Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem lassan eljön az idõ, hogy ismét csatlakozzok a közösséghez 😊. Viszont lenne egy kérdésem, ha van olyan aki gyengébb videókártyán játszik (GeForce 2 környéke) az elmondaná, hogy van-e olyan beállítás, amin azért még élvezhetõ a játék? Sajna tönkrement a jobb kártyám, s még pár hétig kénytelen leszek beérni ezzel.

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)

Sziasztok!
Tudnatok segiteni abban, hogy a lineage 2 C4-ben kasztot szeretnek valtani! Elf vagyok es egy questet kell megcsinalni amit nem tudok! Valaki leirna nekem pontosan, hogy mit kell csinalnom a 20-as szintnel hogy kasztot tudjak valtani!
A quest teljesizésének folyamatát szeretném kerni ha valaki leírná% Nagyon megköszönném! Üdv.
Sámán
énis már mert toklassú vipera,kell neki +5wit,fõleg most hogy sámán kitalálta hogy accumen3 potival jocsak jatszani ceriakkal😊

FeketeVipera 77 SS

mAilkaEVO3
most feliratkozos hét van, hétfõtõ lesz a mammonos hét már várom a naaoooon 😛<#buck><#hehe><#hehe>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

SASboy
freen nyomom

nice legs. what time to open?

Sámán
milyen hét van ma mammonos vagy feliratkozos?
71 ????meghalt a gépem,hogy erlek igy utol?😊))(jah najó voltam😊)

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
A legfontosabb kérdés, meik szerveren játszol?
Ha az Officiál Sieghardon, akkor tudok kölcsönadni top Dg felszerelést az így nem kerül sokba<#awink>
Ha free szerveren nyomod akkor a free szerveres fórumokon érdeklõdj mien lehetõségek vannak.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

SASboy
Már warrior vagyok. Idáig szépen fejlesztgettem a dolgaimat,de már mindenbõl meg van a legjobb a GRADE NG-sek közül. grade d-s cuccokat már csak venni fogok tudni vagy még tudom valahol fejleszteni, hogy ne keruljon ilyen sokba? Remélem érthetõ voltam. elõer is thx

GamerAdams007
<#nevetes1>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Szerintem a gát. Nem is, inkább apadlóbevonat!

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

geri777
Adjon valaki egy közvetlen linket a lineage2 c3 hoz köszke

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

azirafael
Seal:

· gát
· megerõsít
· lezár
· hitelesít
· fejgerenda
· fóka
· bélyegzõ
· pecsétel
· levegõátömlés-gátló
· lepecsétel
· leplombál
· ólomzár
· forrasztás
· padlóbevonat
· papírpecsét
· pecsét
· lezárás
· tömítõ-elem
· vízzárás
· szigetelés
· tömítés
· pecsétnyomó

szerintem a fóka lesz az...

xt198
grat mailka a majestichez

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

GamerAdams007
Én úgytudom a seal az pecsetet jelent, nem töröttet. De végülis mindegy, a lényeg ugyanaz.

Szisztok aki ra er es Webkartyaval fizet lecci irja meg privibe hogy kell szamlarol a webkartyara att rakni zsetont mert nem ugy szuletem hogy ezt mar tudtam elore is Koszonom
Padidiver
Clan lvl 4 nem nehéz csak valaki tuti behal amikor a szobornál állsz és leadod a cumót én már csak tudom<#nyes>
5-ös is könnyû véglis csak ott sokat kell rohngászni

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

mAilkaEVO3
a sealed succuok azok ugymond "töröttek" és a Blacksmitsh of Mammon nál tudod Ancient Adenáért Unsealedelni azaz megjavíani. Selaed-et is lehet hordani csak ruhánál nem adja meg a set bonust. pdefet ugyanugy ad csak a setbonust nem adja meg.

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
privi😊

mAilka tudja pontosan, mi megcsináltuk (vagyis abban még nem vettem részt). Sok ember kell hozzá, és fel kell rá készülni hogy valaki belehal 😄 (Nem kell melleket fogdosni. 😄D)

Hali all!

Hmm..ezek a Sealed cuccok mennyiben külömböznek a sima cuccoktól?
Mert ieneket dobálnak a raidek és nemtudom hogy mi a külömbség 😊
Ha vki tudja pls irja meg. Elöre is köszi

Amugy lehet sok buta kérdés de érdekelnek hisz márcsak pár honap és énis indulok offon xD

Hunter of Deer
Hali!
klan lvl 4 es questjet meg lehet talalni valahol? hogy kinel kell felvallani es mit kell csinalni?
THX!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Kösz mindenkinek!
De már rájöttem.

Sámán
<#hehe><#crazya><#wave>

FeketeVipera 77 SS

pharao
Sokuk ért hozzájuk, csak nem akarnak off szerver fórumon ilyen free-s dolgokba keveredni, meg amúgy is, akik sokat tudnak róluk, mint pl: volt NF-esek, azok tudják, hogy nem érdemes rá szó-t pazarolni.... írta: Nightmare szerver betanított segédmunkása! <#mf2><#mf2><#banplz><#idiota>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Kindgrind szerintem látogass el a free fórumba, és ne itt zavard õket, õk nem értenek a free serverekhez.

mAilkaEVO3

Hellosztok!
Valaki tudna segiteni a Nightmare szervernél? Mert amikor inditom critical errort ir ki és nem tom mi lehet a baj
Valaki pls! Légyszi!

Strahd_
😊 van még egy dolog ami amitt lehet....

"Vedd fel a kapcsolatot a kártyakibocsájtó bankoddal" ez a hivatalos válasz.
nincs pénz
blockolt számla
lopott kártya (ez utobbinál irhatja ezt a választ hogy "gyanus kártya")

Sámán
<#nemtudom> Más esetleg??? Valami észosztás??? <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

mAilkaEVO3
háth elméletileg "szûz" a kártya 1 acc van rajta és a reg között vártak 24 órát én is ezt mondtam nekik de ma sem engedi 😞

Sámán
Nincs véletlenül limitálva az egy napon max kifizetés a kártyáról? 😊
Vagy, van rajta elég kess? Vagy ugye 24órán belül elvileg 2 accot nem enged ugyanarról akártyáról?! Vagy már fizettél 3 accot arról a kártyáról???
Vagy most mondja Szyl hogy ma 2 órán keresztül nem lehet regelni (L2.com-on nézd meg 9:30-11:30 CST -de inkább olvasd el!)
Egyellõre egyéb észosztás nem jut eszembe! <#nevetes1><#wave><#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

mAilkaEVO3
Egy kis észosztásra lenne szükségünk.
NCsoft baszaXik megen. REggelni szeretnének offra ismerõsõmék egy acc-ot engedett is nekik az müXik de a köv accnál már azt irja mindig, hogy "Faud.... azaz csalás gyanus" és nem tujjuk miért.
OTP Webkártyáról van szó zsüff van rajta szal az nem lehet a baj.

ha valakinek van vmi ötlete szivessen várjuk 😊))

Sámán
Köszi, és minden további javaslatot garantáltan kipróbálunk 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jah szívás, van vámpír adeptus meg wízard meg warlord, meg valami mágus -természetesen ugranak elõ minden sarokból -nincs belõlük túl sok, de eléggé meg tudják szivatni az embert <#eplus2>
De majd megpróbálunk figyelni <#vigyor5>
5-6 box elég lassan jön vissza ha folyamatosan nyitogatjuk õket akkoris -és az a baj hogy háztetõkön meg egyéb elérhetetlen helyeken teremnek elõ újra <#pardon1>
Eleinte ugye kb az összes a földön van... De azért izgi a dolog, majd kisérletezgetünk <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Néha ki kell nyírni a chesteket is, mert helyére jönnek a boxok és fordítva.

Szekijoe
A cursed village éjfélkor teli van ládával mindkettõ fajta van. Több a láda a faluban mint a mob. Ha 1 lövésbõl tudjátok nyitni a boxot szerintem akkor sem lesz gond a respawnal. Mondjuk arra nem emlékszem hogy varázsló vámpír respawnol e a faluban mert akkor szopás a CDL. Ahogy emlékszem 5-6box, 5-6chest, 2-3 vámpírfõnök(kardos, lópatás) meg még 1 fajta vámpírból 2-3.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Jah és Death forrest-ben kicsit unalmas várakozni -csak éjjel jönnek elõ a dobozkák akkor elég sok egy rakáson, de marha lassan jönnek vissze -ha visszajönnek egyáltalán... Más helyeken csak 1-2 van, az is fõleg chest... <#szomoru1><#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Köszi, a te szinted a mi szintünk is <#crazya><#hehe>
Egy lövésbõl curse death link is leszedi -de még sose próbáltuk, izgi <#nyes><#smile>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
De jóó segithetek😊

A box! dropolja a kincset ha egy lovesbol megolod vagy kinyitod kulcsal 10-egy b-armor scrol az én szintemen😊.

a tresur csak kulcsal nyitva ad jo cucot es torosnek😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Cobra.
Keresni egy szervert, ahol játszani akarsz, és ott elolvasni mit kell csinálni, hogy fel tudj menni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ehhez még lekell valamit tölteni? vagy kell vele valami furcsát csinálni?

Kösz szépen.

http://subidubi.hu/index.php?option=com_weblinks&task=view&catid=19&id=25

innet le tudod szedni
Hogy tudom letölteni a játékot vagy honnan?
Mert a honlapjáról nem tom. Valamit ki ir<#confused>

phalanx
gratz <#awink>

Sámán
Igeeen??? Na akkor nyitogatom õket szakadatlanul tovább <#hehe><#idiota><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Padidiver
MAAAAIIILKAAAAAA!!!!
GRANULAAAA bazze ezt nagyon jó látni!!!<#eljen><#nyes>
Sámán egyébként ezek a boxok asszem a sharleenanak dobtak vagy 20 c-s armor scrollt de nagyobb szinten bizti esik jobb is szal kísérletezni kell!
Jah Szekibácsi nekedis GRANULAAAA!

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

SASboy
warriornak vagy human knightnek jobb lenni szerintetek? nem tudom melyik legyek

Sámán
Mióta gyúrnak ennyire ezek a kincsesdobozok?! <#wow2>
[/img]

Esett már valakinek ilyen kincsesládikákból valami normális adenán kívül???
Esnek mostanában ezek a deluxe chest key-k, elméletileg 100%-ra kéne nyitniuk adott szinten, ahogy eddig észrevettem a "box" az tényleg 100% a "chest" az meg inkább 100% hogy neked ugrik, eddig kb 10k adena volt belõlük a legnagyobb szuperdroppom -de azért hátha egyszer kiesik belõle a gyémángyûrû <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

B@lu
gratz te makker😊