Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia. A Teon serveren inditottam karaktert. Megtenned, hogy meginvitalsz a klanba?

1 nap alatt sikerült ki tanulnod a játékot v. csak be loggoltál és léptél is?
Mindenkinek van 1 álma.....
L2 nem az a játék ahol betartják az EULA t . Franzon: Ha nem egy 3 fõs klán akkor biztos hogy van benne botos/ebayes ... L2 1 ien játék. Meg lehet érteni az embereket ha botoznak mivel rohadt hosszu idõ fejlõdni és a játékban nem a fejlõdésen van a hangsuly hanem a PvPn .Ajánlanám a klánom de szinte 1ik kritériumnak se felel meg 😄(pl én vagyok az 1edüli magyar +1 roán akinek az anyja magyar igy tud magyarul)

Excal1bur Leader of Sleepers

L2Goku
Hát itt farmoltunk eleget mingyanyian ingaméba már 😊 csak Szigoruan PVP / Siege / CW ezaz Ami jó! Majd ha rendelkezel kb 1-2 Év tapasztalatal akkor rájössz hogy a Lineage2 PVP / Siege / CW rendszer eszméletlen jó és elveznifogod mint a Húzat! Nagyonfog majd tetszeni.! persze vannak azok az emberek akik csak farmerek! Pl én szivesen botozok farmerkedek de emmelet szivesen piacolgatok is de a Fõcél a mindenteldöntö PVPVPVPPVPVPVP 😊

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Ezzel nem ertek egyet. Oszinte leszek. Silkroaddal tobb mint egy eve jatszom. Ebbol kb. 8-10 honapot bottal huztam le.

Egy hete toroltem minden accountomat (lvl 77, a 80-bol) mind a 70 millio ingame golddal egyetemben (ami nem keves).

Olyan guildet keresek amely semmi szin alatt nem toleralja a bottereket, mert rajottek, hogy ez az, ami tonkreteszi a jatekot. Nem csak ezt, hanem barmely mas jatekot is.

@GamerAdams007 koszonom a tippet

GamerAdams007
Vannak guildok, Franzon van most talan a legnagyobb magyar klan, de Teonon is vagyunk jópáran, ide is jöhetsz nyugodtan. Nálunk a klánban senki nem botozik szerencsére, a Franzon lévõ klánról nemtok infót adni, de sztem ott is így áll a helyzet.
Itt is van mágus/nuker kaszt, nagyon durvák, illetve még ami ilyen, az az íjász. Távolról lõnek, szép nagy dmg.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

L2Goku
Hát barátom NON-Botter Clánt nekerese SOHA NEmfogsz találni semmi játékba!😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

BTW, ha van a jatekhoz valamilyen FAQ elkuldenetek a linket?

Koszonom a kimerito valaszt. Most toltom a klienst, remelem elfut a gepemen. Kerdes: altalaban magussal jatszom, aki nincs mindig az elso vonalban, illetve kello tavolsagbol sebez iszonyat nagyokat. Ugy lattam, hogy ebben a jatekban 31+ class van, melyik lenne a legmegfelelobb erre?

Mas, nem tudom ebben a jatekban vajon vannak-e guildek, klanok. Ha igen szeretnek egy (lehetoseg szerint magyar, non-botter) guildbe belepni.

Koszonom.

L2Goku
Silkroad egy fos 😄 Amikor kiadták toltam vele kb 1 honapot és meguntam de még mindig jobb mint a wow , wowot 1 nap allat untam meg😄 Bot? Van Lesz Lenni is fog! Penzt vesznek e? Igen vesznek. GM ek? Igen vannak GM ek és az afk bot ot kiszokták szürni(vagy nem). Ha nagyon sokan feljelentenek 1 botot akkor azútán a gm utána néz. WOW Guild rendszer nekem nemismerös , de itt amikor egy Siege vagy Mass PVP van akkor ott nem 10v10 van mint wow ba hanem 1 nulával minimum több a pvp, siege meg 200-300 vs több 😄 Tömeges küldetés ? Max 10-20 De az böven elég. Event? Mindig van.Ellentétel a Silkorad al ez Fizetõs játék mint a wow csak olcsobb minnt a wow. (És mellesleg jobb is!=] ) Én elég régota játszok l2 vel (igaz freen nevelkedtem fell. ) de az akkoris még mindig nemtom meguni az L2 öt . 2004 be Keztem szerintem. Folymatos Frissitések / Eventek vannak szal igazi fasza játék 😄

Udvozletem. Egy ev utan Silkroadrol valtanek, meguntam a botparadet. A kovetekezo kerdesekre szeretnek valaszt kapni.
- Mennyire jellemzoek a botok a jatekban?
- A GM-ek vegeznek-e erdemi munkat?
- Mennyire jellemzo, hogy az emberek neten veszenek ingame goldot?
- Vannak-e tomeges kuldetesek (lasd WoW), eventek, guild esemenyek, unio esemenyek?
- A jatekosok zome respektaja-e a bottereket?

