Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
orphus, ember, orphus 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
egyszerre csak egy classt használhatsz. míg BD vagy ha akarod se fogod tudni használni a subclassod skilljeit.

bemész városban NPC-hez, átváltod a classod, és onnantól az annak megfelelõ statok/skillek fognak élni KIZÁRÓLAG

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
és ezt hol nézted?

gPROject
PLZ, ha valaki lát 100% Kris Receptet és van pénze rá, vegye meg plz!! fizetek felárat meg mindent!
rettentõen kellene, mert nincs se fegyverem, se pénzem amíg nem rakom össze 😞(
nemtok játszani 😞(

Nethyrrea
elég rendesen kellenek materialok.

én pl néztem hogy majd leendõ nightmare heavy armoromat mibõl kell összekraftolni.

pontosan nemtudom az adatokat elmondani, de néhány kulcsmaterial nagyjábóli mennyiségére emléxem. így pl:

kb 200 crafted leather, 20 mold hardener (kesztyûhöz), kvázi 800 CBP, olyan 15 SOP, némi enria, thons, kb 50 glue, ilyesni. ahogy számoltam olyan 20-24 millából kijön csak a material.

gPROject
ja, mindenképp adena

gPROject
egyszerûbben is meglehet oldani a mana gondot
sub classnak elf summonert kell választanod, és a unicorn boxer tölti neked a manat amikor csak akarod 😊

Szekijoe
A boxolt rechargerek partyn belül vagy kívül vannak? Ez a fõ kérdés!!! Mert én eddig pont abban bíztam ha elérem a 64 et akkor tudom tölteni a 75ös dd-ket és hátha elvisznek partyzni a mélybe. Mert most úgy áll a helyzet hogy csak polearmos partynak van szüksége elf healerre. De azok a partyk csak lvl65ig vannak és amúgyis ritkák mert õrült tank kell hozzá. Utána akkor becsukhatom a boltot<#szomoru1>
Eh nem baj már nevelek egy sws-t és egy human rogue-t<#hehe> Shaere majd mindíg felmegy 65re aztán az ostromokon delevelõdik <#szomoru1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

B@lu
szerintem az adena a nyero
habar nem tudom hogy a materialok mennyire kellenek az A grade kraftokhoz, illetve azt sem hogy milyen gyorsan esnek A grades cuccok.. ha nagyon gyorsan, akkor a B ara leesik

Nethyrrea
koreában ha jóltudom már hivatalosan is c3-van, nemcsak teszt szerver.

BD-k meg sws-ek utálják is a melójukat..aszondja aki látta hogy a BD-k meg az sws-ek ROBE-ban mászkálnak boxolt rechargerekkel.....

Nethyrrea
ncsoft hetet havat összehord. örülhetünk ha nyár közepére lesz c3.

Szekijoe
Hehe az jó <#smile>

Akkor a következõ kérdés, szerintetek adenában vagy materiálban vagy kész cuccokban érdemes tartani az értékeket C3ra?

Nem, egyszerre akarnak mindenhol C3at.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Nebazz<#wow1> Jövõ hónap? Kóreában már C3 van?

phalanx
állítólag áprilisban

Nethyrrea
ez volt ám a móka 😄D

Nethyrrea
már csak azért is hasznos lesz mert így nem kell windowed módban játszanom 800x600-ban és tudok mellette beszélgetni akárkivel akivel szeretnék 😊

Szekijoe
Valaki nyugtasson meg engem, hogy mikor jön a C3 és tuti benne lesz-e az MSN?
Ami szerintem nagyon jó ötlet mert nem kell üldögélned LFG-zve elég csak kiírni MSN-en és nyugodtan szólózhatsz másik karival.

Nethyrrea
ezek a klánok már c1-ben is léteztek, és fura mód sok törpecsaj/prophet buffbot párost láttam belõlük fõleg blazing swampban kínai nevekkel. nemhiszem hogy csak rajongók lennének.

<#idiota>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Le lehet tolteni a netrol.

Vannak free serverek is, amik ingyenesek, meg vannak offiacial, legalis serverek is, amikert termeszetesen havidijat kell fizetni.

Bocsi,megvannak a kerdeseimre a valaszok.
Hamarabb kerdezek ,mint keresek.
Bocsi a zavarasert.
Sziasztok!
Csak annyi keresem lenne,hogy vki irja mar le milyen modon tudnek en is jatszani az adott progival.
Tudom elsore hulye keres, de rengeteg a hozzaszolas,es a beta teszt mar veget ert.
Tehat szukseges megvenni a progit v. letoltheto?
Havi atutalasos modszer van (pl wow), vagy egyszeri kifizetes, netan ingyenes?
Most probalnek ki eloszor ilyen jellegu jatekot.
Koszi.
UI: a linket atneztem, de ott ilyen "alap dolgokkal" nem talalkoztam.
gPROject
ezt nem igazán hiszem, mert akik szoktak játszani azok swédek, németek, franciák, õk meg nem hiszem, hogy farmerek lennének 😊
meg azért a farmerek igen akrív életet élnek ezek meg..látod, alig játszanak 😊

barret
Hát igen nehezen találtam ki 😊Lemaradt a smiley... Azt csak Firefox-szal tudok.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nethyrrea
az enyhén vicces az az hogy ezeknek a klánoknak legalább a fele fullig van farmerekkel.

(immortalcircle, hawksofheavens, elfenblut pl)

Nethyrrea
mittuggyukmiaztat?

a c3-as két új dungeon fõmobjai lesznek. ezen két dungeon érdekessége, hogy csak ezekben a dungeonokban szerezhetsz az A grade cuccokhoz kapcsolatos dolgokat (részletesebb infóért böngészd át az orphus fórum c3 szekcióját)

tippem szerint kb olyan nehezek lesznek mint baium/antharas. annyival lesz eccerûbb a dolog hogy akik oda lemennek partizni azok feltételezhetõen eleve 75-ösök lesznek 😊

másik érdekesség, hogy a hírek szerint CSAK akkor nyerhetsz bejutást oda, ha a dusk/dawn versenyben a te oldalad áll nyerésre.

15/181, hehe<#vigyor2>

Ez igen durva. Meg jo hogy klanunkbol Aimful a legmagasabb es hogy mi vagyunk talan a legerosebb klan, igy van nemi esely<#vigyor1><#zavart1>

Amugy ez a Anakim, Lilith milyen bossok? Hol vannak? Baiumhoz kepet milyen nehezek?

Bazdmegma ha 1 kurva lvl40es SR-ed van, akkor igazan tudnod kene legalabb a game nevet. Ez nevetseges, vagy inkabb siralmas?? 100000x xp rate-s free server rulez? gogo Lioneage2...<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

phalanx
fõ az aktivitás <#vigyor2>

gPROject
ja alliance-rõl juttot eszembe, ez a miénk:

enyhén vicces 😊

gPROject
PROPHET VAGYOK NEM HEALER!!
és tényleg nem kellek a kutyának se, voltam többször al-ban, de hiába kiabáltam nem szólt senki sem
rengeteg prophet van, sok party pedig nem is igényel prophetet
az aw-m meg 47-es és nem hívnak sehova, hiába kiabálok az alli chetben is

Cromac Mac Art
ja nightfall...jó szerver lenne csak nagyon kihalt.
ill. még nem benépesített.😊

Szekijoe
Kizárásos alapon<#awink> igen mert csak az az egy magyar szerver van<#nevetes2>

barret
Nightfall?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Szekijoe
Te miért nem tudsz partyzni???<#conf><#conf><#conf>
LOL A partyk általában Purifyvel rendelkezõ healert keresnek<#szomoru1> és abból is a legtöbb partynak az SE-re lenne igény. Az ee pvp-re jó<#nyes> azt nem tom miért mert ha egy tõrös eldönti hogy megakar õlni valakit akkor nem tudom megmenteni<#nevetes2> hiába én kasztolok a leggyorsabban. Ha meg Party recallra van szükség én vagyok az elsõ target rajtam pirosodnak elõször<#bee1> De nem gáz TS-en fenn vagyok ha nem mondják elég gyorsan, akkor szívunk (én nem látom általában tõlük hogy 2 ellen jön vagy 2 party<#nevetes2> De az adrenalin beindul a pvp-ken.

Az elven elder mindíg fanatikus partyba kerül kizárólag. Erre számítottam és be is jött. Voltam nyugis partyban a hídon, kalapáltunk moneyroomban purify nélkül(kb 20-30 percenként kaptunk is parát de a party kitartott), Polearmos party 4 szobával(ez különben nyugis, itt nagyon örültek nekem de a tank az tutter psziho, mert nem akartak sleepert a csapatba mondták, majd én altatom a plandókat, annyi elég. Szóval ha fanatikus partyban vagy nyugodtan PM-ezz rám<#nevetes1> ha kell még healer. De én is 1 órát szoktam várni legalább mire összejön a party.

