Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
😞((
én is buktam már nála 12millát, de ez a 40misi dúrva

Gordis2k
NA skacok úgy döntöttem egyszer nem egeszben veszek meg egy fegyót igazán jól sikerült mert egy törpénél 25 ben lehetett gyártani steelt! És mellet egy másiknál 1m ért hát a 3 dik körben mellé klikkeltem 40m ért kraftoltam 40 steelt😞 mert sajna saman azzal pont nem ült kint! Frankon leszivattak és elvitték minden pénzem😞 😞 😞! köszi Craftiare😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szekijoe
Gratz<#taps>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
nagyon haladtok

Sámán
És te befizetted? <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Vdanosss
Csabi, nekem is ez a bajom<#szomoru1>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

koszi,akko nekiallok tutira,kesz vagyok a nagy megprobáltato mászkálásra😊

[/img]
Igen, meg kell. Es miutan megcsinaltad mar csak es kizarolag greater dye-ket tehetsz fel.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

koszi
Szekijoe
Ez egy jó kérdés, de szerintem igen, meg kell csinálni a kasztváltást.

meg kell csinálni a kasztváltót 40nél,hogy feltehessem a greater dyeokat?
Crokin
Ty

Repatarurgyán

Szekijoe
Ha már átváltottad scavengerre akkor sajnos nem lehetsz artisan

Crokin
Törpém elérte a 20-as szintet és scavenger-t választottam. Kérdésem az, hogy meggondolhatom-e még magam, lehetek valahogy artisian?

Repatarurgyán

Szekijoe
hm a game be van fizetve?

regisztráltam egy id-t csak elírtam bocs<#zavart2>
Valaki please help<#wow1> itt van ez a Lineage 2 Chronicle 4<#buck>Regisztártal egy ID-t, elindítom a játékot beírom az ID-m és azt írja ki hogy:
"Password does not match this account. Confirm your account information and log in again later." -> ez mi a fenét jelent??? Próbáltam megváltoztattam a jelszóm és ugyan ezt írja ki<#zavart1><#help><#help><#help> vki segítsen már pls<#vigyor3>
Vdanosss
matek!
Elõször is olvas el ezt!
http://arena.upc.hu/lineage2/index.php?page=newsread&nid=112
és töröld ki a GameGuardot.
Aztán nyomhatod.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Szekijoe
10 darab kell belõle és akkor rakja csak rád a symbol maker!
40lvl felett csak greater dye-t tudsz használni!
A mammon trader-tõl (ameik a "beváltós" héten jelenik meg és Necropoliszokban és kb 30 percenként teleportál az egyikbõl a másikba) lehet venni AA-ért dye-ket amelyek ugyanannyit adnak mint amennyit elvesznek.

Hát ahogy elnéztem inkább csökkentõ, mint növelõ 😞 kidobott pénz volt... 😞

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

xt198
tetkó (stat növelõ/csokkentõ)

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Azt meg tudja valaki mondani hogy mi haszna van a dye-oknak? Én balga módon ráköltöttem 60K-t arra hogy vegyek 3 str, 3 dex, 3 con és egy mental str dye-t de nem tudok velük semmit sem csinálni és a bolt is 0ert veszi vissza 😞

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Szekijoe
Tegnap felmerült, hogy néhányan nem jöttek rá, hogyan lehet mégtöbb zsetont szerezni a PTS-es boostból.
A módszer meg kell kérni mindenkit aki nem szándékozik játszani a PTS-en, hogy húzzon fel egy karit bármekkorára (minden acc-on az elsõ karakter kapja csak a boostot! De állítólag lesz mégegy boost a PTS-en) Az egyik magyar acc-on a karakter lvl 8 ról lett 76-os<#vigyor>már subon van, csak 1-2 click. Az nem gáz ha nem akar vele játszani többet az acc tulajdonosa DE a boostból kapott tápokat át tudja adni a PTS-en játszóknak! Amit biztos örömmel fogadnak<#bee1> (én lvl 15re 1 óra alatt húztam fel egy karit alapcuccokkal igaz esett NG bsps a quesztbõl.)

Cobra.
Legújabb DirectX-et rakd fel újra, alaplapi driverbõl is rakd fel a legújabbat, majd a végén a legújabb Catalystot. Ezután töröld az option.ini-t (ha jól emlékszem azt kell kitörölni, ha gond van a videó beállításokkal)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hát ha officialon akarsz játszani akkor www.lineage2.com és ott a my account gombra kattintasz. Bejelentkezel, kifizeted, azt nyomhatod.

