)
Forest
Chop Suey!
Bubbles
Soil

McGrady
+ Streamline

Kuss!-magyarázta.

McGrady
Nektek melyikek a kedvenc számaitok?
Nekem:
BYOB
Kill rock and roll
I-E-A-I-A-I-O
Toxicity
Aerials
Forest
Soil

Kuss!-magyarázta.

McGrady
máj. 17? tök jó....akkor megvan mit kérek szülinapomra.

Kuss!-magyarázta.

"System of a Down has confirmed that Disc One ("Mezmerize") from the band's 2-disc set, "Mezmerize/Hypnotize," will be released on May 17, 2005. Disc Two ("Hypnotize") is expected to see a late fall release.

The first single from "Mezmerize/Hypnotize" will be the track "B.Y.O.B." which will hit the airwaves this month. The song, which questions a president's involvement in the business of war, balances a near-R&B groove - "Everybody's going to the party have a real good time/Dancing in the desert blowing up the sunshine" - with the song's recurring demand, "Why don't presidents fight the war?/Why do they always send the poor?/Why do they always send the poor?"

System of a Down have relaunched their website - www.systemofadown.com. The revamped site will offer intriguing glimpses of the artwork for "Mezmerize/Hypnotize," much of which was designed and painted by Vartan Malakian, guitarist/producer Daron Malakian's father.

System of a Down wrote some thirty tracks for "Mezmerize/Hypnotize" and recorded them at producer Rick Rubin's Laurel Canyon studio between June and November of 2004. The album was produced by Rubin and Daron Malakian and mixed by Andy Wallace, who also mixed "Toxicity" and "Steal This Album!" The new songs are more complex, more progressive, more unorthodox, and more experimental than ever, while retaining the idiosyncratic, ironic and schizophrenic qualities that make System of a Down so distinctive. Topics include relationships, the evils of television and corporate mind control, the mysteries of life and death, and a surreal experience at a celebrity baseball game. Some of the song titles are "Radio Video," "Old School Hollywood," "Cigaro," "Lost in Hollywood," "Question," "Vicinity of Obscenity" and "Revenga." The decision to release the two discs six months apart was made simply to give fans time to get into and really live with the music from Disc One before plunging into Disc Two."

Nagyon várom már!

Nem tudom.

McGrady
honnan szeded?

Kuss!-magyarázta.

Töltök egy hypnotize.rar nevû cuccot. Van olyan, hogy play és akkor megnyitja a Winrar-t és onnan tudom. Érdekes kis csomag, van rajta mp3, exe, stb.
Ha lejön akkor elmondok részletesen mindent.

Johnyy
aszem engen egy ben albumban érdekelnek mayd a számok....

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

lee86
honnan tudható számcímek?

&#161;Hala Madrid!

McGrady
mivan flash??????????
új számok?

Kuss!-magyarázta.

Még semmirõl...

Egy újabb:

Headlong

lee86
vov. mirõl marattunk le?