Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
A halszörny meg azon kívül hogy csapkod jól meg is átkoz <#crazya>
De azért néha dob 1-2 jót is <#smile>
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Persze az aranyhal helyett kifoghatod a szörnyet is! <#hehe><#hehe><#hehe>
[/img]

FeketeVipera 77 SS

xt198
én kihagyom a pecázást... szeki holnap felpróbálhatom a wedding drest?

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Sámán
Persze ha valaki pecázik is... <#vigyor5>
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Most még nem, de majd (majd majd szerintem több mint 1 hónap múlva) nem kicsit lemegy horgász cetlik ára -bár az a 230 thin fish bone talán tényleg túlzás kicsit... <#hehe>
Viszont kiskarikkal ismét rengeteget lehet majd kaszálni (nagyobb karikkal mégnagyobbat😄) még ha nem is horgászik az illetõ -hanem csak pl hal ss-t gyárt -enélkül nem éri meg pecázni, viszont marha unalmas farmolni, szerintem tuti elviszik fõleg ha a vagy esetleg s gradet árul <#smile>
Toppos cucc se kell hozzá -tök kék 20 szinttel kisebb mobok is jól adják a lötyit hozzá <#crazya>
[/img]

FeketeVipera 77 SS

gPROject
common craft receptek ez az amit nagyon elszúrtak l2 készítõi....

senki nem fog ilyeneket craftolni, hogy miért?

Greater Dye of Wit <Wit+4 Men-4> 100% lvl6 Recipe: Greater Dye of Wit<Wit+4 Men-4> (100%): 1, Premium Fish Oil: 16, Thin Fish Bone: 230, Thick Fish Bone: 60

mamonnal megveszed az ilyen dyeokat 175k AA-ért
na akkor nézzük ez mennyibe van: premium fish oil 16db, 1db ilyen ad 25 proof of catching a fish-t, amit jelenleg min. 1k-ért vesztegetnek a piacon, ez kapásból 16x25k ez már kapásból több, mint amennyit megér ez a dye és még kell hozzá bõven alapanyag
szóval kizárt, hogy van aki olyan hülye, hogy craftol ilyeneket ahelyett, hogy beváltaná a materialokat pocf-re
maximum az új kiegészítõkre(nyuszifül stb.) lesz igény, de azok ára is iszonyat magas marad

én próbáltam 250adenáért venni ezt a hülye ticketet, de nem adott el senki, pedig kellene min. 100ezer db belõle, de ha 1k alatt nem lehet venni, akkor én lemondok a slot bõvítésekrõl 😞

gPROject
Dimensional Rift:

With a half decent party, it is a great place to play. The XP is no better than the dungeons, what makes people want to play there are the spoils. You basically get teleported into a room, and then after 5 seconds, all monsters spawn in, you kill kill kill kill kill for a certain time period(I think it is 5 or 6 minutes, didn't seem like 10 minutes to me) then BAM BABY~~ you get insta-ported to another room regardless of whether or not you are still in the middle of killing, so pick up your booty off the ground as soon as it drops(there are a series of rooms and it teleports you to a random one). One of the rooms has a boss monster in it(we never even tried to kill it, just waited the 4 or 5 minutes to be teleported again). Each room has a certain theme to it. 1 room is full of 2x 4xHP mobs, another is full of Phys.immune mobs, another is full of AoE magic users, another is full of poison/paralyze mobs. It was a nightmare for my Shil.Elder because there is NO TIME for regening my mana. You need 2 healers at least here, and a mage is good as well. The monsters spoil good stuff. 1 room has alomost a 100% spoil rate on Cgrade armor scrolls(higher level room set you go into, the better the scrolls get), another room spoils high level keys(as in 10-15 a spoil). Keys are getting better because chests drop weapon/armor scrolls now, after 1 run through the gambit, you can easily spoil 40 or 50 keys for each party member.
We usually go in with the same party, tank, BH, WC(for buffs) 2 SE's a DD and a mage if you can swing one. It works out pretty well. The WC leaves the healers free of bufing so they can conserve precious mana.
The key to livinh here is to be fast and have a mage that can sleep sleep sleep your way to survival. Mobs regen at a good pace and tend to regen in groups. The first regen time is the entire room all at once, so crowd control is very(maybe the most important part) important too.
If you manage to stay alive for about 6 rooms or so, you are booted back to the waiting room. If a party member gets disconnected, you have to boot to the waiting room to reparty them. All I can really say, is the 'jump in the middle with the tank' dungeon hunting style will get you killed right quick in here, too many monsters/too much damage. The best way is to sleep/root everything on the first regen time, and them kill them off as soon as they regen after that, collecting a group = death. It is a fun place to play here, but XP wise , not worth the trouble.

