Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új winrar .

v150r
szervusztok. lenne egy problémám, szeretném, ha valamilyen formában segítenétek. ma már írtam egy fórumra, ha nem baj, bemásolom ide az ottani szöveget.
szal:
"srácok... szeretnék egy kis segítséget kérni. még nem volt dolgom a lineage-el, de mivel sok barátom elkezdte most a restartnál, gondoltam kipróbálom . az éjjel a hivatalos oldalról leszedtem a ch4 pakkját, de kaptam egy olyan választ, hogy a tömörített fájl sérült. mondtam jó, b*ssza meg, leszedem újra. most jött le a gamershell-rõl, de ezzel is ugyan az a gond. ha valakinek volt már ilyen, és tud rá valamiféle megoldást, az pls reflektáljon. egy esetleges "jó" lineage-nek is tudnék örülni.
elõre is köszönöm!"

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Hello Mindenik!
A tanácsotokat kérném LV32 Orc Raider vagyok, csináltattam magamnak egy dubla saber D-s kardot, de nem igazán estem hanyat tõle. Még DSS-el sem igazán üt nagyot, van valami trükk hogyan lehet egy kicsit jobban felturbozni a kardot, vagy feleslegesen kidobtam egy csomó pénzt. Köszi az esetleges jó tanácsokat.
Ha subclassoddal de-lvl-elsz 40-rol, akkor nem tudsz visszavaltani, amig nem leszel lvl 40 ujra. Nalunk 1-ik SR eppenhogy nem szopta be teljesen ezt siege elott.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gogo noblesse+hero!:P

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pontosan

nem

Szekijoe
A subclass erre jó: Ha lvl 40en tartod: kiállhat az ember várva hogy lepk-zzák (nekem elég sok ellenségem van ahhoz hogy gondolkodás nélkül FIRST target legyek) nekik pk pont nekem csak release és ha elunom váltok másfajta classra ami ismét 40es<#hehe>. Jah ha vörös lett az ellen akkor már lehet hívni a haverokat egy kis vadászatra<#eplus2>
Ha magas szintû subclassod van akkor azzal a classal partyzol ameikre szüksége van a partynak. Nem maradsz ki a Klán/Ally életbõl

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Cobra.
Bucser rosszul olvastad, vagy nem a lineage2.com-on, hanem egy free szerver honlapján <#vigyor4>
Egyszerre természetesen csak az egyik kasztot tudod használni, a subclass végülis egy külön karakter, csak a neve meg a kinézete marad ugyanaz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
Legyen Szeki a kockák mestere! Sokat tanulhatunk tõle, mi szegény kis halandók <#worship>
<#crazya><#crazya><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Tutyi szeret divatozni, és imádja a hajzselét <#nyes><#buck><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Majd ha klán passzivitása engedi lépeget lassan szinteket <#nevetes2>
(Jó, lehet hogy ma meg lesz lvl3 -sajna éjjel dolgoztam...)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#duhos2><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Taptarap
Grat.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Szekijoe
Jah tegnap éjfélkor felijedtem és gyorsan megléptem a 74-et.<#taps> Sajna ezen a héten nem leszek sokat, úgyhogy nyugodtan beérhettek<#hehe><#banplz>

Szekijoe
Jövõ héten ha van még rá igény, akkor majd én megszponzorálom ha hiányzik még SP<#wave>

Ogrus
csini a sérod , mondták már ? <#hehe>

Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

És azt meg tudjártok mondani,hogy mi a különbség a hero és a nobless között? A hero az a tournamentben gyõztes nobless? Vegy valamit nagyon keverek?:)

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Bucser
Valamint az elsõ klasszod összes skilljet megtarthatod tulajdonképpen (legalább is én ezt olvastam a honlapon)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Cobra.
A Subclass arra jó, hogy indíthatsz egy új karaktert, de nem kell elölrõl kezdeni, hanem rögtön lvl40-esként kapod. Meg persze kell a Noblesse-hez meg a Hero-hoz.

Sziasztok! Off szerverrel kapcsolatban szeretnék kérdezni.Sajnos nem az igazi az angolom,igy szeretném a ti segitségeteket kérni pár dologban.El tudná nekem valaki magyarázni,hogy mi értelme van 1 kari subclassának? Eddig egyedül a Nobless questnél olvastam olyasmit,hogy kellhet a subclass.Van bármilyen elõnye 1 subclassos karinak 1 subclass nélkülivel szemben?

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

pharao
Nehogy azt hidd, hogy sokáig lesz ez a klán lv0-ás, sztem még ma meglett lv3-om.. Prof of blood sztem volt raktáron egy kevés, asszem csak az sp a kérdéses...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Panicky
lvl0 a klán, úgy tudom akkor még nem lehet írkálni a fej fölé. És már csak 3-an férnek be. :P

Sámán
Offon vagyok, Sieghardton <#smile>

FeketeVipera 77 SS

Végre a kisemberek klánja!
Offon vagy? ha igen hol és ha nem akkor is. :)
Sámán
Ezennel tagfelvételt hirdetek egy vadi új fless kis magyar szövi klánba!
Kizárólag inaktív, vagy igen lassan fejlõdõ, kicsi, alt karik jöhetnek lvl 1 tõl. Szörnyû hogyha valaki belép a kiskarijával lemarad minden értékes pletyirõl alli csetbe.
A klánvezér InfenalTutyi, monster derby-n ácsorog, abszolút inaktív, de bevesz mindenkit és mindenki kap bevevõ jogot, sõt még a feje fölé is írkálhat majd vicces dolgokat <#vigyor5><#crazya>
[/img]

FeketeVipera 77 SS

GamerAdams007
Jee elvileg ma delutan (5 korul kb.) kapom vissza a gepem! <#vigyor2>
Addig is aki webkartyaval fizet az megmondana nekem, hogy pontosan hogyan kell kitolteni ott azt a form-ot, amikor kiirja, hogy $24,99 lesz, és választhatok Visa, Mastercard meg valami American valami kozul. Na mivel Mastercard kartyahoz tartozik hozza a Webkartya, ezert azt valasztottam, es akkor az utana levo lapot kene kitoltenem. A nev odaig ok, de a szamlazasi cimhez be lehet irni postafiok vimet, vagy csak a hazunk cimet fogjak elfogadni? Kartyaszamhoz gondol a wk szamat, expiration meg ha jol tudom lejarati datum, igaz? CVV kodja a wk-nak is van, ahogy elneztem a kartyat. Namost ha rautalok a wkra forintot, akkor azt elfogadjak ugy, es majd ok atszamoljak $-ra, vagy helybol $-ba kell vhogy rautalni? <#guluszem1> Ja es az a ~$25 az mennyi magyar forintra atszamolva? Es hany $-t kell havonta fizetni, es az mennyi magyar forintba?

Bocsi, hogy sokat kerdezek, de mivel meg nem hasznaltuk a webkartyat, ezert nem igazan tudjuk, hogy ez hogyan muxik.<#szomoru1> Szoval legszi segitsen valaki, aki webkartyaval fizet!<#vigyor5>

Elore is kosz...

(Dontottem, Elf toros, Plainswalker leszek! Remelem nem banom meg <#szomoru1><#crazya> )

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sámán
Elhiszem <#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Lianli-t esetleg 2-3 70+-os nukerrel lehetne leszedni HA nem figyel az viszont tuti, hogy nagyobb QHP(quick healing potion) tartalékkal rendelkezik mint amennyi GHP-t én elfogyasztottam(ez a szám kb ötszámjegyû) az eddigi pályafutásom alatt.

Sámán
Az íjászon S-s cucc van -bár a tõrös tényleg nem látszik. De ha íjászt leszedik akár pirosodás árán is, már az is kicsi elégtétel! <#duma><#crazya><#smile>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szerver nem állt -viszont aludtam rá egyet és minden rendbejött <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Sajna offon ilyesmiért nem jár bünti. Mindenki ott pk-zik ahol akar, aztán viselje a következményeit. Kezdõ helyeken is ki lehet nyírni bárkit, csak ott pont ezért mászkálnak fegyveres NPC-k és egybõl rámozdulnak a pirosakra, de külön bünti nincs.
Nagyobb kari jobb szólóhelyeken pár 100 karmát pár perc alatt le xp-zik magáról -mire visszatérne néhány emberrel akit leölt megint fehér lesz. <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

Bucser
Áááá HOgyha ezek csak Teleport melett mernek PK-zni akkor S és A-s armort sem vesznek fel hozzá.. C-ben vagy D-ben tolják...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sámán
Tök béna hogy azok a fegyveres õrök nem rohamozzák le egybõl az arra járó pirosakat...
Ha esetleg rászokna nem lenne hosszúéletû a dolog -másik irányból simán le lehetne õket vadászni. Valaki feláldozza magát, aztán amikor az egyikük piros és a másik épp öli elõugranánk páran a szikla mögül, folytatnánk a leölést aztán villámgyors drop szedés -ha télleg elszór egy csomó cuccot elég ha csak 2-3 S-s eztazt gyájtenénk be <#eplus2>

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Teleport helyen való pk-zásért gondolom offon is komolyan bûntetnek, küldjétek el a screenshotot a GM-eknek.

Gordis2k
Ja biztos nem reg ota csinaljak miutan leolt engem meg acrot ugye lianli leolte hogy ne legyen vörös kb 40 itemet dobot!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
:(:(:(:(:(

Tesék vigyázni szemét MXG pk törössel öldösi a portalban töltöket:( aztan lianli lecsapja rezelik xplnek kicsit és újra féreg genyok:( gyáva faszok:(.
Ja és ha azt mondja bocs öszekevertünk a soaval ne meny visza mert megint összekevernek:( -6,5% köszi gwen a 40% rest.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Azta rohadt na meg a fudejaj.):):):):)
Ez oda fogy b.. de nem kicsit még fel sem ébredtem a c4 sokkbol erre lololol.

phalanx
omfgggg
részletesen

<#guluszem1><#wow1>

Bucser
nem lehet hogy all a server ?? Servermaintanance van... Mintha olvastam volna valami ilyet ma a hivatalos oladlon, hogy valamelyik server le fog állni 2,5 órára...

Padidiver
O.o
Sámán Razzinak is ez volt meg egy kissebb sps jelöltnek is...
ÉS õk sem tudtak semmit sem csinálni sajna bár bizti van vmi megoldás<#conf>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Sámán
Csak engem nem enged belépni vagy mást se?<#kerdes><#conf>
Odáig hogy acc meg jelszó addig ok, de ott csinálhatok amit akarok semmi, írni se ír ki semmit (pl rossz jelszó, lejárt acc stb) -amúgy az accok még bõven nem jártak le... <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

phalanx
fg-s pvp videó meg a gank4

Taptarap
Grat!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

GamerAdams007
Koszi mindkettotoknek! <#worship>

Közben azert en is nezegettem am a skilleket! <#vigyor2> Észrevettem, hogy a Dark Elf es Elf torosnek 66-on lesz Blinding Blow-ja, a Humannak nem! Viszont a Humannak van Boost Attack Speed-je, ami pedig a Dark Elf es Elf torosoknek nincs! <#crazya> Szal azert erzitek am, enis nezelodtem, nem csak henyeltem! <#idiota> Na szoval a vegeredmeny az szerintem egy Elf toros lesz, de meg mindig varok a gepemre, addig Anyam gepen netezek, l2com-on is nezegetem skilleket, l2vackokon ruhakat. <#circling> Mar nincs sok hatra, es en is offos leszek am! <#vigyor2> Majd kuldok en is screenshotokat! <#wave> (Csak el ne felejtsem, hogy JPEGbe kell! <#duma>).

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

xt198
magyarán a TH hp bajnok, de lassan fut...
pw/aw kevés hp-ja van de, de sok criticalt ült/nagy dmg

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Panicky
Tõrösök: human->legmagasabb con(hp, stun resist, weight limit)), elf->legmagasabb dex(evasion, critikal rate, attack és running speed, acuracy), darkelf-> legmagasabb str(dmg). A human mellett szól, hogy neki van a legtöbb alap stat pontja összesen(str+dex+con)ami azért jó, mert több lehetõséged van dyeokkal játszani. A darkelf rendelkezik támadó varázslatokkal(hp drain, poison, fagyasztás), az elfnek van self healje és fake deathje, a humannak fake deathje van. Naggyából ennyi. Vannak még skillek, de azok mind3 kasztnak megvannak. Most hirtelen ennyit tudok elmondani, talán más folytatja vagy majd én késõbb, mert dolgom van. :)

xt198
grat

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Padidiver
Némmááá a kooockaaa!
GRATULA<#taps><#nyes>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

hpzolee
Neked melyik tetszett legjobban?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2