Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FeketeVipera 77 SS
Ez normális és kell majd a játékhoz crack?
Elég sok cucc van mindkét törpimnél és még 30-35-s mobok elõtt se állna meg se a lvl2-es sem Csõbensült doom robe-ban crono unitussal <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Ott találtam õket egy trainnel egybekötött pvp közepén... <#csodalk>#csodalk>
Éppenhogy sikerült elsoeznom mikor pont hozták a következõ traint, de ez akkoris olyaaaaaan... Shoppingolós törpik általában nem épp toppos cuccokba ûcsörögnek bármikor felkészülten várva ilyesmire -és nem kevés cucc van náluk... Képzelem mi minden eshetett belõlük... <#wow2>#wow2><#ejnye1>#ejnye1><#idiota>#idiota>
FeketeVipera 77 SS
Biztos valahol le van írva csak nem volt kedvem keresgélni!
Bocsi
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ja és grat a 75-höz <#vigyor4>#vigyor4> Nekem free-n se jött össze 55 feletti karakter, mert mindig kitörölték alólam a szervert, mire jobb szintre értem <#szomoru1>#szomoru1>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
ja tudom mert nekem is van egy 75 os wc m a fizetoson szal ismerem a statjait empowerrel magic dance val zerk kel nehez 1300 m attack, kiveve ha jol plusszolva van a som
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
01110000 01110010 00110000
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FeketeVipera 77 SS
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Akkor most kezdhetek gyülytögetni izomból.
Ha esetleg lenne még egy két jó tanácsototk egy totál kezdõnek akkor azt nagyon szívesen fogadnám <#worship>#worship><#email>#email>
Végre sikerült elérnem a 20as szintet, ami nálam azért nagy teljesítmény, mert csak a haverom gépén tudok játszni<#csodalk>#csodalk>. Nem jó ez így, de sajna nem tudok mást csinálni mert ISDN van otthon, és amellett hogy drága, nagyon lassú is sajna. További fejlesztéseket meg nem akarnak végezni a környékünkön.<#violent>#violent>
Mivel wizzard vagyok, így csak a kasztomnak megfelelõ cuccokat tudok rendesen minden hátrány nélkül használni.
A kérdésem az lenne, hogy a boltban ha mistic cuccokat nézem akkor ott van pár kard is... Ha veszek egy olyat akkor nem fogok tõle lelassulni?
Nem akarok feleslegesen pénzt kidobni, mert még alíg van, hogy csak így kísérletezzek, ezért kérek tanácsot.
Na csak hogy tudd hogy is néz ki egy lvl 75 (!!!!!!) overlord buffolva dc robe-ban som-al (som-on nincs sa)
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Míg egy nuker nevetve visszaszedi a vesztett xp-t az overlordnak meg kell érte szenvedni rendesen.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Sorcerer -> tûzvarázslat
Spellhower -> "szél" varázslat
Spellsinger -> vízvarázslat
necromancer -> lényidézõs,"szél"támadós
ezek jók pvp-re (player vs player), de ha nagyon harcolni akarsz, akkor mindenféle képpen Necromancer (human kaszt)