Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 nem az a játék ahol betartják az EULA t . Franzon: Ha nem egy 3 fõs klán akkor biztos hogy van benne botos/ebayes ... L2 1 ien játék. Meg lehet érteni az embereket ha botoznak mivel rohadt hosszu idõ fejlõdni és a játékban nem a fejlõdésen van a hangsuly hanem a PvPn .Ajánlanám a klánom de szinte 1ik kritériumnak se felel meg 😄(pl én vagyok az 1edüli magyar +1 roán akinek az anyja magyar igy tud magyarul)
Excal1bur Leader of Sleepers
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Egy hete toroltem minden accountomat (lvl 77, a 80-bol) mind a 70 millio ingame golddal egyetemben (ami nem keves).
Olyan guildet keresek amely semmi szin alatt nem toleralja a bottereket, mert rajottek, hogy ez az, ami tonkreteszi a jatekot. Nem csak ezt, hanem barmely mas jatekot is.
@GamerAdams007 koszonom a tippet
Itt is van mágus/nuker kaszt, nagyon durvák, illetve még ami ilyen, az az íjász. Távolról lõnek, szép nagy dmg.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Mas, nem tudom ebben a jatekban vajon vannak-e guildek, klanok. Ha igen szeretnek egy (lehetoseg szerint magyar, non-botter) guildbe belepni.
Koszonom.
- Mennyire jellemzoek a botok a jatekban?
- A GM-ek vegeznek-e erdemi munkat?
- Mennyire jellemzo, hogy az emberek neten veszenek ingame goldot?
- Vannak-e tomeges kuldetesek (lasd WoW), eventek, guild esemenyek, unio esemenyek?
- A jatekosok zome respektaja-e a bottereket?
Roviden ennyi. Elore is koszonom a valaszt.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
2. Nem zavar ha kérdezel szoltam volna+nem válaszolok.
3. Ne irj ijen sokat nem olvasom el mert tul hosszu😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1189885373.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
De ha találsz egyet ami tetszik, ne dobd félre a pénzért, meg fogod látni, hogy nem éri meg...! Ez a játék izgalmas és szórakoztató, de csak addig amíg nem kezded el matematikailag kiszámolni, hogy mi a legjobb... onnantól már nem fogod megtalálni benne az izgalmat 😞
Ja, és ha néha kihagysz egyegy hónapot, ne zavrjon, még lesz 10 éved hogy fejleszd a karit 😄
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Sejtem, hogy egy kari szarra se elég, de ha letelik a hónap vszeg erre az egyre se lesz kesh azért görcsölök és próbálok kihozni mindent ebbõl az egybõl ok lejött, nem fog menni így jártam.(egyre sincs kesh nem hogy 4+-ra).
De épp az elején modtam, ha kínos segétkezni mond, és megértem. Ok, most megtetted de most már indulatból...
Férre értés ne essék nem sértõdtem meg nem is szokásom ilyenen meg pláne😊 és tényleg köszi mident amit eddig is modtál tisztában vagyok vele, hogy szaktekintély vagy, és respect meg minden.😊
Esetleg ha tudnál helpelni abban, hogy felhúznának nekem vkik 13-ra párat annak is örülnék 😊
U.i: Továbbra is soksok adena olcsón eladó sieghartd és franz szervereken, pm itt vagy msn ([email protected])
A kis farmernek(skynet) meg javaslom add fel nem megsérteni akarlak de szart sem értesz l2 höz! Játsz az élvezetért és ha már tényleg érted, hogy müködik ez akor kezdj el farmekedni. Annyira minimális a tapasztalatod, hogy esélytelen értelmesen farmolnod. Ezt már akkor megértettem mikor megkérdezted 200animal boneval érdemes e átmeni giranba piacolni. Az meg, hogy szádbarágjuk nem megoldás mert se idõnk se energiánk téged pátyolgatni.
Egy utolso segitség még belefér:
1. Ne várj csodát egy rohadt acctol. Se buff se szarse.
2. Türelmesen és lassan épitsd a karaktert.
3. WWW.L2WH.com ez dropcalculátor nem az a vicc amit használsz!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
és ha az aoba ilyen olcsó, akkor +3Hastes AOBA-t kérek a BOP-ért 😊
pm-eket ide várom !!! THX!
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
BOP-ot cserélnék AOBA-ra, /vagy Damára 😊/
És Heavy Avdon szettet vennék, vagy doom-ot!
Mindezt: Franzon! Ha valaki tud segiteni pm pls 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)