Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
bemész városban NPC-hez, átváltod a classod, és onnantól az annak megfelelõ statok/skillek fognak élni KIZÁRÓLAG
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
rettentõen kellene, mert nincs se fegyverem, se pénzem amíg nem rakom össze 😞(
nemtok játszani 😞(
én pl néztem hogy majd leendõ nightmare heavy armoromat mibõl kell összekraftolni.
pontosan nemtudom az adatokat elmondani, de néhány kulcsmaterial nagyjábóli mennyiségére emléxem. így pl:
kb 200 crafted leather, 20 mold hardener (kesztyûhöz), kvázi 800 CBP, olyan 15 SOP, némi enria, thons, kb 50 glue, ilyesni. ahogy számoltam olyan 20-24 millából kijön csak a material.
sub classnak elf summonert kell választanod, és a unicorn boxer tölti neked a manat amikor csak akarod 😊
Eh nem baj már nevelek egy sws-t és egy human rogue-t<#hehe>#hehe> Shaere majd mindíg felmegy 65re aztán az ostromokon delevelõdik <#szomoru1>#szomoru1>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
habar nem tudom hogy a materialok mennyire kellenek az A grade kraftokhoz, illetve azt sem hogy milyen gyorsan esnek A grades cuccok.. ha nagyon gyorsan, akkor a B ara leesik
BD-k meg sws-ek utálják is a melójukat..aszondja aki látta hogy a BD-k meg az sws-ek ROBE-ban mászkálnak boxolt rechargerekkel.....
Akkor a következõ kérdés, szerintetek adenában vagy materiálban vagy kész cuccokban érdemes tartani az értékeket C3ra?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ami szerintem nagyon jó ötlet mert nem kell üldögélned LFG-zve elég csak kiírni MSN-en és nyugodtan szólózhatsz másik karival.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Vannak free serverek is, amik ingyenesek, meg vannak offiacial, legalis serverek is, amikert termeszetesen havidijat kell fizetni.
Hamarabb kerdezek ,mint keresek.
Bocsi a zavarasert.
Csak annyi keresem lenne,hogy vki irja mar le milyen modon tudnek en is jatszani az adott progival.
Tudom elsore hulye keres, de rengeteg a hozzaszolas,es a beta teszt mar veget ert.
Tehat szukseges megvenni a progit v. letoltheto?
Havi atutalasos modszer van (pl wow), vagy egyszeri kifizetes, netan ingyenes?
Most probalnek ki eloszor ilyen jellegu jatekot.
Koszi.
UI: a linket atneztem, de ott ilyen "alap dolgokkal" nem talalkoztam.
meg azért a farmerek igen akrív életet élnek ezek meg..látod, alig játszanak 😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
(immortalcircle, hawksofheavens, elfenblut pl)
a c3-as két új dungeon fõmobjai lesznek. ezen két dungeon érdekessége, hogy csak ezekben a dungeonokban szerezhetsz az A grade cuccokhoz kapcsolatos dolgokat (részletesebb infóért böngészd át az orphus fórum c3 szekcióját)
tippem szerint kb olyan nehezek lesznek mint baium/antharas. annyival lesz eccerûbb a dolog hogy akik oda lemennek partizni azok feltételezhetõen eleve 75-ösök lesznek 😊
másik érdekesség, hogy a hírek szerint CSAK akkor nyerhetsz bejutást oda, ha a dusk/dawn versenyben a te oldalad áll nyerésre.
Amugy ez a Anakim, Lilith milyen bossok? Hol vannak? Baiumhoz kepet milyen nehezek?
és tényleg nem kellek a kutyának se, voltam többször al-ban, de hiába kiabáltam nem szólt senki sem
rengeteg prophet van, sok party pedig nem is igényel prophetet
az aw-m meg 47-es és nem hívnak sehova, hiába kiabálok az alli chetben is
LOL A partyk általában Purifyvel rendelkezõ healert keresnek<#szomoru1>#szomoru1> és abból is a legtöbb partynak az SE-re lenne igény. Az ee pvp-re jó<#nyes>#nyes> azt nem tom miért mert ha egy tõrös eldönti hogy megakar õlni valakit akkor nem tudom megmenteni<#nevetes2>#nevetes2> hiába én kasztolok a leggyorsabban. Ha meg Party recallra van szükség én vagyok az elsõ target rajtam pirosodnak elõször<#bee1>#bee1> De nem gáz TS-en fenn vagyok ha nem mondják elég gyorsan, akkor szívunk (én nem látom általában tõlük hogy 2 ellen jön vagy 2 party<#nevetes2>#nevetes2> De az adrenalin beindul a pvp-ken.
Az elven elder mindíg fanatikus partyba kerül kizárólag. Erre számítottam és be is jött. Voltam nyugis partyban a hídon, kalapáltunk moneyroomban purify nélkül(kb 20-30 percenként kaptunk is parát de a party kitartott), Polearmos party 4 szobával(ez különben nyugis, itt nagyon örültek nekem de a tank az tutter psziho, mert nem akartak sleepert a csapatba mondták, majd én altatom a plandókat, annyi elég. Szóval ha fanatikus partyban vagy nyugodtan PM-ezz rám<#nevetes1>#nevetes1> ha kell még healer. De én is 1 órát szoktam várni legalább mire összejön a party.
az alacsonyabb szintûeket boltból is meg tudod venni, de a magsszintûek csakis dropból/spoilból szerezhetõk, és nem túl gyakoriak. (alapszintû alatt a +1/-2-eseket értem, ezek általában +4/-4-esek)
sajna nem volt pénzem, pedig biztos olcsó lett volna mivel az egyiket összetörették velem amibõl 17xx b crystal jött ki, ami 12-12,5k-val szorozva nevetséges összeg 😞(
egyik karimmal se
az aw-vel 14 szint óta solozok, erre elment rengeteg pénzem(ss, healing, scroll..)
gattacanak muszály vlt eladnom az aoba-jét, mert az a fegyver szánalmas
nem is értem, miért használnak prophetek bluntot, amikor siralmas
hiába volt healt sa a fegyveren a öld drake dv-ben leszedte a fél életem mire megöltem
amíg megvolt a lancem, simán solozhattam amennyit csak akartam, megállás nélkül
muszály lesz szereznem egyet!
azt akartam most is venni, de nem árult senki, ezért elkezdtem krist kraftolni, de tuti nem tudom megcraftolni kb. 2 hónapig, megt minden 3. ember kris receptet akar venni
most már azt is látom, mire megtudom majd craftolni nem tudom majd annyiért eladni, mint amennyiért összevásároltam hozzá az alapanyagokat 😞(
Nyugi Gattaca én is így érzem, egyre jobban értéktelenedik el a cuccom<#szomoru1>#szomoru1>
Ez elképesztõ...😄
De gondolom 60-askent nekem is lesz annyim...
Most milyen fegyod van? (Samuraj Long Sword?) (duplázva természetesen...)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
(Added in 2005-03-16 update) The following classes' largest CP values have been increased by 1/3
I pulled that from LineageCenter today...looks like TH/PW/AW get a 1/3 CP increase...as do a few other classes.
Ez cool!
Te szerezted, vagy csak olvastál róla?
Egyébként nem nézitek meg az elsõ magyar Lioneage szervert???
Nekem bejön... Én a 40-es Silver Rangerem hagytam egy masik szerveren, és most ezen játszom...
A címét most nem tudom így hirtelen, de szerintem próbáljátok ki...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^