Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
CIB-nél lehet dombornyomott viza is meg master card is -nekünk speciel master card van, gond eddig csak akkor volt vele ha nem volt rajta elég pénz <#hehe>
CIB-nél még annyi elõny van, hogyha nincs egy fillér se a kártyaszámládon, bankon belül akár vasárnap hajnali 3kor is azonnal tudsz rá utalni -mármint azonnal meg is jelenik rajta, nem kell napokat várni 😊

FeketeVipera 77 SS

gPROject
otp-nél kell kötni electronikus számlacsomagot, ami tartalmaz egy webkártyát(csak egy darab papír a szükséges adatokkal)
ez a kártya vírtuális mastercard-nak felel meg
én is ilyet használok

aztán van a cib, náluk is lehet valami hasonlót kötni(cib internet kártya), ez is mastercardnak felel meg
ez viszont már egy plexi kártya(bár ez lényegtelen)
öcsém ilyet használ

mAilkaEVO3
Ha jól tudom a másik variáns az OTP-nek aza bizonyos Webkártyája. Ugyto más variáns nincs mint a dombornyomott kártya vagy az OTP-s webkártya, de hanem jól tom javítsatok ki pls.

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Gondolkozom egy offical account létrehozásán. Meg tudjátok mondani milyen lehetõségek vannak a fizetésre dombornyomott bankkártyával nem rendelkezõknek?(pl moneybookers stb)

Gracie Barra

gPROject
na jól megszivatott a bankkártya is 😞
délután aktiváltam az accokat, be is léptem velük
most, hogy újra indítottam a játékot már nem enged be egyikkel sem, azt írja nincs aktiválva 😞
úgy tûnik nem volt elég lóvé a kártyán, pedig ha tudom mentem volna délután a bankba befizetni, de így jól megszivatott
na majd holnap

mAilkaEVO3
Egy kis segítséget kérnék DOOM alkatrészek árai ügyében elkezdtem körülnézni a piacon B-s ruci ügyében. Leírom mennyiért láttam részeket lécci irjátok meg mi a reális ár érte.
doom helmet: 4,5M-7M
doom boots: 3,2-4,5(+3as a 4,5ös)
doom plate armor: ??

vagy ha vki tud eladót szóljon pls.

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

gPROject
oké, ha tudsz benne segíteni légyszi írj deadlynek(msn is be lesz kapcsolva)

Szekijoe
Majd az Allyból megkérünk valakit nyugi nekem is kellene

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
Voltak bent a bs-nél páran, de én nem mertem megkérni senkit, hogy unsealezze a cuccaim. 😞

mAilkaEVO3
Az faaaXaa😞( megkérdeztem töbieket de mindenki kapja a debuffot szal nincs sajna dusk-os<#wilting><#falbav><#falbav>

Szekijoe
A gnosis-t nem nyerték meg a Dusk-osok sem de 1 próbát megér.LF Dusk member<#help>

gPROject
a kurva édes...

cuki bentmaradt apostateba, de sajna semmire nem megyek vele 😞((8

Szekijoe
Jah szerintem aki Dusk-os az be tud jutni mindenhova most. A Dawn-osok meg nem, de ezt akarom majd letesztelni ha hazaértem.

gPROject
De ez így baromság. Semmi érdeke nincs akkor a dusknak, hogy gyõzzön, hiszen nekik is kell a blacksmith.
Nem értem.

Szekijoe
Iszonyat nagy pvp-k várhatóak ha a dawnosok nem tudnak bejutni sehova<#eplus2>

Szekijoe
Az én logikám szerint a mostani aktuális helyzet a lineage2.com ról szedett adatokból:
A Dusk nyerte az avaricét ergó csak a Dusk-ra jelentkezettek tudnak bejutni a necropoliszokba és csak a necropoliszokba(szerintem) "The loser cannot enter the Catacombs and Necropolis." De ha hazaérek többet fogok tudni.
Ergo nincs blacksmith de ezt le kell ellenõrizni! Ezért keresek DUSK-os magyart. (a tradert lehet campelni a saints-nél a teleporton kívül szokott táborozni, csak ehhez is kellene egy DUSKos aki átváltja a maradék köveimet)

gPROject
most egyáltalán nincs bs vagy csak a duskosoknak van?

