Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
De még csak nem is egy helyen ült a két törpi... Az egyik dawn pirest mellett vásárolgatott aa-t meg dye-okat a másik meg a main ware -val szemben árulgatott ezt-azt <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

Ferraktam a játékot. Elindítottam és most valami frissitést tölt már egy jó ideje.
Ez normális és kell majd a játékhoz crack?
Sámán
Ha tudnám... felébredtem, benyomtam a monitort és ez a kép fogadott... Elõször azt hittem kifagyott az egész, de amikor láttam hogy tudok mozogni meg körülöttem is mozognak/dumálnak/gyilkolnak láttam hogy fele se tréfa, csináltam 2 screenshotot és húztam a *****em <#nevetes1>
Elég sok cucc van mindkét törpimnél és még 30-35-s mobok elõtt se állna meg se a lvl2-es sem Csõbensült doom robe-ban crono unitussal <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

phalanx
hogy kerültél oda? <#conf>

senki?
Sámán
*Martyrs necro mellett....

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Na ez jó! Hazajöttem reggel melóból kicsit játszottam utána bent hagytam árulni a törpikéket, aztán mire felébredtem...
Ott találtam õket egy trainnel egybekötött pvp közepén... <#csodalk>
Éppenhogy sikerült elsoeznom mikor pont hozták a következõ traint, de ez akkoris olyaaaaaan... Shoppingolós törpik általában nem épp toppos cuccokba ûcsörögnek bármikor felkészülten várva ilyesmire -és nem kevés cucc van náluk... Képzelem mi minden eshetett belõlük... <#wow2><#ejnye1><#idiota>
[/img]
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Lécci valaki írja le vagy adjon egy linket ahol fent van hogy hogy kell a játékot elindítani (sima Linage 2)!
Biztos valahol le van írva csak nem volt kedvem keresgélni!
Bocsi
phalanx
BSZ

Taptarap
Köcc-köcc 😄D

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

BSZ Tapi! <#taps>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B@lu
kosz😊

BSZ TAPI

xt198
bsz tapi

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Szekijoe
BSZ Tapi<#taps>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

csuzlee
BOLDOG SZULINAPOT TAPI

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

xt198
Az a kalapálós karaktereknek jó, ütésenként tölti vissza a hp-ját. ez akkor jó ha egy BD vagy tõrös tankol, esetleg gladi, de bárminek jó, ami kalapál, nemkell annyira healelni

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Creator
A Darkelf buffer lvl30-on kap egy olyan skilt hogy "Vampiric Rage", na most ez mire jó? Azt hallotam hogy egyes szervereken bugos, ha müködik rendesen akkor ez mire jó, vagy mi ellen?
Cobra.
Egyébként nem akarok veled ezen vitatkozni, neked sokkal több tapasztalatod van, fõleg hogy ork mysticet még nem is próbáltam.
Ja és grat a 75-höz <#vigyor4> Nekem free-n se jött össze 55 feletti karakter, mert mindig kitörölték alólam a szervert, mire jobb szintre értem <#szomoru1>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Úgy emlékeztem van CP növelõ buff, de valószínûleg a CP töltõ skillel kevertem. A matk értékrõl nem tudok érdemben nyilatkozni, csak látom a buffokat amik rajta vannak, és azok elvileg több, mint a duplájára emelik a matkot, mivel összeadódnak.

B@lu
mi noveli a cp t?

ja tudom mert nekem is van egy 75 os wc m a fizetoson szal ismerem a statjait empowerrel magic dance val zerk kel nehez 1300 m attack, kiveve ha jol plusszolva van a som

Cobra.
Ott az Empower3 meg még 1-2 buff, ami emeli a matkot, meg van olyan buff is, ami a CP-t növeli. Van rajta 2 BD, 3 SwS tánc, az Empower, meg az Overlord, esetleg WC buffok is.

B@lu
ez cheates stat

tul so kaz m atatck es a cp
elso ranezesre

mAilkaEVO3
te huun tekeregsz már kéne menni party!?!?! nem emléXel??<#boxer><#mf3><#mf1><#gun><#violent>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Gordis2k
DE!!! Nekem ne én igazán senki vagyok nekem neee!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mAilkaEVO3
<#dumcsi><#kuss><#integet2><#worship>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

GAthersw
Kérnék mindenkit tisztelettel, hogy ne szállljon csatába egy L2J highrate huszárral és süllyedjen le stílusban a szintjére (öngyilkos lennél ha élhetnéd egy napra az életem meg gyorsulási verseny meg ilysmi...) Legyetek okosabbak!

01110000 01110010 00110000

xt198
sámán müxik a mikid? vagy még mindig gebasz van? <#wow3><#zavart2><#merges2><#schmoll2>

Gordis2k
Free server is lehet nekem is ez volt😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sámán
Huh elõbb válaszoltam mint ahogy végigolvasgattam volna a többieket... Már egész jól össze volt minden foglalva... <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

NzzN
Hozzáteszem, hogy más játéktól nem fagy a gép, csak ettõl.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

NzzN
ossze=ossza

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

NzzN
Sziasztok, én se offon játszom(tervbe van már véve, hogy átmegyek), de lenne egy kérdésem ami nem a szerverhez kapcsolódik hanem a klienshez. Mostanában jellemzõ, hogy a játék egyszercsak minden elõjel nélkül megáll teljesen és az egész gépet lefagyasztja. Fordult már elõ ilyesmi mással is? A konfigom: AMD A64 3000+, 1 GB RAM, Abit AV8, Ati R9800Pro. Még1 hiba elõ szokott jönni, méghozzá az, hogy eltûnnek a textúrák és ezt jobb esetben a játék újraindítása megoldja de van amikor a driverben kell matatni, hogy utána akármit ami használ 3D-t lehessen egyáltalán rendesen futtatni. Néha az egész gépet indíthatom újra emiatt. Ha valakinek van ilyesmi tapasztalata, az legyen szíves ossze meg, köszönöm.

Thanus
Köszi szépen....
Akkor most kezdhetek gyülytögetni izomból.
Ha esetleg lenne még egy két jó tanácsototk egy totál kezdõnek akkor azt nagyon szívesen fogadnám <#worship><#email>

Cobra.
Van varázslónak szánt kard és tõr is, azt kell nézned, hogy a matk nagyobb legyen, mint a patk.

Thanus
Hali!
Végre sikerült elérnem a 20as szintet, ami nálam azért nagy teljesítmény, mert csak a haverom gépén tudok játszni<#csodalk>. Nem jó ez így, de sajna nem tudok mást csinálni mert ISDN van otthon, és amellett hogy drága, nagyon lassú is sajna. További fejlesztéseket meg nem akarnak végezni a környékünkön.<#violent>

Mivel wizzard vagyok, így csak a kasztomnak megfelelõ cuccokat tudok rendesen minden hátrány nélkül használni.

A kérdésem az lenne, hogy a boltban ha mistic cuccokat nézem akkor ott van pár kard is... Ha veszek egy olyat akkor nem fogok tõle lelassulni?
Nem akarok feleslegesen pénzt kidobni, mert még alíg van, hogy csak így kísérletezzek, ezért kérek tanácsot.

Cobra.
Külsõ buff nélküli kép nincs?

Sámán
Egy másiknak 806 patk-ja +4aoba-val meg full buffban(zerk stb)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
jaja, fullbugos free 😄DDDD
Na csak hogy tudd hogy is néz ki egy lvl 75 (!!!!!!) overlord buffolva dc robe-ban som-al (som-on nincs sa)
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
plusz, azért egy HOP-ot nemeccerû egyedül összeszedni 😄 nemárt ha van hozzá egy támogató klán a hátad mögött

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ezt azért kétlem....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Igazad van, hogy az overlord 1v1ben szétszedhet bármit az egyedüli probléma ott van, hogy iszonyat nehéz felhúzni és jó partyt találni vele (kivéve ha van sok barát akik viszik) Mass pvpben viszont mindíg hátul kell maradnia és nem sok manája marad támadni, álltalában akár pk árán is ki kell iktatni, hm ha nem lila akkor nem is muszály megõlni mert afk 😄.
Míg egy nuker nevetve visszaszedi a vesztett xp-t az overlordnak meg kell érte szenvedni rendesen.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

hat en 68 as overral toltam le egy 74 es és egy 71 es spellsingert is már, még a hp-m is fullon maradt 😛 de egy 72 es spellhowler majdnem megszivatott csak fél hp maradt!!! overlordnak nincsen ellenfele!!!!!!!

mert még nem találkoztál ceriakkal😄
Sps siman kinyir 1 SH-t...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tufa
omfg 😄 ezt ne eröltesd inkább..

Valaki nem tudja honann tok szerezni botokat pld tradere? 😄

hat azert egy spellhowlert soha nem tol le egy masik varazslo de a topp az overlord! a hp-szivással még egy 75 ös varit is letol egy 65-ös overlord!!!!!!

xt198
tudsz lenni:
Sorcerer -> tûzvarázslat
Spellhower -> "szél" varázslat
Spellsinger -> vízvarázslat
necromancer -> lényidézõs,"szél"támadós
ezek jók pvp-re (player vs player), de ha nagyon harcolni akarsz, akkor mindenféle képpen Necromancer (human kaszt)

király varis meg harcos skill kell nekem
Sámán
Nézegesd végig a skilleket, csak van valami elképzelésed hogy szólózni/partyzni/varázsolni/kardozni/nyilazni/idézgetni/stb akarsz, meg hogy ha végignézed a karaktereket az aranyos nyávogós elf lányok vagy a nagyszakállú. hordóhasú törpék jönnek-e be neked 😄DDD

FeketeVipera 77 SS