Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
msot akkor hogy is van, max lvl80? vagy 79? vagy 78? vagy wtf :S
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
még jó, hogy tegnap a kifarmoltból nyertem párat, mert ma tönkre vert az a kurva macska 😞
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Cuccoska felhomályosított hogy igenis megéri tovább játszani breznél <#crazya>#crazya>
Ha a brez után az ew-c nem jön össze , akkor jó eséllyel kaphatsz brezt ugyanúgy (vagy bsoe-t) -ha utána cseszed el mindig kicsit jobbakat kaphatsz -pont második ew-a-ig jutottam volna -amikor elrontottam kaptam 4 ea-b-t<#hehe>#hehe>
Persze bevásároltam 5k-ért szivecskékbõl -volt amelyik csak 7k-ért volt (100-t) -de az egész kijött 6 misibõl és lett egy rakat brez, pár bsoe, 1 ewa, 4 eab, meg soksok scroll/poti <#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
FeketeVipera 77 SS
3x még lehet mákja bárkinek cicánál <#vigyor5>#vigyor5>
Egyébként jah, spájzolni érdemes -ez úgyis fogyóeszköz, aa ára nem fog lejjebb menni, még ha most kicsit olcsobb is (bár legrosszabb esetben 1.5m lesz szerintem). Buff scrollokon kívül jönnek azért rendesen 10esével g magic haste poti, g swift a poti is -amik szintén nem olcsók <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
De mondjuk veszel 100 garnitúrát 6.3 milláért, sztem lehetetlen hogy legalább 4 brez ne jöjjön ki belõle és már meg is van az ára. Mellette van kismillió potid meg scrollod...
Nyílván lejjebb mennek most az árak, de hosszútávon elég jó pénz lehet.
Egyébként én már kaptam a cicától 10 sima, bolti heal potit is -szerencsére csak 1x <#hehe>#hehe><#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
72-bõl kijön egy szív amiért legrosszabb esetben is egy 100k-t érõ buff scrollt kapsz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
10k? anyáás, anno cdgalaxisban néztem karácsony környékén, ott csak 5 volt. már ott nem lehet kapni, pc dome-ban is nemkaphatóra van kiírva de ottis csak 4990 a megjelölt ár. inkább rendeld külföldrõl, lefogadom hogy jobban kijössz belõle. anno, amikor RF online kijött, itthon magyarországon késett kb 2 hetet, úgyhogy angliából rendeltem meg a game.com-ról. és tudod mi a vicc? kb 3 ezerrel olcsóbban úsztam meg (csomagolással, szálltással, minden egyébbel együtt) mintha itthon a cdgalaxisban megvettem volna. és a harmadik munkanapon csöngetett vele a postás.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
multkor láttam a játékot MM be 10 k ért
és hozzá gamecardot 8-9 kért
REAL MADRID
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
ti mivel töltitek az accountot
átutalás vagy gamecard?
REAL MADRID
FeketeVipera 77 SS
Egyébként szerintem brezig érdemes elmenni a cicával, ha 2x nyersz bsoe ha 3x brez -de ha bebuksz akkor azt kapod mintha csak 1x nyertél volna -vagyis valamilyen greater potiból 10et vagy 1 buff scrollt.
Bsoe nem olyan drága, ha bukod és jön egy emower scroll sokkla többet ér, breznek lehet hogy most le fog menni az ára, de úgyis mindig ipari mennyiség kell belõle, szóval érdemes kockáztatni aa úgyse lesz olcsóbb <#vigyor5>#vigyor5>
Amik utána jönnek nyeremények szerintem nem érik meg hogy veszíts rajtuk 1 brezt -kivéve ha 8x nyersz és ew-a -de részemrõl ebbe bele se fogok <#nevetes2>#nevetes2><#crazya>#crazya>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Mi éri meg jobban, hogyha próbálkozok a macskával, vagy hogyha eladom piacon a darabokat?
Mini Army Commander
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
nem bírtam
az íjászommal meg már 65-ön se jártam oda csak forest of death-be(ha ez a neve), az sokkal jobb és gyorsabb exp volt
amikor otthagytam vos-t akkor már zöldek és kékek voltak a mobok
talán c5-re emeltek a szintjükön(asszem a farmnál is magasabbak már a mobok, mint c4-ben)
FeketeVipera 77 SS
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury