Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
Tudnatok segiteni abban, hogy a lineage 2 C4-ben kasztot szeretnek valtani! Elf vagyok es egy questet kell megcsinalni amit nem tudok! Valaki leirna nekem pontosan, hogy mit kell csinalnom a 20-as szintnel hogy kasztot tudjak valtani!
A quest teljesizésének folyamatát szeretném kerni ha valaki leírná% Nagyon megköszönném! Üdv.
FeketeVipera 77 SS
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
71 ????meghalt a gépem,hogy erlek igy utol?😊))(jah najó voltam😊)
FeketeVipera 77 SS
Ha az Officiál Sieghardon, akkor tudok kölcsönadni top Dg felszerelést az így nem kerül sokba<#awink>#awink>
Ha free szerveren nyomod akkor a free szerveres fórumokon érdeklõdj mien lehetõségek vannak.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
nice legs. what time to open?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
· gát
· megerõsít
· lezár
· hitelesít
· fejgerenda
· fóka
· bélyegzõ
· pecsétel
· levegõátömlés-gátló
· lepecsétel
· leplombál
· ólomzár
· forrasztás
· padlóbevonat
· papírpecsét
· pecsét
· lezárás
· tömítõ-elem
· vízzárás
· szigetelés
· tömítés
· pecsétnyomó
szerintem a fóka lesz az...
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
5-ös is könnyû véglis csak ott sokat kell rohngászni
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Hmm..ezek a Sealed cuccok mennyiben külömböznek a sima cuccoktól?
Mert ieneket dobálnak a raidek és nemtudom hogy mi a külömbség 😊
Ha vki tudja pls irja meg. Elöre is köszi
Amugy lehet sok buta kérdés de érdekelnek hisz márcsak pár honap és énis indulok offon xD
klan lvl 4 es questjet meg lehet talalni valahol? hogy kinel kell felvallani es mit kell csinalni?
THX!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
De már rájöttem.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Valaki tudna segiteni a Nightmare szervernél? Mert amikor inditom critical errort ir ki és nem tom mi lehet a baj
Valaki pls! Légyszi!
"Vedd fel a kapcsolatot a kártyakibocsájtó bankoddal" ez a hivatalos válasz.
nincs pénz
blockolt számla
lopott kártya (ez utobbinál irhatja ezt a választ hogy "gyanus kártya")
FeketeVipera 77 SS
Vagy, van rajta elég kess? Vagy ugye 24órán belül elvileg 2 accot nem enged ugyanarról akártyáról?! Vagy már fizettél 3 accot arról a kártyáról???
Vagy most mondja Szyl hogy ma 2 órán keresztül nem lehet regelni (L2.com-on nézd meg 9:30-11:30 CST -de inkább olvasd el!)
Egyellõre egyéb észosztás nem jut eszembe! <#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave><#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
NCsoft baszaXik megen. REggelni szeretnének offra ismerõsõmék egy acc-ot engedett is nekik az müXik de a köv accnál már azt irja mindig, hogy "Faud.... azaz csalás gyanus" és nem tujjuk miért.
OTP Webkártyáról van szó zsüff van rajta szal az nem lehet a baj.
ha valakinek van vmi ötlete szivessen várjuk 😊))
De majd megpróbálunk figyelni <#vigyor5>#vigyor5>
5-6 box elég lassan jön vissza ha folyamatosan nyitogatjuk õket akkoris -és az a baj hogy háztetõkön meg egyéb elérhetetlen helyeken teremnek elõ újra <#pardon1>#pardon1>
Eleinte ugye kb az összes a földön van... De azért izgi a dolog, majd kisérletezgetünk <#vigyor3>#vigyor3>
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FeketeVipera 77 SS
Egy lövésbõl curse death link is leszedi -de még sose próbáltuk, izgi <#nyes>#nyes><#smile>#smile>
FeketeVipera 77 SS
A box! dropolja a kincset ha egy lovesbol megolod vagy kinyitod kulcsal 10-egy b-armor scrol az én szintemen😊.
a tresur csak kulcsal nyitva ad jo cucot es torosnek😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
innet le tudod szedni
Mert a honlapjáról nem tom. Valamit ki ir<#confused>#confused>
FeketeVipera 77 SS
GRANULAAAA bazze ezt nagyon jó látni!!!<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Sámán egyébként ezek a boxok asszem a sharleenanak dobtak vagy 20 c-s armor scrollt de nagyobb szinten bizti esik jobb is szal kísérletezni kell!
Jah Szekibácsi nekedis GRANULAAAA!
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
nice legs. what time to open?
Esett már valakinek ilyen kincsesládikákból valami normális adenán kívül???
Esnek mostanában ezek a deluxe chest key-k, elméletileg 100%-ra kéne nyitniuk adott szinten, ahogy eddig észrevettem a "box" az tényleg 100% a "chest" az meg inkább 100% hogy neked ugrik, eddig kb 10k adena volt belõlük a legnagyobb szuperdroppom -de azért hátha egyszer kiesik belõle a gyémángyûrû <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS