Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk a C4pts kikerülése nagy segítség volt, mert a Prelude szervert már nem nagyon lehetett továbbfejleszteni, már a C3-mal is gondok voltak.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
?
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
A necro hullabol 10% hpt sziv.. Offon 60%-70%-80% mob szintjétöl függ
Vampirik claw nem 20% ot sziv... hanem 80% at
A transfer pain 50% ban ossza a sebzest és nem a mob viszi el a 100% ot és utana a nuker...
A pet kb akorát üt mind egy ijjász offon de nem mind egy lvl40es... mert freen ennyire gyenge.
És ezt 1 ora alatt tudtam meg ki tudja még mi van..
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Képtelenség hogy egy törös nem tud egy buffer kell az istenért. Nem bunkóságból tudod , hogy kedvellek de az ICA nem csoda de oriási az élet csak illeszkedj be.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Mini Army Commander
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Felraktam az l2-t, végigment az autoupdate, de mikor indítanám el, és a kis kép eltünne, a gép kékhalállal leáll.<#shakehead>#shakehead><#conf>#conf> Máskor nem csinálja ezt, C4 ment rendesen, már egy csomó driver cseréjét próbáltam, a játék is többször újra lett telepítve. A memória jó a gépben. Mit lehet ezzel kezdeni???????
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Mini Army Commander
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Mini Army Commander
Mini Army Commander
Én 35-ért szoktam látni mostanábad de volt már 30-ért is. Legtöbb amennyiért láttam 60m volt eddig.
Kocce
Mini Army Commander
Amit meg akartam fogalmazni, hogy az ICA nem arany elet igerete, aki nem ezt keresi benne, mint ahogy en se, annak minden nehezseg ellenere jo hely. Interlude-tol kezdve a maxoshoz kozelito OLek hianya pedig (ahogyan Typho0n is mondta) sulyos hatrany lesz a Catalyst ellen. Igy is siman lezergelnek minket par hero skillnek koszonhetoen... akkor meg viccesebb lesz ha bejonnek azok a sokszereplos aoe spellek, ahol ordenare pusztitast lehet vegbevinni az "erok osszeadasaval".
IC hany clanbol all?
Mini Army Commander
Mini Army Commander
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
hány herojuk van? ha jol láttam 5-6... ugye? 😄
sikerült elfoglalni/védeni adent?
11 tol mar hozzátok tartozom, vagymi?😊
Free re azert akartam átmenni mert nem volt party,OL val a solo meg nem valami nagy elmeny, de adodott egy lehetõség, megprobláltam és.... estétõl már solozni nem is merek majd elmenni😊
Mini Army Commander
de akkor ez mostmár semmisnek minõsül?maradsz?
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
az érdekelne hogy hol lehetne megnézni meik bossoknak nincs minjonja és a lvjük 70 vagy nagyobb 😊