Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Az L2-ben van max. szint limit? Ill. ha nincs, mekkora az a reális szint, amit még elérnek az emberek?
Mondjuk ilyen 74-es szinten hány szörnyet kell kb. megölni egy lup-hoz?
Csak kíváncsiságból kérdezem ezeket.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
ez nagyon tetszik 😄
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Érmét a macskába ja😊 lol
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Wagy ha wowozol mert ot van night elf😊 akor nem tom.
Ellenben ha trendi vagy és vágod mi a nagykirályság hát offon jatszol a lasan 70 fös magyar allyban és biza pm ez rám shanway😊 segitek.
csak kéne egy kis segítség Night Elf - Mystic -el tolom és kb 17es szint fele
voltam amikor megkérdezte tõlem egy csávó hogy milyen kasztba lépek ha elérem a 20at? én meg csak néztem mert nem tudtam mi a fenérõl beszél szal kéne egy kis segítség mert azóta elértem a 20as szintet és tudom melyik két kaszt van,
Dark Wizard szeretnék lenni de mit kell érte tennem? valaki segitsen pls mert nem szeretnék 60as szintig single lenni XD hogy lehetek Dark Wizard? valaki segítsen elõre is kösz
Sok szerettettel várunk titeket bármilyen karakterrel.
Halottam egyszer hogy egy SPS-t 2 lövéssel megölt egy íjjász igaz ez??
Felujított javitott valtozat.
És igen szeki lehet igazad van és valszinuleg 1 vs 1 ben legyözlek de azért az a tény ,hogy 2 lövésböl ölsz azt jelenti ha meg akarsz ölni meghalok:9.
Persze nem tudom milyen ékszerekbe volt, szint, buffok stb -a páncélja meg az íja top A volt az bizti <#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Az uccsó kérdésed olvasd át! <#hehe>#hehe>Csak egy t betû hiányzik de így éppen nem lehet érteni, mert nem lehet tudni, hogy honnan hagytad le<#nevetes2>#nevetes2>
Emlékszem egy esetre amikor megpróbáltalak finoman felébreszteni<#eplus2>#eplus2> de szerintem fordítva is bejöhet ha neked bejön a critikál<#awink>#awink>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Sok szerettettel várunk titeket bármilyen karakterrel.
Halottam egyszer hogy egy SPS 2 lövéssel megölt egy íjjász igaz ez??
2.) ellenben pvpben avatot kezekben legyözhetetlen és egy SEvel vagy EE vel a seggén bizony a laggyorsabban fejlodõ karakter. Az sps korlátlan sebességgel fejlõdik!! korlát csak a mana. Szekibá kedvenc példája egy 70+ os sps képes szólozni! toi tizen de 3 SE es egy elvenelder manakészlete sem elég neki idõnként le kell ülniük😊
3.) Divatba jött varázsló az sps mert bár mindenki leírta a necromanták javára a bajnokság óta tudjuk szinte legyõzhetetlen. Viszont tévhit, hogy az sps könyû karakter nézünk csak körül hány sps van a klánban és hányadik szintüek?
SPS in REAL by Shanway: Nem panaszkodni akarok mert bunkoság lenne hisz pvp siege és még száz fronton a legjobb karaktert irányíthatom. És igen erõsen eltulzot hatalommal rendelkezik az sps és igen olyan idegesitõ hogy minden az õ javára billenti a mérleg nyelvét. Valóban érthettetlen miért bír el anyi cuccot mind egy platos ifa és miért nem jön be raja stun? Miért 90% os sa cancel a nerf utan is és miért ut ki minden varázslót a castingból ha õt senki nem üti ki és miér épen õ kritikáloza a legtöbbet? Mert az NCsoft tulajdonsának gyereke SPS szoktam mondani viccesen.
De ennek a dolognak van sötét oldala is....
No persze én még nem talaltam meg.
Viszont ez a dolog hamar viszaüt majd egy mass pvp ben mindenki tudja az sps viszi be a legtöb DMGt a legrövidebb idõ allat igy az EE után én halok meg!
Buffer manazó nélkül semmit nem ér a kari fejlõdésre!!
És senki nem akar vinni partyba ls ha fejlõdni akarsz hosszú hetekig egy k. erdõben rohadsz magányosan.
fuck mmo's..i.,
Gordi tanácsára a következõ két hónap hiper kockulással kell hogy zajlódjon a klán tagjai körében, és utánna majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre én bizz, hogy belehúzok...<#eljen>#eljen> (110 %!!!!!)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
01110000 01110010 00110000
Nemrég találtam rá erre a jó játékra. Eddig free szervereken nyomultam de láttam milyen sokan vagytok a 2es hivataloson. Ezért gondoltam csatlakoznék én is hozzátok. Egy srác árult egy varázsló karit /ami a kedvencem/ de kellene hozzá felszerelés. Ezért kérdezném esetleg ki tudna támogatni pénzel vagy cumóval.
Persze nem gondoltam ingyen ha esteleg van valaki aki komolyabb összeggel tudna támogatni. Kisebb adományokat szívesen elfogadnék csak simán is😉 Köszi
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
FeketeVipera 77 SS