Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna valaki olyan linket beszúrni ahol Lineage2 képek vannak? Úgy értem régebben mindíg volt néhány honlap, ahol az új páncélokat, fegyvereket mutogatták az emberkék, hogyan áll ilyen olyan karin. Vagy a bannerben lévõ képeket honnan tudom lekapni? A hivatalos honlapon már néztem, de az az öltöztetõs dolog nem jön be, mert mezitlábasok a figurák, vagy éppen fegvyer nincs a kezükben... Mesélek egy kalandot (RPG), és szeretnék néhány képet lopni karakter bemutatáshoz...
Köszi!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
huntata jatekat meg nem kell lenezni, nem reszletezem miert! ennyit fuzok a TE kurvara ertelemes hozzaszolasodhoz...
BANNED
A lovacska mikortól tud buffolni?
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Szerintetek mit kéne hordanom?
Excal1bur Leader of Sleepers
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A januári számlát szerdán fizettem be de csak hittem mert a februári volt.
És korlátozták a netemet mert a januári nem lett befizetve.
Egy honap elmaradásra 17800FT lekorlátoztak ezzel még nem is lenne baj de a tahók nem figyelmeztettek de még egyszer sem!!! És baszák meg pénteken délután 5 kor korlátozzák, hogy ne lehesen hétfõig befizetni...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Az A-s és S-s fegyik nem szimplán világítanak +4tõl izzanak is <#wink>#wink>
Csak vigyázz mert +3 után minden enchantnál betörhet a fegyi <#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
Valaki elbirná mondani, hogy azt, hogy lehet megoldani, hogy világítson a fegyverünk pl. pirosan vagy kéken??
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Ha HunTata a játékával (JÁTÉKÁVAL!!! L2-VEL!!!!! -csakhogy értsd) kapcsoltos kérdésemet sértõnek tartja majd õ megmondja -stilisztikai kifogásokat inkább priviben -ne irogass ide ilyeneket, mert köze nincs L2höz. <#csodalk>#csodalk>
L2... Mikor lesz szülinap????? L2 szülinapja mielõtt valaki hisztizni kezd hogy ennek már megint nincs köze a topichoz... <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Mini Army Commander
BANNED
Majd pont az olyan pk bajnok kisgyerekek fognak arénázni akik órákat képesek ácsorogni full buffban egy port helynél, hátha odatéved valami enemy, és amíg töltõdik legyakhatják, hogy mindenki lássa mekkora királyok. Ezek az életben nem fognak szemtõl szemben kiállni<#csodalk>#csodalk>
FeketeVipera 77 SS
Nekem ne mondd hogy nincs egy egész botklánod!!!! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Az ajánlat valószínûleg 1 hét múlva is áll.
Szia Ogri!!!<#integet2>#integet2><#taps>#taps>
fuck mmo's..i.,
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
1ébként nem irja le pontosan a cikk mivel Duel rendszer lesz ami nem kötelezõ és valoszinû nem is fogják warnál használni, de ugyanugy alázhatod õket 😊
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Betetek egy xpbukás nélüli kihivásos pvp részt enyi.
FeketeVipera 77 SS
Tegnap ugyanez csak 1 HE törpe futott 2szer gyorsabban
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
2x512ddr 400mhz
Gef6600
40gigás 5400rpm -> lineage2
80gigás 7200rpm -> fraps
tökéletesen tudok felvenni vele bármikor (siegen azért természetesen kicsit akad de nem vészes)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)