Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Ice Storm Hammer b-grade (Focus, Anger, Crt.Bleed)
Hammer of Destroyer a-grade (Health, Haste, Crt.Drain)
Doom Crusher a-grade (Health, Anger, Rsk.Haste)
Eclipse Axe c-grade (Conversion, Magic Power, Magic Hold)
Bone of Kaim Vanul b-grade (Mana up, Magic Silence, Conversion)
Eye of Soul a-grade (Mana Up, Magic Poison, Acumen)
Dragon Flame Head a-grade (Acumen, Magic Power, Magic Silence)
persze ez nem az összes a low gradek lemaradtak
Sword of Paagrio c-grade (Focus, Health, Crt.Drain)
Guardians Sword b-grade (Health, Crt.Drain, Crt.Bleed)
Inferno Master a-grade (Focus, Crt.Damage, Haste)
Mystery Sword c-grade (Acumen, Magic Power, Magic Weakness)
Sword of Eclipse c-grade (Empower, Magic Power, Magic Silence)
Tears of Wizard b-grade (Acumen, Magic Power, Conversion)
Dwarven Hammer c-grade (Health, Anger, Crt.Bleed)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
The Life is a Game. Yust play it!
Gattaca 75ppr/46Warlock BANNED
Cukipofa 56WS a legjobb krafter BANNED
MoSQuIto 59 AW BANNEd
R.I.P.
Kizárolag Ingame Walker!!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nézd meg a torrent leírását, mert valószínû, hogy valamelyik free-szerverhez tartozó módosított klienst töltöttél le. Rengeteg szerver tesz fel ilyen klienseket fájlmegosztó oldalakra. Ajánlom figyelmedbe a hivatalos L2 oldal által ajánlott letöltési lehetõségeket!
És azt ugye nem felejtetted el, hogy elõször egy PlayNC accountot csinálsz és utána azon belül kell ey L2 acc-ot csinálni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Excal1bur Leader of Sleepers
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Letöltöttem a játékot és nem tudok belépni, leírnám hogy csináltam hátha valaki felfedezi a hibát: online vettem meg magát a játékot és kaptam egy serialt aminek a segítségével tudtam accountot csinálni magamnak. Beállítottam hitelkártyát mindent de valamiért nem enged be a játékba.
Ahol a hibát elkövethettem talán az hogy torrentrõl szedtem le a gamet "Lineage 2 C5" volt a filenév és szépen települt és egy halom upgrade után tudtam START-ot nyomni. A belépõképernyõig szépen eljutottam de ott a felhasználónevemmel és jelszómmal nem enged be.
Már reseteltem is a jelszót párszor hátha valami gáz van vele de nem enged, azt írja hogy ehhez a felhasználónévhez nem jó a jelszó.
Szerverválasztás vagy valami más gebasz lehet? WOW-ozok már két éve ott is elég cifra az account gyártás de ami ott sikerült az itt nem 😊
valami ötlet?
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Imwithfuzzyrol annyit hogy sztem ha 1szer botozott azután is fog...
Az ember hétvégén játszana de nem tud mert TVnetnél kisebb mûszaki problémák vannak emiatt néha megáll a net 😄 kb fél percenként 10 másodperc lag l2ben...😄 Tegnap mentem pvpzni ,éppen futunk a srácokra amikor megáll a net és mire visszajött már minden ellenség halot volt.
Jah és <3 Syndicate war 😛
Dájnáz nem vonulhatsz vissza csak járh be pvp-zni mert az 24/7-be van vagy nemtom!!!
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Gratulalok a COV hoz😊
Kitartas kislany, az eddig sem kicsi nepszeruseged ezzel ugraszseruen noni fog😊 Isten hozott a PVP vilagaban😊 (mert hogy ezentul menni kell majd lesz rengeteg fun😊))
Asszem igy mar teljes nyugalommal visszavonulhatok.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Online IP Theft Is Not a Game
The Federal Bureau of Investigation shares information about the recent shutdown of a Lineage II private server. NCsoft continues to be diligent in protecting our intellectual property and making the game enjoyable for our players.
<#zavart2>#zavart2>
megejthetnénk a fél évvel ezelõtt beigért partyt ^^
FeketeVipera 77 SS
UI.: Sapadtarcu feltunese esetleg megoldhato, de annak ara van😛
fuck mmo's..i.,
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ez egy uj clan armor asszem nem az apella
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]