Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
C4 ben 2darab 70+os nuker grp és egy 40+os nuker grp kellett az Ant queen megöléséhez.
C5ben én 1 próbálkozásról hallottam ott 50 karakterrel nem sikerült. Habár valameik TH leszaladhatna Ant nestbe megnézni ott van e a queen ha igen akkor C5ben még tuti senki nem ölte meg a Sieghardon.(ha nincs akkor farmolás alatt van csak meg kell nézni hogyan csinálják)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

cece
Ant queen el kapcsolatban lenne egy kérdésem. A fórumot átolvastam taktikákat keresve. Az lenne a kérdés melyik müködik?
Ami eddig szimpatikus volt az egy külön linken található, és azt részletezi, hogy a queent el kell távolítani a helyérõl a bejárat közelébe. Ez müködik?
Köszi elölre is.

B@lu
Peldaul?😊

Endaer
Szeki', nem a közös játéktól, meg a rendes emberektõl akarunk elzárkózni a 3 klántársammal, hanem egyrészt nem akarok érintkezni egyesekkel, másrészt amiben egy RS léptékû klán nekünk tudna segíteni, azt más ismerõsök (pl. Cuccoska) segítségével már megkaptuk. 2 hete kezdtunk játszani de már 40esek vagyunk; nem verhetetlen, de szerintem egész tempós kezdés. DMXnek abban igaza van, hogy csak azért nem kell RS tagnak lennünk, hogy az RSnek jó legyen; de itt nem az elõny-szerzésrõl van szó, hanem arról, hogy nem tartom lehetõségnek, hogy olyan logót hordjak, amit azok is, akiket nem is bírok elviselni. Igy nincs ilyen bajunk és kész - ettõl még minden más RS tag felé nyitottak vagyunk, minden értelemben... 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Endaer
Örülök, hogy pont ott lehettem, gratula! 😊

LOL! Nem gondoltam volna hogy sikerul <#smile><#smile><#banplz><#banplz>

The Life is a Game. Yust play it!

ja😄 (bocs hogy beleszóltam:S<#bdead>)
Szekijoe
Szerintem veled csak az a gond, hogy nem tudod mikor kell aludni menni. Ha tudod hogy lesz valami akkor el kell menni elõtte 6órával aludni és nem lesz gáz. De csak annyit szabad játszani amennyi jól esik ha nagyon fáradt az ember akkor meg kell mondani hogy elmész aludni és kész.

miért akarsz xpzni? 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Sanko
....majd adok tanácsot mit kell csinálni solozás közben....én tudom

a mohának mindig a déli oldala fás

phalanx
már van egy fasza karid, miért akarsz tovább xpzni? <#crazya>
a játékot ne hagyd abba ha napi 1-2 órára belogolsz körülnézni, pvpzgetni egy kicsit meg részt veszel a clan eseményekben az több mint elég (nekem legalábbis)

Gordis2k
Ne bannoltak. Egyszerûen sok. Nehezen tudok este fennleni mert sok napközben a harci helyzet😞.

És azt a kevés idõt a barátaimmal partyznam de sajna ez nem jön össze.
Tegnap este megkértem mindenkit, hogy partyzunk csináljunk valamit együt és a hmmegés hámmogás nagyon rosszul eset.

Nem fogok botból rohangálni egész nap és fõleg nem fogok szólozni életem végiég.

Kicsit elszigetelem magam. Néha majd benézek hátha valami változik.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

???? Nem ám itt hagysz minket Gordi!!!!!<#ejnye1><#ejnye1>

B@lu
mi a picsa van?
csak NEM B..????

mi történt?<#wow1>

Szekijoe
saints/disciplines/darkomen mélye. Álltalában mindegyik elején fizikál rezisztes mobok vannak DE beljebb....

Szekijoe
Lehet igazad van. De talán egy kicsit rugalmasabbnak kellene lenned<#ejnye1>
Mivel eléggé kissebbségben van a magyarság. Én örültem, hogy Mailka és Shanway vezetésével eléggé sikerült felduzzasztani a magyar allyt és elég sokat nyuzsögtek ahhoz hogy felfigyeljenek rájuk<#hehe>. Amnikor bejött a C5 néhány magyar átment a Francra és a magasszintû hardcore magyarok átjöttek(aki akart) az IC-be és Spidernek átadták a lehetõséget, hogy vezesse a klánban maradt magyarokat. Azt nem tudom jól csinálja vagy rosszul De egységben egy társaságban/klánban/allyban lehet jobban fejlõdni mert sokan csak így tudnak magyart találni. Másik verzió a gyors fejlõdésre a 2-5 fõs baráti társaság account megosztással egymást húzva fejlõdik.
Bármit választotok baráti tanácsként talán annyit mondanék hogy minimál követelmény a 70 amikor kidughatja az ember a fejét hogy esetleg beleköt valakibe (a nagyobb klánokból) a miniál cél a 75 (a subhoz szükséges bossokat segítünk megölni)utána már harár a csillagos ég. Az biztos hogy elég sokan tudják mit jelent a HUN végzõdés a kari név mögött.<#hehe>
Nem tudom ki mit/hogyan csinált a free szervereken az idõ majd dönt ki marad ki megy.

GAthersw
Saints... Botparty?

01110000 01110010 00110000

Gordis2k
viszlát

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Kellene egy kis help XPzésbe."Kinõtük" martyrt és nem tudjuk hova tovább.(72aw/72bd/72bishop/69se) Vki vmi ötlet?<#vigyor2>

darkmenx
utalom -> utal 😛

darkmenx
ez se neki jo, hanem a klannak... ha meg utalom par tagot a klanba nyilvan nem fogja segiteni azt...

Szekijoe
Hm pedig érdemes lenne belépni az RS académiába.
C5 óta van clán reputáció point rendszer. Az akadémiában nevelkedõ karakter repu pontot hoz a clánnak de amikor megcsinálja a 2 kasztváltót automatikusan kilökõdik az académiából és beléphet bármeik klánba. A repu pontból pl a klánvezér nagyobb mdef passív skillt tud venni a klánnak. De ehhez iszonyat sok pont kell.

mAilkaEVO3
yuup megnem mondom miért de 3 milla körül van a full de a knóvlédzs is ennyi 😄D

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

megfelelõ user.ini

Endaer
Mi tagadas, mielott letrehoztam volna az accomat a PlayNC-n, Cuccoska baratom mar mondogatta, legyek Rising Sun-os, de egyreszt nem ismerek szinte senkit onnan, akit meg igen, nos... oket pedig cseppet sem kedvelem (sorry, de minek mondjak mas indokot ha egyszer igy van <#pardon1> ). 4en kezdtunk jatszani, csinaltunk egy sajat klant - feltehetoen feleslegesen, tudom... 😊 Mindenesetre koszonom a meghivast. <#awink>

Gordis2k
Ez egy noblees kepeség Far Vision skill😊😊😊

Lvl 37 es nem vagy meg RS-ban???? Ha van kedved csatlakozni PM játékban SpiderHUN-nak!

100k mert vettem tole 1500 Dbsps-t is igy szolt a megallapodas😊

Endaer
Tiszteletem... :$ most mar 2. hete jatszok off Sieghardton, par emberrel mar talalkoztam is; ha esetleg koszongetek nagy lelkesen, hogy vegre magyarul beszelhetek a jatekban, legyszi ne rohogjetek ki! 😊 jo jatekot,

End'

100k egy ilyen kraftért? 😄😄😄

Tudom nem nagy szám, de elsõ sikeres craftom offon. És nem mellesleg 2M-et hoz a konyhára...<#vigyor2><#buck><#crazya><#nevetes1>
[/img]

pharao
Sajna magyar oldalakon is angolul vannak leírva. Ha konkrét skillekrõl lenne kérdésed, akkor PM-ben fordulj hozzám...
A többieknek meg <#integet2><#integet2><#integet2>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Sámán
Köszi <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Régebben szumó last hit miatt nem tudott krisót húzni -ha a petje ütött akkor az nem számított az õ ütésének <#vigyor5>
Most vagy nagyon jól kell idõzíteni a töltést vagy le kell állítani a petet az uts ütése elõtt <#buck>
He-al az a gáz hogy egy töltés elég lassú és elég közel kell menni a mobhoz, doom knight meg pl elég jól stunnol -szerintem<#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Kori
nem tudtok egy oldalt ahol a skillek jelentése levan írva magyar nyelven

sajna angol tudásom elég gyatra, fordítgatni meg nehéz

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

ZsuzS
gratu 😊

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

anno nekem azt mondták, hogy HE-vel lehetetlen krisót húzni. 4-5 óra krisózással produkáltam 2-t általában 😄

Sámán
Próbálj meg summonerrel krisózni és meglátod mekkora öröm lesz egy 10es <#crazya><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

kérdezd meg Tovandát ki a kedvenc kristályhúzója 😄

Sámán
Még 1 kis apróság <#crazya><#smile><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

muszáj 😉

shan te hogy tudsz ilyen tavolra zoomolni? vagy csak en latom hogy messze van a kamera a foldtol? <#confused><#smile>

The Life is a Game. Yust play it!

Sámán
Ha már úgyis mindenki kraftolgat... <#nyes>

Azért az igazsághoz hozzá tartozik hogy betört 2 nm cipõ, 2 nm pajzs, egy mj earring, és sikerült még egy dc shield meg egy mj ring -az egyenleg így kb nulla -de azért 24 óra alatt rendesen beforgattuk a vagyonunkat <#hehe><#csodalk><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Jah, a destrot már számolgattam ezen az oldalon, elég durvának tûnt😛

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

B@lu
lol jacc el 1 810 as sh val ful lbuffban😊
vagy 80 destroyer

Cobra.
Csak szólok, hogy elég bugos ez az L2calc, szóval ne vegyétek túl komoylan az értékeket. Mindjárt elsõ nézéskor találtam egy olyat, hogy nem lehet beállítani a weapon mastery szintjét, meg a Demon setre +1WIT-et ad, nem -1-et.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

FragStaR
Na itt mindenki kiélheti végre magát : l2calc

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

GamerAdams007
😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Nethyrrea
erre szokták aztmondani hogy : you got WTFPWNED!

xDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX