Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igen akkor Sorbon, nagy gaz lenne ha meg maradna a ruci?
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Van még1 kérdésem walkerrel kapcsolatban : tesommal külön gépünk van és router van a nethez : ha õ használ walkert priv szerveren akkor ugye nc nem érzékeli ugy mintha én a saját gépemen használnám a walkert? Mert tesom kiprobálná priv szerveren én meg félek hogy a routernél vmi keveredik és a végén még kibannolnak a semmiért
Excal1bur Leader of Sleepers
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Egyébként Kashej volt a PW és csak Syndisek voltak. 8 tag, amibõl 6 hero biztos lesz <#buck>#buck>
Nah reméljük így már sikerül Aden-t bevenni 😊
Egyébként a tõrösök a leather strike-al arattak...volt belole par meglepetes <#mf1>#mf1>
Aki nemjátszik franzon annak elmondom hogy összes várat syndicate segitségével vették be talpnyalo klánok kivéve 1et amit vasárnap sikerült elfoglalni az anti syndiseknek(kár hogy nem tudtam ott lenni)
off
Akhi:
VAlami elmelegszik 90% hogy a videokartya 10% winyo lap proci.
on
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az az PW ki mellesleg? Csak nem Bat?😄
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
szamitogepguruk! problematika van : a kep megfagy es 5 masodperc utan a kurzor is legutolso fagyasnal a gep magatol ujra indult, kb minden ujra inditaskor 10-15 perc telik el fagyasig alltalaba jatekok kozben szal ha snasz bongeszo megy nem fagy. szerintetek mi a hiba oka?😊<#dumcsi>#dumcsi>
on
Franzon zajlik az élet! Olimpiad in progress...
Hát nemtom SH-n mi a helyzet, de nálunk egy PW ownolja az olimpiát (Maja light+soul sepa). Azért a prophet és a warlock sem rosz, de azért az durva, hogy a tõrösük 2 szúrásbol öl 😛 Én ettõl függetlenül EE párti vagyok (Hajrá KnuckleHeaD !!!)
Az L3 fejlesztését abbahagyták, feloszlatták a fejlesztõgárdát és a nagyját kiválogatták, most õk az Aion-on dolgoznak. Van róla valahol infó az NCszaft oldalán, vagy nemtom hol, de majd ha megtalálom, belinkelem...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Nieleen
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Igaz lehet ez?
Nieleen
Trolling is a art.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
97x615 cp kitudja hányszor😊 azt hiszem ez a nem mindegy.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Mini Army Commander
Nekem ami a legjobban tetszett a siegeben a következõ: CP heal!, CP heal!, CP heal!😊
Most végre láttam értelmét a karakteremnek😊 kb 100 emberkére tolta. Még sok, sok ilyet.Jó volt a party is, csak legközelebb több mana kell az OLknek, vagy nemtom.
Annyi negativum volt hogy eltévedtem a várban, es szembe találtam magam 20 NH al 😞
ps: hero skillek undoritoak, az adenhoz vezeto kapunal mikor megkaptam a feart majdnem goddardig futottam vissza😊
Mini Army Commander
Ha meg lvl 30- vagy es ennyi jon ott vmi nem koser, nekem 30p volt 35->36 az altommal.
goddard körül ügyködtünk,de úgy elrepült ez a 2 óra mintha csak 20perc lett ovlna.Képeim nicns enek de biztos lesz aki csinált.
Elõször a várhoz mentünk majd hátraarc és lezergeltük a catalystot 😄 az egészet herostól mindenestõl.Aztán vissza a várhoz ahol a noblehouse nem birta volna (vesztettek vagy 300rep pontot) ha nem ön vissza segiteni a catalyst.Utána elcsaltuk a catalystot a vártól adenig... Majd vissza.Lezergeltük NHt is 😄már olvastuk fel a könyvet mikor ismét megjelent a catalyst és az utolsó 5percben kisegitette az NHt 😄
De ennek ellenére nagyon jó hangulata volt. És végre oylan groupot kaptam ahol figyeltek egymásra és nem rohangáltak el a buffjaim elõl 😄
Élveztem
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Valaki nem tudna adni egy linket a C5-os ultra zoom letöltéséhez?
próbáltam vackokon, de az csak C4-es és folyton kiír valami errort.
a válaszokat elõre is köszöntem <#buck>#buck>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Mi is(marmint a klanom) rusholtunk dominionnal meg invinciblel
Azért a szintkülönbségek még látszanak 😄
Franzon lévõ magyarokrol meg annyit hogy volt 1 egész klán ,de már 1beolvadtak egy másikkal és 1 kis incidens miatt utálnak engem 😄
Bár volt olyan magyar aki 5k rep pontot bukott még a régi klánban(brotherhood)😄 este botozott és ellenség megölte annyiszor
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Akinek nem inge nem veszi magara szal ezt nem kellett volna....
(tudom regi de itt 100% ul a dolog 😛)
SANTA
Tuti bunkosag volt hogy kirugtak en szarnek a fejukre.
Kickeljenek mindenkit es majd mehet a solo RAID GG
Ez GG
Bazdmeg...De azert megvarta a raid veget es azutan kickelt.. mertnem az elejen????????????????????????????????????????????????????????????????
Megneznem rajtad kivul ki bukott 18 % ot.
L2 téren csak 1 buffot játszottam egyik kiskarimmal -gondoltam ez nem annyira lényeges -de ha már így megkérdezted... <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
A mai Giran siege iszonyat pörgõsre sikeredett, nagynehezen sikerült megvédenie az ally-nak a kétszer annyi lelket számláló enemy-tõl. Az elején szétuntuk magunkat de a siege 20. percében megjelent a russoló lefapos tömeg néhány barátallyval és a trónteremig behatoltak, de nem volt szerencséjük, az olvasóteremig senki nem jutott el 😛
Siege utánn az Oreni várbol a town-ba gyalogló war-ban lévõ ellent ápoltuk meg és kergettük be a városba... (poshel na huy Lefap) <#banplz>#banplz>
Sajnos két heal között nem volt idõk képet csinálni, giran melett a siege kezdetekkor löttem el 1 képet, de csak a feeling kedvéért😛
Elég átlátszó vagyok rajta, de nekem tetszik. <#integet2>#integet2>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB