Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
vampire tánc????? KIARÁK 74-es BD NÁLATOK?????

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
*OFF
SANCA gyere fel ircre is :F
*ON 😄

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Holdpro
Én is szeretnék hamarosan csatlakozni Partyhoz..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Szekijoe
Jah tegnap AL ben olyan partyt fogtam ki <#wow1>huh azzal kezdték amikor bevettek, hogy ne nagyon csináljak semmit, végre ki van a party én csak a party recall miatt kellek<#wow2>A Pytan groupok nem sebezték a tankot (legalábbis nem látszott mert volt rajta vampiric ének/tánc) Az elsõ két órában csak sétáltam a party mögött ha 2 pytan group jött akkor töltöttem rajta 1et fõleg azért hogy érezzem hogy csinálok valamit <#nevetes2>A manámat meg átpumpáltam valameik DD-be. És végre láttam Karikot meghalni<#smile>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Már csak 5 BW gloves fabric választ el a full BW setemtõl <#vigyor2>Na meg egy craftostörpe aki majd ólcsón összerakja nekem a tunicot és a stockingstés a kesztyût. Az összes karim ki kellett fosztanom pénzügyileg és végül még tegnap kölcsönkértem 1 millát hogy kinn tudjak ülni vásárolni a fabricot. <#rinya>Erre most nézem valaki a GK nál shoutol venni akar õ is és 20k val többet ajánl mint én. Én nem tudok annyit adni érte<#rinya>most van majdnem 1,1millám. Ha annyiért venném akkor még DVbe se tudok beteleportálni. Iszonyúan kicentiztem<#vigyor3> Ha meglesz a set lesz zsetonom mert ki tudok ülni árulni a kinõtt cuccokat<#nevetes1>
Különben a legtöbb zseton a piacozásban van, hiába esküszik mindenki a spoilos törpére. Egy idõ után amien cuccok érdeklik az ember azoknak pontosan tudni fogja az árát, és mindíg lesz olyan balek aki nem tudja pontosan hogy mit mennyiért lehet eladni. Csak iszonyatos agymunka fejbe tartani mindennek az árát.

Jah, minden mas jatekban forditva volt. Gondolom az a kiegyensulyozott nem?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sztem meg 30as raid mobot sem tudnal lesolozni😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

[Jakuza]
Botozni ?
Hat nagy csodtomeg az aki botozik.
Kell egy kis kereskedoi vena, aztan mindjart megy a penzcsinalas 😛
Amugy azt mondod, hogy szar karit jatszol.
Hat akkor nem tudom mit szolsz, az en warlord utra terelt karakteremhez.
Amugy egy vicc a jatek kiegyensulyozatlansaga. Varazslok, ijaszok brutal erosek kozben a harcosoknak kuszkodniuk kell.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nethyrrea
nayo de nézd a szinteket 😊 mennyi voltál akkor amikor nekimentél? 😊 56? egy 45-ösnek : émmeg 58-59-ként mennék neki egy 39-esnek : TALÁN megúszom full BSPS-sel, PBD-vel meg UD-vel 😄

bár crumában még mindig nemsikerült leszólózni egy dark lord groupot, ám ez nagymértékben köszönhetõ annak hogy a drágalátos játékkészítõk megspékelték a rohadékot wind shackle-vel. csak néztem hogy miért ütök olyan rohadt lassan.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

phalanx
egyedül nem adánlom hogy beléjük köss <#nevetes1>
mikor piros voltam nekimentem egy 45-ös raid bossnak, hátha leverem és kifehéredek... de hiába volt sötétkék meg se tudtam sebezni, épphogy csak túléltem a kalandot valami 2-300 hp-val <#vigyor5>

danceking meg jofej is,legalabbis parszor mikor partyztunk jolelvoltunk,meg c2 elejen mentunk egyutt felfedezni,hongkongi a csako,csak miota nem jarok Toi fele mar nem lattam...
ma amugy lehet vége a warnak a Blaze-el,elvileg tegnap nagyon lelettek nyomva vagymi es ma szovolt hogy a clanchaten hogy ezzel vege(legalabbis vipera ezt mondta en epp angyalka voltam o nem klantag😊))
tehat gattaca johetne vissza buffolni😊
nagyon arik😊
na ma vegre megint jonap volt,mint a regi szepidõkbe😊
triple-edge jamadahr 7.fegyo drop amibe bennevagyok!😊3.ik ami 100%ig mienk😊
+egy halott bottol elkoboztunk egy excellent leather glovest😊+1-1 d-s weapon-armor scroll😊
nice😊
Sámán
*n

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ez olyaaaa -így semmi meglepi nincs a dologban, hogy mész és egyszercsak belebotlasz pl egy rakat cicába! 😛 😊

FeketeVipera 77 SS

hpzolee

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Itt meg találod az összes boss mobot ami C2 töben található
http://www.l2grind.com/raid-boss?from=48

Sámán
😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
"elég szar karit jáccom" ???? Na ilyet se hallottam még töled! 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ezek Floran és Dion között -ha a szélmalom bal felsö lapátja körül mászkálsz megtalálod! 😊
De majd írok pontos koordinátákat ha legközelebb arra járok! 😊

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
nos, én nemtom te hol játszol, de én a fizetõsön. nekem nincs 3 buffbotom, sose rerolloltam, nem volt sose warsmith törpém craftolással kereskedni, nincs piacozós vénám hogy cucc adás/vétellel keressek pénzt, és egy elég szar karit jáccom amit még csak nem is fognak fejleszteni a késõbbiekben. és még ígyis csak azért tartok itt, mert anno vettem pár millát magyaroktól. ha nem tettem volna még mindig comp armorban bohóckodnék.

