Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Neked is: <#taps>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#taps>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Grat Ilu!<#taps><#taps>

Akkor tegnap szerencse nap volt<#vigyor2> A partyban esett 1 nightmare sapka és 1 nightmare kesztyû <#banplz>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Taptarap
grat<#taps>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
ez a Geréb még mindig itt van??

csuzlee
OMG, Gratz 😄

Egyebkent tegnap szoloztam AL-ben, es megvolt eletem elso szolo dropja, egyszercsak a death wave dobott egy Doom Leather Armort 😄 orultem 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

phalanx
<#taps><#taps><#taps>

Sámán
Jaaa... akkor télleg nem te voltál... <#idiota><#crazya><#idiota>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
adena sellout FTW!

yay!

XD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ja, ezer vagyok felhaborodva, hogy barki(farmerek, lowbiek) hozzajuthatnak a legdurvabb cucchoz.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
sajna már igen régóta az összes quest a kínai farmerek kezére játszik...ahogy ez az event is. majd vehetjük a "youlovemexxx0001" akármi törpéktõl jópénzért. és lesz olyan aki vidáman megveszi 50-60 millákért is akár...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
hát azért mostanában se túl egyszerû

néha a raidbossok szûkmarkúan bánnak a dropokkal...sõt

Ja, ez a questelj az A grades receptekert is kegyetlen nagy baromsag. Mi nem is tudjuk csinalni, mer nem kapnank semmi expet az egeszert. Pedig vhogy ugy lenne a realis hogy a legerosebbek tudjak csak megszerezni a legdurvabb itemeket, nem pedig hogy csak ok nem tudjak...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
nem tettem közzé. a klánvezér rendelkezésére bocsájtottam. ha õ szétkürtölte a fél szervernek az nem az én bajom 😄

B@lu
jaja

tul konnyen lehet a grades cuccokat szerezni...

armor exer fegyo.. minden esik ecceru questekbol.. regen kikemenyen kellett a deathsquadnak partyzni a legjobb helyeken a receptekert

En nem az idon vagyok felhaborodva, LOL. Hanem magan az egesz eventen. Mi az allyval kokemenyen dolgozunk hogy csakis nekunk legyen A grade SA-nk, nem adjuk el, SA csak allyn belulre kerul. Barki mast, aki probalkozna olyan raid bossal akin SA-t lehet lvl-eztetni, megakadalyozzuk. Szal ez az A grade SA egy bizonyos kituntetes, rohadt nezez megszerezni, es nagyon keves van belole.

Es jon ez a nagyszeru event! Most Pistike, aki ebayolt egy lvl 61+os karaktert, meg par 100 millat, nyugodtan vehet madj A grade weapont, es hozza SA-t, csak ugy, semmi munka nelkul. Ez a vicc...

http://boards.lineage2.com/showflat.php?Cat=&Number=354205&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=4&vc=1

Ya I am unclear aboyut this to is it:

A) special monster spawns like the indepance event
😎 any monsters
C) any field monsters
D) quest monster spread out with normal mobs

--------------------------------------------------------------------------------

You will be able to collect medals from any mob in the world of Aden. There will be no special mobs for this event, so you can collect the medals while hunting normally.

Quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Where can we find Roy the Cat and Winnie the Cat?

They will be in every town and very easy to find. Louie the Cat, on the other hand, will not be so easy…

GAthersw
<#eljen>

01110000 01110010 00110000

Sámán
<#heureka><#buck><#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Csak éppen azt részletezed hogy milyen gerinctelenség priviket közzé tenni<#crazya><#idiota>

FeketeVipera 77 SS

Jah akkor vagy 3 orat vigasztaltam Palit /+ertem is Ott a pont.
Ugy nez ki azert jol kialudtad magad ha meg emlekszel ilyenekre.😊

Zitus

Nethyrrea
kicsi micsi? 😄 nemegészen értem mi mihez szeretne kapcsolódni 😄

Taptarap
héé essünk vissza már csak 7-ik a topic.<#idiota>

ma fikázzuk Dinizt mert õ már 74-es<#hehe>

Sámán
Huh... * Emlékeztek még ERRE a HOZZÁSZÓLÁSRA -így éjszakai meló utáni alvásból ébredve még nem minden került e helyére... 😄DD
Mindegy, értitek, az a lényeg 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Az egészhez csupán ennyi lenne a megjegyzésem:

"
énis buktam már üzleten, de

1. amit eszti csinált, nemhiszem hogy szándékos átverés lett volna

2. milyen jogon teregeted ki a privát beszélgetéseteket? sztem ez elég gerinctelen dolog, már csak az illem, vagy alapvetõ jómodor diktálja hogy ne csinálj ilyet

3. nem felvágásból mondtam

4. saját lelkiismereteden múlik hogy szarul érzed-e magad, de ha az egyik szerveren botozol, a másikon miért ne tehetnéd...mindenesetre fura mindenki szemében hogy ilyen rövid idõ alatt ilyen power emberke lettél ott... "

Emlékeztem még ehhez a hozzászóláshoz???

#35946 -Ennek tükrében lepõdtem csak meg kicsit a dolgon... Amúgy no comment...

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Hehe 1 napra leáll a netem és rögtön egymillió hozzászólás -elõtte meg napokig max 5-6 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
szerintem csak akkor derül ki ha már elkezdõdik.

"around the villages" ahogy írja. lehet hogy a városhoz közeli mobokat kell ölni csak?

de nemtom miért vagy felháborodva sanca, a megjegyzés arra vonatkozik csak hogy a teonon a GMT+1 idõzónához igazítják a quest idõt. ennek inkább örülnöd kellene, nem?

Nethyrrea
újabb jó kveszt a kínai farmerpiac mégjobban fellendítésére. hurrá.

ezt se fogom csinálni. viszont van egy sejtésem hogy hirtelen elõkerül pár bot aki csak ezt fogja csinálni.

matamm
Sziasztok! újabb kérdésem lenne😊 Ezeket a mobokat hol találom? Soulless Wild Boar
· Malruks Witch Sekina Elõre is köszönöm a segitséget!

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Tudja vki hogy ebben a retardalt questben milyen mobokat kell olni? Es hogy Roy the Cat meg Louie the Cat rewardjai miben is kulonboznek?

http://www.lineage2.com/archive/2005/08/bashtals_labor.html

Mi a faszt kepzelnek ezek... A kurva teherbebaszott anyjukat mar.

kiserik
Tipp: próbáld ki egy free serveren (van magyar is), és elég akkor beleölni a pénzt, ha teccik 😊

Nethyrrea
mi is magyarországról nyomjuk 😊

tény hogy a szerverek amerikaiak (koreai fejlesztés, jóltudod, de vannak szeparált szerverparkok koreában, japánban, taiwanon, kínában és amerikában)

14 dollár a havidíja (3-3500 forint) egyszeri megvétele kicsit drágább, nemtom most mennyinél tart épp, azt tudom hogy a régi 50 dollárnál olcsóbb.

Már csak annyit mondjatok meg, hogy mennyibe kerül ezzel játszani havonta? Egyáltalán lehet ezt Magyarorszgról nyomni? Mert ha jól láttam, ez valami távolkeleti fejlesztés.

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Cobra.
Kipróbálásra meg vannak free szerverek, amik ugyan elnaradnak tartalmilag valamennyire az official szerverektõl, de magasabbak a szorzók (van 2x-tõl 100x-ig) és ingyenesek.
Grafikailag meg egyértelmûen jobb a WoW-nál, GW-ból csak videókat láttam, de azzal kb egyszintû (nem csoda, hisz a GW-t is ugyanaz a csapat készítette, mint az L2-t)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nethyrrea
ez a legnagyobb "fanclub" ami van magyarországon szerintem.

itt nincs olyasmi mint a wowban: itt van egy irdatlan térkép, mindenhol mobok, amiket ütni kell hogy fejlõdj.

lehet egyedül, partiban, ugyanúgy mint wowban is.

hogy egy példával szolgáljak az idõigényt illetõen:

a szintednek megfelelõ max felszereléssel, teljes buffal az elsõ 20-30 szint akár egy nap is teljesíthetõ (ha elölrõl kezded, cucc és táp nélkül akkor ez exponenciálisan nehezebb)

nekem most, lvl 70-en (75 a max jelenleg) full buffokkal, folyamatosan irtva a velem egyszintû mobokat, 2-3% jön egy óra alatt. és akkor nem ettem nem ittam nem vettem levegõt.

Nekem másom sincs, mint rengeteg idõm, szóval, lehet, hogy ez pont az én játékom. Milyenek a karakterek? Mmilyen a játék maga? Vannak instance-ok, vagy csak simán arra mész, amerre akarsz?

