Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Ha valakit esetleg erdekel. Irtam egy kis progit, ami pici StayOnTop ablakban fut, es 20 perctol szamol vissza, es az utolso 5 percben, percenkent egy hang figyelmeztet! Mert mar untam hogy ha akarmilyen buffert boxolok elfelejtem az idot 😄 vagy nezni kell 😄
!!! Buff Timer !!!
Nah ennyi 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Én is biztos idegbajt kapnék... egyébként nálunk is így van... van egy külön kártyaszámla, olyan "alszámla" féleség -attól még hogy a számlán van pénz a dombornyomott kártya számláján nem biztos...
De most már inkább menj be a bankba és rakd rá úgy! most még azért nyitva lesz remélem...
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ami meg cinnamontoastot illeti, késõbb blahon beismerte hogy a +18-as csak poén, a +10-es nem. a 18-ast csak fotosopolta.
UTÁLOM ezeket a fasz bankokat.
A bankszámlán rajta volt a pénz, de a kártyán nem. Idióta anyám meg úgy nézte meg hogy van e a kártyán pénz hogy levette róla!!!!!!
ÁÁÁhhhhhhh
Jó játékot mindenkinek!
Hogy az ISTEN BASSZA MEG!!!
+16 to +20 Red Glow
+21 to +24 Green Glow
+25 to +65535 Yellow Glow
free szerveresek nem tudnak csinálni zöld és sárga fegyvert? szivesen megnézném 😊)
meg amúgyis, elvbõl.
legalábbis szerintem.
De nem sokáig lsz ez így -jönnek majd még nagyon-nagyon sokan!!! 😄DDD
FeketeVipera 77 SS
bot, pk és train mentes klán
most, hogy tudjátok várom a jelentkezõket 😛P
ma vettem methallic threadet 2k-ért, igaz nem sokat
rmp-t mindenki 12-15k-ért veszi én 16k-val ültem ki, ennyibõl nem nagyon jön ki crafttal
ha craftolom szerintem drágább:
1 methallic thread = 5 iron ore(300+adena/db) + 10 thread(80-100+ adena/db)
1 rmp = 5 methallic thread + 5 mithril ore(700-1000adena/db)
+ezekhez hozzájön, hogy a methallic threadet és az rmp-t is minimum 1000adenáért craftolják
Jah nincs hozzá reci hm... szerintem kalapáljunk ki kis karikkal 2-3 metalic thread és reinforced recit 38-40es mobok dobják asszem tudom merre.
Uh most gondolkozom nekem 78 RMTP-t kellet összerakni az majd 20k mana volt uh neked majd 5ször ennyi kell <#wow1>#wow1> csak 100k mana az RMTP elõállítása basic materiálokból<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
wtb blood medusa(570), gemstone a-grade(147), elysian heads(21), reinforced metal plate(340) vagy methallic thread(1700)