Nethyrrea
c2-ben drop.

az alacsonyabb szintûeket boltból is meg tudod venni, de a magsszintûek csakis dropból/spoilból szerezhetõk, és nem túl gyakoriak. (alapszintû alatt a +1/-2-eseket értem, ezek általában +4/-4-esek)

Tufa
és ezek honnan vannak? látom elég sok ember árul...

Szekijoe
Az Tetoválás pluszt ad valameik alapértékedre és egy másikból levesz ugyanannyit vagy többet

Tufa
az a balra lévõ izé, a staff mellet, az micsoda?

gPROject
ez is no comment:

gPROject
jah, tegnap(?) Malaganéknak volt 2 lance dropjuk Edi kérdezte kell e
sajna nem volt pénzem, pedig biztos olcsó lett volna mivel az egyiket összetörették velem amibõl 17xx b crystal jött ki, ami 12-12,5k-val szorozva nevetséges összeg 😞(

gPROject
öld=zöld

gPROject
de Te tudsz partyzni, én meg nem
egyik karimmal se
az aw-vel 14 szint óta solozok, erre elment rengeteg pénzem(ss, healing, scroll..)
gattacanak muszály vlt eladnom az aoba-jét, mert az a fegyver szánalmas
nem is értem, miért használnak prophetek bluntot, amikor siralmas
hiába volt healt sa a fegyveren a öld drake dv-ben leszedte a fél életem mire megöltem
amíg megvolt a lancem, simán solozhattam amennyit csak akartam, megállás nélkül
muszály lesz szereznem egyet!
azt akartam most is venni, de nem árult senki, ezért elkezdtem krist kraftolni, de tuti nem tudom megcraftolni kb. 2 hónapig, megt minden 3. ember kris receptet akar venni
most már azt is látom, mire megtudom majd craftolni nem tudom majd annyiért eladni, mint amennyiért összevásároltam hozzá az alapanyagokat 😞(

Szekijoe
Jah a free-n úgy lesz csak sok zsetnod ha indítasz néhány karaktert és azok éjjel nappal mennek botból, Mellette a freen nagyon jól jövedelmez a Warsmith SS-gyárrá alakítása. És még úgy sem 100% hogy lesz top B-s összecraftolt fegyód és pánncélod 60 szinten(52õn meg pláne nem <#nevetes1>)

Szekijoe
Lol guy ne bízd el magad, Gattacanak azért volt zsetonja mert Warsmith-et indított az elején és azzal lehetett keresni mert abban az idõben mindent összeraktak az emberek. Utána ismét jól választott a prófétával.(leglógósabb kasz ûldögélhet egész végig és csak jön a zseton) Csak azért van most kétségbe esve mert a cuccok egyre jobban értéktelenednek el a fizetõsön. (nagyrészük kristályárban kel el) Már csak néhány Top cuccnak van értéke. Tegnap láttam 4 milláért Black Ore nyakláncot a piacon (kb annyiért lehet megcraftolni de akkor nincs rajta semmi haszon csak a sok szenvedés a sok cucc összevásárlásával)
Nyugi Gattaca én is így érzem, egyre jobban értéktelenedik el a cuccom<#szomoru1>

pharao
Hogy szereztél annyi pénzt?
Ez elképesztõ...😄
De gondolom 60-askent nekem is lesz annyim...
Most milyen fegyod van? (Samuraj Long Sword?) (duplázva természetesen...)

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

gPROject
egy kis vigasz a tõrösöknek:

(Added in 2005-03-16 update) The following classes' largest CP values have been increased by 1/3 : Fighter, Rogue, Treasure Hunter, Elven Fighter, Elven Scout, Plain Walker, Dak Fighter, Assassin, Abyss Walker.

I pulled that from LineageCenter today...looks like TH/PW/AW get a 1/3 CP increase...as do a few other classes.

pharao
Ehh
Ez cool!
Te szerezted, vagy csak olvastál róla?
Egyébként nem nézitek meg az elsõ magyar Lioneage szervert???
Nekem bejön... Én a 40-es Silver Rangerem hagytam egy masik szerveren, és most ezen játszom...
A címét most nem tudom így hirtelen, de szerintem próbáljátok ki...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^