System of A Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja. szóval szerintem elég király lett most a Mezmerize. az összes szám nagyon jó. csak kevés/rövid
köcsög
az örmény srácnak baszottjó a hangja. a másiknak kevésbé, szerintem azt nem kellett volna ennyit énekeltetni.
köcsög
eegen, hallottam. szerintem jobb, mint az elsõ...az új soadhoz képest meg beszteszt
:-O http://www.ashes.hu O-:
Csá emberek lehet hogy nem pont a téma de nekem az új Audioslavere lenne szükségem Out Of Exile.Hallotta már valalki?
Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.
Ha vki leszedte nem küldené el CD-n postán?
Megbeszéljük az árat.
Mondjuk priviben.
Megbeszéljük az árat.
Mondjuk priviben.
Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!
Kuss!-magyarázta.
Amúgy azért kérdeztem...mert van jegyem...de a barátaim mind lemondták...és most egyszál magam vagyok itt a nagyvilágban...nem tudtok vkiket akikhez csatlakozhatnék???
Áúúú ez fájt 😊
Hidd el...van ének 😊 nemcsak zúzás
Hidd el...van ének 😊 nemcsak zúzás
Hi !!
Mi megyünk 2en 😊) !!
Mi megyünk 2en 😊) !!
par eve biztos tetszett volna.
mostmar kinottem ezt a primitiv stilust
zuzas, hatterzaj off enek, zuzas, de raadasul nem is vmi osszetett zene, bar nem is vartam tobbet
mostmar kinottem ezt a primitiv stilust
zuzas, hatterzaj off enek, zuzas, de raadasul nem is vmi osszetett zene, bar nem is vartam tobbet
Szasztok!
Megy valaki a novarockra?
Megy valaki a novarockra?
20ért nem adom 😊) a 3napos jegy kerül annyiba !! De lehet, hogy +tartom, majd még kiderül (fõ a határozottság😊) !!
Elvileg minden jegy olcsóbb a magyaroknak, a napijegy 50,50euro !!
Amugy jön vki közületek ??
Elvileg minden jegy olcsóbb a magyaroknak, a napijegy 50,50euro !!
Amugy jön vki közületek ??
megvan vkinek az új album? mert azzal szívesen találkoznék dc-n....
R U Ready?!?!? ...broken soul...
licit?
hm..jó olcsón adod..D:
megveszem 20K-ért..
megveszem 20K-ért..
Sziasztok !!
Van 1 eladó 4napos jegyem a Nova*rocK fesztiválra.
A fesztivál Nickelsdorfban lesz.
Fellépõk: SYSTEM OF A DOWN, PRODIGY, SOULFLY...
A fesztivál honlapja: www.novarock.at
A jegyet 25.068 ftért vettem, s kereken 25.000Ft-ért eladom !!
Amúgy napijegy is kapható még, de embertelenül drága (13000), és ez szerintem nem éri meg... akkor inkább már duplaanyiért négyszerannyi napot legyetek kinn.
Írjatok, hívjatok, drágáim! :-)
Elérhetõségeim:: [email protected] vagy 06-30-334-6861
Réka
Van 1 eladó 4napos jegyem a Nova*rocK fesztiválra.
A fesztivál Nickelsdorfban lesz.
Fellépõk: SYSTEM OF A DOWN, PRODIGY, SOULFLY...
A fesztivál honlapja: www.novarock.at
A jegyet 25.068 ftért vettem, s kereken 25.000Ft-ért eladom !!
Amúgy napijegy is kapható még, de embertelenül drága (13000), és ez szerintem nem éri meg... akkor inkább már duplaanyiért négyszerannyi napot legyetek kinn.
Írjatok, hívjatok, drágáim! :-)
Elérhetõségeim:: [email protected] vagy 06-30-334-6861
Réka
szerintem egyik sem jo. a regiekhez kepest biztos nem. persze kinek a pap, kinek a...
es biztos nem dolgoztak rajta 2 evet...
es biztos nem dolgoztak rajta 2 evet...
:-O http://www.ashes.hu O-:
In the Rolling Stone interview on soadfans serj or daron ( I think its serj) says that hypnotize is alot better than mezmerize is.
Nomeghát tudunk már két számról (Holy Mountain, Kill Rock And Roll) amik egyáltalán nem gyenge számok, sõt, kifejezetten jók, az --amugyse gyenge !!!-- mezmerize daokhoz képest, szal nyugodtan reménykedjünk! 😊
ja és két évnyi studiómunka nem hiszem, hogy egy hamar, szarul összedobott lemez lenne...
Nomeghát tudunk már két számról (Holy Mountain, Kill Rock And Roll) amik egyáltalán nem gyenge számok, sõt, kifejezetten jók, az --amugyse gyenge !!!-- mezmerize daokhoz képest, szal nyugodtan reménykedjünk! 😊
ja és két évnyi studiómunka nem hiszem, hogy egy hamar, szarul összedobott lemez lenne...
¡Hala Madrid!
hát igen....kicsit más a stílus úgyhogy nem csodálom h sokaknak nem jön be...de sztem jól összedobták!
Kuss!-magyarázta.
ehh, zseniális a mezmerize <#worship>#worship>
ja de bocs 😄