Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CIB-nél még annyi elõny van, hogyha nincs egy fillér se a kártyaszámládon, bankon belül akár vasárnap hajnali 3kor is azonnal tudsz rá utalni -mármint azonnal meg is jelenik rajta, nem kell napokat várni 😊
FeketeVipera 77 SS
ez a kártya vírtuális mastercard-nak felel meg
én is ilyet használok
aztán van a cib, náluk is lehet valami hasonlót kötni(cib internet kártya), ez is mastercardnak felel meg
ez viszont már egy plexi kártya(bár ez lényegtelen)
öcsém ilyet használ
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Gracie Barra
délután aktiváltam az accokat, be is léptem velük
most, hogy újra indítottam a játékot már nem enged be egyikkel sem, azt írja nincs aktiválva 😞
úgy tûnik nem volt elég lóvé a kártyán, pedig ha tudom mentem volna délután a bankba befizetni, de így jól megszivatott
na majd holnap
doom helmet: 4,5M-7M
doom boots: 3,2-4,5(+3as a 4,5ös)
doom plate armor: ??
vagy ha vki tud eladót szóljon pls.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Nem értem.
A Dusk nyerte az avaricét ergó csak a Dusk-ra jelentkezettek tudnak bejutni a necropoliszokba és csak a necropoliszokba(szerintem) "The loser cannot enter the Catacombs and Necropolis." De ha hazaérek többet fogok tudni.
Ergo nincs blacksmith de ezt le kell ellenõrizni! Ezért keresek DUSK-os magyart. (a tradert lehet campelni a saints-nél a teleporton kívül szokott táborozni, csak ehhez is kellene egy DUSKos aki átváltja a maradék köveimet)
Asszem ilyenkor amikor omlanak a pénzügyi tartalékaim, ilyenkor kell mondani: WTB 11 RED soul<#vigyor5>#vigyor5>(hátha van valakinek)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
pedig régebben mindig regeltem itt is ott is
sshhhhhhhhhhiiiiiiiittttttttttt
nem hiszem el 😞
Még mindíg kell egy DUSK member sürgõsen de már csak 2õt kell klikkelni-e<#bee1>#bee1>
De azt jó lenne még ma este<#help>#help>
Szerencsére ez most egyik magyart sem rázza meg nagyon.
Ki participálta magát a DUSK-hoz. <#help>#help>
A hét elején kell egy ember(DUSK member), kevés meló (max 1 óra ha lassú a gépe és nem klikkel elég gyorsan akkor 1,5óra költségtérítés és célprémium<#guluszem1>#guluszem1>)
Megbízható ember kell!<#bee1>#bee1>
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Valaki tesztelje le hogy catakombába vagy necroba nem tududunk lemenni? Vagy buktunk mindent? Akkor ezen a héten nem lesz trader/blacksmith? Mert ahogy nézem én curse-okat kapok az npc-tõl!!!!
A hétvégi ostromok így elég finomnak igérkeznek<#hehe>#hehe>
Lehet AL-ben fogunk partyzni? Az nekem jó(^.^)
Majdcsak összejön -még csak annyi hogy ha esetleg sikeresen használod a soul cry-t azt jelzi valahogy???
Pl ha spoilozol (vagy manor) addig nyomogathatod rá ("use spoil") ameddig ki nem írja hogy siker, utána meg már nem engedi többször ugyanazon a mobon.
Nekem itt csak azt írta ki hogy "use soul crystal" aztán semmi -de akûr 3-4x is rá tudom nyomni a mobokra mielõtt kinyiffanna -esetleg nem vette valaki eddig észre hogy ki kell írnia ha már többször nem engedi? Az mindegy hogy tölt-e utána a kristályon (spoilnál se mindig kékül)
Áh, de végülis mindegy, majd rakosgatom aztán cska lesz valami...
Azt a kb 20-t eldobáltam amit elsõ kõrben vittem magammal 4-5 de max 10 bõven elég egy adag ss-re ahogy nézem <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Hawkeyeként iszonyat nehéz mert prophet buff+BD tánc és tutter a doomknight volt 1 lövés<#bee1>#bee1> tehát nem volt idõm rányomni ha nem lõttem critikált a doomknightra akkor volt esélyem beleszívni asszem lvl 7en tört be az utolsó kristályom. Csgunss (gradiátor) fél óra alatt csinál 1 lvl10es cristályt ha nem törik be. Jah és ha bárkivel partyban vagy akkor nagyobb eséllyel törik.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
tul sokat probalkoztal a rossz jelszoval ( 5 X) 15 percre blokkoltak az accot
amugy ez itt a fizetos szerverek es azok kozul is a NA server es foleg a sieghardt server forumja
persze Sancat elturjuk!
farmer melo
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Próbálkoztam hogy a mob több mint fél hp-ját levertük unival aztán rányomtam -vagy 1-2 ütéssel a mob vége elõtt -de csak failed...
Doom knight-okkal meg ilyen mindenféle doom-okkal (warrior, trooper, archer) amiket a küldi is ír. Legalább 50-60 doom izére rányomtam -van amelyikre többször is, de eddig +1-est se sikerült összehozni... <#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
FeketeVipera 77 SS
Your account on Lineage 2 eXtreme has been locked because someone has tried to log
into the account with the wrong password more than 5 times. You will be able to
attempt to log in again in another 15 minutes.
The person trying to log into your account had the following IP address:
195.228.169.203
Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Use the
link below:
http://www.l2extreme.com/forum/login.php?do=lostpw
All the best,
Lineage 2 eXtreme
és evvel egyszerre ez is mejön......ki érti ezt???ja!!mosmár az oldal sem jön be...."service unavialable"...😞((((
Dear ryleh,
Thanks for registering at Lineage 2 eXtreme! We are glad you have chosen to be a
part of our community and we hope you enjoy your stay.
All the best,
Lineage 2 eXtreme
sorozatosan elqrom a bejelentkezést...elsõ lenne azaz aktiválni a logint....
1.válaszlevél megjött..benne a link ho látogassak el odas.és erösitsem meg a regisztet...levél alján ott az általam irt név,ill egy generált sorszám jelszonak....aha....beirom..aztán beszol a lap...."elirtam,mejd 15 perc mulva probálkozzak".....firefox alatt mindezt..mi a gáz????.........thx