Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma nyitottam az OTP-ben egy elektronikus számlacsomagot, mert ehhez lehet kérni webkártyát. kértem is, jövõ héten csütörtökön állitólag kész is van.
regisztráltam a lineage2.com oldalon egy accountot. van egy activate gomb, ha azt megnyomom a következõ oldalon lehet fizetni. a legördülõlistából iválasztom a kártya tipusát. na itt jön az elsõ kérdésem: milyen kártya az amit én kapok majd? az otp.hu mastercard tipusut irnak, bár rohadtul nem igazodok ki, az otp-ben pedig maestro-t mondanak, de az meg nem elkalmas netes fizetésre. szóval teljesen nem tudom hol vagyok és ami szörnyû, hogy az otp-ben olyan hülye az összes mint egy vak pávián. fogalmuk sincs az egészrõl.
kérdésem még az, hogy jó uton haladok egyáltalán hogy végre legyen egy nyomorult webes kártyám és be tudjam fizetni az accountomat?
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Egyebkent most Fstar, Zebedee, Trzane, meg meg egy par IC-s nyomulunk free PVP szervern 😄 nagyon mokas 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
meg mondjuk siegen az nyeri az elsõ kört, aki gyorsabban, és agresszívabban zergeli a másikat. egyébként sps/he pwn.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
BANNED
Az sps-nek azért van egy kicsivel nagyobb esélye mert kettõt kasztol addig míg a tõbbi nuker kaszt 1 spellt elnyom, ha bejön a cancel akkor 3at kasztol. Amúgy ugyanúgy hanyattesik bármeik nuker, ha nem targetel elég gyorsan az ellenre, vagy nyom BSOE-t<#idiota>#idiota>.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Végülis legalább valamiröl híres vagyok a szerveren... BB
lv2 conci es egy dc sett es akkor aztan kinemut egy sps a varibol....
ellö egy aura-t aztan mar alszik es es onnantol meghaklt.... ennyi
fuck mmo's..i.,
De azért adok egy kis esélyt azoknak akik velem akarnak továbbra is partyzni mivel én mindegyik kasztommal elértem már a "FIRST TARGET" (pvp esetén ha nem lilul lepkzandó<#vigyor1>#vigyor1>) pozíciót<#vigyor5>#vigyor5>
Az is olyan idõszakban készült amikor az off-on a szerver 2. legnagyobb warlordját(Hibiki) ugyanebben a szobában csak spam heallal tudtuk életben tartani egy SE vel úgy hogy csak 1 szobát húzott.
Akkoriban még annak örültem, hogy mien fasza, hogy egy másik 8 órás partyzás alatt meg tudtunk ölni 3szor az akkor még az 1. híd elején spawnoló Karikot. És egy free szerveres muki sem akarta elhinni, hogy a Karik ûberfasza partykiller, területstunnolós, fizikál rezisztes, íjrezisztes és paralizálós mob lett<#idiota>#idiota>
Tuti jó ki flame lehetett<#hehe>#hehe>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
pff necro a fopower silence ellen nincs menekves... pff
amugy mega aki kepes gladiatort inditani az nem 100-as 😛
tehát az e-mailem: [email protected]
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
ui: megyek wint-installálni 😞
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Egyébként meg grat te kis pvp huszár<#banplz>#banplz><#nyes>#nyes>
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Vaaagy mind a harom subb gladiator volt csak nem vettem észre...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Azt a pina ezt most mondod mikor felvitem 73,7 re😞
Bakker most mi lesz nekem a töbi risingsunos azt mondta ez jo kari...
Senkit nem tok megölni majd???
Bakker törlöm ezt a szart titi leszolóz egy Profet...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
mert freen télleg nagyon fos M.atk-ja van de OFF-on teljessen más. nagyon táp talán túlságossan is ^^ a leggyorsabb c.speed-el bír és ez mellé eléggé nagyokat is lõ. eggyetlen negatívuma kb hoyg égeti a mana-t szal sps-nek a legjobb party 1-3 recharger^^

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi