Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azirafael
Csá skacok!

Tudna valaki olyan linket beszúrni ahol Lineage2 képek vannak? Úgy értem régebben mindíg volt néhány honlap, ahol az új páncélokat, fegyvereket mutogatták az emberkék, hogyan áll ilyen olyan karin. Vagy a bannerben lévõ képeket honnan tudom lekapni? A hivatalos honlapon már néztem, de az az öltöztetõs dolog nem jön be, mert mezitlábasok a figurák, vagy éppen fegvyer nincs a kezükben... Mesélek egy kalandot (RPG), és szeretnék néhány képet lopni karakter bemutatáshoz...

Köszi!

GamerAdams007
Rajtam kívül ki vesz még részt a Wallpaper Contest-ben?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ooorrrsss
lol akkor huntatahoz szolo postod elso felet miert nem kuldted neki priviben, ertelmes???
huntata jatekat meg nem kell lenezni, nem reszletezem miert! ennyit fuzok a TE kurvara ertelemes hozzaszolasodhoz...

BANNED

ZsuzS
VIIIUUUUUUUU!
A lovacska mikortól tud buffolni?

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

GamerAdams007
Szerintem Nightmare kéne.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Mivel lassan elérem 61 et elkezdtem gondolkozni az armoromon : Tallum set felé hajlok mivel nem partyzok sokat (szoval DC fölösleges) NM/majestic meg túl drága /Tallum is az csak de nem annyira/
Szerintetek mit kéne hordanom?

Excal1bur Leader of Sleepers

Még jó, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim mert tesóm intézi XD
Cobra.
Postán be tudod fizetni, és talán faxon elfogadják a csekk bemutatását. Az viszont tény, hogy bunkóság szó nélkül korlátozni. Nekem Enternettõl küldtek egy e-mailt a kimaradt számláról, és az ügyfélszolgálatos nagyon segítõkész volt és küldött számlamásolatot, amin be tudtam fizetni (elkeveredett az eredeti).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gordis2k
A chello is elmehet az anyába...

A januári számlát szerdán fizettem be de csak hittem mert a februári volt.

És korlátozták a netemet mert a januári nem lett befizetve.

Egy honap elmaradásra 17800FT lekorlátoztak ezzel még nem is lenne baj de a tahók nem figyelmeztettek de még egyszer sem!!! És baszák meg pénteken délután 5 kor korlátozzák, hogy ne lehesen hétfõig befizetni...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sámán
Bevallom nekem eddig +7 volt a legmagasabbra enchantolt fegyim, az is d-s <#crazya><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
recept: vegyé jóóóóó sok pénzt. aztán próbálgasd a weapon enchantokat 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GamerAdams007
Akkor korrigalom 😊 +16tol lesz voros, +15 még kék. Jah és csak +7 után izzanak/lángolnak, addig meg ugyanaz, mint mas Grade-nel.

Sámán
+4tõl +15ig egyre kékebben fog világítani +15tõl vörösen
Az A-s és S-s fegyik nem szimplán világítanak +4tõl izzanak is <#wink>
Csak vigyázz mert +3 után minden enchantnál betörhet a fegyi <#buck>

FeketeVipera 77 SS

Szasztok!
Valaki elbirná mondani, hogy azt, hogy lehet megoldani, hogy világítson a fegyverünk pl. pirosan vagy kéken??
Akhi
Kosz Gordi es Flash igy mar vagom

pharao
Sztem a Catalyst-os karakterek is megértõ orosz avagy feka sziveket takarnak, akik nem szeretik bántani az ellent, csakhát a háború szörnyûségei rákényszeríti õket, ez egy lehetõség számukra, hogy tisztán és törõdve mások érzelmeivel játszanak L2-õt. Ne felejtsd el, hogy stormblaze is egy 3 éves kissrác, aki apukája laptop-ján titokba tolja a game-t... (én csak egy új lehetõséget mondtam, azt nem állítottam, hogy a régi zerg-et eltörlik)...Egyébként csõ OGRIPAPA <#integet2>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Sámán
<#taps>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ne is próbálkozz! Sosem fogsz tudni értelmeset hozzászólni! <#crazya><#hehe>
Ha HunTata a játékával (JÁTÉKÁVAL!!! L2-VEL!!!!! -csakhogy értsd) kapcsoltos kérdésemet sértõnek tartja majd õ megmondja -stilisztikai kifogásokat inkább priviben -ne irogass ide ilyeneket, mert köze nincs L2höz. <#csodalk>

L2... Mikor lesz szülinap????? L2 szülinapja mielõtt valaki hisztizni kezd hogy ennek már megint nincs köze a topichoz... <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

www.innercirclealliance.org

Gordis2k
60000 GRAT😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
http://www.innercirclealliance.org/index.php

Mi az IC forum címe?

Mini Army Commander

ooorrrsss
igen a "k" három nullát jelent...a "M" milliot jelent. De most nemtokmindegy melyiket hasznalja, ugyanazt jelenti mindketto, most kár azon fáradoznod, hogy fölöleges postokkal rakd tele a forumot!

BANNED

Sámán
Jah, a klánháborúnak az a lényege hogy kicsesszünk az ellenséggel, semmi hõsies igazságosság, max a végén egy gf-t oda lehet biggyeszteni a fekvõ orra alá <#eplus2><#crazya>
Majd pont az olyan pk bajnok kisgyerekek fognak arénázni akik órákat képesek ácsorogni full buffban egy port helynél, hátha odatéved valami enemy, és amíg töltõdik legyakhatják, hogy mindenki lássa mekkora királyok. Ezek az életben nem fognak szemtõl szemben kiállni<#csodalk>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
1kk = 1.000.000 <#kerdes><#kerdes><#kerdes>
Nekem ne mondd hogy nincs egy egész botklánod!!!! <#hehe><#hehe><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Mystic empower tekercs eladó 1kk/darab áron. PM ingame D4rkTata

Az ajánlat valószínûleg 1 hét múlva is áll.
MeoH
Nem teleportalodsz sehova. Ott helyben le kell rendezni. Es sztem nem fogja nagyon megvaltoztatni a pvpt. Zerg volt, van es lesz...
Szia Ogri!!!<#integet2><#taps>

fuck mmo's..i.,

Ogrus
na legyél már naív flesjocó! szerinted majd a catalyst azzal fog bíbelõdni hogy kikeresse az "ellenség" tiszteletére a duel feliratu gombot? <#hehe>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Jah tényleg ez már régota izgat 😄 : zarich ad stun resistet?

Interldueban én a FEAR re leszek kiváncsi mivel nekem van Horrorom 😄 remélem gyakra fog landolni

ÉS miért jo hogy büntetés nélkül csphatjuk le? engem örömmel tölt el amikor XPt veszit és death penaltyt kap az ellenség 😄
1ébként nem irja le pontosan a cikk mivel Duel rendszer lesz ami nem kötelezõ és valoszinû nem is fogják warnál használni, de ugyanugy alázhatod õket 😊

pharao
Sztem ezzel nagy valószínûséggel arra akart utalni, hogy pl a colosseum már nem lesz többé arena terület, a másik meg, hogy akárkit kihívhatunk 1 vs 1-re % vesztés nélküli harcra, amit a kihívás helyszinén bonyolíthatunk le, avagy 9 vs 9-et is játszhatunk, ami annyit tesz, hogy a 2db 9-es csapat beteleportálódik colosseum-ba és persze szintúgy pvp % vesztés nélkül és a harc végén hiába fogyott el a hp-d, amint visszatértek a harc elötti helyetekre, egybõl max-on lesztek mindenbõl... Szóval mob ölés közben is kaphatsz egy pvp invite-t és nem zerg-ként jön a nyakadba az áldás, hanem egy barátságos meccsként...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
Igen de csak ha akarod.
Betetek egy xpbukás nélüli kihivásos pvp részt enyi.

Akhi
A PvP rajongóinak kívánságára megújították az egész rendszert, ezentúl bárhol büntetés nélkül lecsaphatjuk játékostársainkat.<#conf>Link

Gordis2k
igen az SPS gyorsabb foleg ha nem +4 con hanem +4 dexet hasznal

Sámán
Humán karik alapból nem túl gyorsak, de pl Viperán (shillen saint) van +4dex és az is dob picit speed-jén <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Hat de nem 2szer gyorsabb 😄 a magusok mind lasabbak nalam

Facek
Egy lassú karid van szokj hozzá 😄
GamerAdams007
Lehet volt rajta mas is, vagy nemtom... A HE meg alapbol gyors passive skilleknek koszonhetoen, ha meg Dash-t is benyomja soha nem ered utol...

Szerintetek hogy lehet hogy 1 SPS gyorsabban fut mint én : rajtam volt berserker 2 +ww2 +bw set , a srác meg karmianba volt ami tudomásom szerint nem ad run speedet és még ha õ is zerk3 +ww2 be volt akkor se futhatna gyorsabban elvileg
Tegnap ugyanez csak 1 HE törpe futott 2szer gyorsabban

Facek
az a baj hogy a játék nekem alapból nem megy 30 fps fölé(néha igen). szerintem ez gáz, vmi 5let ?
Nethyrrea
az egy dolog, de amit frapssal rögzítesz az egy tömörítetlen múvi. egy tízperces múvi 200 mega alatt elkészül tömörítés után.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

mAilkaEVO3
GG 800k ért vettem RED 10-t 😛 3 napja

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

xt198
2.8Ghz 800fsb 2mega cache, HT proci.
2x512ddr 400mhz
Gef6600
40gigás 5400rpm -> lineage2
80gigás 7200rpm -> fraps
tökéletesen tudok felvenni vele bármikor (siegen azért természetesen kicsit akad de nem vészes)

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Facek
Hát én nemtom mi van nálam de a 3500 asomon meg 1 giga rammal szaggat fraps közbe...
GamerAdams007
Cool köszi az infot, most akarok venni új gépet. Szerinted egy Dual Core 3 Ghz procival ez mennyire menne jól? <#idiota> Es az mennyivel javitja a sebesseget, hogyha masik vinyóra mentem?

FragStaR
Van tv tuner a gépemben de azzal csak tv t nézek^^ Annyi a lényeg h 2db gyors vinyó kell a gépbe és külön vinyó ra kell menteni (másikról fut a játék) + kell hozzá egy gyors proci (3700+) meg 1GB ram (aminek jó a késleltetése lehetõleg) Egyébként Fraps al csináltam és Sony Veags 6 al vágtam

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

"30 giga" (miert ne, lehet itt javitani)

mint pls fraps? hat én próbáltam már. nem mondanám hogy gyenge gépem van. meg ugye az sem mindegy hogy ilyen minõségben 5perc kb 3 giga lenne vele :/ szóval szerintem tuner kari. de ha tevedek akkor bocs (K)(L) ^_^

Nethyrrea
az ilyen videókhoz nemkell tuner kari, csak egy program amivel rögzíted a játékból a történéseket 😄