Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! :)

Semmi gond! Egyébbként tényleg erõsen félreérthetõnek tûnt....
Azt, hogy melyik szerver mennyire bot fertõzött, azt én nem tudom, nekem csak megérzés, hogy a Franz ilyenben - sajnos - az élen jár... :( Viszont lehet, hogy újabb, nagyobb teljesítményû vas van alatta, ezért stabil. A többi szerver stabilitásáról nincsenek tapasztalataim, így összehasonlítóan nem is kívánok nyilatkozni.. :)

79 SE/77 BD Naia

Elhiszem, csak éppen ellentétes oldalakhoz tartozó klánokhoz sodort minket a sors... Csak azért írtam amúgy, hogy jelezzem, messze nem a kritikus szemlélet hiánya miatt nem tartalak botosnak... :) ^^
Amúgy jó lesz újra rendes nethez jutnom, mert lassan beérsz...

79 SE/77 BD Naia

meszitibi
Az a pici is sokat számít

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Tüskés
Én viszont nagyon-nagyon picinek érzem magam az efféle mókához <#szomoru1><#rinya>

Idyll

Sámán
Elméletileg tanulok ezerrel, de ha egy fõn múlna a bossolás vagy csak valami kieg hadosztályba kéne akármelyik karim szóljatok! <#nyes>
Ajánlom Vipit (persze-persze, mint healer) vagy Ephit <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Törölt felhasználó
Aha Gordi nekünk kéne, úgy ahogy meszitibi leírta. Persze egy hibát vétett, a fõ kockának, Akhinak már nem kell, mert kb 1 éve meg van Neki<#banplz>. Vagy a WoW-ban is van subbolás????<#wow1><#vigyor>
Este 8 után leszünk ventrin, szeretettel várunk (a pass-t is megadjuk<#eplus2>)és ledumáljuk az idõpontot.
Elõre is köszi<#worship>
Gordis2k
OKÉÉ akkor akkor szoltam azoknak akik jönnek nekem eggyel vagy 2 vel:).

Akhi lesz az összekötõ mert én nem tudok csütörtökig semit sem.

AKHI NOOoooBLES neki minek????:)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
LOL AKHI hiányos volt az info. Rendben mindent megteszek.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

meszitibi
Beb0, Towanda, Skandar, Akhi, SpiderHUN és nekem kellene. Nagyon hálásak lennénk ha tudnátok segiteni benne <#help>

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Gordis2k
NEKED KELL? BEBO?

Este leszek összehozok valamit.

jaja Bebo, õ majd traineli neked a bossokat Toiban, csak hogy ne kelljen sokat mászkálni utánuk :)
Törölt felhasználó
Hát Akhi ez a módszer sem jött össze<#rinya>, nem nagy az aktivitás.
Lehet este ráírok Powerkiller-re, úgy is jól ismerjük már egymást<#szeret>
Szekijoe
lol de akkor nem tudnának rajta csámcsogni az irodalmárok<#hehe>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Ki beszélt itt arról, hogy Phoenix botol?
Én a Franz közismert bot fertõzöttségére gondoltam, így elég nehéz elhinni, hogy a "Franz messze alegstabilabb és a leglagmentesebb a heavy szerverek között.".
Nem szoktam személyeskedni, ha félreérthetõ voltam, akkor elnézést.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Gordis2k
Szeki tuti kijavitaná õ a kedvenc tördelõm:))):):)

Gordis2k
Az elsõ videó azt mutatja be milyen aden azután, hogy a kamael elnyomta a nuklear strike skiljét az átlag 100-200pvp pont per skill mondjuk oránként csak 4x tudja elnyomni.

köszi szépen! azóta megtaláltam ezt is, jól elbambultam h nem vettem észre
The song featured in the trailers and television spots was "Cells" by The Servant and did not appear in the film or on the soundtrack album.

