Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Repatarurgyán
"Password does not match this account. Confirm your account information and log in again later." -> ez mi a fenét jelent??? Próbáltam megváltoztattam a jelszóm és ugyan ezt írja ki<#zavart1>#zavart1><#help>#help><#help>#help><#help>#help> vki segítsen már pls<#vigyor3>#vigyor3>
Elõször is olvas el ezt!
http://arena.upc.hu/lineage2/index.php?page=newsread&nid=112
és töröld ki a GameGuardot.
Aztán nyomhatod.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
40lvl felett csak greater dye-t tudsz használni!
A mammon trader-tõl (ameik a "beváltós" héten jelenik meg és Necropoliszokban és kb 30 percenként teleportál az egyikbõl a másikba) lehet venni AA-ért dye-ket amelyek ugyanannyit adnak mint amennyit elvesznek.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
A módszer meg kell kérni mindenkit aki nem szándékozik játszani a PTS-en, hogy húzzon fel egy karit bármekkorára (minden acc-on az elsõ karakter kapja csak a boostot! De állítólag lesz mégegy boost a PTS-en) Az egyik magyar acc-on a karakter lvl 8 ról lett 76-os<#vigyor>#vigyor>már subon van, csak 1-2 click. Az nem gáz ha nem akar vele játszani többet az acc tulajdonosa DE a boostból kapott tápokat át tudja adni a PTS-en játszóknak! Amit biztos örömmel fogadnak<#bee1>#bee1> (én lvl 15re 1 óra alatt húztam fel egy karit alapcuccokkal igaz esett NG bsps a quesztbõl.)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Köszi, Clive
Na mindegy, egyellõre ez van... <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
Erő Izom,Viszkit Iszom!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
A törpék elég kevés skillt kapnak, ezért jönnek ki jobban kevés SP-vel. Íjászoknak meg szintén nem kell sok skillt megtanulniuk, elég a Bow mastery meg az egyéb passzív skillek, armor mastery nélkül. A támadó skillek nélkül is el lehet lenni vele, azokat egyébként is elég ritkán tudja használni a magas manaigény miatt.
Erő Izom,Viszkit Iszom!
csak 24es vagyok 😊
Azért köszi!
FeketeVipera 77 SS
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
A sárkányost Giranban lehet felvenni a crystály bolt elõtt a pet managertõl minimum szint követelmény szerintem 40. vagy 35 (amikor nem találtam partyt akkor poénból csinálgattam ezt a küldit.
Ha valaki tud adni egy regisztrációs linket a L2 höz akkor megköszönöm<#worship>#worship>
és a sárkáyoshoz mi a követelmény? 😊
A farkasost nem csináltam a kissárkányost kb 5-10szer.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k