Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
WTF?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Excal1bur Leader of Sleepers
De holnap leírom ha leszek most lépek BB
Mielõtt megkérdeznétek, azért videót linkelek kép helyett, mert elfelejtettem screenshotot csinálni. <#idiota>#idiota>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Viszont foggalmam nincs hogy tudták megnyerni idrialnak ill van. Eggyetlen egy féle képpen lehetséges ha valamikor mégis tudták feedeni és 56 pontal idult neki minimum a class basednek. Akkor 80+ pontja lett. Viszont ha tudták feedelni akkor sokkal sokkal több pontot feedeltek rá szerintem😊 És mikor nyertem ellene nem kb egyforma pontunk volt és ezért adot +14 pontot hanem neki sokkal több volt😊.
Legközelebb
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
a hitelkárty szám pedig 4*4 vagyis xxxx-xxxx-xxxx-xxxx meltte cvv xxx
+ expiration date xx/xx
aztán késöbb kiderült hogy nincs pénz a kártyán
Pl a cw kódom a kártya hátulján nem látszik rendesen -volt hogy 10x is próbálkoztam mire eltaláltam, vagy szimplán, ha volt is pénz a kártyán, elõfordult hogy a kártya még nem volt aktiválva, vagy a napi fizetési limitjét már átléptük -persze sosem írta ki konkrétan mi a baj, csak hogy "gyanús" -és találgass...
Szerintem érdemes tovább próbálkozni -esetleg a banktól megkérdezni mi lehet a gixer -de dönts úgy ahogy neked szimpi, ha a 24 órát választod hátha rendbejön, akkor tedd azt -ez hogy ami "gyanús" az 24óra múlva sem oldódik meg, ez csak az én véleményem/tapasztalatom<#crazya>#crazya><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A 8 veresegbol osszesen 3x vesztettem igazabol, a tobbi 5 az 1-2 pontos ally SR-ek feedelese miatt volt, szal ezert lett ilyen sok pontom. Ha kikaptam volna spirrat es nyertem volna siman 200 felett lennek, de nem hozott minket ossze a sors😛
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
SlickFifty (1) - Adventurer
Tarmara (1) - Arcana Lord
X2KVinz (9) - Arch Mage
Johnn (1) - Cardinal
Jaredi (4) - Dominator
ZeroMagic (1) - Doomcryer
sauceque (4) - Dreadnought
XHaxorX (1) - Duelist
LiLiLocks ( - Elemental Master
Inevitable (1) - Eva's Saint
Coldwrath (2) - Eva's Templar
StormBlaze (2) - Fortune Seeker
Vacxe (1) - Ghost Hunter
LianLi (1) - Ghost Sentinel
GiZzie (1) - Grand Khavatari
JiraF (2) - Hell Knight
Gwyddion (12) - Hierophant
AquaLunger (2) - Maestro
FayeTality (1) - Moonlight Sentinel
Idrial (4) - Mystic Muse
CharlieM ( - Phoenix Knight
JackSpicer (1) - Sagittarius
Qwalme (1) - Shillen Saint
Icre8nrg (9) - Shillien Templar
Monroe (1) - Soultaker
Lucil (1) - Spectral Dancer
Aluur (3) - Spectral Master
Connex (1) - Storm Screamer
flcon16 (3) - Sword Muse
Orkor (12) - Titan
vLordChronicx (1) - Wind Rider
A 12 hero az oldalunkon pedig jol hangzik. Grt.
fuck mmo's..i.,
BTW BIG BIG gratz to ICA 12 heros 😄 10 NovaVita 2 First GG guya ez jó honap lesz 😄
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

ps: Én élveztem igy is a heróságot bár egy DDvel tuti többet lehet funolni 😄😄😄

Ha még nem láttad volna : új paci
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi