Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah ebben tudok segiteni 😊
Akármijjen rajzprogival elkészítheted csak arra figyelj hogy 16x12 es méretû es 256colors szinmélységû BMP kép legyen.
Amit bekell masolni a l2/system mappába es a gémben megnyitod a clan ablakot ott rákattintasz a SET CREST-re es megadod a file nevet. Célszerû bemásolaskor atnevezni vmi eccerure pl 001.bmp vagy ami teccik 😊
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
leírná valaki mit, hogyan?
azt tudom lvl3 klán kell hozzá, de a többirõl semmit
01110000 01110010 00110000
Lenne 1-2 krdésem hozzátok ha nem gond:😉
Elsõnek is gondolkodom, hogy elkezdem az L2-t offon is és ehhez szeretnék begyüjteni pár infót azt tok hogy fizetõs kb 3000 HUF /hó de ez hoyg megy timecard-al van számlával?
Ha megvan az L2 Collector's Edition azt is fellehet update-ne C3-ra igaz ?
és ti mellik srv-t ajáljátok hogy jó ahol azért vannak magyarok is.
Én 3 cast között filózók hogy mit inditsak (craftos töpri, human gladi vagy warlord). ismerem mind a 3 castot és teccik is de talán kicsita törpi jobban mint a másik2.
és még egy ojjan kérdésem lenne hogy keresek egy mobot "Gigant Commander" és meg más Gigantok nem tudjátok merre lehet megtalálni pontossan?
A válaszokat elõre is köffönöm 😉
egy leendõ L2 off fun
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Azt hiszem tudom melyik ventrin vagytok ma felnézek, de a hetem be van havazva, péntektõl keddig nem lesz monitorom ... szóval most megrekedtem lvl 28-on....
Azi te is feljöhetnél hozzánk.
Kár hogy a tiéd nem sikerült 😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
01110000 01110010 00110000
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
silent valley természetesen, és gc alá kell lemenni
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
......................................................
Hát az qrva érdekes lenne.
Szerintem az NCSoft munkatársai felettéb furcsa körülmények között lelnék halálukat..<#violent>#violent>