inkább a privát vagy tört szerver helyett hangzik jól 😊

ez free server szépen hangzik a warez helyett... 😄

Ok..
Láttam..Csak mondom megkérdezem 😊

Szekijoe
Igen a fizetõsön játszom.
Álltalában akik ide irogatnak az mind a fizetõsön játszik. A free szervereseknek van külön fórumjuk mert mostanra iszonyatos különbségek lettek a free és az off között. A free fórum linkje a fejlécben megtalálható!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Nem mondok semmit mert megint én leszek a ******, de akkoris <#banplz><#banplz><#banplz>

FeketeVipera 77 SS

Lamer kérdés:mia különbség a a 2 között? (a havidijon kivül)

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Te a fizetõsön játszasz?

mi az a subclass?

Szekijoe
WTB Ag fishing SS<#vigyor2>

Szekijoe
Ahol te játszol ott elméletileg 75.
Az Officiálon 78 + a 3 subclassodat is felhúzhatod 78ra.

Hi all!
Én tegnap kezdtem el játszani a nem OFFICIAL szerveren...hanem egy magyar free-n!
Mennyi max lvl ebbe a gamebe?

Gordis2k
A batle fele anyi idõ alatt elkasztolhato tehát gyors!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sámán
Inkább holnap este -vagy inkább holnap bármikor ha felébredtem jelenleg hulla vagyok ismételten... Amúgy ami dobja, ez a grave keeper dark horror (lvl 40 4x hp-s mob) hol a fenébe van??? <#kerdes>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nem tudom mennyire lesz erõs -egyellõre sajna nincs elég sp-m megtanulni a szintemhez valót <#nemtudom>
(40tõl van a skill)

FeketeVipera 77 SS

Tufa
"Quickly"?

Valaki meg tudná mondani mi a különbség a Heal és a Battle Heal között? Mindenhol csak ennyit ír, hogy
Heal lvl 6: Recovers HP. Power 107.
B.Heal lvl 3 : Quickly recovers HP. Power 107.
Ez a kettõ most akkor tök ugyanaz vagy valami eltérés azért van a kettõ között?
Köszi

xt198
ne mennyetek rune vilagetol lefele azon a kis sziget aljara, ugyanis bugos a hely, és akaratlanul bármikor belaggolhat (az egész party) tegnap egy 9fõs partybol 4-en menekültek meg BSOE_val, van akit már az sem mentett meg...
én pl. UD+ghp 160hp-val soeztam ki, varosba halottan erkeztem...

EE nélkül nehogy odamenjetek

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Van olyan uj hely ahol egymas hegyin-hatan vannak a nem-magic-resistes mobok es gyorsan spawnolnak(olyan 65-68 koruliek)?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szerintem nem új. Mindig ezeket változtatta, csak most lehet rá is írták.
A DEX növelése pont ezeket e tulajdonságokat változtatja.

gPROject
dex tetkó: Increases attack speed, physical skill speed, accuracy, evasion, critical hit probability, success rate of dagger skills (such as Deadly Blow), shield defense success rate, and movement speed.

wit tetkó: Increases chance of magic critical hits, casting speed, resistance to Hold, resistance to curses (such as HP degeneration, decreased HP recovery rate, increased skill re-use time, and decreased effect of heals)

ezek nekem újak

Szekijoe
Azon kívül hogy szép semmire sem jó<#vigyor>Még soézni sem lehet ha viseled az esküvõi rucit.

