Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's Become a Royal Member é is aszem hunterben kezdüdik!
Lankas head.
Certificate proving that talk raider Lanka was killed. Collect heads of five raiders and take them to Hunter Guild Membe...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
És minden illegális modosítás az eredeti kliensen bann-t von maga után ha rajta kapnak!Update benne van valyon?😄
Valaki feltöltenné valahová nekem azt a szysztem mappát amit linkeltem(Lehetõleg ne rapidshare-re)?
És ha valamelyik karakteredet botozáson kapják, akkor csak a karaktert bannolják, vagy az egész accot?
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
szal javítva:
RE: Gordi
😊 bocs
Valóban megtaláltam az összes infót szinte. Õszintén szólva már nemtom mit hol találtam. Mindent elolvasok a dologról amit lehet, és eddig ezek voltak. A kóreai nyelvtudásom meg sajnos csekély, hogy esetleg megértsem az eredeti fejlesztõi interjút 😞
Köszi a javítást, így legalább én is új dolgokat tudtam meg 😊
Igen jáccom, bár nem az offon, ott nekem túl sok a bot 😊
Dragon-networkson vagyok fellelhetõ idõnként, bár mostanában egyre ritkábban. Saját szerveren dolgozom. Ugyan csak L2J, de a célnak hogy a haverokkal jáccunk rajta, esetleg 1-2 player, arra sztem megfelel. Valóban sok minden nem megy, de sok mindent egy kis leleményességel meg lehet csinálni. Pl skillek közül eddig csak a symbol-ok fogtak ki rajtam 😊 De remélem azt is sikerül megcsinálnom.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Idyll
u.i. : Az s80 at 76 tól lehet használni csak a speci sakat nem adja meg lvl 80 ig csak a basic SAt. Lejebb képekkel leirással ilusztrálva!
u.i.2.: A helyesírásod 100x jobb és te használsz ékezettet😊) és nyugottan ossz meg minden infót! Amugy játszol is valahol?
u.i.3: Honnan veszed a januári kezdést E3 interjúban novembert mondtak.
How to Use:
Patch days delete system folder, full check and wait for new zoom.
-Download which version you like,
-Delete ?:\LineageII\System folder,
-Extract zoom to ?:\LineageII,
Mindig varj egy kicsit szöszi tudod berakom csak kell a tuti nehogy baj legyen szúúúúzzáááá😊
NESZE mindig várd meg amig berakom te!!!😊
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
kellene zoom
valaki tudna linkelni systemet? koffike
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Siman nyomtam K1-ben ules nelkul 😄
Bérbe vehet? reklámfelület...
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Valoban nem c7 és az uj neve sem bonyolult CT1 jegyezd meg mert meglepõ modon a következõ CT2 lesz és igen 17 kronika lesz összesen.
Amit a névkiirásról halottatok az is igaz részben😊 Valóban nem irja ki a player nevét még akkor sem ha kijelölöd, de ez csak akor van igy ha nála van valamelyik elátkozott fegyver😊 ugyanis Zariche mostmár átváltoztat egy böszmenagy harcossá és nem lesz neved mikor ebben a formában vagy. Alapban mindig lesz neved.
És szokd meg a grafikát(ami egyébként folyamat fejlõdik) A ruhák és a fegyok is folyamatosan javulnak, nem is beszélve arról milyen gyönyörû és modern lesz az új részben az UI (skill,hp, inventori) szoval lineage3 legkorábban 2011 addig még sok viz lefolyik a dunán(bármi is az a duna, biztos valami az ajton kivûl). Egyszer multkor kimentem az udvarra hát gyerekek GYÖNYÖRÛ A GRAFIKÁJA!
a térkép is egy picit nagyobb lesz:
térkép
lesz még két új faj is. (a Kamaelen kívül)
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.