Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer
Igen, ez nagyon fontos volt, tényleg.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

gPROject
Star Buster b-grade (Health, Haste, Rsk.Focus)

Ice Storm Hammer b-grade (Focus, Anger, Crt.Bleed)

Hammer of Destroyer a-grade (Health, Haste, Crt.Drain)

Doom Crusher a-grade (Health, Anger, Rsk.Haste)

Eclipse Axe c-grade (Conversion, Magic Power, Magic Hold)

Bone of Kaim Vanul b-grade (Mana up, Magic Silence, Conversion)

Eye of Soul a-grade (Mana Up, Magic Poison, Acumen)

Dragon Flame Head a-grade (Acumen, Magic Power, Magic Silence)

persze ez nem az összes a low gradek lemaradtak

gPROject
aki még nem látta volna az összes c5 fegyvert(én nem láttam<#vigyor3>):

Sword of Paagrio c-grade (Focus, Health, Crt.Drain)

Guardians Sword b-grade (Health, Crt.Drain, Crt.Bleed)

Inferno Master a-grade (Focus, Crt.Damage, Haste)

Mystery Sword c-grade (Acumen, Magic Power, Magic Weakness)

Sword of Eclipse c-grade (Empower, Magic Power, Magic Silence)

Tears of Wizard b-grade (Acumen, Magic Power, Conversion)

Dwarven Hammer c-grade (Health, Anger, Crt.Bleed)

pfffff!!!!!

Endaer
Részvétem... <#shakehead>

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Cobra.
Részvétem. Ilyenkor legalább e-mailben megindokolják, hogy miért lettél letiltva?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

<#ijedt><#sir>

The Life is a Game. Yust play it!

phalanx
ouch

Gordis2k
Sajnálatos módon hiába irtam,hogy vigyázzunk a botozással egy darabig nem halgattam magamra.

Gattaca 75ppr/46Warlock BANNED
Cukipofa 56WS a legjobb krafter BANNED
MoSQuIto 59 AW BANNEd

R.I.P.

Kizárolag Ingame Walker!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Ha van vkinek a kártyáján mégegy hely, legyen szíves PM-ben értesíteni itt vagy játékban. Köszönöm

Sirch
vodi
Nézd meg a torrent leírását, mert valószínû, hogy valamelyik free-szerverhez tartozó módosított klienst töltöttél le. Rengeteg szerver tesz fel ilyen klienseket fájlmegosztó oldalakra. Ajánlom figyelmedbe a hivatalos L2 oldal által ajánlott letöltési lehetõségeket!

B@lu
most el am😊

B@lu
lehetseges hoyg neha pvp😛

B@lu
a pontjaimat barki at tudja adni😊

Cobra.
Vodi a hosts file-odat nézd meg (fõleg ha játszottál L2j-n).
És azt ugye nem felejtetted el, hogy elõször egy PlayNC accountot csinálsz és utána azon belül kell ey L2 acc-ot csinálni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hm, azt meg nem is neztem😄

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Gordis2k
Igen lassan le is jár a 24 ora😊 és 0 lesz😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

A lag 1re roszabb 😞 Az a fura hogy a Counter Strike meg tökéletesen megy és jo a pingem

Excal1bur Leader of Sleepers

Sámán
Azonnal nem tudják megváltoztatni (vagy igen?) -én úgytudom 24 óra mire "jóváhagyódik, és utána megint 24 óra mire lehet változtatni újra <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
már csak arra várok hogy így is legyen

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Törölt felhasználó
Alul kiírja hogy ehhez a felhasználónévhez ez a jelszó nem stimmel.
GamerAdams007
Amikor beírod a felhasználónevet és a jelszót, majd rákattintasz a Log In gombra akkor mit csinál? Kiír alul valami szöveget vagy semmit nem csinál?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Törölt felhasználó
Sziasztok !

Letöltöttem a játékot és nem tudok belépni, leírnám hogy csináltam hátha valaki felfedezi a hibát: online vettem meg magát a játékot és kaptam egy serialt aminek a segítségével tudtam accountot csinálni magamnak. Beállítottam hitelkártyát mindent de valamiért nem enged be a játékba.
Ahol a hibát elkövethettem talán az hogy torrentrõl szedtem le a gamet "Lineage 2 C5" volt a filenév és szépen települt és egy halom upgrade után tudtam START-ot nyomni. A belépõképernyõig szépen eljutottam de ott a felhasználónevemmel és jelszómmal nem enged be.
Már reseteltem is a jelszót párszor hátha valami gáz van vele de nem enged, azt írja hogy ehhez a felhasználónévhez nem jó a jelszó.
Szerverválasztás vagy valami más gebasz lehet? WOW-ozok már két éve ott is elég cifra az account gyártás de ami ott sikerült az itt nem 😊
valami ötlet?
Vettem észre:S:S Kegyetlen gaz:S Remélem a vasárnap reggeli kapacitás növelés majd megoldja...

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

ZsuzS
Köszi Diniz. Az a helyzet ohgy nem mehetsz el,mert most jön az,hogy mind az 5 dc nooblesz.és olimpia! és hero! Úgyohogy sajnos ez még nem jelenti a véget 😞

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

ZsuzS
tegnap 3500spirit oret használtam el a világ érdekében 😄 nekem azt hiszem ez pont elég 😄

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Mit lehet ott venni soul meg spirit oren kívül?

Gordis2k
Minden magyarnak végre sikerult megyöznöm a vezetõséget 1 napig nincs ado törpe világban gogogogo vásároljatok keresetek sook pénzt.

oh és WTS Great sword és Stormbringer Franzon

Grat mindenkinek mindenhez :p
Imwithfuzzyrol annyit hogy sztem ha 1szer botozott azután is fog...
Az ember hétvégén játszana de nem tud mert TVnetnél kisebb mûszaki problémák vannak emiatt néha megáll a net 😄 kb fél percenként 10 másodperc lag l2ben...😄 Tegnap mentem pvpzni ,éppen futunk a srácokra amikor megáll a net és mire visszajött már minden ellenség halot volt.
Jah és <3 Syndicate war 😛

Nekem meg van hozzá pengém 11 vagy 12 db. Szóval ha érdekel vkit pm bátran...!

Akhi
6 dik som is betort😞 aszem MM kap egy homut aztan kesz mast nem erdemel... lassan mar egy macet megtudtam volna venni a craftok arabol

Padidiver
HÉJ HÉJ HÉJ!
Dájnáz nem vonulhatsz vissza csak járh be pvp-zni mert az 24/7-be van vagy nemtom!!!

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

ooorrrsss
kerem a téteket<#phone>

BANNED

ooorrrsss
ELADO egy GUARDIAN's SWORD reci 100%os --->pm Sylvan4ss este 23ora utan!!!

BANNED

Akhi
Lol😊 nem ally Covot kapot 😊😛 Szerintem szukseg van minden Cov mestere, nem am eltunsz😛

B@lu
Csari!

Gratulalok a COV hoz😊

Kitartas kislany, az eddig sem kicsi nepszeruseged ezzel ugraszseruen noni fog😊 Isten hozott a PVP vilagaban😊 (mert hogy ezentul menni kell majd lesz rengeteg fun😊))

Asszem igy mar teljes nyugalommal visszavonulhatok.

xt198
lawl 😊

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

gPROject
February 02, 2007
Online IP Theft Is Not a Game
The Federal Bureau of Investigation shares information about the recent shutdown of a Lineage II private server. NCsoft continues to be diligent in protecting our intellectual property and making the game enjoyable for our players.

<#zavart2>

Akhi
Azal megtudlak venni hogy nem olek meg?😄<#nevetes1><#banplz>

ZsuzS
én se girnyóztam le a fehér elfeket. te se szidd az orcokat <#hehe>

ZsuzS
köszi 😊
megejthetnénk a fél évvel ezelõtt beigért partyt ^^

daemonervosa
1 gond van a képpel,nincs rajta töjpijány 😞

Trolling is a art.

Sámán
Nah, te is elfeket akarsz jól megsarcolni, pedig törpikkel ezerszer többre mennél <#crazya><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Na egy kis info a keprol es keszulterol😛 Sajna nem fert ra mindenki mert ugye nincs eszement hely. Igy az izlesem szerint valogatam, ill. nem mind1k illet bele a kepbe, gondolok itt a torpokre. Nem jol alltak. Ez vonatkozik a sapadtarcu elf csavora is, meg amugy sem sztem oket😛 Human es ork tultenges azert van, mert jol neznek ki. Es ha meg figyelitek, roluk van a legtobb kep program inditaskor, mar aki nem mindig systembol indit...😛 Mind1k karin Apella klan armor van.
UI.: Sapadtarcu feltunese esetleg megoldhato, de annak ara van😛

fuck mmo's..i.,

xt198
jovan, jo az kép. 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

pontosoabban 4,5 mert ottvan a cat queen is😄
humanból is 4 van
Gordis2k
Ott egy hátul😊

Ez egy uj clan armor asszem nem az apella

Ja en se vagom hogy az miert nincs a kepen, pedig 4 budos orc is rajtavan...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]