Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...már 4en vagyunk L2.HU szobában 😊

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

B@lu
gyere at a sieghardtra
ott vannak a megmaradt magyarok

mIRC v6.15 vagy valami... google...

irc.extra.hu a szerver
l2.hu a szoba neve

Gyertek be!

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Nethyrrea
nyilazgattam keveset. amikor a platinum archereket verjük akkor mindig elõkapom, utálom a reflect damage-t >< meg a tapasztalat azt mutatja hogy így sokkal effektívebb vagyok 😄 full buffokkal már szólózni is tudnám õket. nézzétek a sebzéseim 😄

srác unatkozott városban

émmeg megjutalmaztam kellõen 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
segáz, úgyis csak a helyet foglalták 😄

nemsoká berakok pár screenshotot 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

phalanx
már nincsenek betûk, a tegnap esti maintaince után elvették õket....

Nethyrrea
betûket már hétfõ reggel óta nemdobnak a mobok, de beváltani még ma estig lehet. giranban meg a többi városban még mindig van pár ember aki bushopol/sellshopol meg ordibál betûkért

Nethyrrea
sieghardton egy lájtosabb estén/nappalon csak TOI-ban van ennyi farmer/player 😄

Teon-on eltûntek már a betûk!

Nethyrrea
jah. kvázi ma este 7-ig lehet beváltani még a betûket. sieghardton egy komplett lineageII feliratot már bõven félmilla/milla felett árulnak

irc.extra.hu, álá extra.irc.hu, vagy ahogy akarjátok...

#l2.hu szoba!

Szeretnék mindenkit meghivni ide kis társasági gyülekezésre!

hpzolee
Eléggé mozgalmas PTS..

in love

pkpk++

Greendragoon osok (lehet hogy csak sanca érti)

És ez mind 1 nap történt :p

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Sehogy, eddig(sztem nem is lesz másképp) csak a dusk priestes-nél, vagyis Anchient Adenával tudol venni.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

gPROject
<#wave>

nagy kõ esett le a szívemrõl<#vigyor2>

Shámánnak és Szylnek köszönöm szépen a receptet!<#worship><#worship>

Sámán
Énis! 😄
Nekünk mindjá lesz C3!
Lalala! 😄DD
(nyah majd holnapután folytathatjuk -majd jövök! 😊))

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Train Party volt én húztam 😊

01110000 01110010 00110000

Tufa
de te fizetsz érte lalala 😄

(folytathatjuk még 😊 )

Sztem sieghardton kb 10x annyi van😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

L2 sztem sokkal szebb mint a gw...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
gratulálok, a sieghardton is van ennyi player és betudok lépni bármikor
lalala 😛P

gPROject
a gw*

gPROject
talán nem tetszik a grafika?
szerintem ennél jobbat nem találsz(a gw-t nem érdekel, mert az teljesen más), és nem is fogsz még 1-2 évig biztos
na meg azt se felejtsük el, hogy már lassan a 3. éve van ez a game

amúgy a c3-as grafikai menü kicsit bõvült a c2-höz képest:

valószínû az L3 szebb lesz a unreal3-as motorral 😄

Tufa
Versuvio 690 fõ limit, lalala. kb délután 4tõl kezdve elég nehéz bejutni.

barret
Nighlfall 290 player online lalala😊Alakul a letszam.

Bérbe vehet? reklámfelület...

"However, existing event items may be exchanged and reimbursed until 10:00 am PDT on May 3rd."

Igen rossz erzesem van... Gondolom ez 19:00at jelent nem?...

Nem tudja vki h meddig(CET-ben) lehet bevaltani a betuket?

Akkor add at ma neki h jojjon fel irc-re😊

Szekijoe
Jaja Sajna én nem tudtalak eddig megkülönböztetni de már bocsánatot kértem tõle és felcsaltam ventrire.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Malachi
egyébként,ha az eredeti gammával nyomod:Lineage 2

Malachi
áhh,ahhoz új motort kéne venni,ami támogatja a dx9-es effecteket... tehát nem várható grafikai tuning,csak újabb set-ek,kardok,és egyéb finoságok kerülnek a játékba

C2 - C3 változásokról milyen weboldalon tudok informálódni?

Várható valamikor grafikai upgrade?
Shader effektek, stb... szóval valami DX9 tuning? 😊

meglestem guildwars forumot és olyan érzésem van,
mint ha kötött story-line lenne...

nem?

phalanx
ha jol tom jelenleg 8 magyar tolja a sieghardton <#smile>

vagy Guild Wars-t! <#vigyor3><#vigyor5>

A blessed scroll of resurecteket meg blessed SOE-kat hogyan dobaljak a mobok pts-en? Meg mennyi van belulok playereknel kb?

Cobra.
Free-n egy két próbálkozástól eltekintve C1 van C2 skill+item betétekkel.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lol! Free szerver??? Különbözik egyáltalán valamiben? Világban?

Nethyrrea
teonon sose volt sok magyar, sieghardton voltunk régen nagyon sokan, de kb 4-5 embert kivéve mind átment free szerverre/abbahagyta/wowozik/stb, bartzon tudom hogy van 1-2 magyar elvétve, egyebekrõl nemigen.

Nethyrrea
játszanak, csak jobban szeretik az ingyenmókát. vagy a WoW-ot.

lol.. 😞( Miért nem játszanak magyarok már???

Van még Szamoca nickel egy csaj,
meg a bnõm is nyomja Audry nicken...

De ez mi a f**zért van hogy nem játszanak magyarok???

Sámán
Szia! 😊
Jah, majd ha 70 körül leszel akkor pl Aimful-al, aztán annyi! 😊))
Sajna nem sok magyar játszik már 😞
De ha meg tudod értetni magad angulol akkor nem lesz gondod 😊)

FeketeVipera 77 SS

Üdv Mindenkinek!

Csak beköszöntem mint új n00b player! 😊

Teon: P34k, Human lvl20, Rouge!

Csak összefutok egy-két magyarral... 😊

Sámán
A sulnikban amúgy sincs az asztalokon gép, csak a gépterembe... <#shakehead><#alien>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Mi az hogy nem figyelsz oda a tanító nénire?????
Tessék rendesen viselkedni!!! <#eplus2><#vigyor2><#eplus2>
Nem én éppen vasaltam, kaját csinálta Szylnek, mosogattam stb, holnap meg meló -de még nem tudom mindig hogy nappalra vagy éjszakára kell mennem és egyáltalán hányra... <#hehe><#hehe><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Te is suliban vagy, hogy percenként nézed a fórumot?<#hehe><#vigyor3><#vigyor5>

Sámán
Nagyon is aranyos!!!! <#bee1><#bee1><#vigyor4><#bee1><#bee1>

FeketeVipera 77 SS

az az ork assssszony így is rusnya egy...de ezzel a glóriával, csak még rusnyább!<#hehe><#crazya>

Sámán
Tuképp Nyusznak semmi varázs skillje nincs, nála semmise befolyásol... Max mostantól lesz egy sötétkékes glóriája 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jah ha megnyiffanok lejön -Viperáról pl lejött -amíg Nyuszi elszaladt õt kinyírta -De majd úgy 10 szint múlva visszatérünk még erre az incidensre!!!! 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ez a lvl99 elég durván hangzik, de megpróbálom 😄

FeketeVipera 77 SS