16
adsl + game + lag
  • Zrasf
    nincs megosztva a net, ip-t autora raktam, de még mindig nem jó...

Taranov, kosz az epito hozzaszolast
  • Shaman
    ez belsö ip címed....... a net felé nem ez megy....
  • Taranov
    Nem egy ilyen topik volt már.
  • CSOCSO
    mondom en.. 192 es...szerintem szimplan szarul van megcsinalva a netmegosztas
  • CSOCSO
    arra gondoltam hogy masodik vagy egy szerveren es neked nemtud kuldeni packetot a gamez es ezert megy fela pinged .. vagy mittom en..
  • Zrasf
    A lassulás az modem függő volt, nálam is volt ilyen mert fos dialcom modemem van, de már javították a hibát, de a ping nem jött helyre.

Game pl. Q3,UT
    Kis sávszéllel semmi gond (4kBps) de ha megemelem 5 felé (ADSL-el a 10000 az alap), akkor folyamtosan nő a ping stb,stb...
    Hálókáryta: edimax, ip: 192.168.0.1

De mondom eddig jó volt, dsl átkötés után jelentkezett a probléma... persze lehet h XP halt be :]
  • Alien
    Nem mindegyik szolgáltatónál lassult be.
  • antijedi
    bealsult az adsl? lehet ettől fügetlenül nekem ugyanugy maxal tölt és ping ugyan anyi mint eddig volt :P
  • janos666 #8
    Hehe, akkor most már én is tényleg ADSL-re váltok.
  • Conflict
    mostanság belassult az ADSL, tele volt a cikkekkel a net...
    asszem hatodikáik ilyen is lesz, vmi karbantartás miatt...

de lehet, hogy én tévedek és más okozza a lassulást.
  • janos666 #6
    Itt most te csinálod a szervert, vagy csak csatlakozol valakihez? Melyik játék ez? Nálam TVNetwork-nél semmi baj a sebességgel, de ha lassú, vagy túlterhelt a szerver amire csatlakozol, főleg ha a játék is el van elbaszva egy kicsit akkor mozgalmasabb helyzetekben lagosodik is szépen, nem bírsz mozdulni, lőni stb. Patheheld a játékot, keress jobb szervert....
  • Geeryy
    miért is lehet az baj ?
    lehet lama vagyok de soha nem halottam még erről.
  • CSOCSO
    + mivel kezdodik az ip cimed.. 192 vel?
    talan az a baj..ha igen
  • Geeryy
    talan ha kicsit részletesebben irtad wolna dolgokat...
    (os, game config)
    igy szerinted ki tud segietni?
  • antijedi
    szerintem a gépel lesz probléma ,v alami miat nem birja, csak nem tom ettől mért nő a ping, bár lehet a gép nem küld elég adatot :)
  • Zrasf
    Hiho

netes gameknel, egy bizonyos sávszél felett feltorlodnak az adatok, vagy vmi ilyesmi lehet.
    Problem leirása: Álló helyzetben a ping normális, egyre több player esetén, vagy ahogy megmozdulok, folyamatosan novekszik a ping amig ki nem dob a szerver, de mihelyt ismét megállok, leesik a ping a normál értékre O_o

Szal akkor most mi van ?

Nincs megosztva a net, kb 2 hete lett átkötve a dsl, eddig jó volt...