16
adsl + game + lag
-
#16 nincs megosztva a net, ip-t autora raktam, de még mindig nem jó...
Taranov, kosz az epito hozzaszolast -
#15 ez belsö ip címed....... a net felé nem ez megy.... -
#14 Nem egy ilyen topik volt már. -
#13 mondom en.. 192 es...szerintem szimplan szarul van megcsinalva a netmegosztas -
#12 arra gondoltam hogy masodik vagy egy szerveren es neked nemtud kuldeni packetot a gamez es ezert megy fela pinged .. vagy mittom en.. -
#11 A lassulás az modem függő volt, nálam is volt ilyen mert fos dialcom modemem van, de már javították a hibát, de a ping nem jött helyre.
Game pl. Q3,UT
Kis sávszéllel semmi gond (4kBps) de ha megemelem 5 felé (ADSL-el a 10000 az alap), akkor folyamtosan nő a ping stb,stb...
Hálókáryta: edimax, ip: 192.168.0.1
De mondom eddig jó volt, dsl átkötés után jelentkezett a probléma... persze lehet h XP halt be :] -
#10 Nem mindegyik szolgáltatónál lassult be. -
antijedi #9 bealsult az adsl? lehet ettől fügetlenül nekem ugyanugy maxal tölt és ping ugyan anyi mint eddig volt :P -
#8 Hehe, akkor most már én is tényleg ADSL-re váltok. -
Conflict #7 mostanság belassult az ADSL, tele volt a cikkekkel a net...
asszem hatodikáik ilyen is lesz, vmi karbantartás miatt...
de lehet, hogy én tévedek és más okozza a lassulást. -
#6 Itt most te csinálod a szervert, vagy csak csatlakozol valakihez? Melyik játék ez? Nálam TVNetwork-nél semmi baj a sebességgel, de ha lassú, vagy túlterhelt a szerver amire csatlakozol, főleg ha a játék is el van elbaszva egy kicsit akkor mozgalmasabb helyzetekben lagosodik is szépen, nem bírsz mozdulni, lőni stb. Patheheld a játékot, keress jobb szervert.... -
#5 miért is lehet az baj ?
lehet lama vagyok de soha nem halottam még erről. -
#4 + mivel kezdodik az ip cimed.. 192 vel?
talan az a baj..ha igen -
#3 talan ha kicsit részletesebben irtad wolna dolgokat...
(os, game config)
igy szerinted ki tud segietni?
-
antijedi #2 szerintem a gépel lesz probléma ,v alami miat nem birja, csak nem tom ettől mért nő a ping, bár lehet a gép nem küld elég adatot :) -
#1 Hiho
netes gameknel, egy bizonyos sávszél felett feltorlodnak az adatok, vagy vmi ilyesmi lehet.
Problem leirása: Álló helyzetben a ping normális, egyre több player esetén, vagy ahogy megmozdulok, folyamatosan novekszik a ping amig ki nem dob a szerver, de mihelyt ismét megállok, leesik a ping a normál értékre O_o
Szal akkor most mi van ?
Nincs megosztva a net, kb 2 hete lett átkötve a dsl, eddig jó volt...