Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali. lenne egy kérdésem akinek otp-s webkártyája van.
ma nyitottam az OTP-ben egy elektronikus számlacsomagot, mert ehhez lehet kérni webkártyát. kértem is, jövõ héten csütörtökön állitólag kész is van.
regisztráltam a lineage2.com oldalon egy accountot. van egy activate gomb, ha azt megnyomom a következõ oldalon lehet fizetni. a legördülõlistából iválasztom a kártya tipusát. na itt jön az elsõ kérdésem: milyen kártya az amit én kapok majd? az otp.hu mastercard tipusut irnak, bár rohadtul nem igazodok ki, az otp-ben pedig maestro-t mondanak, de az meg nem elkalmas netes fizetésre. szóval teljesen nem tudom hol vagyok és ami szörnyû, hogy az otp-ben olyan hülye az összes mint egy vak pávián. fogalmuk sincs az egészrõl.
kérdésem még az, hogy jó uton haladok egyáltalán hogy végre legyen egy nyomorult webes kártyám és be tudjam fizetni az accountomat?
xt198
meik freen tolod? adj címet

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

csuzlee
Jah es sorry, hogy az idei visszavonulasomkor, mivel most nincs befizetve az acc, nem osztottam szet a cuccaimat, de most ez nekem igy jobb 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
Nincs kiskarim 😄

Egyebkent most Fstar, Zebedee, Trzane, meg meg egy par IC-s nyomulunk free PVP szervern 😄 nagyon mokas 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

GamerAdams007
Giran pet managert a Prestigious...-nál talalod. Cronos pedig huntersben az egyik hid bellett all.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Köszi a segitseget, de nem igazan teljes a terkep. Vegul is Giranban pet managert keresem a terkepen nem talalom, es Hunter Villageban meg Cronost keresném. Meg szeretnem csinalni a sarkany kuldetest, ehez kellettek volna az emlitett szemelyek.
GamerAdams007
mi az a pwn? <#idiota>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

xt198
nincs is jobb annál, amikor giran siege nél (még anno amikor védtük, és utána mentünk antharast ölni elõször) az ellenség varázslói nyomik voltak, és az 2-2 íjász ráállt egy sps/necro/sorc/sh -ra, aztán 1-1 lövés és feküdt hiába a heal xD
meg mondjuk siegen az nyeri az elsõ kört, aki gyorsabban, és agresszívabban zergeli a másikat. egyébként sps/he pwn.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

ooorrrsss
Halóóó! Üzi ment, de látom még nem sikerült megnézni, úgyhogy megkerdezem itt is, hogy mennyi az ára?!

BANNED

phalanx
GamerAdams007
l2dc.onlinewelten.com-on ra tudsz keresni es asszem terkepen megmutatja hogy meik helysegben van, de lehet hogy az mar eleg regi oldal es nem pontos...

Hello Mindenkinek! Szeretnek egy kis segitseget kerni, hogy lehet egy NPC megtalani egy adot varosban. Anelkul hogy vegigkene maszkalnom az osszes utcat.
Szekijoe
csak csendesen jegyezném meg hogy tudd itt az off-on a magasabb karakterek elég ismertek (ha van rajta klánlogo ha nincs<#idiota>) kb mindenki tudja ki meik oldalon áll. Ezért az szokott nyerni pvpn aki hamarabb látja meg az ellent hamarabb targetel és hamarabb dönti el hogy a másiknak halnia kell. Többször elõfordult hogy engem kiütöttek a party recallból (mj set és concentration 5) !!!! 1 másodperces spell. Ha egy nuker eldönti ölni fog akkor csak bsoeval van esély menekülni menekülni habár az is 1 másodperces lett és láttam már interruptolódni azt is<#hehe>
Az sps-nek azért van egy kicsivel nagyobb esélye mert kettõt kasztol addig míg a tõbbi nuker kaszt 1 spellt elnyom, ha bejön a cancel akkor 3at kasztol. Amúgy ugyanúgy hanyattesik bármeik nuker, ha nem targetel elég gyorsan az ellenre, vagy nyom BSOE-t<#idiota>.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

ZsuzS
LOL <#taps><#banplz>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

phalanx
van egyáltalán officialos karid? valszeg nincs. akkormeg kuss

TruBy
Sorry, tesóm gépe használható most, és nem gondoltam, hogy vele vagyok belépve <#schmoll2> Na én húztam...

TruBy
Hát emberek sikerült ellógnom az utolsó 2 óráról, hogy haza tudjak jönni pakolászni... Egyébként ez a HUNCsuzlee-s dolog abból származik, hogy már egy tucat MXG-s és Blaze-s meg IC-s arctól kaptam PM-et, hogy hali, te biztos csuzlee kiskarija vagy, és hogy miért nem a nagyobb karidat tolod <#conf>.
Végülis legalább valamiröl híres vagyok a szerveren... BB

Nemá kilehet ütni huu...
lv2 conci es egy dc sett es akkor aztan kinemut egy sps a varibol....
ellö egy aura-t aztan mar alszik es es onnantol meghaklt.... ennyi

MeoH
Hmmm Catalyst... Hat vegulis ha ma'n lecsó akko legyen zsiros, mint mondta volt anno, 8alt. vegzett feletesem a katonasagban.

fuck mmo's..i.,

Szekijoe
Huh hirtelen eszembe jutott hogy ha az allyk ilyen tendenciával szûnnek meg akkor a Rising Sunnak jó esélye van elnyerni, hogy egyébb ellenség híján a Catalyst egyetlen fõellensége legyen<#hehe> A catalystot csak sps/necró zerggel lehet feltartóztatni úgyhogy sps-ek húzzanak bele jó eséllyel sokat fognak halni pvp-n ha nem figyelnek<#hehe>
De azért adok egy kis esélyt azoknak akik velem akarnak továbbra is partyzni mivel én mindegyik kasztommal elértem már a "FIRST TARGET" (pvp esetén ha nem lilul lepkzandó<#vigyor1>) pozíciót<#vigyor5>

Szekijoe
Emlékszem Gathernek egy olyan screenshotjára amellyen ugyanekkora trainnél végig avoidolta kb minden 10. találta el.<#bee1>
Az is olyan idõszakban készült amikor az off-on a szerver 2. legnagyobb warlordját(Hibiki) ugyanebben a szobában csak spam heallal tudtuk életben tartani egy SE vel úgy hogy csak 1 szobát húzott.
Akkoriban még annak örültem, hogy mien fasza, hogy egy másik 8 órás partyzás alatt meg tudtunk ölni 3szor az akkor még az 1. híd elején spawnoló Karikot. És egy free szerveres muki sem akarta elhinni, hogy a Karik ûberfasza partykiller, területstunnolós, fizikál rezisztes, íjrezisztes és paralizálós mob lett<#idiota>

Szekijoe
Huh néhány órát nem nézem a fórumot és máris lemaradok mindenrõl<#szomoru1>
Tuti jó ki flame lehetett<#hehe>

GamerAdams007
Lol hát te még nem játszottál offon az tuti. Te teljesen meg vagy zakkanva! Officialon C4 óta varázslattal is lehet interruptolni, azaz félbeszakitani valakinek a varazslatat. Amugy meg olyan gyors az SPS, hogy 4x le-sleep-elte a Necro-t, ami alatt az csak arra gondolt, hogy silence-elni kene. Aztan meg 2-3 lovés és megvan. Az SPS iszonyu gyors, lenyom 2 hydro blastot, egy cancelt es aztan egy sleep, ha meg el a csavo. Ezalatt a necro lekasztolja a Silence felét... (Jó lehet, hogy kicsit eltúloztam, de a lényeg a lényeg...)

B@lu
jo a kep!

Flash te a Huncsuzlee kis karija vagy?? (LOL)

pharao
Híres lettem!!! Köcce mailka!!! (Bowmaster) Na én húztam Pécsre, a baseball útõket már elraktam a táskámba, készüljetek... <#boxer><#ravasz1>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

mAilkaEVO3
szeki amit meséltem 2 kép a free-t vonatról ALben^^

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Taptarap
te meg egyszerûen csak hülye vagy

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

FragStaR
<#circling>

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

pff maradj mar kocka..
pff necro a fopower silence ellen nincs menekves... pff
amugy mega aki kepes gladiatort inditani az nem 100-as 😛

xt198
nálad a pont <#buck>

HEllósztok! kéne egy kis segítség. Szeretnék én is normális szerveren játszani, mert már agyamra mennek ezek a szar laggok, bugok. hogy hogy tudok én is rendes szerveren játszani azt plz írjátok meg ide, vagy account-ot is veszek akinek nem kell.
tehát az e-mailem: [email protected]
GamerAdams007
Hehh <#hehe>

B@lu
Hogy lehet valaki ennyire kocsog😊
olyan messze van tole a L2-OFF mint nyulnak a farzseb😛

Padidiver
Hehe Miika cool ez a smiley <#vigyor>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Büntipontot neki!!!

mAilkaEVO3
drakkulla 😉))

ui: megyek wint-installálni 😞

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

MeoH
Grat!!<#taps>

fuck mmo's..i.,

Taptarap
hagyjad szegényt gondolom az offon mind a 3 accán 2 noblesse van, tudja mit beszél <#vigyor3><#buck>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

GAthersw
Hányszor mondjam még, hogy kerüld a topikot te dilettáns?

01110000 01110010 00110000

Padidiver
Najó lehet de akkoris optimiska vagyok és kész<#vigyor2>

Padidiver
Khm Gooodi azért gladit magasabb szinten nem 1v1 be nem tudod olyan konnyen megölni<#eplus2>
Egyébként meg grat te kis pvp huszár<#banplz><#nyes>

Szekijoe
gratula hétvégéte meglesz<#eljen>

xt198
xD

Ogrus
gratuka<#eljen>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Gordis2k
levalogatom a videjokat és felrakom. Az isten sem tudja hogyan bemákoltam egy 3(sws,sh,profet) vs 1 et aazt nyertem azt is felrakom lehet 50+ osak voltak és az a-grade buntetés lenyomta oket azért tudtam nyerni.

Vaaagy mind a harom subb gladiator volt csak nem vettem észre...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#taps><#nevetes1>
Azt a pina ezt most mondod mikor felvitem 73,7 re😞

Bakker most mi lesz nekem a töbi risingsunos azt mondta ez jo kari...

Senkit nem tok megölni majd???

Bakker törlöm ezt a szart titi leszolóz egy Profet...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mAilkaEVO3
LoL hát akkor te még nem találkoztál OFFICIAL-on SPS-el.
mert freen télleg nagyon fos M.atk-ja van de OFF-on teljessen más. nagyon táp talán túlságossan is ^^ a leggyorsabb c.speed-el bír és ez mellé eléggé nagyokat is lõ. eggyetlen negatívuma kb hoyg égeti a mana-t szal sps-nek a legjobb party 1-3 recharger^^

ZsuzS
Köszi Srácok <#taps> Már nincs messze az 56 <#nevetes2><#awink>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

pff sps a varik szegyene max kis gladiatort ol meg 4-et ha nagyon bénák!!!

matthew 55
Lehet ekkora topa lennék vagy csak azért mert ilyen késõ van, de nem találom a konkrét infokat...<#confused>

Celebrimbor