GAthersw
cells-sincity

01110000 01110010 00110000

http://www.youtube.com/watch?v=3mwY4GKaXyw&mode=related&search=

találtam ezt a videot véletlen, már rég keresem azt a számot ami alatta megy az elején. ha vki tudná mi az pontosan írja le pls köszi. (amúgy sin city trailerben volt)

Sámán
<#crazya><#hehe><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

nem értem mirõl beszélsz...
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#mf2>

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Akhi
Szerinted melyik a konyeb?:) konyorogni az ondbeynek hogy ne nyirjanak ki vagy konyorogni egy klanak hogy nyirjak ki a bossokat?:P Amugy meg ha nem lesz jelenkezo fel megyek en mint szoke kapitany! es elnyomok egy burst shotot es fexik minden! igaz Spider?:D:P

Nálunk harc van a raidbossokért :D 1ébként nem nehéz megölni öket ha van 1 normális ally /klán. Nekünk majdnem minen nap van ally event ami azt jelenti hogy 2 óra raidboss :) Ha a Tank party jó akkor halál nélkül sikerül minden RB.

Franzon a farmerek nem törödnek azzal ha te is ott vagy ...Ugy is csak a drppok kellenek nekik

Excal1bur Leader of Sleepers

Sámán
Én sokkal inkább akkor szidtam ondbey-ék csûrhéjét, amikor leölték az összes küldiboss-t, aztán utána minden jelenlévõt is -és könyörögni kellett nekik hogy nem akarunk semmi rosszat, csak azzal a rohadt dobozzal beszélni, légyszi ne öljetek már le minket... Pfffffff.... <#buck><#crazya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Akhi
Nincs baker! anno meg szidtam az ondbey-t hogy mekkora fax farmer klan mikkor csinaltam a questet. kb 8 honapja nincs ondbey semmi farmer klan es a mai napra tudatosult bennem hogy igy megnehezeb ossze szedni anyi embert hogy megcsinalja valaki a bossokat Cabrio elegg konyu csako de toi 3 db boss na az mar nem semmi oda igazi tokos csavok kellenek!

Off forumon olvastam hogy mien laggos a teon meg a bartz és hogy sokszor leáll. Franz amiota játszom 3szor állt le(karbantartáson kivül), persze biztos többször is leállt de amikor én játszottam akkor csak ennyi volt. Bottal kapcsolatba : nem nagyon értem hogy pontosan mit akarsz mondani de ha arra gondolsz hogy botozok akkor biztos igazad van :) november óta játszom és 67es vagyok. sztem 24/7 bot.

Akhi: nálatok nincsenek RB farmerek? Franzon elég 1szerü megcsinálni ugy a questet hogy megvárod amig a farmerek megölik õket :)

Biehielle : elhiheted hogy nem miattam vagytok mindig ellenségek :D

Excal1bur Leader of Sleepers

Nem tudom mennyire stabil a Teon, tapasztalat szerint egyes idõszakos problémák - az elõzõ, és nem a mostani trial idõszak - kivételével a Franz az.
És, bár Excal1bur-al mi megbízható ellenségeknek számítunk (bármilyen klánban is vagyok, az garantáltan hadba keveredik az övével),attól függetlenül - legalábbis tudtommal - Excal1bur nem botol, így kérlek ne vádold õt ezzel. Az már más kérdés, hogy mit tartok a klánjáról/szövetségeseirõl.

79 SE/77 BD Naia

Akhi
EMBEREK!!!! Sigharton jatszok regi jatekosok es ujjak! 4 magyar honfitarsunk Subolni szeretne szukseguk van Toi 3,8,11 bossokra! Klanok segitseget kernem hogy ha tudnak intezkedjenek gondoljanak csak vissza hogy vartak mar hogy att valtozanak masik kasztra ezt erzi most ez a 4 magyar emberke is es a bossok kemenyek sok embere van szukseg! Klanok jelenkezeset varom itt a forumban akik segitenenek kinyirni Baium csicskasait ICA ! Kensi! es a tobbi klan akit nem ismerek nevrol. Itt az ido hogy bemutasuk eroinket hogy miert is xpztunk napokig honapokig evekig! Nyirjuk ki a szemeteket! Halál rajuk!!!!!!!!<#gun><#violent><#boxer>

Okes, szoljatok majd. Errol a penteki dologrol nem tudtam, kulonben lehet beneztem volna:)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

MeoH
Igen noveli.

TFT ingame video es meg 1 video

fuck mmo's..i.,

Egy kérdés: a critical damage SA nüveli a blowok sebzését is?

psychobilly?

OFF
Jelentem a Szegedi boszifeszt jól sikerült, mert a Kedves tanítványai péntek kivételével (évzáró jótékonysági gála) mindennap felléptek. :D
ON

Persze, gondolom a Teon-on is játszol rendszeresen, hogy ezt ilyen simán kijelenthesd. És gondolom a bot csordáitok miatt a Franz sosem tapasztalt lagg-ot.
Azt hiszem ezen helyzetekre alkalmazzák a LOL kifejezést.

Pénteken este volt már egy event, de gondolom az idõpont miatt nem sokan jöttek össze. Sajnos Kedvesemmel nekünk is más elfoglaltságunk volt, így mi sem voltunk jelen.
Legközelebb szólunk Neked is. :)
Megjelensz és ösztönzõen hatsz a klántársakra. :D

GamerAdams007
loooooooooool :D

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

MeoH
Osszefoglalva:

Trial account period 1 : "Attack of the Clones"

Trial account period 2 : "NCSoft strikes back"

Coming soon, "Return of the Farmer, MUHAHAHAHA"

fuck mmo's..i.,

mAilkaEVO3
LOL NCSoft > FARMERS :P

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

GibboRamone
xDxDxD xD Szegeny Baal! :( :DD:D

Dota 2

Hja, hogy rohadnának meg! <#violent>

Chryst64
omg
mit vétettem

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

GamerAdams007
NCSoft változtatott a 14 napos accountokon. Így asszem megszûnnek a trial accos piacos karik, meg farmerek...

Players using a trial account are not able to:

* Trade/Drop Adena or items
* Create/Buy from a Private Store
* Create/Use a Private Workshop (General or Dwarven Manufacture Shop)
* Use a clan warehouse
* Use the shout channel

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

írj blogot :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

inkább nyiss egy új topicot neki

Gordis2k
JAJA jó ötlet de idõrõl idõre kiválasztok részeket és beirom ide! De maximum napi 10-15 bejegyzést.

MeoH
Azt nagyon jol tetted!!! Sztem par evig ne is oszd meg velunk, mert akkor fog nagyot utni...

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
Ide akartam irni egy nagyon jót most. DE lejegyeztem az elsõ bekezdésbe inkább!!

Tüskés
<#ravasz1>

Idyll

Tüskés
Nem is rossz ötlet, Szössz.

Gordi, ezennel felkérünk rá, hogy a sok m.rh.s.g.t, amit ide akarsz írni, jegyzeteld inkább, és készíts belõle egy kötetet, majd a lektor kijavítja a helyesírási hibákat, te meg jól keresel a kiadáson ;)

Idyll

Chryst64
Anyám! Te miért ne mírsz könyvet? jah tudom... nincs ember aki kijavítaná ami írsz:D

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Gordis2k
Ki mondtam, hogy dash tápos???? BLADE rush+GIGA LEOPOLD ATOM FTW...

A nyilpuskásnak meg lesz két új skilje amit 65 ön kap az egyik az Ultimate Rambo Destroy All Skill a másik a 75 ön bejövõ nemes egyszerûséggel NUKLEAR STRIKE nevû skill ami elpusztit mindenkit a szektorban! Természetesen mindketõ meg tudja idézni a Black Hawkot amivel 20 pecig rendelkezhet akár siege idõben is. Késõbb a 3rd váltó után Antaras és Valakas petként lesz irányitható nekik és lézeres célzást is kapnak..............
REMEK LESZ!