Sziasztok! Van egy kis bajom a játékkal. Miután föltelepítem, a c3-at és el akarom indítani a játékot, kiírja, hogy aktiváljam neki az AGP-t. Leokézom a hibaüzenetetu utána tölt vagy 5 percig,majd belép a játékba. Optoins-ben az istennek sem engedi változtazni a Textura-kat és a felbontást sem. Semmi extra cuccot. Na mondom nem baj rusnya rusnya, de legalább megy... 😄 Aztán beírom a már regisztrálr account-ot meg a jelszavamat is, és ott kész... Behal a játék... Gondolom valami video kártya baja van... Nem támogatja ATI Radeon9200-at? Frissités megvan, patch megvan... Szóval nem értem... Catalyst-tel megpróbálam felhúzni 4X-es AGP-re a cuccot, de csak ki-bekapcsolt a monitor vagy 2 percig, aztán restart és utána semmi... Ha valaki tud valamit vagy tapasztalt ilyesmit akkor segítsen! Az a furcsa, hogy a c2-vel nem volt ilyen gond, de egy fél évvel ezelõtt még a c3-al se!!! Kiírta, hogy AGP nuku, de utána minden gond nélkül elindult... 😞 Mostmeg nem... Format c: ??? Mert már azon gondolkodom... 😊

Köszi, Clive

Sámán
Van ventrim, fenn is leszek ezentúl úgy általában <#taps> -sajna a mikim nem akar mûködni -elképzelésem sincs miért... -Másik gépen mûködött<#confused>
Na mindegy, egyellõre ez van... <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
GameGuard könyvtár tartalmát töröld, ha utána se lesz jó, akkor a tûzfalad/routered zavar be.

igen valamilyen GameGuarddal vana probléma.<#nemtudom>

Erő Izom,Viszkit Iszom!

xt198
pvp-ben. 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Cobra.
A törpe nem jó ijásznak <#vigyor4>
A törpék elég kevés skillt kapnak, ezért jönnek ki jobban kevés SP-vel. Íjászoknak meg szintén nem kell sok skillt megtanulniuk, elég a Bow mastery meg az egyéb passzív skillek, armor mastery nélkül. A támadó skillek nélkül is el lehet lenni vele, azokat egyébként is elég ritkán tudja használni a magas manaigény miatt.

Köszi! Akkor megpróbálom azt! A törpét.... de melyik jó ijjásznak?

Vdanosss
matek! a Game Guardot említi a szövegben?

GAthersw
Warsmith 😊 Ha íjjásszal csak a fontosakat tanulod akkor az is jó.

01110000 01110010 00110000

Lenne egy kérdésem:leszedtem a L2-C3 kliensét,és amikor elindítanám,szarozik egy picit,majd kiírja hogy CRITICAL ERROR,mivel a gép szerint nem tud valami féle fájlt betölteni,plz help nagyon fontos lenne<#help>

Erő Izom,Viszkit Iszom!

Valaki tudja esetleg hogy melyik faj/kaszt igényli a legkevesebb SP-t? Kellene egy klánvezér, akinek nem költeném el az SPjét hogy tudjon fejlõdni a klán... 😊

jujj, az még nagyon messze van 😊
csak 24es vagyok 😊
Azért köszi!

Sámán
Hehe micsináltál vele? Ok, várom! <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
És azért azt a kétfejû csirkét se hagyjuk ki! Nekem olyan is kell!!!! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

mAilkaEVO3
Igen ami sokkal aranyosabb mint a sárki😉 a kis tigrincs 😊))<#taps><#vigyor>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
farkashoz 15ös szint sárkihoz 35ös zsint kell és 1-1 quest.

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Szekijoe
De C4ben ujjabb petes küldik jönnek<#vigyor>

Szekijoe
Sajna a farkasoshoz nem tudok hozzászólni.
A sárkányost Giranban lehet felvenni a crystály bolt elõtt a pet managertõl minimum szint követelmény szerintem 40. vagy 35 (amikor nem találtam partyt akkor poénból csinálgattam ezt a küldit.

Vdanosss
Hy.
Ha valaki tud adni egy regisztrációs linket a L2 höz akkor megköszönöm<#worship>

farkasos...
és a sárkáyoshoz mi a követelmény? 😊

Szekijoe
Ez a farkas szerzõ vagy a kissárkány szerzõ küldi?
A farkasost nem csináltam a kissárkányost kb 5-10szer.

Hunter of Deer
Hát hibásnak nemmondanam mert vagy 10szer megcsinaltam mar! Vagy 4szer az alapjan a tobbi mar ment fejbol <#hehe><#eplus2>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Üdv! Tud valaki nekem egy olyan oldalt mondani ahol van a Get a Pet questhez leírás? A Lineage 2 Warcry oldalon lévõ hibás 😞

Köszi a válaszokat! 😊

Szekijoe
65öt összehozni még klánhall buffban is össze lehet a 65-75 az a húzós.
Az én volt clán leaderem is 75/75