Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
SANCA gyere fel ircre is :F
*ON 😄
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Különben a legtöbb zseton a piacozásban van, hiába esküszik mindenki a spoilos törpére. Egy idõ után amien cuccok érdeklik az ember azoknak pontosan tudni fogja az árát, és mindíg lesz olyan balek aki nem tudja pontosan hogy mit mennyiért lehet eladni. Csak iszonyatos agymunka fejbe tartani mindennek az árát.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Hat nagy csodtomeg az aki botozik.
Kell egy kis kereskedoi vena, aztan mindjart megy a penzcsinalas 😛
Amugy azt mondod, hogy szar karit jatszol.
Hat akkor nem tudom mit szolsz, az en warlord utra terelt karakteremhez.
Amugy egy vicc a jatek kiegyensulyozatlansaga. Varazslok, ijaszok brutal erosek kozben a harcosoknak kuszkodniuk kell.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
bár crumában még mindig nemsikerült leszólózni egy dark lord groupot, ám ez nagymértékben köszönhetõ annak hogy a drágalátos játékkészítõk megspékelték a rohadékot wind shackle-vel. csak néztem hogy miért ütök olyan rohadt lassan.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
mikor piros voltam nekimentem egy 45-ös raid bossnak, hátha leverem és kifehéredek... de hiába volt sötétkék meg se tudtam sebezni, épphogy csak túléltem a kalandot valami 2-300 hp-val <#vigyor5>#vigyor5>
ma amugy lehet vége a warnak a Blaze-el,elvileg tegnap nagyon lelettek nyomva vagymi es ma szovolt hogy a clanchaten hogy ezzel vege(legalabbis vipera ezt mondta en epp angyalka voltam o nem klantag😊))
tehat gattaca johetne vissza buffolni😊
triple-edge jamadahr 7.fegyo drop amibe bennevagyok!😊3.ik ami 100%ig mienk😊
+egy halott bottol elkoboztunk egy excellent leather glovest😊+1-1 d-s weapon-armor scroll😊
nice😊
FeketeVipera 77 SS
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
http://www.l2grind.com/raid-boss?from=48
De majd írok pontos koordinátákat ha legközelebb arra járok! 😊
FeketeVipera 77 SS
folyt. köv. 2hét mulva.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
mint a kínai farmerek nagyrésze. danceking is TOI-ban pl bõven 65+-os, és csak nemrég óta van neki BW setje, egész eddig FP-ben mászkált meg katanákkal.
de ittvagyok én pl, mint középszintû állandóan reklamáló user, low B armorral, C fegyóval, B/C/D éxerekkel, lassan a 60-on túl. ha nem wowoznék talán már lehetnék 60 😄
gondolom rajöttek hogy igy ahogy mostvan semmirese jo
igaz nekem is van egy 30-as meg egy 33-as karim még, amiket felakarok nyomni 60 fölé 😄
szóval én is tudok majd partyzni bárkivel majd 😊
Drop% meg nem javult, de sztem nem is kell azt javitani, ha nem akarsz kihivast a jatekba, meg lvl10en top b-s cuccokat akarsz menjel free serverekre😊
A game meg nagyon sokat valtozott, mar nem erdemes solozni, vannak siegek, a healer is belilul ha healel(talan ezek a legfontosabbak) meg meg csomo minden, mini raid bossok, colosseum, nagyon sok uj terulet stb.
V9ykn8_TZL0
Egyébként tényleg durva <#vigyor4>#vigyor4>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Van akinek pl csak ww2 kell 😊))
FeketeVipera 77 SS