Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az igen, köszi a választ <#hehe><#nyes>

The Life is a Game. Yust play it!

Gordis2k
Minden spoilal kapcsolatos (majdnem) :

A bespoilozot kék mobot idõzitett bombáva tudja alakitani!(nem tudom, hogy akkor roban e mikor akarja vagy idõre)

A spoil uj tulajdonságokat kap :
mior spoilozol esély van rá hogy elveszed az elenség hpját vagy manáját!

Self buff elenálás tüz viz dark light atack ellen!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Milyen új cuccai lesznek a törpének??<#conf>

The Life is a Game. Yust play it!

GibboRamone
Szivecskes title!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Dota 2

Gordis2k
Csak errort cinkltem mert õ is íjász😊

Pontosan tudom, hogy az sps a területi targetlevevéssal aterületi vortexel...lol területi vizgyengités és lasitással megalol... és az uj s-grades armorral(+10%matac +15% c speed +8 speed +40% root resist) egyszerüen nevetséges... Ja és mindent tud enchantolni még a vortexeket is😊 a pdefrõl nem is beszélve + acritical csökentõ WC buff(nem is dc tehát 76 alatti buff)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hagyjad mar a hulyesegeket az overpowered sps-eddel. Pont ez az hogy most 1 sps mage grp tapabb mint 1 archer grp, mert lenerfeltek a crit dmg-t, raadasul a nukereknek most mar nem is pow-juk van, hanem com vagy ally cov, igy orulok ha 1 szaros nukert 2.5-3k-val critelek, ami azert eleg lol. Holott elviekben pont az archer dolga lenne az hogy megolje a nukert mivel az robe target, na mindegy. Meg ahogy elnezem az 79-es sps skill is eleg tapos lesz.

- archers (2?) - probability of increasing casting speed + decrease mp usage when attack
- archers (2?) - probability of mp regen
huha, ezek aztan tenyleg imba skillek.

Ja, es ha jol hallottam az S80 bowra nem is lehet majd focust tenni, gondolom S80 mage fegyora lehet majd acut😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gordis2k
Hozátanném attól még a játék balansza hála a kamaelnek egy iszonyat szar lesz de mint látom nagyobb probléma is lessz!!!
- archers (2?) - probability of increasing casting speed + decrease mp usage when attack
- archers (2?) - probability of mp regen
- archers (2?) - probability of increasing bow type weapon atk speed
- archers (2?) - probability of increasing moving speed
Ez nevetséges egyszerüen nevetséges... És + enchantolhatják lol még a passziv skiljeiket is lololoolololllollool még a futást is természetesen íjjász inditson mindenki aki nem kamaelt mert eddig mindenki egy krit volt most fél.

"Úristen világvége jönnek a Kamaelek, fos az L2"

😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Gordis2k
WOW aakor ezekszerint nem azon a területen kapsz több xpt ahol a fortresed van! Hanem a fortressel jogod van bemenni egy franko kis instába!! Ez nagyon ötletes megoldás! És még nagyon sok kegyetlen jó dolog van pl. ez az 50 es szinten questel átváltozás hatalmas!!!

Alig várom, hogy kiprobáljam vajon hány féle formád lehet?

És a Törpék uj cucai is nagyon tetszenek😊 Meg az föleg, hogy csak az SPS kap területre ható vortexet lassító efektel lol😊 Siegen ez mi ez?😊 Hatalmas és sokkal több dolog tetszik mint ami nem tetszik😊 100x😊

MeoH
Hat teny, hogy eleg gimpul nez ki a bloki. De vmelyik videoban feloltoztetve volt vmi formaja. Elkeszult a patchnote "fogjuk ra" teljes, nem hivatalos forditasa -->ITT<-- a link, jo csemegezest.

