Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Az AW egy idiota .... beatankol egy destroyert...ideje törölnie a karakterét vagy adja el.
2. C4 ben a herok még nem világítottak csak a fegyverük! A videó 2006.octban let feltéve tahááááát C4. Táráááá
U.I. És bár a topik olvasói semmit nem tudnak a free szerverekrõl😊
Attol még a legjobb szerver gyüjtemény!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
A Fortress rendszerrõl világosítson fel valaki részletesen! Köszi!
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Nem hero karakternek hogy lehet hero fegyvere? 😛
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Még arra tudok gondolni,hogy idõnként lestoppoltam a letöltést a fileplanet download managerrel, és attól sérülhetett meg az archívum.
Minden hónapban két-három alkalommal valaki jön ezzel a problémával. Én leírom nekik a megoldást, de õk le se szarnak. Aztán csodálkoznak, mikor kiderül, hogy igazam van. Úgyhogy itt egyedül nekem lehet elegem! 😄
Kezd elegem lenni...
Most szedtem le a Lineage 2 C5-ös verzót, mivel kiszeretném próbálni ezt a játéko, eddig wowozgattam, de hát elég volt, egy kis szünetre van szükségem, és úgy gondoltam kipróbálom ezt.
Már 10 oldalt visszaolvastam, de azért majdnem 65k hozzászólást nem hiszem hogy képes vagyok.
És nem lenne valaki olyan kedves, és segítene nekem az elsõ lépésekben, (gyorsan tanulok) Please nagyon fontos lenne.
Az MSN címem privátban megadom. Elõre is köszönök mindent, és igérem meghálálom.
Excal1bur Leader of Sleepers
Amiket legutóbb (cineglad,titan4) láttam azok nagyon bejöttek.
Jöhet több is 😛
Viszont vki megnézte sétálóval és elvileg még mindig csak +16os, bár én nem néztem meg.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
u.i.: Amugy koreában van +32es fegyo is Offon igen.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
System
Every account gets a lvl 50 Wolf (will be in the warehouse of the highest level character)
Adding keyboard hot-key function. (WoW?)
Update
Summon Life Cubic – when healing, all party member and summons/pets will be healed.
Life Cubic goes off a lot more in CT1
Stage 14 Soul Crystal bosses added
1) Antharas
2) Varakas
3) Scarlet van Halisha
Last hit party member will get a stage 14 soul crystal or a cursed stage 14 crystal, you can fix the cursed level 14 at the black marketeer of mammon.
[/img]
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Egy törpe 49 es skillekel és az õ summonja összehasonlítás képpen.
A summun harcolva 25-29 percig él ami nem sok ha megnézük hogy 1 c-cry az idézése és 4x 2 cryt eszik az eltünéséig! (9x 3k) 27k adena+beastSS 3/hit(kb percenként 1300adena) Tulajdonképpen 0ra jösz ki de 3x-4x ugy haladsz.
Namost a summun eszméletlen erõs erõsebb mint egy vele egyszintû törös igy a törpe egy igazi partyt alkut nagyon jol lehet haladni. NAgyon nagyon jol.
Bár a törpe viszalet párszor ütve nem let 52 re megtanulva a golem skill.
A Windows beépített tömörítõje megbírkózik a legmakacsabb rarokkal is.
Windows Beépített Tömörítõ! Tíz Interlude-ból kilenc ezt ajánlja!
The Life is a Game. Yust play it!
Fragstar: elég régóta... kb november .
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
fuck mmo's..i.,
Tudom hogy már írtam, (és már kaptam ajánlatot is) de körül akarok azért még nézni!<#buck>#buck>
Szóval: Lvl 60 körüli karit vennek Franzon vagy Sieghardton!
Ha valakinek van ilyen eladó az PM itt plz! 😊)
+7 kesh ^^ +5 ösöm volt de klántárs 17 milláért adott 1 +7eset aztán az enyémbõl csinált +8at és eladta 😄
fuck mmo's..i.,
The Life is a Game. Yust play it!