Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi gond! Egyébbként tényleg erõsen félreérthetõnek tûnt....
Azt, hogy melyik szerver mennyire bot fertõzött, azt én nem tudom, nekem csak megérzés, hogy a Franz ilyenben - sajnos - az élen jár... :( Viszont lehet, hogy újabb, nagyobb teljesítményû vas van alatta, ezért stabil. A többi szerver stabilitásáról nincsenek tapasztalataim, így összehasonlítóan nem is kívánok nyilatkozni.. :)
79 SE/77 BD Naia
Elhiszem, csak éppen ellentétes oldalakhoz tartozó klánokhoz sodort minket a sors... Csak azért írtam amúgy, hogy jelezzem, messze nem a kritikus szemlélet hiánya miatt nem tartalak botosnak... :) ^^
Amúgy jó lesz újra rendes nethez jutnom, mert lassan beérsz...
79 SE/77 BD Naia
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
Idyll
Ajánlom Vipit (persze-persze, mint healer) vagy Ephit <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Este 8 után leszünk ventrin, szeretettel várunk (a pass-t is megadjuk<#eplus2>#eplus2>)és ledumáljuk az idõpontot.
Elõre is köszi<#worship>#worship>
Akhi lesz az összekötõ mert én nem tudok csütörtökig semit sem.
AKHI NOOoooBLES neki minek????:)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
Este leszek összehozok valamit.
Lehet este ráírok Powerkiller-re, úgy is jól ismerjük már egymást<#szeret>#szeret>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Én a Franz közismert bot fertõzöttségére gondoltam, így elég nehéz elhinni, hogy a "Franz messze alegstabilabb és a leglagmentesebb a heavy szerverek között.".
Nem szoktam személyeskedni, ha félreérthetõ voltam, akkor elnézést.
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
The song featured in the trailers and television spots was "Cells" by The Servant and did not appear in the film or on the soundtrack album.
találtam ezt a videot véletlen, már rég keresem azt a számot ami alatta megy az elején. ha vki tudná mi az pontosan írja le pls köszi. (amúgy sin city trailerben volt)
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#mf2>#mf2>
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Franzon a farmerek nem törödnek azzal ha te is ott vagy ...Ugy is csak a drppok kellenek nekik
Excal1bur Leader of Sleepers
FeketeVipera 77 SS
Akhi: nálatok nincsenek RB farmerek? Franzon elég 1szerü megcsinálni ugy a questet hogy megvárod amig a farmerek megölik õket :)
Biehielle : elhiheted hogy nem miattam vagytok mindig ellenségek :D
Excal1bur Leader of Sleepers
Nem tudom mennyire stabil a Teon, tapasztalat szerint egyes idõszakos problémák - az elõzõ, és nem a mostani trial idõszak - kivételével a Franz az.
És, bár Excal1bur-al mi megbízható ellenségeknek számítunk (bármilyen klánban is vagyok, az garantáltan hadba keveredik az övével),attól függetlenül - legalábbis tudtommal - Excal1bur nem botol, így kérlek ne vádold õt ezzel. Az már más kérdés, hogy mit tartok a klánjáról/szövetségeseirõl.
79 SE/77 BD Naia
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
psychobilly?
Jelentem a Szegedi boszifeszt jól sikerült, mert a Kedves tanítványai péntek kivételével (évzáró jótékonysági gála) mindennap felléptek. :D
ON
Azt hiszem ezen helyzetekre alkalmazzák a LOL kifejezést.
Legközelebb szólunk Neked is. :)
Megjelensz és ösztönzõen hatsz a klántársakra. :D
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Trial account period 1 : "Attack of the Clones"
Trial account period 2 : "NCSoft strikes back"
Coming soon, "Return of the Farmer, MUHAHAHAHA"
fuck mmo's..i.,
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
mit vétettem
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Players using a trial account are not able to:
* Trade/Drop Adena or items
* Create/Buy from a Private Store
* Create/Use a Private Workshop (General or Dwarven Manufacture Shop)
* Use a clan warehouse
* Use the shout channel
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
fuck mmo's..i.,
Gordi, ezennel felkérünk rá, hogy a sok m.rh.s.g.t, amit ide akarsz írni, jegyzeteld inkább, és készíts belõle egy kötetet, majd a lektor kijavítja a helyesírási hibákat, te meg jól keresel a kiadáson ;)
Idyll
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
A nyilpuskásnak meg lesz két új skilje amit 65 ön kap az egyik az Ultimate Rambo Destroy All Skill a másik a 75 ön bejövõ nemes egyszerûséggel NUKLEAR STRIKE nevû skill ami elpusztit mindenkit a szektorban! Természetesen mindketõ meg tudja idézni a Black Hawkot amivel 20 pecig rendelkezhet akár siege idõben is. Késõbb a 3rd váltó után Antaras és Valakas petként lesz irányitható nekik és lézeres célzást is kapnak..............
REMEK LESZ!