89
Francia játékok, filmek, ételek stb
-
paj01 #89 Hi nem tudjatok hogy francia foldon mi az alternativaja az iwiwnek/myvipnek? vagy csak facebookot hasznalnak arrafele? regi ismerost keresek es megkonnyitene a dolgom ha talalnek egy ilyen oldalt.
elore is kossz -
extremfull #88 francia o. ban munkat keresek ha tud segiteni valaki megköszönöm.jol beszelek franciat. -
Ronny #87 ezek mit jelentenek:
ouo tres bien!
Q' est ce que ca veut
epelez
-
#86 francia szendvics -
#85 Franciául tudó valakit keresek! ki lefordítana nekem valamit. előre is köszönöm. -
#84 Meg fogok tanulni franciául. Mi a legjobb nyelvkönyv? Nem kezdőknek, hanem mi az az -akár teljesen francia nyelvű- könyv, ami a francia nyelvtant 100%-osan átfogja? -
#83 pfff... afro-amerikai=amerkai néger
Nos Franciaországban max turisták..
Ott afrikai fekák vannak. Főleg a volt gyarmatországokból. -
#82 Mondjuk a franciakrémest szeretem -
#81 Nekem semlegesek a franciák... Viszont a németeket nagyon nem szeretem... -
#80 Angol az fain. -
#79 Jéé te vagy traxion először fel sem tünt :D lol -
#78 Az hogy teccik? -
#77 Hehh. A teljes nevem Tóth Francia János, de kurvára nem birom őket... -
#76 ??? -
#75 angolok mentalitása? -
#74 :) -
#73 Jah, kértem egy hot-dogot. :) -
#72 Németek, osztárokok például, de van még pár. Amelyik népnek a mentalitása jobb, mint a magyar! -
#71 te hogy lehetsz VIP tag 148 hozzászólással? Pénz beszél??? -
#70 Az nem sok kicsit kevés a vélemény alkotáshoz. És mennyit beszélgettél velük? (mert ugye gondolom onnan szürted le ezeket a véleményeket) -
#69 csak egy kérdés: te melyik népet szereted???
(mert szégyelled, hogy magyar vagy, nem szereted a franciákat stb...) mellesleg én se szeretem őket... (franciákat) -
#68 A város alapvetően szép, de az emberek, azok ááááááh...
Meg a nem tudom honnan jött afro-amerikaiak, akik mini Eifel tornyot árulnak, rosszabbak, mint a cigányok. -
#67 egészségedre. más örülne, ha csak 1X ott lehetne, te pedig szétfikázod a várost -
#66 Helyes! :) -
#65 axterix és obelix operation kleopátra :DDDD
magyar szinkron +300 % -
#64 egyetértek ;]
-
#63 A francia nyelv egyszerűen buzis, nyálas, de komolyan.
Szerintem nincs olyan nyelv, amit ennyire utálnék. -
#62 A csajokról igaz. De a magyar lányok is tudnak olyanok lenni. -
#61 Voltam 1 napot Párisban, szerintem soha többé nem megyek vissza, mert gusztustalan az a hely! -
#60 A the guardian of darkness is fro igaz em sokat jácotam vele azt a cyro nemvű fro cég csinálta.
Monte Cristo ugye fro kiadó és még magyar gémeket is ad ki. tacikat én is nagyon szertem meg depardieu -t, aszerix ek is nagyon ott voltak. Fro ételt még én se mettem de csigát nem is fogok egy darabig :D -
#59 Én most franciául tanulok és nagyon imádom ezt a nyelvet nem tom vmi megfogott benne :D -
#58 lol... a cipődet meg a ruháidat meg a sárgák csomagoljáők :D kitudja, megkapoda madárinfluenzát :DDD -
[Walaki]D`Lair #57 Faszomat se érdekli...:DDDDD Akkor szted a Thalia is szar, mert pudvás törökök rakták össze? Egy Dodge-t meg pudvás amerikaiak raknak össze.... -
#56 AKKOR IS ROMÁN PUDVÁS KEZEK RAKTÁK ÖSSZE!! KI TUDJA MIT CSINÁLT ELŐZŐ NAP VELE! -
[Walaki]D`Lair #55 Dehogy vették meg! Francia támogatással épült a gyár is! (Tulajdonképpen a kor Renault Thalia-ja....Azt is törökországban csinálják, mégsem török az autó) -
#54 Megvették a románok a jogokat ennyi. De akkor is román minőség marad, mégha a marslakók adják a terveket, akkor is. -
[Walaki]D`Lair #53 Picikét bocs, ez jobb mint a Dákó...az ehhez képest elég egyszerű autó....(de legalább elindul...:DDDDDDD) -
[Walaki]D`Lair #52 Dehogynem francia...csak romániában gyártották... -
#51 dacsesz az kirá'
annak volt a legkényelmesebb üllése !! :) -
#50 azok télleg nagyon ott vannak :)))
örök klasszikkusok maradnak áM !