fuck mmo's..i.,

ráadásul még elég hurka is hozzá

Sámán
Szerintem ez a farkas tök ronda! <#crazya><#vigyor5>
Kicsi kutyusnak sokkal aranyosabb <#nemtudom><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Hmm, a farkasos es a terkepet leszedtek a linkrol, bocsika. Terkepet Gordi beszurta, es itt a farkas. Az uj Dynasty Bow SA: Cheapshot/ Guidance/Evasion, szoval sztem a tobbseg marad a Dracnal😛

fuck mmo's..i.,

Sámán
Még a kétfejû csirke, az imádnivaló bébitigrincs, meg a gombszemû bánatos picibika elmennek -ez a vidámpark nem tudom milyen lesz, de remélem nem akarnak a jövõben ilyen "újításokból" rendszert csinálni -nekem is 99%ban a grafika miatt nem jön be annyira wow mint L2 <#nyes><#crazya><#buck>

Na jó, majd meglátjuk mik lesznek benne ha végre megérkezik... Inkább majd utána anyázzunk... vagy épp ájuljunk el... <#vigyor5><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

TruBy
Kinek kell mammonos kari? 24-es torpimmel feliratkozatm az utso 5 percben 😊
Profi munka volt ^^

xt198
hát nemtom lehet hülye vagyok de ahogy néztem az kamaeles képeket/videokat, lehet csak én játszottam rég, de szerintem kicsit felujitottak a motort.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Ez inkább ilyen pokémon style,egyáltalán kap új graf motort?
GamerAdams007
jah meg a gombolyu hazfalakat meg a lekerekítet tetõéleket meg a rozsaszín cuccokat is atveszik, remélem ebbõl nem olyan gumimaci-grafika mint amilyen a WoW mer akkor leszopom magam -.-

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Errõl DarkmoonFairy jutt eszembe 😊
xt198
omg! elég jó 😛

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gordis2k
ÁÁÁÁÁ irtam, hogy mikor lesz már benne a vidámpark lol!!!

Gordis2k
Itt a térkép! Aligátor sziget mögött is van érdekeség😊

A lo feje felet klán logó van!! Tehát egy átváltozott player és nem summon!

xt198
ja :S fele kép be se jön

Gordis2k
Nukers

As you all have know you gets new spells when you hits level 79. 1 of the spells will be very usefull in Seiges and mess pvp. Basically you cast your w/e votex your class have on 1 of the enemies and then use that new spell name something votex on the same person. The nukes will be become instantly AOE votex nukes and has a 600 rage where all nearby enemies will gets dmg as well. The dmg on that spell does the same dmg as current votex.

PS : Votex debuff will only last 10secs, so which means you have only 10 secs to do that new spell, then u have to redo votex again.

By tomorrow or so, there will be more infos on those new skills and spells that had not been discover yet.

TÁÁÁÁÁÁÁPPP megint😊😊)😊

Sámán
Nagyon király az a nagy paci -bár szerintem nem olyan nagy, csak olyanra lett fotózva <#nyes> Gondolom úgy kb lvl 500-on kapja em<#crazya><#buck> Még ami IL-ben bejött fehér paci, olyat sem láttam egyet sem "élõben" -persze túl sok lvl80 em sincs... <#vigyor5>

Hehe, hány féle helyrõl pakoltál képeket? Kb fele-fele arányban engedi megnézni a többi szimplán béka -csinálhatok vele amit akarok- vagy "nincs jogosultságom megnézni" <#crazya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
Nekem az elsõ két kép nem müxik

Gordis2k
A lo 100% hogy az uj transformácios rendszer része! Minimális infok alapján mindenkinek lesz egy átalakult formája (lehet csak a summonernek)és ez az egyik ilyen forma! És akkor is átváltozol ha a coursed fegyo van nálad!! És nem látszik a neved nem lehet alapból tudni ki vagy(a curse fegyósnál)!