Saman ma este v honap ha tuddsz segitesz Velvivel kifarmolni az uj summo ill cubic konyvemet?

Zitus

Nálameg 99% áltmeg a letöltés most újra próbálkozok

Ragodom mi legyek 57 Phantom Summoner v 58 SR teljesen tanacstalan vagyok.😞
Mindkettot szeretem igaz a summonak meg nincs meg az uj summoja + hogy most mar C-Cryst eszik az utolso 2 summo aze kibszs egy kicsit.

Zitus

Nekem is

Zitus

phalanx
nekem is elb***** a gammat <#mf3>

Tyüüü, ez az uj Uni nagyon szép xD
De erös is? 😊

gPROject
az alsó képen a nedle sebzése van, az már nekem is sárga-rózsaszín, qhp+ulti evasion kellett egy dronehoz és egy soldierhez 😞

zerk szépen leszedi az mdefet is 😞

nekem a legjobb hely:

van itt egy rakat corpse, nemtom ezek mit csinalnak, talán ha lemegy a nap élednek fel, nemtom

gPROject
rune-nél a legkeményebb hely(igaz láttam varit amelyik 2 lövésre lezúzta õket, pedig magic resistesek is)

valami brutális módon képesek sebezni, ss-t használnak

gPROject
brutál petem van 😊)

beast farmnál van egy npc, akinél lehet venni spice crystalt 50a/db, és ha azzal eteted az ottani mobokat akkor átalakulnak, alapból 1/2 hp-sok és nekem 1200exp-t adtak, de fel lehet õket úgy túrbózni(pár crystallal), hogy 4x hp-sok legyenek, na az már 16k exp-t/fõ adott így duóban
ha jól eteted a dögöket akkor az egyik beáll hozzád és healel téged, elég brutálisan, asszem 20percig tarthat, nagyon király

gPROject
ez mire jó? azon kívül

Szekijoe
Új pizsííííííííííííííí<#taps><#taps><#taps><#banplz>

Sámán
Persze úgy néz ki jól amikor egyszerre buffolja az egész partyt 😄
A 2 buffot csak külön-külön tudja felrakni, egyszerre nem, viszont van még neki harmadik skillje is -leszed minden negatív varázslatot az összes partytagról 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Új uníííííííííííííííííííí <#taps>
[/img]
[/img]
[/img]

FeketeVipera 77 SS

2 kerdes:

1)
Amikor ablakba tolom(2-3 boxolasnal), akkor az elozo klienssel ellentetbe, ez a szar felviszi az asztal gammajat 1000000000-e, es kifolyik a szemem(a jatek gammaja nem megy fel, csak a start menu es kornyeke, de nagyon gazos). Lehet ezellen vmit tenni?

2)
Aki sokat PTS-ezett tudna par tanacsot mondani? Barmi jol jonne, kb semmit sem tudok C4-rol. Milyen questeket erdemes felvenni, hol erdemes expelni(SR-el, SPS-el), stb.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

mAilkaEVO3
legtöbbünk aki SG-t használja a Sieghard-on van de a Teon-on is vannak magyarok 😊
de Sieg akkor is sztem ^^

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

melyik fizetos szerveren van sok magyar? kiprobaltam freeserveren és nagyontetszik ugyanakkor megis utaltam freeservert. melyik serverre eredemes menni?

xt198
jó hibás a fájl és sehogyse nyitja meg... 😄

xt198
nekem picit lassabban tölti be a gamet mint a c3-at, dehát ez van. akkoris jobb mitn c3 😄 ja és lejött, most cesheli vagy mi anyámat cisnál vele... dap power... :S

Nekem kb mint c3 nem volt hosszabb mint a masik.

Zitus

Nektek is kb 10 percig tart mig bejon a jatek?😞
PTS is ilyen kurvahosszan jott be, aszittem live olyan lesz mint eddig, de nem...

jah és élnek a szerverek vagyis UJ Chronicle!😊
most lõttek fel uj oldalt bizta az kavart be
uj oldal,uj event,yuppie😊