89
Francia játékok, filmek, ételek stb
  • paj01
    Hi nem tudjatok hogy francia foldon mi az alternativaja az iwiwnek/myvipnek? vagy csak facebookot hasznalnak arrafele? regi ismerost keresek es megkonnyitene a dolgom ha talalnek egy ilyen oldalt.
    elore is kossz
  • extremfull
    francia o. ban munkat keresek ha tud segiteni valaki megköszönöm.jol beszelek franciat.
  • Ronny
    ezek mit jelentenek:

ouo tres bien!

Q' est ce que ca veut
    epelez

• bens
    francia szendvics
  • ngcsnet
    Franciául tudó valakit keresek! ki lefordítana nekem valamit. előre is köszönöm.
  • dikki*yysw
    Meg fogok tanulni franciául. Mi a legjobb nyelvkönyv? Nem kezdőknek, hanem mi az az -akár teljesen francia nyelvű- könyv, ami a francia nyelvtant 100%-osan átfogja?
  • I.C.ram
    pfff... afro-amerikai=amerkai néger

Nos Franciaországban max turisták..

Ott afrikai fekák vannak. Főleg a volt gyarmatországokból.
  • asysoft
    Mondjuk a franciakrémest szeretem
  • asysoft
    Nekem semlegesek a franciák... Viszont a németeket nagyon nem szeretem...
  • traXion
    Angol az fain.
  • Tomalak
    Jéé te vagy traxion először fel sem tünt :D lol
  • Tomalak
    Az hogy teccik?
  • janos666 #77
    Hehh. A teljes nevem Tóth Francia János, de kurvára nem birom őket...
  • traXion
    ???
  • Tomalak
    angolok mentalitása?
  • Tomalak
    :)
  • traXion
    Jah, kértem egy hot-dogot. :)
  • traXion
    Németek, osztárokok például, de van még pár. Amelyik népnek a mentalitása jobb, mint a magyar!
  • mukika
    te hogy lehetsz VIP tag 148 hozzászólással? Pénz beszél???
  • Tomalak
    Az nem sok kicsit kevés a vélemény alkotáshoz. És mennyit beszélgettél velük? (mert ugye gondolom onnan szürted le ezeket a véleményeket)
  • mukika
    csak egy kérdés: te melyik népet szereted???
    (mert szégyelled, hogy magyar vagy, nem szereted a franciákat stb...) mellesleg én se szeretem őket... (franciákat)
  • traXion
    A város alapvetően szép, de az emberek, azok ááááááh...

Meg a nem tudom honnan jött afro-amerikaiak, akik mini Eifel tornyot árulnak, rosszabbak, mint a cigányok.
  • zaki
    egészségedre. más örülne, ha csak 1X ott lehetne, te pedig szétfikázod a várost
  • traXion
    Helyes! :)
  • [HUN]PAStheLoD
    axterix és obelix operation kleopátra :DDDD
    magyar szinkron +300 %
  • [HUN]PAStheLoD
    egyetértek ;]
  • traXion
    A francia nyelv egyszerűen buzis, nyálas, de komolyan.

Szerintem nincs olyan nyelv, amit ennyire utálnék.
  • traXion
    A csajokról igaz. De a magyar lányok is tudnak olyanok lenni.
  • traXion
    Voltam 1 napot Párisban, szerintem soha többé nem megyek vissza, mert gusztustalan az a hely!
  • Tomalak
    A the guardian of darkness is fro igaz em sokat jácotam vele azt a cyro nemvű fro cég csinálta.
    Monte Cristo ugye fro kiadó és még magyar gémeket is ad ki. tacikat én is nagyon szertem meg depardieu -t, aszerix ek is nagyon ott voltak. Fro ételt még én se mettem de csigát nem is fogok egy darabig :D
  • Tomalak
    Én most franciául tanulok és nagyon imádom ezt a nyelvet nem tom vmi megfogott benne :D
  • PResident Evil
    lol... a cipődet meg a ruháidat meg a sárgák csomagoljáők :D kitudja, megkapoda madárinfluenzát :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    Faszomat se érdekli...:DDDDD Akkor szted a Thalia is szar, mert pudvás törökök rakták össze? Egy Dodge-t meg pudvás amerikaiak raknak össze....
  • I.C.ram
    AKKOR IS ROMÁN PUDVÁS KEZEK RAKTÁK ÖSSZE!! KI TUDJA MIT CSINÁLT ELŐZŐ NAP VELE!
  • [Walaki]D`Lair
    Dehogy vették meg! Francia támogatással épült a gyár is! (Tulajdonképpen a kor Renault Thalia-ja....Azt is törökországban csinálják, mégsem török az autó)
  • I.C.ram
    Megvették a románok a jogokat ennyi. De akkor is román minőség marad, mégha a marslakók adják a terveket, akkor is.
  • [Walaki]D`Lair
    Picikét bocs, ez jobb mint a Dákó...az ehhez képest elég egyszerű autó....(de legalább elindul...:DDDDDDD)
  • [Walaki]D`Lair
    Dehogynem francia...csak romániában gyártották...
  • hen-tes
    dacsesz az kirá'
    annak volt a legkényelmesebb üllése !! :)
  • hen-tes
    azok télleg nagyon ott vannak :)))
    örök klasszikkusok maradnak áM !