Roviden ennyi. Elore is koszonom a valaszt.

Szerencsém hogy ennyivel megúsztam 😊

Akhi
de azt is szamoltad hogy az infoert 10 k medalt kell baalkainak fizetni grodinak?😊

Tüskés
100k medál = 10 lv12-es soul cry. 4+3+2=9.

Idyll

Skynet85
ok😊

Gordis2k
4 piros 3 zöld 2 kék

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
1. Ha nem értesz z officiálhoz akkor nem értesz L2höz ezt kellene megértened.
2. Nem zavar ha kérdezel szoltam volna+nem válaszolok.
3. Ne irj ijen sokat nem olvasom el mert tul hosszu😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

nem nyert, ennyi ember kevés volt 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

nekünk még 3 milla hátra 😄 45 ember ftw

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

mAilkaEVO3
gzgz 😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

TruBy
by*

TruBy
GZ!!! (Copy py Sorbon)

L2Goku
2011 Minimum szal várhatsz 😄

GZ!!!

pharao

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Na Antharas FTW! Vid nem lesz belõle, nehogy kiszivárogjon pár info 😛
http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1189885373.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Sztem akkor minden hónapban tedd félra azt amit tudsz, aztán ha kijön L3, veszel rajt pár milliárd adenat, es nem lesz ilyen gondod. 😊
Skynet85
Nem megy az olyan könnyen😛😊

Skynet85
Szia hidd el nem élvezem nézni már amikor nézem, ahogy a bot kari szaladgál nem fun😞. De szeretem az offot tetszik mindíg is tetszett igaz keveset játszottam, de akkor nagyon tetszett, viszont nem tok rá áldozni most nem és ez a most ha miden jól megy még min 2 évig tart... aztán meg már lesz l3 is😄

TruBy
Valaki szoljon a nyomdanak...vissza kell valltani 😊

DarkVen
sky, ne azzal foglalkozz az elején, hogy hogyan tudnál pénzt csinálni belõle, hanem indíts egy olyan karaktert, ami hozzád a leg közelebb áll, és szivesen játszol vele!!! Én is a te hibádba estem, és pénz-pénz-pénz-el akartam foglalkozni, és fél év a latt semmire sem mentem, csak ujabb és újabb karik... 😞
De ha találsz egyet ami tetszik, ne dobd félre a pénzért, meg fogod látni, hogy nem éri meg...! Ez a játék izgalmas és szórakoztató, de csak addig amíg nem kezded el matematikailag kiszámolni, hogy mi a legjobb... onnantól már nem fogod megtalálni benne az izgalmat 😞
Ja, és ha néha kihagysz egyegy hónapot, ne zavrjon, még lesz 10 éved hogy fejleszd a karit 😄

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Skynet85
Jah és ha még is átvészelem vhogy a kövi hónapot max nem eszek😄 akkor még fogok írkálgatni meg amugy is szoktam ide járni nézelõdni, hogy mik vannak offon😛😄 Szal enyivel még nem lehet elûzni olyan vagyok mint a rossz pénz😊

Skynet85
Üdv. Köszi, tényleg nincs tapsztalatom l2 offal ez tény,a szart se értek l2-höz mondat picit durva, de a te meglátásod és okés, amugy nem azért kérdeztem mert semmit sem tudok, hanem mert azt nem tudom, hogy offon, hogy megy ez.

Sejtem, hogy egy kari szarra se elég, de ha letelik a hónap vszeg erre az egyre se lesz kesh azért görcsölök és próbálok kihozni mindent ebbõl az egybõl ok lejött, nem fog menni így jártam.(egyre sincs kesh nem hogy 4+-ra).

De épp az elején modtam, ha kínos segétkezni mond, és megértem. Ok, most megtetted de most már indulatból...

