2218
-
#18 a térd viszont szép P -
#17 Hát a képeken a közönség majdnem olyan csúf, mint a 99-ben volt :)))) De biztos lesz jobb is. Bár mindig ezt mondom, aztán meg nagy csalódás :(( -
#16 erre nem lennék olyan büszke P -
#15 nembaj majd lecseréljük P -
antijedi #14 az ucso fifa amivel jot jácottam az még a fifa 94es verzioja volt -
Takigabi #13 de ez a labda felháboritóan undormányos -
Takigabi #12 amugy meg a nézőkkel mi a baj szvsz jobb mint a 2004ben és zászlójuk is van -
Takigabi #11 szerintme is ez a mostani a 99 utána a legjobb :D -
#10 sztem + nem P -
#9 1ébként fasza lesz, már várom :) új fifa 1általán nem jött be, 2003 jobb szerintem -
#8 könyörgöm, ha új topicot nyittok akkor legalább a játék nevét helyesen írjátok le... köszi -
Rudee #7 Azért a kezdeti és végső verzió grafikája közt elég nagy eltérés volt. -
#6 Szarul. Ez nem baj.
És most is szarul néz ki. Ez már igen. -
Rudee #5 Ez még nem a végső verzió, emlékezz vissza hogy hogy nézett ki a FIFA 2004 mikor elkezdték fejleszteni. -
#4 HÁT HOGY NÉZ KI A NÉZŐKÖZÖNSÉG??? KOMOLYAN MONDOM HIHETETLEN. AZ EA MINDEN ÉVBEN ALUL TUDJA MAGÁT MÚLNI!! -
#3 Jajdejó nekünk.
Milyen ügyes az EA, hogy ki tud fejleszteni egy ilyen játékot!
A team:
1. rész: két programozó. Megnézik a tavalyi játék readme-jében a System Requirements fejezetet, és megduplázzák a minimum valamint az optimum rendszerigényt.
2. rész: egy programozó, csinál egy új, a tavalyit alulmúló nőzőközönséget.
3. rész: egy designer. Megnöveli az előző verzió labdaméretét 20%-al, átszabja a mezeket.
4. rész: két polgári szolgálatos focirajongó tinédzser, internetről összeszedik a játékosok neveit, változtatnak kicsit az adatbázison.
5. rész: két ember megcsinálja az új intrót.
6. rész: 20 ember, nyomják a szkrínsátokat, reklámoznak, nyilatkoznak hogy mennyit újítanak, stb.
Elég szánalmas. -
Rudee #2 -
Rudee #1