Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Megvan a sett este odaadom😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Egyébként engem az FP settem érdekelne, aki elvitte shan accjáról lécci tegye vissza mert kéne egy magyarnak.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
upsz sryyy 😄
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
+3 PvP -0,4% de ISTENKIRÁLY volt 😄😄:😄😄D😄😄😄😄😄😄😄:😄d
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A Command Chanel ablakot hogyan kell behozni? Vagy csak ostromkor lehet? (Clan skill megvan.)
Gwenhyfall lvl78 EE 78 He 52 Sps(sieghard)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Grat hozza! En amugy Cukipofa miatt kezdtem el jatszani L2-vel...Ennek mar tobb mint 2 eve,es meg mindig ez az 1 jatek jar a fejemben😊(semmi mas jatek nem kot le igy) 😛 Mikor meglattam Cukirol egy kepet,Ahh mondtam...Ez a jatek nekem kell! Es azota.....Azota nem hasznalok ekezeteket😄
Bérbe vehet? reklámfelület...
ez jó story akhi nekem bejön😄
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
-Matildka: Szia teged hogy hivnak?😊
-Cukipofa: Szia en Cukipofa es te?
-Matildka: En Matildka vagyok😊Van kedved egyut vadaszni?
-Cukipofa: Koszonom nincs, egyedul vadaszgatok mar hosszu evek ota es nincs szuksegem senkire.Megyek is szia
-Matildka: Szia😞((
Ekkor Cukipofa fel allt es elindult a maganyos vilagba.Matildka nagyon szomoru lett.Es toprenget magaban.
-Matildka: Miert nem szeretne Baratot, hiszen ez az Official server es itt egyedul vadaszgatni nagyon rossz😞 Tudom mar szolok Gattacanak o biztos tud seggiteni.
Matildka felkerekedet a sarkanyara es el ment a jo lelku Gattacahoz aki egy prophet.Az eg ar kezdet sotetedni Matildka oda ert nagy nehezen Gattacahoz.
-Matildka: Szia Gattaca tudnal nekem segiteni?
-Gattaca: Szia draga mondcsak😊
-Matildka: Van egy torpe kislany akit ugy hivnak Cukipofa es nagyon maganyos de nem szeretne senkivel megismerkedni.
-Gattaca: Jaj szegenykem😞 menyunk keresuk meg van egy otletem adok neki buffokat es akkor tudni fogja hogy mas segitsegevel konyeb lesz minden.
-Matildka: Oksi menyunk😊)))
Matildka es Gattaca fel kerekedtek a nagy utra, mar majdnem eltunt a nap a hegyek mogott mikkor megtalatak Cukipofat.
-Matildka: Szia Cukipofa segiteni jottunk mert egyedul nagyon nehez itt minden.
-Cukipofa: Nem kell hagyatok, nem kell nekem senki!
Cukipofa elrohant,de Gattaca nem hagyta ezt ra varazsolt egy buvos ragasztot amitol szegeny Cukipofa nem tudot tovab futni.Gattaca szepen fel buffolta olyan varazslatokal amitol ugyesebb,gyorsabb lett. Gattaca megprobalta elmondani Cukipofanak hogy ez nem Free server es itt nehez egyedul ne mondjon nemet barmilyen segitsegre mert az emberek szivesen adjak.Cukipofa meg ertete,es bocsanatot kertt.Igy a trio fogta magat es elindultak vadaszni,nagyon jol ereztek magukat.Cukipofa es Matildka nagyon jo baratok lettek egyut mentek mindenhova egyut foztek sutotek a kis kunyhoban,hosszu idot toltotek egyut.Mikkor Baium serege es fekete lovagsaga a Catalyst ezred.Del fele fordultak. arra fele jatszotak Cukipofaek. Nagy sotet Orfen birodalomban ppihengetek.Matildka elszunditot, Cukipofa gondolta szed egy kis fat este a vacsihoz. Egyszer csak szembe kerult fele Orfen Istenno aki Baium oldalan allt. Cukipofa megremult.Matildka fel ebred Cukipofa kiabalasara es oda futot hozza.Mikkor Matildka oda ert Cukipofahoz es vitatkoztak mitevok legyenek.Cukipofa elnyomot egy bsoe-t(a meselo mar nagyon rohog). Matildkanal nem volt igy magara maradt.De arra jart eppen a nagy hos BlackManta aki egy dual kard forgato,Blackmanta amugy a feher elf hercegno Mself katonaja, neki esett Orfenek hogy megvedje Matildkat.Matildka gyorsan el szaladt es futot gyorsan a hajohoz hogy minel gyorsaban elkeruljon arrol a gonosz helyrol.Mikozben sajnos Blackmanta nem birt elbani a fekete hercegnovel Orfenel igy szegeny belehalt a csunya serulesekbe.Matildka mar a hajon volt biztonsagba,mikkor szomoru Cukipofa azon toprenget Oren varosaban hogy cserben hagyta a baratjat es most mi tevo legyen.Fel kereste hat Gattacat hat ha tud segiteni.attaca elintezte hogy egy summoner oda teleportalja arra a csunya es sotet helyre hogy felkerese es megneze hogy el e meg az o kedves baratja.De azt a helyet nem lehetet megkozeliteni nagyon mert mar a Catalyst elfoglalta es meszirol lattot Cukipofa egy mozdulatlan testet es gondolta biztos az o draga baratnoje fekszik ott.A summoner haza teleportalta Cukipofat. Cukipofa szomorkodva es sirva le ment a tenger partra arra jart Mself is es meglata szegeny Cukipofat sirdogalva,es oda ment hozza.
-Mself: Szia lanyka miert sirsz?
-Cukipofa: Elvesztetem a legjobb baratnomet😞 Maitldkat.Latam Orfen hercegno birodalmaban a testet mozdulatlanul😞
-Mself: Biztos azt lattad? Mert a legjobb katonam BlackManta o is ott feszedt el mikkozben egy torpe kislanyt akkart megmenteni.Nezd meg a kikotonel hatha ott van a Baratnod,biztos hajoval erkezet.
Cukipofa mintha nem torodot volna semmivel elkezdet rohani a kikotobe.Hegyrol a kikotobe vezeto uton mar latta is az o Matildkajat amint leszal a hajorol.Cukipofa egyszere sirt es nevetet is anyira boldog volt.
-Cukipofa: Szia te elsz istenem anyira boldog vagyok.😊))
-Matildka: En is hogy ujra latlak😊)
-Cukipofa: azt hittem hogy Orfen megolt.Ne haragudj ram lecci hogy cserben hagytalak.
-Cukipofa: Semmi gond😊 nem esett semmi bajom, csak azt a hos-t sajnalom Blackmantat.
Cukipofa es matildka elmentek Blackmanta temetesere ott volt Gattaca is meg Mself.Mself megsirata buszke katonajat.(Egy honapal kesobb) A torpe kislanyok tovabb erositetek a kapcsolatukat😊 mar semmi nem szakithata el oket,egyut vadaszgatak Gattacaval es Mselfel.Eltek Boldogan eletuket ameg megnem haltak.
The End

Excal1bur Leader of Sleepers
És kivételesen nyertünk ,legalábbis Runenál 😛 Minnyá csinálok képet hol Trónolok 😊
Frag nálam nincs
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
http://www.youtube.com/watch?v=6kYle-P7DMk&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SLODcIXQd4M&mode=related&search=
az ijjrol gweny nyilatkozik a robe maradhat frag és arcana mace ha valakinek kell van.De gweny az elsõ bár neki most a kölyök a legfontosabb😊 mert most kérdez kérdez kérdez kérdez😊 anya az mi és miért az és miért és miért? hahahahahaha
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
mi a picsa én azt hittem az vasárnap van még mindig:/
Elõre is köszi a helpet!
Celebrimbor
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
CoV = CityOfValliant ugyan az csak a gonosz oldalon te lehetsz Joker Magneto vagy Rébusz😊 szóval a CoH elensége leszel jo kis PVP ben😊
Látom Gódi "megin" abba hagyod ! 😛<#banplz>#banplz>
Na hát csak nem jött ösze az a találkozó <#szomoru1>#szomoru1>
Na de nem baj fogunk mi még együtt kockulni <#wink>#wink>
Legjobban talán <#violent>#violent>Spider fog hiányozni az a <#kocsog>#kocsog><#banplz>#banplz>
Ventel veled mivan hanyagolod te is a gamet?
Szoval ezzel a géppel low graphicon simán megy és viszonylag gyorsan betölti a teleporthelyeket (szoval pvp re jó) ha meg csak simán ölöd a szörnyeket akkor közepes grafikával elfut
Látom zajlik az élet...
Csak annyit, hogy maia.hu május 31 -tõl nem lesz elérhetõ, szoval minden cuccot ami neketek fontos május 25-ig mentsetek le.
Ha valakinek nem moegdolható de kellen neki valami, ide forumba irjam pm et.
Üdv.
Az OL,SE,BD trio
Mini Army Commander