Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
C2 ben volt 90% c3 óta 100% os se több se kevesebb.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FeketeVipera 77 SS
Sanca: Gratulálok valakas raidhez <#worship>#worship>
Cobra: safe enchantot +3-ig emlegetik de azt tudni illik, hogy a +3. enchant csak 9X %-os. Én már láttam videót ahol a gyerek a bopját akarta felnyomni, de az már 2-rõl 3-ra menet betört <#szomoru1>#szomoru1>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
safe enchantnak nevezik a +3 ig (egyberészer ruciknal +4 ig) történõ enchantolast
Valamint a Blessed Enchant scrollal valo enchantot ahol fail esetén nem törik be a fegyo csak a +ok tünnek el..
Szivesen.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Safe enchant nem a +3at jelenti? Merthogy addig biztos nem törik be.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
UI.:Bocs a dupla postért!
Vagy esetleg használod a ctrl+f-et?(firefoxnál ez a keresés mód egy lapon!)
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Erõdõt még nem lehet foglalni, majd ha kijön a The Chaotic Throne(Kamaelek?!) és akkor meg fogsz tudni mindent!!
A fortressek egyelore az amerikai off szervereken se mennek ugyhogy nincs sajat tapasztalata senkinek sem, de ha ennyire erdekelt a tema mar bizonyara utanaolvastal angolul es akkor te is tudnad hogy ezek csak a kovetkezo kronikaban nyernek ertelmet, addig csak beraktak, azert mert sajt.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
UI.:c1 óta volt szerencsém megtanulni hogy karmat kapok a fehérért...
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Excal1bur Leader of Sleepers
Szépmunka volt ne add fel!!
ORKOR BÁCSI
1ébként meg jo siege volt és itt is kiderült hogy fatality ally meg a többi ***nyalo klán nem ér semmit önmagába még akkor sem ha 2szer többen vannak mint me 😄
Episode 1 (angol)
Episode 2 (angol)
Episode 3 (angol)
Episode 4 (eredeti nyelv)
Episode 5 (angol)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Természetessen azért akarta kinyitni a régi kopott ajtót, mert a korrózió miatt megrosdásodott az ajtó belsõ felén a fém váz és meg akarta pucolni, nehogy az arra látogató emberkék megszolják Frag-et hogy miért ennyire rendetlen. Sajnos csak 73-as szint fölött nõ ki a játékosok 11. ujja ami van olyan pici hogy az ajtó alá befér és amivel meg lehet húzni a biztonsági gyerekzárat, mert Frag véletlen kizárta magát és pájszere meg éppen nemvolt kéznél <#crazya>#crazya>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
neki honnan vannak meg ezek a részek???
falnak fussak vagy mi??? (a zene sz*r)
asszem lehet megtaláltam a vidiket így keressetek rájuk--> Lineage: The Cross Rancor episode 1-6 ig asszem
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
emléxem mikor elõször mentünk ica+meg a soa 2 allyval mentünk giran siege után és hajnali 7kor kezdtük és olyan fél 12kor öltük meg 😄
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
egyik ismerõsöm feltette a vistat és miután elinditotta a játékot nagyon laggol es minden teleportnál criticalt kap
namost a vistában a hiba vagy a játékban? esetleg valamelyik driver?
ha találkozott vki ilyen problémával es sikerült megoldania az lécci irjon vmi okosat
köszönöm
REAL MADRID