25
-
mrzool #25 "Érdekes módon nem működik. "
Elnézést, elírtam - helyesen: NEKEM működik. -
mrzool #24 Érdekes módon nem működik. Sőt, nem csak a saját gépemen működik. Akkor mégis csak a te készülékedben van a hiba, nem? Ugye te is jogtiszta vindózt használsz? -
#22 De. -
Shadow_THH #20 Ja egyet értek, ha csak az lenne a célja, hogy a microsoftot támadja, tényleg nem nagyon tudna zavarni :D bár ha ez meg is történne (hogy egy ilyen vírust hoznak létre) akkor úgyis feldobnak valami sablon szöveget (e-mail, terjed, felhasználó, megfertőz, tönkretesz, letöröl, zokszigén) amivel elhitetnék, hogy ez bizony az usereket is szopatja rendesen, és máris meg lenne oldva a bajuk -
Shadow_THH #19 ha a mydoom nem is, de a 35$-os elfelejtett domain név számlája azért csak keresztbe tett :DDDD -
mrzool #17 Mert béna vagy, én hétfőn és kedden is tudtam használni a Windowsupdate-et, de most is teljesen jól megy. -
mrzool #16 Az nem zavar, hogy keyloggert és backdoort is telepít a fertőzött gépekre? A lényeg csak a 'szent cél'? -
mrzool #15 Használják az Akamai (vagy hogyishívják:))) terheléselosztó hálózatát, az elvileg linuxon fut, de maguk a webszerverek W2k3+IIS6.0 kombón. De jól is teszik, csak a heterogén rendszerek tudnak hosszútávon is fennmaradni.:) -
Alien_AM #13 Mrzool: igazad van :), bar sztem, BSD tuzfal, win2k3 server, es linux/winxp kliens lenne az igazi. -
mrzool #11 Az a 'linux' jó lesz W2k3-nak is...:))
http://uptime.netcraft.com/up/graph/?host=www.microsoft.com -
Alien_AM #10 Billi, attol hogy linuxot hasznal az meg nem vedi meg. Egyebkent az A es a B sztem vegyuk ugy hogy alfa es beta verziok, sztem a C lesz az igazi. -
#9 nem éppen ez a lényeg ;]
a load balancing miatt.. -
#5 Miért van C verzió is? -
Yfel #4 Félreírás lehet... az SCO-t támadó féreg fertőzött 1 millió gépet, a Microsoftot támadó meg 50 ezret
SCO - MyDoom A
MS - MyDoom B
Egyébként szerintem az MS rendszerét még a MyDoom A sem tudta volna ledönteni...
Y -
#3 Es asszem indexen azt is emlitettek, hogy hibas a leallito funkcioja .a-nak, igy feb 12 utan is terheli tovabb a netet... az idok vegezeteig, vagy legalabbis a leirtasukig.