Van ehhez a játékhoz valami hivatalos magyar oldal? Vagy legalább egy LineAge2 Funclub? 😊

Nethyrrea
én idegeskedtem? õk kapták fel a vizet, én végigröhögtem 😄

ami pedig l2-t illeti:

ha nem akarod a fél életed a gép elõtt tölteni akkor ez nem a te játékod. hacsak nem botolsz/veszel pénzt/valami, ha legelölrõl kezded a játékot akkor talán egy év múlva ottleszel ahol a jelenlegi játékosok nagyrésze.

ez nem olyan mint a wow, vagy a guildwars hogy egy hónap laza játékkal maximum szintre hozod magad.

Tényleg nem ismerem, de gyönyörû a grafikája, amit a screenshotok alapján láttam. Mennyi a havidíja? Ez pont olyan, mint a WoW, vagy inkább a Guild Wars-ra hasonlít? Mik a különbségek, és hogyhogy ez nem lett olyan népszerû, mint a WoW?

csuzlee
Hat kb. 1.5-2 eve megy a jatek open betaval egyutt, es sajnos mar nem sok magyar tolja.

Tapasztalat: nagyon szep grafika, iszonyat jo pvp rendszer, lassu fejlodes, keves penz, sok kitartas 😄

Mióta létezik ez a játék, és hogy lehet, hogy még sohasem hallottam róla? Milyenek a tapasztalatok? Sok magyar tolja?

csuzlee
Hmm en is szeretnek par szot hozza fuzni a dologhoz <#vigyor3>

1. Snaunak teljesen igaza van. Ez egy jatek, elso sorban elvezni kell es nem idegeskedni rajta....

2. Nem igazan ertek egyett ezzel a boxolos temaval, ugyanis, nem hiaba talalta ki az NC Soft a window mod-ot. Pontosan azert hogy akar tobb klienst tudj inditani a gepedrol, es abba is gondoljatok bele hogy ha csalas lenne akkor nem is engedne elinditani ket kliens...... A masik pedig, hogy ez egy MMORPG, gondolom nem kell leirnom mi az. Itt egy nagy tarsasaggal egyutt vagy, szinte nap mint nap. Ha pedig mar eleg sokat boxolnak az pontosan azt jeleneti, hogy eleg sok baratod van, aki visz, esetleg te is boxolod neha ot, ez kolcsonos segitseg. Es ha mar ennyi baratod van, nem hiszem hogy olyan rosz arc lennel.

3. Nethy en lvl 51-en jottem vissza. Sok regi IC-s haver emlekezett ram, es vittek partyzni rogton, huztak, nem hiszem hogy azert mert olyan kis genyerek lennenek....

4. Jah es ha a te kis klanod olyan jo arc akkor miert sirsz mindig hogy nincs partyd es miert leptel ki? Tessek, vigyenek boxolni 😄

De egy szonak is szaz a vege, ha mar ennyire van idod massal foglalkozni akkor tenyleg hagyd abba az l2-ot 😄

ui.: jah, szerintem total kisebbsegi komplexusod van <#vigyor3><#mf1><#taps>

GAthersw
privátban

GAthersw
Te is tudod, hogy ez csak húzás, #45769et tudom már csak ismételni. Én lezártam a dolgot de szerintem kezdd el bújni a más szerverek fórumait is a blahon/orphuson az majd leköt és legalább képbe leszel a "világod" más "országainak" ügyeiben is. 😉

Lynx_TWL
Ez már semmire nem vezet, ahogyan az elején sem volt semmi értelme. Ezért ne pörögjön a topic, hát kiszorítjátok a hogyan kell tört szerveren jtászani kommenteket😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Nethyrrea
érdekes válasz, csak mi köze a dologhoz?

látom mostmár publikusan is próbálsz tagadni mindent 😊 ha neked jó folyamatosan hazudni ám legyen 😊

GAthersw
2órát voltunk Colosseumban, tegnap 😛 Válaszolsz, vagy nem bírod magadnak bevallani a geciséget?

Nethyrrea
mit kerülgetek könyörgöm? idézzem be a komplett msn logot ahol elmagyarázod hogy csipog a bot ha valaki közeljön, így a felügyelõ emberke ki tudja logolni a botokat, vagy mi kell még? 😄DDDD

Nethyrrea

"inkább válaszolj, egyébként mióta a Unity klánban vagyok kb 2 órát lehettünk összesen kisbírókám, még mindig várom a választ..."

GAthersw
látom nagyon kerülgeted a forró kását sebaj...