Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sirch
" Ez egy igen jó kis dolog ha jol kitalálják és nem az lesz, hogy mindenki ölhet minket is! "

Hát remélem, hogy tényleg jól fogják kitalálni, és nem arról fog szólni, hogy az a 300 ember, aki az elsõ 3 klánba tartozik a szerveren, jót szórakozzon, miközben a szokásos magasröptû "GG n00bz" felkiáltással öldös mindenkit, aki csak játszani szeretne a területükön...

Gordis2k
Oh oki A videót nálunk már lefordítoták és annan vettem a durabilitit. A repülést a játék készítõi mondták nem is egyszer nem is egy kérdésre válaszolva de mint azt már mindtam nem tudom, hogy oldják meg de mindenki tud majd repülni lági és tengeri ütközeteket hoznak a köv. kiegészítõkben de a kamael már az ezutáni kiegben megkapja a második szárnyát a third classos átalakulásáal. Nem véletlen a repülõ kis pet ami bejõn ezzel bevezetve pl. a propellert!(igen ez találgatás de az hogy lesz repölés az nem). Ahogy azok a fantasztikusan jó ötletek sem ami ellenben uj életet vihet a játékba mint pl: A 24 oránként sziege(ez is most érkezik a fortres formályában), vagy az idõnként megrendezet faji háborúk és a terület birtoklási harcok ami a legtutib az egészben. Ez talán új életet is ad a játéknak. Ez sem légbölkapot szintén egy a jövöt firtató interjúban volt ahol elõször említeték a kamaelt sõt az élõhalot és óriás fajt is amit azért nem tettek még be mert nem tudják megoldani a balanszt! A fortreszek szerepe nem tudom már most is az lesz e de az eredeti terv szerint aki birtokol egy ilyen erõdöt azon a területen ahol az erõd van valamivel több xpt és dropot kap, de ami még ennél is fontosabb szabadon pk nékül ölheti azokat akik a területére jönnek( az interjuban igy mondta on thise teritori u are in war with all) tehát ott szabad a gyilok. Ez egy igen jó kis dolog ha jol kitalálják és nem az lesz, hogy mindenki ölhet minket is! Én látom a jövöt Meoh(and all) de attól még a nyilpuska egy ranges weapon normál és fast atack speedel(álítolag kicsi sebzéssel) és attól még a kamael pvp képesége nõ a leölt elenségek lelke által és atól még 900as rangébõl rádrushol egy kétkezes kardos. Mint igértem nem fogok töbet vészmadárkodni ezért itt be is felyezem a rossz dolgokat. Meglátjuk. És én is várom az ujszigeteket játékstilusokat és fajokat.

u.i.: Warfare oldalán és az L2 forumban volt az a 3 cik ami ezeket leírta és leírta viszont a hiteleségérõl anyit hogy bár 4 hónapja is volt de ott állították hogy se 80as se noobles karival rendelkezõ accon nem indithatsz kamaelt. Én is olvastam hogy ezt most tagadják, majd kiderül anno be is linkeltem ide mert felháborító volt.

u.i. 2: Én nem kaptam üzit.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

én is kaptam

The Life is a Game. Yust play it!

IJ

VipJoco
Franzon is az megy, én is kaptam meg egy jópár ember a magyarok közül is. Amúgy nálunk 3ember azaz 3karakter pm-ezett és az egyiket megtalálták elf village egyik vizében egy lvl1-es elf! Amúgy aki ingame, walker nélkül volt bent és árult az is megkaptam az üzit!

Én semmit nem kaptam
phalanx
van itt olyan aki nem kapott ma reggel ingame spam uzenetet? úgy tûnik minden szerveren ez megy csak épp más a neve a spammernek, nállam 4/4 kari megkapta és mind a 4 ingame walkerrel volt bent kíváncsi vagyok hogy aki nem walkerrel volt bent az is megkapta e... mindenesetre az már biztos hogy egy GM csinálja vagy pedig megint valami hacker szórakozik, ugyanis olyan karin is megkaptam az üzenetet ami elõtte 5 percel logolt be a nagy semmi közepén és rajtam kívül senki nem tudott a létezésérõl <#wow3>

MeoH
Gordi akko is kelted a panikot... Mert hogy a kamaelok olyan hude meg stb, meg aztan azta. Mert repul... Hol lattal kepet vagy videot arrol hogy repul? mert en nem talatam, de persze az nem jelenti azt hogy nekem van igazam. Szidod, fikazod, pedig gozunk sincs mit fog tudni. Majd kiderul. Es barki kiprobalhatja, mert ha van nobless karid akkor is indithatsz... Igen van vmi csik a cumoknal, de van mellettuk level is. Nem vagyok meggyozodve hogy a javitani kellene az itemeket, de ez majd kiderul. Remelem pepper vagy darkelva mar forditja a mostani infokat.
Gordi tisztaban vagyok vele hogy imadod ezt a jatekot. Mint en is. Ezert mentem at eu szervere, mert itt latom ertelmet a jateknak. Hogy miert nincs 10 heavy szerver az nem a kamaelek hibaja. Ebbe ne menjunk bele, bar az Ncsoft szara is benne van jo par teren. Es azt se felejtsuk, hogy nem mi (NA/EU) vagyunk a fejlesztesek fo meghatarozoi. De vannak jo 5letek es sztem L2 jo jatek meg mindig.
Szoval Gordi csak arra kerlek (talan kerunk), hogy csak arrol dramazunk ami biztos.
Ui: Azt a botos mondatot nem nagyon tudtam ertelmezni, de a korei pts 11en indul...

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
Légbõl kapot dolgok???????????????????????

A videot anyám csinálta a sufniba?

Azért mert fáj azért... mert kurvára szeretem ezt a játékot és azért mert kurvára elbaszák és a 1,5 évemet amit kö keményen beleöltem azért.

Mégegyszer megkérdem mi a légbõlkapot mert minden szü amit irtam minden egyes szó tény amit a nyelvet beszélõ ICAs tagok forditanak le nekünk a fórumon Meoh neked talán még megvan az accod ha nem én szivesen odaadom nézd meg....
És nem kell engem bántani egyikõtöknek sem jó... én is kurvára sajnálom és szeretném ha jól menének a dolgok de nem mennek. És én is kibaszot kézzel klikelve huztam fel a szaros karaktarem nem 75 re 77 re és utána is kézzel játszottam még igen csak sokáig sõt ha a szaros botot futtato is ot ülsz a tetves gép elõt mert én max akkor voltam AFK ha elaludtam...

Ha amiket állítok nem igaz akkor hol van több 10k játékos? Akkor miért keres mindegyikötök abban örömet, hogy uj karaktert indít másik szerveen? Miért wowozik a csapat fele? Rendben van én nem akarok harcolni nem ez volt a célom csak a fájdalmamat beszéltem ki magamból, de többet nem teszem megtartom magamnak ennyi. Egy szót nem szólok, majd meglátjuk mien lesz kiderül akkor. És bocsi ha elrontottam valaki kedvét az általam vélt igazság õszinte leírásával, csak egy vélemény, az enyém ennyi.

U.I. Bojkotálom a Die Hard 4.0át mert a 22-25 perc közöti tömegbalesetben összetörik egy HONDA S2000 mindenki töltse le és ne nézétek meg moziba!!😊😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

MeoH
1etertek Errorral es Skandival. Legbol kapott dolgokkal, felinfokkal dobalozol, es kelted itt panikot ismet Gordi...

fuck mmo's..i.,

majd megnézzük, ha vannak kamaelek. addig felesleges sírni, fõleg hogy mire megölne, már valszeg magiccrit és nincs mirõl beszélni

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Hálás vagyok neked Gordi, szar szemét szar alak vagyok nem használok botot valahogy felszenvedtem magam azér 76-ra. Szívok a subbossokkal ez is emeli a játékélményt meg a hangulatot. És akkor erre még rádobsz mindíg egy lapáttal a kamael leírásokkal meg hogy mekkora szar lessz a game mennyire nincs értelme játszani vele. És amit végképp nem értek mér idegesít ez téged? Nem is játszol már vele. Ha meg idegesít mér kell ezt így idedörgölni annak aki még valamennyire rá van kattanva a játékra. Mindegy úgyis megmagyarázod csak nem birtam magamba tartani<#action>
VipJoco
Gordi azt honnan tudod hogy ma indúlt koreában? Mert ha igaz akkor sajna a törpömet se huzhatom magas szintre mert új karit kell majd kezdeni <#banplz><#mf1>

Gordis2k
JAJA az az a skill ami miat a kamael 1 utéssel megöl ismerem😊

anno siegen leszedtem a wyrmet, valami törpe röpködött vele. Hawkeyeról azért tudsz? 😄

Gordis2k
Acuraci - ról azért tudsz? Lötél mér ijásszal vyrmet? Jaja szánalom miss miss miss miss miss😊. Viszont megjegyezném ma indult a kamael koreában, tehát a szokásos utemben 2 honap és pts itt is.

VipJoco
Recept: Törpe+ Blunt+ Hátra csatolható rakéta és ha minden jól megy még meg is tudod ütni a kamaelt még ki nem döglesz!

mer gondolod az ijász nem tud felfelé lõni? 😄

VipJoco
Jah rá 3-4hónap és megjelenik a botcsordákból a 80-as kamael aki a levegõbõl leszed <#mf1>

majd ha benne van, majd ha pvpztél már kamael ellen, akkor és csak akkor sírjatok már könyörgöm...
kamaelt is max egy fél év múlva ha látsz

VipJoco
Ettõl nagyobb baromságot nem lehet ebbe a játékba belevinni? És remélem azok a kavicsok vagy mik amivel lehet javítani, még jó drága cuccok lesznek és véletlen se fognak esni mobokból!

mAilkaEVO3
*sirni* 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Akhi
😄 ezen mar csak rohogni lehet😄

Gordis2k
Néhány infó azoknak akik még L2znek.

A kamael újításai.

Az uj fegyverek ruhák amik bekerülnk 80S gradesek lesznek ez az uj grade lvl ami az S grade top(lvl80 on kapod)

A kamael uj faj 3 kasztot hoz magával a szurkodós kardos az agyoncsaplakaböszmekardommal és a sorozatvetõlézernyilpuskabetyár.

Uj mobok és területek fõleg Kamaeleknek.

És 2 fontos dolog.
1. Telyesen lecserélik az inventori és pár ablak skinjét nagyon szép lesz!
2. SIKERÜLT! AZT HITTEM NEM LEHET DE ÕK MEGCSINÁLTÁK!
Mégjobban elbasszák a játékot azzal az idióta álat ötlettel, hogy innentõl a fegyverek rongálodnak törnek... ami alapvetõen nem nagyon rossz kivéve ebben a játékban ahol ssre nincs pénzed nem ám még javitgatni a szaros fegyvered... GRATULÁLOK AZ ÚJJAB TALÁLMÁNYHOZ amivel a farmerek pénzkereslete igen megnõ! BOTOZÁS a lvl80 hoz Donételés a fegyójavitáshoz GG NC soft le a kalappal.

U.I.: Nem ártana szolni nekik , hogy a wow népszerüségét elérni az onnan szedet dolgokkal el lehet de ha a baromságokat hozzák át és nem pl a szakmákat dungeonokat és a balanszt akkor nagyob szarban lesznek mint elõtte. A következõ krónika neve Lineage2 The Frozen Thron... vagy esetleg World Of Lineage2....

Hehe nem nekem dobta szal nem nekem szánja a nagy kolbiját<#wink>
mAilkaEVO3
yaay Vigyázz Skandi gyûrû utána házasság jön!! 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

barret
Thx. 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Baiumot rendszeresen csinaljuk.. errõl is tudnék mesélni. Elsõ baium raiidem: Ica keresett tyrantot cripple-t nyomatni az öregre Spider szólt mondom oké elmegyek. Meg is volt be is feküdt, de még egy köszönömöt sem kaptam senkitõl<#beka3>Mult héten meg: Szitu ugyanaz mondom jólvan megyek hátha cserébe aktívabbak lesznek a toi bossokkal. Tárgyalok Homey-val, mondja nem biztos utána a toi raid de megprobálja rávenni az embereket. Ok nekem ez elég aztán majd kiderül. Egyszercsak közli hogy köszi de van tyrant, mire én nem baj megyünk segiteni egy group-al just for fun. Azt mondja ok várjak. Kb 10 perc múlva hallom ventrin Spidertõl hogy elkezdték.. Vigasztal a tudat hogy megszenvedték eléggé, és hogy gyûrû nem volt.Bezzeg amikor én nyomattam bele a cripple-t egybõl dobott<#banplz><#mf2>
Gordis2k
PAPÁRÁRA RA RA RAPIRA RIPARO RA RA RAPI RAAAAAA RA RA RIP OR TOGH BAL HAH LIP KOL DIIIIIP.

a 1/1/06 és 5/31/07 között inaktív accok kaptak +1 hetet (kapnak 1-2 apróságot ajándékot) July 3-ától 10-éig tart. maguktól aktiválódnak.
ahogy kivettem az angol szövegbõl

TruBy
Ez meg mi? Laptop teteje, vagy hutotaska oldala, vagy mi a csuda ez?
<#wow1><#banplz>

mAilkaEVO3
lövésem nincs de ez tuti segít 😛

VipJoco
Aki tudja hogyan kell aktivá tenni az accokat az írja le plz mert nállunk 2-3embernek kellene!

