Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Azért elõtte gyengébb partyval kihaltunk Emanci segítsége nélkül is, meg behaltam egyszer a teleportálás utáni bugtól, hogy megérkezéskor elkezd szaladni egy irányba ez általában nem baj csakhogy én nem kaptam képet(tök fekete képernyõ<#rinya>#rinya>) csak hogy az iszonyat messzi falnál fekszem meghalva<#rinya>#rinya> Eh nem gond, úgyis kell az SP. Szoval mozgalmas volt a tegnapi nap is.<#circling>#circling>
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
nemrég hallottam a játékrol és nagyon megtetszett....de hallottam hogy ilyen elõfiozetõ jellege van...
azt szeretném megkérdezni hgy ti mint elõfizettek? vagy valahogy máshogy játszotok?
köszi😉
PS3/X360 user: Infernohun
és MAJD BELEHALTAM mert ilyen az életbe nem lessz !
meg sokk embert nem értem hogy egy forna a szintûnk de õ már 150 millás cucban járkál 😛 meg a top fegyvert ne is mondjam!
Én meg szarakodok 1 rohat emibowot akkarok összerakadtni de máár az is sokk 😛 nah mind1 2 hét és meg lesz a hozzávaló ( vagy több idõ még össze kaparom a hozzávalókat)<#falbav>#falbav>
PS3/X360 user: Infernohun
volt róla orphuson némi értekezés
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
siege után még ott maradtak páran "pvp"-ni a déli kapunál... volt ott egy DS-es akinek a városban leszedték a hp-ját AOE sebzésekkel, de en láttam, hogy éppen akkor szaladt ki a városbol úgyhogy elkezdtem flagelni rajta és kb 4. ütés után elterült, aztán befutottam a város közepére a kiléptem azóta még nem léptem vissza... majd délután
a DS pedig best A grade lett😛
mondjuk megneznem a Sensei +11 es Demon swordjenek a statjat is😛
most az IC ben a torosok kozul tobben is allando jelleggel DS t probalnak enchantolni...
mar egy honapja ezt hallom, van akinek mar sikerult
Nekem van Dionban karim, sajna buli lesz a cégnél de délután 6-7re szerintem otthon vagyok. ha addigra nem cuccoltál még át akkor segítek.
Ezexerint akkor amit a #39575-es kommentbe irtal az light, az sztem egesz jol nez ki.
Meg a #39574 kommentes kep az tuti hogy heavy(#39647 kommented alapjan annak kene hogy legyen de inkabb lightnak nez ki)?