Transformation

Transformation Types
- battle type, non-battle type
- cursed weapon transformation, very different from non-cursed weapon transformation

Transformation
- After getting a cursed weapon (blood sword, demon sword)
- by using transformation skills
- by equipping special transformation items

When does Transformation Stop?
- Death
- After unequipping the special transformation item
- When in water (happens only to non-cursed weapon transformation. This does not apply to cursed-weapon transformation
- When the time's up

Transformation Skills
- level 50 new quest (after quest go to Ivory Tower to learn this skill)
- different quests for different types of transformation
- After doing part of the quest, can buy transformation items from npc
- after doing part of the quest, can trade transformation items with ancient adena
- After doing part of the quest, can trade with Life Crystal

After Transformation
- will not have any death side effects
- can not take the boat
- can not summon
- can not pvp
- buffs that were originally buffed will not reset
- can still use the player's original skills
- after cursed sword transformation, a message will show in alliance/guild/pm conversation

xt198
hiró ló!! need 😄

Gordis2k
Én nem játszok ugye de ha játszanék én is elbalekoskodtam volna tutira😛

MeoH
Nem valoszinu, honapok ota ennyi, sot sztem inkabb olcsobb lett. L2wh.com -on megtud lesni az arakat, ha vmiben nem vagy biztos lesd meg ott, nem 100%os, de azert kb. megmutatja, mi mennyi. 7signot en is elbalekoskodtam, elfelejtettem feljelentkezni, no mammon 4 me...

fuck mmo's..i.,

gPROject
1 grades* A grades

gPROject
bezzeg ami nekem kellene annak nem csökkent az ára, gondolom mire 1 grades sapi kellene visszakúszik majd megint 100milla környékére<#falbav><#nevetes1>

gPROject
nagyon durva, én meg majdnem megvettem gondolván mekkora üzletet csinálhatok<#szomoru1>
marhára nem vágom az árakat csak meg ne szívjam 😊

ezeket a life stonekat mobok dobálják?

gPROject
Franzon kellene egy kis segítség. Nem tudtam regisztrálni 7sealben és fegyvert kellene upgradelni.
aki tud segíteni pm deadlylittlemiho!<#help>

MeoH
Hat miota spoilozhato a sapi reci, eroteljesen leesett az ara az osszes szerveren. Franzon kilehet fogni 15milla alatt is.

fuck mmo's..i.,

Inferno
Ezek sztem boss skillek , ha tévedek sry 😛

PS3/X360 user: Infernohun

gPROject
15-18m a majestic circlet??? O.o

MeoH
Ok, ez mar geppark bovites, de kicsit erosebbel kellene probalkozni, ezen meg a passziansz is szaggat...

fuck mmo's..i.,

xt198
nyilván lineage2... :p vagy ami új jön nem tudom, de már csak az a kérdés.... szerintem tiszta hátrányba lesznek a ps3-asok a pc-sekkel szembe... érdekes lesz... na mind1

gPROject
lineage vagy lineage 2? 😊

Gordis2k
JAJA én is olvastam nc soft megcsinálja a lineage a guild wars és a COH ps3 as változatát ez fura lesz😊

Gordis2k
HÁHÁHÁHÁHÁ de legaláb van😊

FragStaR
Bánzáááááj !%/%4
"Kaptam" gépet!
Számítógép:
GenuineIntel
x86 Family 6 Model 8 Stepping 10
118.0MB RAM

Bár asszem errõl sem fogok Lineagezni. Max OG. ftw !!

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

xt198
URISTEN PFFFFF
Lineage PS3-ra.... na erre kiváncsi vagyok...

Tüskés
Hát, marad a curse gloom 😊
Köszi az infót.

Idyll

Gordis2k
Nem, minden aura varázslat szél alapú! Tesztelve lett surenddel. És valóban csak és kizárólag.Decay, Dance of Medusa

Tüskés
Az aura varázslatok föld alapúak.

Idyll

GibboRamone
Decay, Dance of Medusa

Dota 2

Sirch
Tök jól hangzik ez a tûz vs víz meg sötét vs fény meg a többi baromság, de valaki tudna mondani pár példát a föld alapú varázslatokra?