Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C5ben én 1 próbálkozásról hallottam ott 50 karakterrel nem sikerült. Habár valameik TH leszaladhatna Ant nestbe megnézni ott van e a queen ha igen akkor C5ben még tuti senki nem ölte meg a Sieghardon.(ha nincs akkor farmolás alatt van csak meg kell nézni hogyan csinálják)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Ami eddig szimpatikus volt az egy külön linken található, és azt részletezi, hogy a queent el kell távolítani a helyérõl a bejárat közelébe. Ez müködik?
Köszi elölre is.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
The Life is a Game. Yust play it!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
a mohának mindig a déli oldala fás
a játékot ne hagyd abba ha napi 1-2 órára belogolsz körülnézni, pvpzgetni egy kicsit meg részt veszel a clan eseményekben az több mint elég (nekem legalábbis)
És azt a kevés idõt a barátaimmal partyznam de sajna ez nem jön össze.
Tegnap este megkértem mindenkit, hogy partyzunk csináljunk valamit együt és a hmmegés hámmogás nagyon rosszul eset.
Nem fogok botból rohangálni egész nap és fõleg nem fogok szólozni életem végiég.
Kicsit elszigetelem magam. Néha majd benézek hátha valami változik.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Mivel eléggé kissebbségben van a magyarság. Én örültem, hogy Mailka és Shanway vezetésével eléggé sikerült felduzzasztani a magyar allyt és elég sokat nyuzsögtek ahhoz hogy felfigyeljenek rájuk<#hehe>#hehe>. Amnikor bejött a C5 néhány magyar átment a Francra és a magasszintû hardcore magyarok átjöttek(aki akart) az IC-be és Spidernek átadták a lehetõséget, hogy vezesse a klánban maradt magyarokat. Azt nem tudom jól csinálja vagy rosszul De egységben egy társaságban/klánban/allyban lehet jobban fejlõdni mert sokan csak így tudnak magyart találni. Másik verzió a gyors fejlõdésre a 2-5 fõs baráti társaság account megosztással egymást húzva fejlõdik.
Bármit választotok baráti tanácsként talán annyit mondanék hogy minimál követelmény a 70 amikor kidughatja az ember a fejét hogy esetleg beleköt valakibe (a nagyobb klánokból) a miniál cél a 75 (a subhoz szükséges bossokat segítünk megölni)utána már harár a csillagos ég. Az biztos hogy elég sokan tudják mit jelent a HUN végzõdés a kari név mögött.<#hehe>#hehe>
Nem tudom ki mit/hogyan csinált a free szervereken az idõ majd dönt ki marad ki megy.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
C5 óta van clán reputáció point rendszer. Az akadémiában nevelkedõ karakter repu pontot hoz a clánnak de amikor megcsinálja a 2 kasztváltót automatikusan kilökõdik az académiából és beléphet bármeik klánba. A repu pontból pl a klánvezér nagyobb mdef passív skillt tud venni a klánnak. De ehhez iszonyat sok pont kell.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
End'
[/img]
A többieknek meg <#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Most vagy nagyon jól kell idõzíteni a töltést vagy le kell állítani a petet az uts ütése elõtt <#buck>#buck>
He-al az a gáz hogy egy töltés elég lassú és elég közel kell menni a mobhoz, doom knight meg pl elég jól stunnol -szerintem<#crazya>#crazya>
FeketeVipera 77 SS
sajna angol tudásom elég gyatra, fordítgatni meg nehéz
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
FeketeVipera 77 SS
The Life is a Game. Yust play it!
Azért az igazsághoz hozzá tartozik hogy betört 2 nm cipõ, 2 nm pajzs, egy mj earring, és sikerült még egy dc shield meg egy mj ring -az egyenleg így kb nulla -de azért 24 óra alatt rendesen beforgattuk a vagyonunkat <#hehe>#hehe><#csodalk>#csodalk><#crazya>#crazya>
FeketeVipera 77 SS
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Hide and fear, Cobra Commander is here !
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB