Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
tudod 3 accal könnyû 😊)

gPROject
van, de még csak plate setje van

Nethyrrea
má olyanja is van?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
bishop tank 😄 hevi armorban gyógyít, harci felcser 😄DD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
a bladedancere használ

Szekijoe
Most meik karidnak kell heavy, amelyekkel én találkoztam azok közül egyik sem használ nehézpáncélt<#conf> Vagy csinálsz újjabb karit?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
De öszintén ez sokkal jobban tetszik... Inkább mégis lesz hevy armorosom is... <#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jajj félre olvastam... Szóval akkor nem is kell csinálni??? Ephedra is ilyen lesz -elöbb vagy utóbb ugye <#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jaj má, most csinálnom kell hevy armoros elf csajszit is???!!! <#hehe><#nevetes1><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
A fizetõsrõl Diniz, Iluvator és én vagyunk ventrin. Gattaca lehetne csak állítólag zenét hallgat, Szyl és Vipera remélem feljön miután összeköltöznek(legalább is tervezem rávenni õket) A free-sekbõl sokan vannak fenn ventrin õket nem sorolom<#hehe>

nézzétek meg a D&L képeket az mmorpg.hun!!!új isten!😊)
hpzolee
Srácok ventrin vagytok még?😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Szekijoe
Hehe tegnap ismét party recall hegyek AL-ben 3 szor kellett visszavinnem a partyt, nálunk nem volt veszteség<#nevetes1>Ellenben egyszer sikerült bestunnolni Emancit és így a saját trainje kinyírta <#nevetes2> Én sajnos nem láttam a rengeteg mobtól ami körülvett<#szomoru1>de a party recall sikerült <#bee1>és Emanci is benn volt a városban<#nyes>

Azért elõtte gyengébb partyval kihaltunk Emanci segítsége nélkül is, meg behaltam egyszer a teleportálás utáni bugtól, hogy megérkezéskor elkezd szaladni egy irányba ez általában nem baj csakhogy én nem kaptam képet(tök fekete képernyõ<#rinya>) csak hogy az iszonyat messzi falnál fekszem meghalva<#rinya> Eh nem gond, úgyis kell az SP. Szoval mozgalmas volt a tegnapi nap is.<#circling>

köszi...majd meglátom😉
Akik ide irogatnak azok nagy resze a fizetoson jaccik, de vannak free serverek is. Ha ez utobbi erdekel olvass vissza par oldalt, biztos talalsz 1 linket a forumukra, ha pedig az elobbi akkor www.lineage2.com oldalon megtalalod a penzugyi informaciokat.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
So-so ha elõakarsz fizetni utánna kell kicsit olvasni,járni, ha nem, akkor is😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hali mindenkinek
nemrég hallottam a játékrol és nagyon megtetszett....de hallottam hogy ilyen elõfiozetõ jellege van...
azt szeretném megkérdezni hgy ti mint elõfizettek? vagy valahogy máshogy játszotok?

köszi😉
hpzolee
BSZ

Inferno
Még 1 pár ilyen kép és ás hatom a sírom vazz <#zavart1><#vigyor5>

PS3/X360 user: Infernohun

Inferno
Végig néztem <#wow1>
és MAJD BELEHALTAM mert ilyen az életbe nem lessz !
meg sokk embert nem értem hogy egy forna a szintûnk de õ már 150 millás cucban járkál 😛 meg a top fegyvert ne is mondjam!
Én meg szarakodok 1 rohat emibowot akkarok összerakadtni de máár az is sokk 😛 nah mind1 2 hét és meg lesz a hozzávaló ( vagy több idõ még össze kaparom a hozzávalókat)<#falbav>

PS3/X360 user: Infernohun

GAthersw
BSZ

01110000 01110010 00110000

phalanx
thx <#vigyor3>

Nethyrrea
már pár hónapja összetörte 😊

volt róla orphuson némi értekezés

BSZ too!😊
BSZ Ilu!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B@lu
nem en meg az elsorol beszelek

nem tudtam hogy osszetorte

phalanx
hmm... -1 kis <#vigyor5>

phalanx
egyébként a DS-rõl annyit, hogy siege után 3 kis mellkasveregetõ kis köcsögöt is kihívtam 1v1-re, 1-ik nem mert kiállni, másik leanyázott aztán ignorera tett harmadik meg bevállalta de pvp közepén mikor már vesztésre állt beszálltak a haverjai gg

phalanx
hehe, nem egésszen <#vigyor2>
siege után még ott maradtak páran "pvp"-ni a déli kapunál... volt ott egy DS-es akinek a városban leszedték a hp-ját AOE sebzésekkel, de en láttam, hogy éppen akkor szaladt ki a városbol úgyhogy elkezdtem flagelni rajta és kb 4. ütés után elterült, aztán befutottam a város közepére a kiléptem azóta még nem léptem vissza... majd délután

Nethyrrea
gondolom nemfigyelt és siege zónán kívül csapott le valakit

Nethyrrea
már megint összeszedett egy +11-es demon swordot? kicsit gyanús ez a szerencse: ez már akkor legalább a második +11-es demon swordje (az elõzõt +12-re menet összetörte).....érdekes....hmmm...biztos csak szerencsés....

B@lu
huhh ezek a fegyok nagyon durvak,.... az az sls, lol 300 folotti p attack...

a DS pedig best A grade lett😛

mondjuk megneznem a Sensei +11 es Demon swordjenek a statjat is😛

most az IC ben a torosok kozul tobben is allando jelleggel DS t probalnak enchantolni...

mar egy honapja ezt hallom, van akinek mar sikerult

B@lu
oren megmaradt, dion elveszett (asszem)

Szekijoe
Boldog szülinapot<#bee1>
Nekem van Dionban karim, sajna buli lesz a cégnél de délután 6-7re szerintem otthon vagyok. ha addigra nem cuccoltál még át akkor segítek.

Szekijoe
Negyed órával az ostrom elõtt ragadtak le a szemeim<#rinya>11-tõl csak nézem a monitort hogy hátha van valami szervezkedés. De nem bírtam fennmaradni<#wow3>Igaz elõtte hétvégén nyomtam egy 16órás D&D3,5 és egy 12órás Shadowrun Roleplayinget<#nevetes1>a fennmaradó idõben meg a Lineagét csak sajna a szombati alvás kimaradt a sok szerepjáték miatt. Mi lett az ostrom kimenetele?

B@lu
haha mi a szentszart csinaltal???

amugy Boldog Szulinapot!

phalanx
haha sikerült bepirosodnom ma este a siege után, úgyhogy holnap segíthetne valaki cuccokat pakolni dion közepén <#crazya>

Aha.(az ucso 2 kep alatt ucso 4et ertettel nem?)
Ezexerint akkor amit a #39575-es kommentbe irtal az light, az sztem egesz jol nez ki.

Meg a #39574 kommentes kep az tuti hogy heavy(#39647 kommented alapjan annak kene hogy legyen de inkabb lightnak nez ki)?

gPROject
mert engem is átvertek, én így láttam ezzel a felirattal, de a 39642 hsz-ben az uccso 2 kép a light

De ha heavy akkor miert irtad a kep fole hogy Tallum Light?

De nagy kar erte😞 Mind1 a #39575 kommentes kep sem rossz😊

gPROject
ez heavy <#mf1>

gPROject
Sámán! Kíváncsi vagyok a véleményedre(#39640) az elf csajszi light és mage armorjáról. Mit szólsz ezekhez a csipkés ruhákhoz, a "topánkákról" nem is beszélve? <#nyes><#nyes><#nyes>

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject

gPROject
hoppsz, sikerült duppláznom :/

gPROject