46
Beszélgetés tankszimulátorokról
-
#46 steel beats jó program csak a régivel toltam! szimulátor! míg a world of tanks inkább JÁTÉK! ezt jobb ha tudod nem kell elpapolnom ugye hogy mi a kettő közt a különbség!..............!!!
Steel Beats PRO PE kellene nekem letöltöttem de semmi nem lett belőlle ,esetleg fizetni kell érte???? franc.. -
#45 hogy feldobjam a topikot wot tankszimulátor féle
World Of Tanks
-
blackgamer #44 régen milyen népszerű műfaj volt, manapság még létezik? -
#43 M1 Tank Platoon II -
#42 CFS3-at IL-2FB-hez hasonlitani olyan mint Novalogic féle Commanche-ot a Simis féle Team Apache-hoz... -
#41 AÍnnyi gáme volt ami tetszett, de aztán törlődött és nem csaka game hanem a neve is.... Ami tetszett arra a mai napig emlékszem:)) Armored fist2-vel sokáig nyomtam még anno egy 200Mhz-es MMX-en 16 mega rammal (8-at úgy kértem kölcsön havertól:) Virge 3D-vel (2 megás volt).... -
Braveheart #40 Mondjak vmit? Én is emlékszem egyre,ami nagyon tetszett, de nekem sem ugrik be a neve! -
#39 Huh, nemrég leszedtem a régi Armored Fist demóját. Hát, majdnem hátraestem, iszonyú grafixa van :( De azért még küzdöttem vele, de a hangulata se nagyon ragadott meg. Pedig volt régen egy tankszimulátor, ami akkoriban nagyon tetszett nekem, de már rohadtul nem ugrik be a neve. Kár, jó lenne most egy ilyen game. -
#38 WWIIOnline Hun HQ
Be lett regelve a név -
manohun #37 Amúgy a magyar HQn ezt és még sok minden mast is megtalasz
Magyar HQ -
manohun #36 Először rossz helyre raktam :)
elso 4 MB
masodik 24MB -
#35 link it... -
manohun #34 érdekel egy kis film a látható sérülésről? -
manohun #33 másfélhavonta új patch
a mostani:
puska gránátok
3d person gyalogos hangok
látható sérülés repülőnél
-
#32 hát az biztos... -
manohun #31 de a hadseregnek különben sem a szépség számít hanem a használhatóság.
Ezért nem BFben gyakorolnak. Akkor 5 perc alatt elvernék őket :) -
#30 miért, tuningolják a WWII-t ?? -
manohun #29 ennek is az lesz -
#28 legalább az élő háborúnak a grafikája szép -
manohun #27 Romulan az amerika védelmi minisztérium épp tárgyal a WWII Online enginere komplex katonai kiképzés céljából :) -
#26 Azt mondják az igazi katonák is azzal gyakoroltak de ne msok jót hallottam róla. -
#25 Talán az Armored First sorozat is tankszimulátor azt hiszem, bár nem nagyon játszottam vele, és azt hiszem a grafikája se valami szép. -
antijedi #24 féluton a sim és az arcade között... :P
mivel nem oylan mint az iylen játéktermi gémek de azért nem is eg yigazi sim :) -
manohun #23 Placi válaszoltam a topicba WWII topicba.
Antijedi: miazaz arcade sim? a kettő üti egymást nem? :) -
#22 -
#21 Talán??? Túlbecsülöd a türelmemet... -
antijedi #20 szvsz cfs3 inkább az arcade simekre halyaz mig il-2 élethűbb :P
grafika szerintem mindkettőben jó :) -
#19 türelem választ terem :) (talán..) -
#18 Írtam oda, de még nem írtak vissza... -
#17 hmm, nemtom, majd biztos segítenek a WWII topikban -
#16 azt próbálom... -
#15 Nálam sokkal szebb volt a CFS 3, mint az IL2...
Meg egy kicsit 'pörgősebb' is, valahogy jobban bejött. Mind1.
WWII-t nemtom, van még ingyenes acc ? -
#14 Ehhez a wwiionline-hoz akarok account-ot csinálni, de valami promo key-t kér... -
#13 jaja az nagyon feelinges tudlenni :D -
#12 Az IL2-FB-ben meg akár magyarul is beszélnek a társaid/ellenfeleid... (Eltaláltak, eltaláltak! ) -
#11 Ehh... Láttam a cfs3-at, egy hányadék grfja van az biztos, az Il2-höz képest... Öcsém azt nyomja orrba-szájba, sőt a sima az pár ezer forintért eredetiben kapható... -
#10 Az nekem is kellene most overenttel szerencsétlekedek 3 hét alatt 45% ne ,is rossz :D -
#9 inkább Combat Flight Sim ;)
IL2-vel (alappal) keveset játszottam, nemigazán jött be. -
#8 IL2 Sturmovik Forgotten Battles? -
#7 Ez már igaz:) Lacusnak igaza van:)