Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem rossz, de pár hete Pyros meg én több milliót szedtünk fel így a földrõl egy este alatt (talán 4-5m ha jól emlékszem), plusz rengeteg mati meg keymati 😊. Sajna a képet nem találom pedig mintha én is loptam róla.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Az ilyen helyeket szeretem, csak ritkan talalni ilyet😊<#buck><#buck>

B@lu
ja. péemet varok

B@lu
KERESEM A HP s AOBAMAT
KINEK ADTAM KOLCSON? van 1 -2 tippem

GibboRamone
Alig várom!<#wink>

Dota 2

próféta milyen DYE-t rakjon fel?

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

mar ingame megvolt de itt is: el van felejtve

The Life is a Game. Yust play it!

Endaer
Ha már volt az Interlude-ról a kis ízelítõ, itt egy oldal angolul a C6ról. Kezd eléggé kolosszális formát ölteni az L2, nem gondoljátok? <#lookaround>

Ha már közismert ez a link, elnézést a postolásért.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

ooorrrsss
ehh sorrysorry, latszik hogy meg kezdo vagyok, visszaszivtam

BANNED

Endaer
Nem tudtam, hogy bárkit is érdekelne, itt én kis taknyos kezdõ vagyok, ti vagytok túl az 1. meg 2. subotokon - mi újat tudnék én itt bemutatni? 😊 Amúgyis tök uncsinak tûnik egy idõ után, hogy szinte mindig Catacombban készülnek a screenjeim^^.

Ha akarjátok, tudok külön mappát adni nektek, és lehetne ott is egy képgyûjtemény, amit Ti küldtetek el direkt erre a célra - én nem bánnám. <#vigyor2>

Sámán
Hm-hm... de ismerõs logo... <#vigyor5>

L2 tali jó lenne, de amíg a kezemben nem lesz az indexem lezárt félévvel addig max melózni meg bevásárolni megyek sulin kívül... <#nemtudom>
De utána ha meglesz a félévem azért, ha nem azért... <#pias><#pias><#pias>

FeketeVipera 77 SS

Hát L2WH-n ezeket a bossokat találtam stage 11-re:
Roaring Skylancer (70) <11 - 12>
Beast Lord Behemoth (70) <11 - 12>
Meanas Anor (70) <11 - 12>
Eilhalder von Hellmann (71) <11 - 12>
Antharas Priest Cloe (74) <11 - 12>
Meanas Anor (75)

Persze itt van még Zaken/Lilith/Anakim/Baium, de õket gondolom hagyjuk 😊
Szóval ezek vannak, nem ismerem õket, hogy mennyire nehezek, a választást rátok bíznám 😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

MeoH
Vegre ujabb infok az interluderol. Korei nyelvtudas elony, de van par erdekes kepecske is <#wow1>

fuck mmo's..i.,

Vannak páran másik klánokban is Gordi, úgy 12-16 ember akirõl tudok.

@ Error: köszi szépen, utánanézek, hogy melyik bossokon lehet 11-es cry-t gyártani.

Gordis2k
OMG kircsi tök szar érzés😞 két magyar a szerveren akirõl mégcsak nem is tudtam😞😞😞

Azonnali intézkedést igényel!

Sieghardt magyarjai gyüljetek ösznépi tali a hétvégén egyeztetek a magyar leaderrel és csinálunk egy magyar talit!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sámán
Mielõtt lenyomorékozod olvasd végig figyelmesen amt belinkelt. Segítek! A szövegben beszélget egy ramonEramona és egy ramonAramone, a 2 nem éppen egy személy karijai, és nem Rubyca-nak hanem egymásnak irogattak -szerinted Rubyca melyiket minõsítette??? <#crazya><#buck><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Üdv az újaknak! <#wave>

FeketeVipera 77 SS

nézd ki melyik bosst akarod leölni, aztán segítünk

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Jó reggelt,

fõleg az IC-sekhez intézném ezt a kérdésemet: tudna e valamelyikõtök segíteni egy 10- kék cry 11-re húzásában emberbaráti szeretetbõl 😊, természetesen fizetnék érte valamennyit, de a piaci áron való megvétele egyelõre nagyon távolinak tûnik, mert annyira szar a piac, hogy nagyon, és nem tudok pénzt csinálni annyi idõben amennyit most a játékra szánni tudok.

Dallie

FragStaR
Skubizzátok a szigort l2 tök jópofa ha volt mar sry nekem új^^ Miert nem hirdeted? 😊

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

FragStaR
ilu az a key tényleg müködik bneten ?^^

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

mAilkaEVO3
Üdv😊

Ott a pont Ilunál.<#taps>
Nem valami szép bemutatkozás 😛 <#eplus2>
Rajtad kivül senki nem beszélt az igazi Ramonáról 😛

Azért sok sikert OFFon és remélem jól érzed majd magad Sieg-en.

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Ogrus
grat a szubhoz csari<#eljen>
söndi hát én akkor szanaszét röhögtem a fejem giránból elküldtük adenbe és vissza a csávót <#hehe>
ejj meoh mé nem nekem fizetted be az akkot 😄

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

kek

nagyonis igazad van nem vele beszeltem <#smile><#nevetes2><#nevetes2>

phalanx
1. üdv
2. te mirõl beszélsz?

ooorrrsss
Elöszöris UDV mindenkinek a serveren! mostantol aktiv tagja vagyok offos kis epidemic clan-nak!<#smile> Es mingyart szeretnem is tisztazni, Rubyca, hogy mielott nyomorekoskodsz nezd meg kivel beszelsz...mert akire gondoltok az igy irja a nevet: ramonarAmone!

BANNED

Padidiver
Ilyenkor kell elkezdeni magyarul anyázni és megkérni hogy õ is írjon vmit magyarul...Vaaaaagy modnod neki hogy oké de jöjjön el ide és ide és megkapja nah ebben a pillanatban elkezded költeni a pénzét mint ahogy cibu barátunk is ezt csinálta<#wave>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Tüskés
Jó reggelt, én is sikeresen idetaláltam. <#bohoc>

Idyll

Sámán
Azért annyi elõnyünk megvan hogy igen feltûnõ ha valaki nem magyarul akar kunyizni <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

Endaer
...mindenütt van selejt... 😞

humm ... ez lemaradt:

miér találnak be állandóan az ilyenek? <#vigyor2><#wave><#violent><#violent>

Gordis2k
Na kiprobaltam egy 50x es szervert mit is lehet....

Jó, hogy nem mondat rá az igent nevetséges 4 óra alat 76.... bug bug bug hátán

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gyere mert napokon belül utolérlek 😊

mAilkaEVO3
AKHIIII gyereeee😄😄😄😄 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Szekijoe
Akhiiiiii Kellene még egy 77+os MM aki segítene felhúzni a karimat 78fölé és aki oda tudna csapni ha valami catalyst noob lövi a seggem. Gordi általában elfoglalt. Nem tudsz valakit ajánlani?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Igen! Nõjj fel régi önmagadhoz!!! Legyél megint überkocka <#hehe><#wave>

FeketeVipera 77 SS

darkmenx
latom azert 1 ev alatt meg mindig nem sikerult megtanulni, hogy kell leirni a szerver nevet helyesen 😄

Gordis2k
Siegehart

phalanx
ok, de szavadon foglak <#ejnye1>

Üdv. Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar? (Official ofc)
jajj, tényleg, igazad van, sorry, elhamarkodottan írtam, csak a két S betûre koncentráltam 😛
SPS, a spellsinger
Sámán
Izé... nem egészen... Shillen Saint <#vigyor5><#nyes>

dadas9999: Nem! <#crazya><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

spellsinger, igen
Akhi
<#nevetes1>Majd ha 78 leszel<#crazya> Amugy mar ideje lenne játszani😊 a nagy kuckából icipici kis kucka lett😊 még ilyet😊

sokoo
SS az SpellSinger? Csak mert en is annak keszulok.

This is the beginning of the end.

Sámán
Graaaaat Sári!!!!! <#taps><#taps><#taps>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
De ez még valsz az uts peccs elõtt volt... <#crazya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

NiuHUN
ezaz!!! elõszöris köszi a válaszokat!
Úgynézki csak aznap nem mûködött a dolog ma sikerült update és playNC is csak várni kell gamecardra 😛 de elvileg 3-4 nap

NiuHUN lvl 32 mage|KalOnline|Hanin server kecsap lvl 40 mage|Hanin ZeonSWhorE lvl 40 archer|Kalonline|Hanin server Kinyirlakusz lvl 26 knight|Hanin