Szekijoe
lol neked tutter nincs olyan sok stone-od, hogy rendegegnek nevezhetnéd <#nevetes2> Szinte semmi veszteség nem ér. Nem úgy mint engem<#shakehead> De voltak nagyobb veszteségeim is már ebbõl is felállok.
Asszem ilyenkor amikor omlanak a pénzügyi tartalékaim, ilyenkor kell mondani: WTB 11 RED soul<#vigyor5>(hátha van valakinek)

xt198
rotflpwnzt... elvesztettem most rengeteg olyan green/blue/red izét... gégégégégégé

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

gPROject
Gnosis és Strife is Duské.
pedig régebben mindig regeltem itt is ott is
sshhhhhhhhhhiiiiiiiittttttttttt

gPROject
Nagyon fasza, még jó hogy most vettem dc setet. Így megint nemtom használni legalább 2 hétig.
nem hiszem el 😞

Szekijoe
Jah, ha az információim jók, akkor a DAWN memberek nem tudnak bejutni a catacombákba a DUSKok pedig a Necripoliszokba ezen a héten!!!!!!!!!

Szekijoe
Nah intézkedtem<#vigyor5>
Még mindíg kell egy DUSK member sürgõsen de már csak 2õt kell klikkelni-e<#bee1>
De azt jó lenne még ma este<#help>

Szekijoe
Eh éreztem én!
Szerencsére ez most egyik magyart sem rázza meg nagyon.

Szekijoe
MAILKA kérdezd meg a magyarokat akikkel szoktatok lenni!!!
Ki participálta magát a DUSK-hoz. <#help>
A hét elején kell egy ember(DUSK member), kevés meló (max 1 óra ha lassú a gépe és nem klikkel elég gyorsan akkor 1,5óra költségtérítés és célprémium<#guluszem1>)
Megbízható ember kell!<#bee1>

Sámán
Juj télleg, ilyen a hold! Meg engem is csak átkoznak -úgytûnik most nem jött be seal of strife 😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Én tudok cristályt nevelni, ha akarok, kipróbáltam és ment megvan hozzá az akaratom és a türelmem is. Ez tuti jó kereseti lehetõség ha nem lenne elég a pénzem. De nem veszem el mások kereseti lehetõségét Csuzlee volt utoljára nagyon benne a soul crystály bizniszben õ a sorcival és a th-val is nagyon jól tudja nevelni a kristályt, nekem nem érdekem hogy lemenjen a kristály ára. Mondjuk ez az utolsó event keresztbe tett a cristálynevelõknek mert elég sok crystály esett a tökökbõl. Nekem most csak egy lvl11-es cristáy kellene de hiába csinálnék egy 10eset azzal kitörölhetem.

Nethyrrea
mi a ráknak buffolod túl magad ha tudod hogy egy lövés egy mob akkor 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Uh meik Seal fight-ot buktuk el?
Valaki tesztelje le hogy catakombába vagy necroba nem tududunk lemenni? Vagy buktunk mindent? Akkor ezen a héten nem lesz trader/blacksmith? Mert ahogy nézem én curse-okat kapok az npc-tõl!!!!
A hétvégi ostromok így elég finomnak igérkeznek<#hehe>
Lehet AL-ben fogunk partyzni? Az nekem jó(^.^)

Szekijoe
Asszem nem ír semmit.

Sámán
Köszi mindenkinek akkor majd próbálkozom -ha már úgyis doomokat gyakunk nem tart semeddig mindegyikre rányomni 😊
Majdcsak összejön -még csak annyi hogy ha esetleg sikeresen használod a soul cry-t azt jelzi valahogy???
Pl ha spoilozol (vagy manor) addig nyomogathatod rá ("use spoil") ameddig ki nem írja hogy siker, utána meg már nem engedi többször ugyanazon a mobon.
Nekem itt csak azt írta ki hogy "use soul crystal" aztán semmi -de akûr 3-4x is rá tudom nyomni a mobokra mielõtt kinyiffanna -esetleg nem vette valaki eddig észre hogy ki kell írnia ha már többször nem engedi? Az mindegy hogy tölt-e utána a kristályon (spoilnál se mindig kékül)
Áh, de végülis mindegy, majd rakosgatom aztán cska lesz valami...
Azt a kb 20-t eldobáltam amit elsõ kõrben vittem magammal 4-5 de max 10 bõven elég egy adag ss-re ahogy nézem <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Nekem lvl 8-on törögettek be a crystályok még elderként én csináltam magamnak a crystályt (ee ként kb 2 óra volt 1 lvl 10es ha nem tört be)
Hawkeyeként iszonyat nehéz mert prophet buff+BD tánc és tutter a doomknight volt 1 lövés<#bee1> tehát nem volt idõm rányomni ha nem lõttem critikált a doomknightra akkor volt esélyem beleszívni asszem lvl 7en tört be az utolsó kristályom. Csgunss (gradiátor) fél óra alatt csinál 1 lvl10es cristályt ha nem törik be. Jah és ha bárkivel partyban vagy akkor nagyobb eséllyel törik.

