Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ennyit szerettem volna hozzafuzni :| tovabbi szep estet
UI.: Bocs a dupla posztért!
És, hogy krestél 11milát...
u.i.: Nem birtad megveni mert nem volt lóvéd loooser?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
UFF
Góódi vok MSN már jó és müxik
UN 😄
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Fragstar: Megvan az uj skill a karimnak ha belogolsz vele és még megvan akkor megnézheted kiuti a warcryt 1,5x patac 1,5x p def és 1,5x es atac speed 50 secig itt fullbufban 4 perc alat jött vissza! Full boss éxer meg minden ! 5377 a skill kod!
Viszont a frenzy és a guds sajna kikapcsolt mikor magamra healoltam és kurvára nem jött vissza... elég vices amugy egy kamael full destro+wc 80 as skillekkel😊 és bishop healel😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
The Life is a Game. Yust play it!
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Kliens már kb.:1 honapja van a kis Koreaiaknál!(Igaz PTS kliens de ha tudsz vele jatszani, akkor ki a fakkomat erdekli?)
Mondok ennél jobbat is neked!!!!!!!!
A saját szeromon játszogatok a kamaelel!(NA ehhez szolj hozzá!!!!!!)
UI.: így irok és kesz!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
The Life is a Game. Yust play it!
egy gyors regisztrácio után minden ot van a forumon!! How to Start? cimszoval asszem.
lvl 70 Top grade Lifestone 😊 a skill nem vmi jó
Excal1bur Leader of Sleepers
ilyen válaszok hogy "Megfogjuk nézni" meg "Igen valamikor"
elég ratyi... lehetett volna érdekesebb
de ez elég vicces:
Mikor lesz már char transfer a szerverek között usa/eu-ba? mert korában már van.
válasz erre:
- Hamarosan, mostmár közelebb vagyunk a megvalósításhoz mint eddig.
hát grat.. 😄
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Hányinger 2 kérdésemre válaszoltak az 5 bõl.... és abból egyet átirtak!!!!
2 érdekes dolog volt kamael és karakter transzfer is oktober-decemberi terv...
akit erdekel , elmentettem kerdeseket/valaszokat.
NCSOFT DEV @ IRC
Trolling is a art.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Bocs a dupla posztért!
PONTBAN 24 itt lesznek a lineage európai és amerikai készitõi ezen a cheten!! És lehet osztani!!
MÉG 1:45 és MUUHHAHHAHHAHA*köh**köh*
u.i.: Nehéz ám ezt a játékot abahagyni😊
Excal1bur Leader of Sleepers
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Kiprobáltam a kamaelt és el kel mondjam imádom. Szerintem a karinak egyfajta egyénisége van, nem buzis mint ahogy kondoltam gonoszságot erõt sugal mint a Dark elf. És az, hogy a kétkezes kardot egykézel lobája embertelen erõvel ruházza fel! Nagyon jó a mozgása és a skillek is kiváloak. A fegyverek nem lettek erõsebbek a jelenlegieknél ill nem fontos amivel erõsebbek. A lények hogy mindegyik fegyo pontosan ugyan akora speedel és p ataccal rendelkezik mint az edigiek pl: a grade crosbow=soulbow stat kivéve egy feltünõ külömbséget!! Minden kamael használ ilyen olyan mágiát ezért a p atacok ugyan azok de az M atacok jelentõsen nagyobbak!
PL: s grade Heaven Divider p atac 342 M atac 132 weight 1380
s grade Kamel 2H p atac 342 m atac 162 weight 1890
szóval az új fegyok abban erõsebbek, hogy segitenek a kamaelnek varázsolni ennyi.
Ami szerintem egy helyen elég gáz: A grade DLE p atac 232 m atac 114
A grade Kamael Ripper p atac 232 m atac 152 Ez szerintem nagyon gáz
ugyanis ha nem kamael használja 10% penalyti minden fegyo statra tehát csak a kamelnek lehet olyan fegyoja ami erõsen üt mint a DLE és Mégis SOM matacot ad... Szerintem minden SK és DA a tökét adná érte... Soval ez van. Minden fegyó jóval nehezebb mint régi elõdje.
Na a másik a vidámpark/mokaparadicsom. hát szerintem esszméletlen jópofa rengeteg nagyon jó játék remélem, hogy valóban igaz a hír miszerint buff scrolokat meg potikat lehet nyerni😊 A házaségkötõ terem meg szerintem eszméletlen klasz és nagyon jó a jegyesek skillje amivel egymáshoz teleportálhatnak oriási a bufferedet elveni😊😊.
Más most nem jut eszembe egyenlõre ennyi, ill még a grafika szerintem pazar lett a kicsi apró részletek mint az élõ arc és az ujak és felületek domborzata remek. Az inventori és skill ablak átlátható ezek csudajók. A petek meg beszarás menyire vicesek. A 80 as farkas erõsebb mint a necrom top sumonja😊 és nem cryt eszik. Szoval nagyon baró a dolog. Várom de nagyon nagyon.