Férre értés ne essék nem sértõdtem meg nem is szokásom ilyenen meg pláne😊 és tényleg köszi mident amit eddig is modtál tisztában vagyok vele, hogy szaktekintély vagy, és respect meg minden.😊

Gordi van 100k medalom segíts már lécci hogy milyen soul cry-ket érdemes váltani sieghardton! Szinek, szintek.
Esetleg ha tudnál helpelni abban, hogy felhúznának nekem vkik 13-ra párat annak is örülnék 😊

U.i: Továbbra is soksok adena olcsón eladó sieghartd és franz szervereken, pm itt vagy msn ([email protected])

L2Goku
Csori gyerek szerintem már nemisfog ide irkálni 😄 De ha nemtugya mit miért éri meg akkor ténleg gáz neki -.-

Hát nem bánnám ha végre felmenne már vagy 10*-re öljük meg és semmi<#boxer><#boxer><#boxer>

Gordis2k
1/10 ami 10%esély lineage szabályok szerint meg lehet, hogy egymás után 3on felmegy de lehet hogy 30on sem.... semmit nem csináltok rosszul ez ilyen nem véletlen a 200millás ár.100milla haszonért dolgozál meg ecsém.

A kis farmernek(skynet) meg javaslom add fel nem megsérteni akarlak de szart sem értesz l2 höz! Játsz az élvezetért és ha már tényleg érted, hogy müködik ez akor kezdj el farmekedni. Annyira minimális a tapasztalatod, hogy esélytelen értelmesen farmolnod. Ezt már akkor megértettem mikor megkérdezted 200animal boneval érdemes e átmeni giranba piacolni. Az meg, hogy szádbarágjuk nem megoldás mert se idõnk se energiánk téged pátyolgatni.

Egy utolso segitség még belefér:

1. Ne várj csodát egy rohadt acctol. Se buff se szarse.
2. Türelmesen és lassan épitsd a karaktert.
3. WWW.L2WH.com ez dropcalculátor nem az a vicc amit használsz!

Csak szerencse kérdése.. Nekünk volt hogy 3szor 1más után sikerült az egész partynak de volt olyan hogy 1 hétig semmi .

VipJoco
miért szerinted lenne töbre lovéja valakinek?

DarkVen
Egyszerre csak 1 cry legyen az inventoriban.

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

VipJoco
Aki húzott ebben a cronicaban 13-as kavicsot az írja már le, hogy mi mit csinalhatunk roszul mert kb 6bossból 1-en se ment fel! Quest fel van véve, akinél van kavics annál 12-es van többieknél nincs, inventroi 52-alatt, questbõl 12-nél kevesebb van felvéve mindenkinek! ÕÕÕ?

DarkVen
Lehet, hogy nem látszik, de / / között van a dama 😊 fejecskével!!! 😛
és ha az aoba ilyen olcsó, akkor +3Hastes AOBA-t kérek a BOP-ért 😊
pm-eket ide várom !!! THX!

3 AoBA/BoP ért már kapsz 1 Damat lol.

Skynet85
Üdv. Kellene kis help van egy lvl 30-as törpim aki napi 8 órában huzza az igát a bányában( vagy terepen😊 ) Kérédés érdemes-e tovább huzni, most ugye golemet üt csontért mellesleg ugyan annyi skint is kap pluszba, a dilemma az, hogy ha tovább húzom mennyi idõ még kb amíg viszonyalg kifizetõdõen kezd el termelni magyarul lvl hánytól😄

Gordis2k
Ismerjuk ezt a hibát Dezzo szenvedet sokáig megoldást nem tudunk..

FragStaR
Bop ot meg Aoba t én is cserélek bármikor damára franz on

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

TruBy
Heloztok! Nagy bajom van. Játék közben random idõközönként kiírja a game hogy gameguard error egy kis ablakba, ami miatt nem tudok mozogni, de a tobbieket látom ahogy gyaknak, majd 10-15 másodperc múlva úgy kivag asztalra a game, hogy repul a billem...kicsit aggaszto hogy nem tok miatta normalisan jatszani...Ma raktam ujra az egesz winfost, mégsem segített. ha valaki tud rá magyarázatot, és/vagy megoldást, az pls irja le.

DarkVen
Üdv!
BOP-ot cserélnék AOBA-ra, /vagy Damára 😊/
És Heavy Avdon szettet vennék, vagy doom-ot!
Mindezt: Franzon! Ha valaki tud segiteni pm pls 😊

Endaer
Akhinak: vmiert most nem tudok pm-et irni neked itt, csak tolt-tolt-tolt a bongeszo... de sebaj, rovid leszek: megkaptam amit irtal, megertelek, es kepvisellek tovabb mint eddig. Koszi mindent amit irtal!

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

L2Goku
Röfl náb =) Server neve?xD