Nethyrrea
ez hol van? eccer elmegyek szétszedem õket nethyvel, hátha sikerül 😄

Lynx_TWL
*g

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
meduntad wowot?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

gPROject
lol..láttam amikor ott álltál, csak nem tudtam, hogy ez a Te karid

Sámán
A félelmetes macskabanda! 😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

hpzolee
Jaj Desolation clan azok mink vagyunk(érzsd ugy, mint pl: IC,IC1,IC2,IC3.. és az egységes clan név az az Evolution)

hpzolee
Örömmel jelentem😊 igaz nem volt ott a tulajdonos(állítolag bealudtak),igy mindössze 5 perc alatt meg is szereztuk a HIDEWAY-t.

folyt. köv. 2hét mulva.

[Jakuza]
Hat nem vagy tul oltozve 58as letedre. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nethyrrea
vagy mondjuk magasabb szintû, csak szarabb cuccal.

mint a kínai farmerek nagyrésze. danceking is TOI-ban pl bõven 65+-os, és csak nemrég óta van neki BW setje, egész eddig FP-ben mászkált meg katanákkal.

de ittvagyok én pl, mint középszintû állandóan reklamáló user, low B armorral, C fegyóval, B/C/D éxerekkel, lassan a 60-on túl. ha nem wowoznék talán már lehetnék 60 😄

Szekijoe
Mókás lenne ha 2 elder kalapálná egymást <#nevetes2>De még így sem vonz igazán.

gPROject
hát talán az volna a jó, ha ugyanolyan felszereléssel és karival állna ki a gm, mint a kihívó, és talán 1-2 szinttel magasabb karival, hogy azért mégse legyen olyan könyû

Sámán
Valszeg ilyesmik miatt kiváncsiak a véleményünkre! 😊

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
igen, mondjuk ez a "pénzért megküzdeni egy GM karival, vagy mobbal" dolog ez poénos lehet, csak abból megint azok fognak jóljárni akik már 52-n toppos B cuccban szarásig overenchantolva tudnak mászkálni. GM pl honnan döntse el hogy melyik fegyóból vegyen magához szarabbat ha "csak" egy középszerû 50-60+-ossal akar megküzdeni, aki még mindig B cuccokra gyúr mert mondjuk nem reroll és világéletében legit játszott? erre lennék kíváncsi.

gPROject
ahhh..
köszi

már vagy kéthete kintvann hogy firkáld meg nekik az ötleteid,hogy mit szeretnél latni a coliseumba
gondolom rajöttek hogy igy ahogy mostvan semmirese jo
gPROject
Coliseum Events <-- na ebben okosítson ki valaki!!

gPROject
a Sieghardton mindig van alacsony magyar kari, errõl Sámán gondoskodik 😊
igaz nekem is van egy 30-as meg egy 33-as karim még, amiket felakarok nyomni 60 fölé 😄
szóval én is tudok majd partyzni bárkivel majd 😊

Rengetek. Ha minden igaz, osszesen korubelul 2 magyar van, azok is 1 karit tolnak(Zolee meg en<#idiota>).

Persze, mivel kb mindenki partira van kenyszerulve, igy konnyen leeht partit talalni, foleg ha jo support kari vagy, vagy vmi klan tagja.

Davidus
Teonon mennyi magyar van?

V9ykn8_TZL0

Davidus
"mar nem erdemes solozni"
legalább lehet partyt találni?😛

V9ykn8_TZL0

Hat Teonon mindenkepp lenne eselyed, az most indult 2 honapja.

Drop% meg nem javult, de sztem nem is kell azt javitani, ha nem akarsz kihivast a jatekba, meg lvl10en top b-s cuccokat akarsz menjel free serverekre😊

A game meg nagyon sokat valtozott, mar nem erdemes solozni, vannak siegek, a healer is belilul ha healel(talan ezek a legfontosabbak) meg meg csomo minden, mini raid bossok, colosseum, nagyon sok uj terulet stb.

Davidus
Szerintetek érdemes még nekiállni játszani? Vagy nagyon elhúzott már a nép és mindenki lvl60?😊 MIkor utoljára nyomtam még C1 se volt... AZóta sokat változott a game(drop % javult?😛)?

V9ykn8_TZL0

Cobra.
Szép, csak MIÉRT EKKORA MÉRETBEN?
Egyébként tényleg durva <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

B@lu
Na ez fasza volt😛

Sámán
Nekem is könyörögnöd kell ám érte!!!! 😛
Kb 4x fagytam ki😊

FeketeVipera 77 SS

nema konyorogjek recert😛 megoldjuk😊
Sámán
Azt elhiszem hogy egy 60as tank nem megy sokra csak a te buffjaiddal, de kisebb karik tulajdonságait azért rendesen meg tudod dobni! 😊
Van akinek pl csak ww2 kell 😊))

FeketeVipera 77 SS

Might mortal SA-t levettek +40%-ra, meg nem fog annyira fuggni a specko eselye a critical statstol se.