Szekijoe
<#nevetes2>

Sztem ez meg foleg a fizetos Teonos jatekosok foruma, de mind1😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B@lu
haver

tul sokat probalkoztal a rossz jelszoval ( 5 X) 15 percre blokkoltak az accot

amugy ez itt a fizetos szerverek es azok kozul is a NA server es foleg a sieghardt server forumja

persze Sancat elturjuk!

B@lu
megy de elvileg 30% ala kell verni a hp jat es lehet hogy 10-20 mob utan lep 1 szintet

farmer melo

B@lu
persze!
nem mondtam hogy ez nincs igy😊

Nethyrrea
l2extreme....hah.....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

xt198
szeki majd segítesz megcsinálni nekem is olyan IC-s logót a forumba? (ide)

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

xt198
mi ugy csináltuk szekivel FG_ben, hogy a doom knightokat fogtam, rányomtam a kristályt, aztán lekalapáltuk. tökmind1 mikor nyomod rá, vagy sikerül vagy nem, vagy nem ír semmit, nekem lvl3-as a kristályom 😄

Nem tom, nekemse ment. Vegul megvettem lvl10-est 500k-er😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ajánlanám a piros kék feliratot.

Cobra.
Ha jól tudom közvetlenül a mob halála elõtt kell rányomni a soul crystalt. Próbáld Harit Lizardman-eken, ha ott se megy, akkor nem tudom.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
Áh, csak írni tud, olvasni nem... <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nem tudja valaki hogy lehet soul cry-t tölteni nem nukerrel???
Próbálkoztam hogy a mob több mint fél hp-ját levertük unival aztán rányomtam -vagy 1-2 ütéssel a mob vége elõtt -de csak failed...
Doom knight-okkal meg ilyen mindenféle doom-okkal (warrior, trooper, archer) amiket a küldi is ír. Legalább 50-60 doom izére rányomtam -van amelyikre többször is, de eddig +1-est se sikerült összehozni... <#nemtudom><#help>

FeketeVipera 77 SS

Ryleh
ez egy sima regiszt volt/lett volna az oldalon😞(....a game be sincs még röffentveÍ😞(((

Ryleh
Dear ryleh,

Your account on Lineage 2 eXtreme has been locked because someone has tried to log
into the account with the wrong password more than 5 times. You will be able to
attempt to log in again in another 15 minutes.

The person trying to log into your account had the following IP address:
195.228.169.203

Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Use the
link below:
http://www.l2extreme.com/forum/login.php?do=lostpw

All the best,
Lineage 2 eXtreme

és evvel egyszerre ez is mejön......ki érti ezt???ja!!mosmár az oldal sem jön be...."service unavialable"...😞((((

Dear ryleh,

Thanks for registering at Lineage 2 eXtreme! We are glad you have chosen to be a
part of our community and we hope you enjoy your stay.

All the best,
Lineage 2 eXtreme

Hmmm... Official fizetõs? vagy free? Ha Free akkor melyik? Vagy nem is... Nézda fórum tetején azt a szép színes szöveget 😊

Ryleh
sziasztok...pliiiizzz...egy naon láma kérés......
sorozatosan elqrom a bejelentkezést...elsõ lenne azaz aktiválni a logint....
1.válaszlevél megjött..benne a link ho látogassak el odas.és erösitsem meg a regisztet...levél alján ott az általam irt név,ill egy generált sorszám jelszonak....aha....beirom..aztán beszol a lap...."elirtam,mejd 15 perc mulva probálkozzak".....firefox alatt mindezt..mi a gáz????.........thx

Az íj még mindig sima JÉÉ<#nezze>