Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal:
"srácok... szeretnék egy kis segítséget kérni. még nem volt dolgom a lineage-el, de mivel sok barátom elkezdte most a restartnál, gondoltam kipróbálom
elõre is köszönöm!"
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
A tanácsotokat kérném LV32 Orc Raider vagyok, csináltattam magamnak egy dubla saber D-s kardot, de nem igazán estem hanyat tõle. Még DSS-el sem igazán üt nagyot, van valami trükk hogyan lehet egy kicsit jobban felturbozni a kardot, vagy feleslegesen kidobtam egy csomó pénzt. Köszi az esetleges jó tanácsokat.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ha magas szintû subclassod van akkor azzal a classal partyzol ameikre szüksége van a partynak. Nem maradsz ki a Klán/Ally életbõl
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Egyszerre természetesen csak az egyik kasztot tudod használni, a subclass végülis egy külön karakter, csak a neve meg a kinézete marad ugyanaz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
(Jó, lehet hogy ma meg lesz lvl3 -sajna éjjel dolgoztam...)
FeketeVipera 77 SS
Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Offon vagy? ha igen hol és ha nem akkor is. :)
Kizárólag inaktív, vagy igen lassan fejlõdõ, kicsi, alt karik jöhetnek lvl 1 tõl. Szörnyû hogyha valaki belép a kiskarijával lemarad minden értékes pletyirõl alli csetbe.
A klánvezér InfenalTutyi, monster derby-n ácsorog, abszolút inaktív, de bevesz mindenkit és mindenki kap bevevõ jogot, sõt még a feje fölé is írkálhat majd vicces dolgokat <#vigyor5>#vigyor5><#crazya>#crazya>
FeketeVipera 77 SS
Addig is aki webkartyaval fizet az megmondana nekem, hogy pontosan hogyan kell kitolteni ott azt a form-ot, amikor kiirja, hogy $24,99 lesz, és választhatok Visa, Mastercard meg valami American valami kozul. Na mivel Mastercard kartyahoz tartozik hozza a Webkartya, ezert azt valasztottam, es akkor az utana levo lapot kene kitoltenem. A nev odaig ok, de a szamlazasi cimhez be lehet irni postafiok vimet, vagy csak a hazunk cimet fogjak elfogadni? Kartyaszamhoz gondol a wk szamat, expiration meg ha jol tudom lejarati datum, igaz? CVV kodja a wk-nak is van, ahogy elneztem a kartyat. Namost ha rautalok a wkra forintot, akkor azt elfogadjak ugy, es majd ok atszamoljak $-ra, vagy helybol $-ba kell vhogy rautalni? <#guluszem1>#guluszem1> Ja es az a ~$25 az mennyi magyar forintra atszamolva? Es hany $-t kell havonta fizetni, es az mennyi magyar forintba?
Bocsi, hogy sokat kerdezek, de mivel meg nem hasznaltuk a webkartyat, ezert nem igazan tudjuk, hogy ez hogyan muxik.<#szomoru1>#szomoru1> Szoval legszi segitsen valaki, aki webkartyaval fizet!<#vigyor5>#vigyor5>
Elore is kosz...
(Dontottem, Elf toros, Plainswalker leszek! Remelem nem banom meg <#szomoru1>#szomoru1><#crazya>#crazya> )
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Nagyobb kari jobb szólóhelyeken pár 100 karmát pár perc alatt le xp-zik magáról -mire visszatérne néhány emberrel akit leölt megint fehér lesz. <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha esetleg rászokna nem lenne hosszúéletû a dolog -másik irányból simán le lehetne õket vadászni. Valaki feláldozza magát, aztán amikor az egyikük piros és a másik épp öli elõugranánk páran a szikla mögül, folytatnánk a leölést aztán villámgyors drop szedés -ha télleg elszór egy csomó cuccot elég ha csak 2-3 S-s eztazt gyájtenénk be <#eplus2>#eplus2>
FeketeVipera 77 SS
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tesék vigyázni szemét MXG pk törössel öldösi a portalban töltöket:( aztan lianli lecsapja rezelik xplnek kicsit és újra féreg genyok:( gyáva faszok:(.
Ja és ha azt mondja bocs öszekevertünk a soaval ne meny visza mert megint összekevernek:( -6,5% köszi gwen a 40% rest.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ez oda fogy b.. de nem kicsit még fel sem ébredtem a c4 sokkbol erre lololol.
Sámán Razzinak is ez volt meg egy kissebb sps jelöltnek is...
ÉS õk sem tudtak semmit sem csinálni sajna bár bizti van vmi megoldás<#conf>#conf>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Odáig hogy acc meg jelszó addig ok, de ott csinálhatok amit akarok semmi, írni se ír ki semmit (pl rossz jelszó, lejárt acc stb) -amúgy az accok még bõven nem jártak le... <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
Közben azert en is nezegettem am a skilleket! <#vigyor2>#vigyor2> Észrevettem, hogy a Dark Elf es Elf torosnek 66-on lesz Blinding Blow-ja, a Humannak nem! Viszont a Humannak van Boost Attack Speed-je, ami pedig a Dark Elf es Elf torosoknek nincs! <#crazya>#crazya> Szal azert erzitek am, enis nezelodtem, nem csak henyeltem! <#idiota>#idiota> Na szoval a vegeredmeny az szerintem egy Elf toros lesz, de meg mindig varok a gepemre, addig Anyam gepen netezek, l2com-on is nezegetem skilleket, l2vackokon ruhakat. <#circling>#circling> Mar nincs sok hatra, es en is offos leszek am! <#vigyor2>#vigyor2> Majd kuldok en is screenshotokat! <#wave>#wave> (Csak el ne felejtsem, hogy JPEGbe kell! <#duma>#duma>).
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
pw/aw kevés hp-ja van de, de sok criticalt ült/nagy dmg
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
GRATULA<#taps>#taps><#nyes>#nyes>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2