Sámán
Ismét egy nagyon hasznos event... Az ok hogy csak 76+ kari kap top a cuccot, de hogy a kapott páncélok semmiféle set bonus-t nem adnak... Királyság... <#lama><#lama><#lama>
Max a fegyi érne valamit... de, persze azon se lehet se plussz, se sa -és sajna tényleg nem lehet se tredelni se betörni, szóval event végén biztos eltûnik... -nem is L2 lenne... <#buck><#nevetes1><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
nyugi nekem 3 hét volt mire meglett az összes bossom ami kell, már ott tartottam hogy farmerekkel tárgyaltam hogy meglegyen, de aztán egy rep raiddal összekötött catalyst pvp kiegjeként végülis leöltük 😄

baiumot meg eleve rendszeresen csináljuk.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ZsuzS
a szemet szemért az egész világot vakká teheti <#vigyor2>

GRAT ILU !! <#taps>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

pont ez a gond 😄

mAilkaEVO3
velem már nem lehet gond 😞 😄

vazz a magyarokkal van a gond(FÕLEG VELED BÜDÖS BD 😄 )

mAilkaEVO3
error ne add fel most eccer megmozdultál gogo amcsin ilyenek welcome to the club 😄

Akhi
Rám számithatok Bebo! ha meg wowozok is akkor is!

Törölt felhasználó
Hát ez van, de majd csak arra téved valaki amikor épp online vagyunk.
Akhi meg majd felhorja a hidegkaját ToI 8-ra. <#vigyor>
Chryst64
hát igen, legutobb elmentunk ICAval, hogy leoljuk Barakielt, mondtam is, hogy utana oi bossok kelenek, azt mondtak rendben. mi lett, ahogy barakiel megvolt a ket masik groupbol elment 8 ember
koszi ICA

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Gordis2k
MAJDNEM??? Én simén befeküdtem Lavliunak azért a boss körért😛!

Ha lenne idõm hidd el most is elintézném de baszus most is melóban vagyok... és miért? a szemét kereskedõk miat akik valóban aljas módon pénzt kérnek mindenért...

azért nem hiszem, hoyg 2 íjász partyt ne tudnánk összedobni a magyarokból. csakhát mindeki inaktív, meg szarik bele, meg stb.azt nme lehet, hogy én küzdök egyedül allychat clanchat troli, hogy mozduljanak meg, meg Barakiel után együtt tartani a bandát, healert szerezni.

mAilkaEVO3
destro raid és ICA raid nem összekeverendõ a kettöt nem szokták egyeztetni ha a destrook beindulnak és az elsõ pár boss sikeres nagy lesz a lelkesedés és mennek tovább sajna ez van :S

De egyébként Gordi beirt fórumba hogy kellenek magyaroknak (jó barátoknak) a bossok, és erre azt reagálta az egyik leader hogy oké, de most még olimpiával vannak elfoglalva, rövid idõn belül sort keritenek rá. Ez kb. 28.-a környékén volt.

Akhi
Kár hogy a boltba fizetni kell mindenert😞 mert akkor bizti otthon lennek es nem jarnak be dolgozoba😊))) Ica-t nem velemenyezem regen megtetem nem valtoztak de ahogy a dolgokat nezem 2 hetes konyorges siras utan ez az eredmeny hat mit ne mondjak meg mindig ondbey a star! Gordi apam milyen faxan lezsirozta azt a mecset nekem😊 meg a testet is eladta majdnem a ferde szemueknek. Hat mast nem tok mondani kitartas sracok es nem kell feladni mindenbol lehet tanulni es ebbol is. A,ugy meg mondtam amr tegnap Cuccoska tehet mindenrol😛 Skandi,Towi,Beb0 nektek meg anyit vidmasag az elet tudjatok puki mano legyel velunk ez az egyik dal a masik pedig: ha en radios volnek! mindenki rohogne 😊 na szal hajra hajra lf destro-k!

Ez sajnos igy van Beb0, de nem azért mert szarnak bele, hanem egész egyszerûen ekkora klánnál nem fognak minden egyes emberért rögtön ugrani és bossokat ölni. Emlékszem nekem is rengeteg shoutba került meg vagy két hétbe mire összejött. A normál mód az hogy ICA fórumon beirsz a megfelelõ topicba hogy kellenek a bossok ha sok embernek kell rászerveznek. Sajnos mostanában kevés ember hagyja ott a jó kis pagan grpját mert toi bossokat kell ölni. Sajnos......<#boxer><#boxer>
De ne higyjétek catalystnál ez másképp van, max ha van protekciód vmelyik leadernél....<#mf1><#mf1>

Szia! 😊

Úgy, hogy a klánja eléri a megfelelõ szintet... 😊

79 SE/77 BD Naia