Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nézõpont kérdése 😄 Mint invincible tag Greenfire patanegra Redknight ally és mi vagyunk RM ellen +Fusion/behappy akik ugyan ellene vannak de sokszor elõfordul hogy segitenek 1másnak pvpben(ellenünk) pl AQ raidnél Behappy siege force+ RM siege force 1ütt jött értünk néhány percel a siege elött ugy hogy 1mást buffolták és healelték. ÉS persze ez a hozzáállás igaz bármien pvpben ahol a 3 oldal jelen van.
1ébként Onslaught holnap csatlakozik allyba. Valoszinü hogy GF+PN csatlakozik Behappy allyhoz. szoval msot 1 kicsit változoba van.
Ma baiumnál meg PN szidott minket mert 1ütt vártunk baiumra de õk rohadt lassuak voltak és mire észrevették hogy van baium addigra már felébresztettük.Ráadásul 3 másodpercen mulott hogy az egész Behappy beteleportáljon.
A szerver nagyrésze Behappyvel van 1 kisebbik része RMel és a legkisebb része van velünk 😄 azaz 1 klán 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

Gordis2k
Sürgõs eloszlás kéne nekem Franzra ki van az RMmel ki ellene?

Fusion pl? De ha lehet i need all.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Endaer
én sose hagyom felügyelet nélkül sétálni a karim, max ha kiugrok egy pohár innivalóért a konyhába meg vissza... és közben beszélgetni is szoktam, tehát még a chatlogot is megtöltöm vmennyire. Remélem ez elég... 😊 Ha meg nem... és bukok egy karit... akkor valóban rossz, meg szar érzés, de nem verne le engem sem a lábamról, kezdenék egy újat és kész.
Köszi a választ. 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Gordis2k
Szerintem még annál is többet!😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

azért annyira nem kell meglepõdni, Zayuesi 24/7ben buffold DoDban

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Gordis2k
Semmi ok az agodalomra azért bannolnak folyamatosan embereket. A recept egyszerû Pár petició rólad. Megnéznek figyelnek a GM csaja baszik vele lefeküdni mert mérges az elmaradt évforduló miat=BAN, a GM este egy böszme pizzat betolt és nincs jol a gyomra= BAN, a GM megtalálta élete szerelmét= Ezt megusztad. Nem kell abban a tévhitben élni, hogy nem banolnak én most folyamat kapcsolatban állok farmerekkel özlet céljábol a következöt állitja. Az utolso nagy banhulám elõtt havi akár 10 partyt is bukot. Azóta 2 havonta ha egyet akkor már rossz. De attól még banolják visszont azt mondja gyakorlatilag soha nem a telYes partyt. Szóval az, hogy most épp ismerõsök száltak el nem jelent semmit egyenlõre. Ban Volt Van Lesz. Vele jár hisz csalsz. Ha bannolnak az gyakorlatilag visszavonhatatlan és kár is erölködni szépen potolt ki az elvesztet karaktereket/partyt. Sajnálom amúgy szörnyü érzés mikor elvesik a kari😞 ha botoztad ha nem. Én amugy nem sétálok Shanwayel õ nagyon rosszul esne. Visszont azt most megmondom, nem halnék bele azonnal Létrehoznám egy másik accon és 24/7 ben futna fullbuffban. 4-5 hónap alat a régi lenne csak gazdagabb.

Endaer
idézet ICA fórumról:

"My Elven Elder, Zayuesi lvl 79 was recently banned. I hear there is a new way to detect IG so watch out."

Vkinek van vmi bõvebb infója errõl? Eléggé közérdekûnek tûnik, csak azért 😊 (akit meg nem érint az olvasson tovább)

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

FragStaR
Na bazmeg megint lekéstem baium ot na mind1 majd csütörtökön ..

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

kedden elérrtem a 75 öt szerdán megöltünk cabriot+toi bossoka ma meg megöltük baiumot 😛 igy viszonylag hamar meglet a sub 😄

ha kell valakinek könyv ivorybol az szoljon, hátha tudok segíteni😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Törölt felhasználó
GRATTTTTTT ELO !!!!<#taps><#taps><#taps>
Grat Eloim

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Sziasztok!

Olyan kerdesem lenne, hogy Cradle of creation klan skill itemet milyen raidbol, esetleg questbol lehet megszerezni? :-)

Koszonom a valaszt elore is!

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

Végre meglett 😄

mithril settemet eladnám franzon, akit esetleg érdekel: pm StarSplash, vagy írjon itt😊

molnarpe80
Srácok lenne egy furcsa kérdésem.
Nem tud valaki kölcsönadni egy +8 feletti acu-s homut kölcsönbe a franzon. Minél nagyobb annál jobb 😊
Most lehet gondolni ez a fütyi megõrült 😊
Aki ismer az tudja, hogy megbízható vagyok aki nem ismer annak meg adok biztosítékot, hoy nyugodt lehessen.
A cimboráim aktívan használják így sajnos nem tudnak adni, ezért kérek így a nyilvánosságtól.
A fegyver értékénél nagyobb biztosítékot is hajlandó vagyok adni.
Megegyezünk mondjuk pl maja light armor, matik stb ...
Ha megoldható megköszönném.

brigandine reciket is eladok ha esetleg kell valakinek😊

köti :Q

Akhi
GRATU!

köszi a válaszokat 😛
Karmian set elsz mert csak azt tudok kölcsönkérni 😄 valamint egy +12 homu

MeoH
SHnak: +4wit,+4int,+4con(ez lehet olcso -5str dye) Ruci sztem demon set+ acus OEhomo. Ebben a setupban 61ig is ki lehet huzni, a dye pedig 1 eletre szol.

fuck mmo's..i.,

franzon van sok eladó sb m, akit érdekel szóljon😊(ha itt szóltok az is jó, ingame Symbiont néven találtok meg általában)

végre bd lettem ^^

szerintem +5int+4wit amíg fejlõdsz, és demons settel jobban kijösz bsps bõl a nagyobb m.atack miatt. Szerintem.😊

barret
Ha kell a 15% casting gyorsitas,akkor a karmian set.

Bérbe vehet? reklámfelület...

hello
légyszi adjatok 1 ksi segitséget 😊
SH nak mien tatoo set a jó + mien c garde robe? karmian vagy demon?
Eddig csak pvp szerveren játszottam 1szer SHt szoval nemtom 😛

most lövök a triolokra 5-6k-t, a robeosokra olyan 7k-t. +4strel lesz +700 patkom, meghát az AQ +15%-a. 9-12k-s critek 😄

barret
Az õrökre gondolsz? 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

majd ha vége az ehavi heroságnak meg túlvagyunk olimpián, akkor leszedem a +cont és rakok fel +4strt és akkor leszek csak igazán beast 4k+ patk 😄 kéne még egy AQ és 2 lövés lenne minden pagan mob 😛

Gordis2k
LVL 78as HE COV+bd +3 drac focus baium és maja light: 3047

Gordis2k
Én nem használtam Berzerket senkinél. És elenõriztem minden stimmel mindenkinél. Mindenkit ugyan abba a buffba tettem lehet külömbség ha ti mást élitotok be pl: berserker spirit buff. egy dolgot valoban elcsesztem a raget a destronál. De minden stimmel valóban 2x annyit sebez egy íjász mint egy tank bármenyire is hihetetlen és nem 4-5x. De az a 2x az kurvasok .

De pls akkor valaki legyen kedves betenni egy szerinte adatot th he pala esetére kiváncsi vagyok.

MeoH
Mert te 1 biiiszt vagy😛

fuck mmo's..i.,

L2Goku
Hol lehet megváltoztattni a system colorst? Spoil Demage Critikal Avoid Miss etc etc..

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Gordis2k
Elenõriztem én pl nem használtam raget(nem találtam külön volt) de nem ez a lényeg álits be egy tankot és zsir ugyan abba egy ijászt! elenõriztem szerintem jo de most alszok holnap játszok vele melóban😊

GamerAdams007
De te nem 74-es vagy, és ha jól sejtem nem A-s íjjal. 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

nemtom, az én dmg/s-em paganban 5-6k 😄

Damage per Second, természetesen.

GamerAdams007
4k dmg vagy dps?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

VipJoco
Nállam is hibázik. Pl Tyrant: 3776.5 DMG/s +0 Best A fegyo no/sa DC light set. És a te általad leírt buff.

Hát pl nézd meg Destrot. Nekem a Zealot+Frenzy+Rage (74 pp buffok és csak dancek)+SS és már 4k dmg-nél vagyok. És a dye még sehol. Vagy nem állitottál SS-t?

Gordis2k
Én is ezt használtam mi a tök más eredmény????

Gordi itt nézted? Nekünk tök más jött ki eredménynek....<#conf><#conf>
LINK

Gordis2k
Igen ugyan arra a mobra teszteltem és nem nem felejtetem ko a critet sõt semmit!!! És ez interludos számítás.

Ugy latom hogy a crit ratet kifeljetetted, barmelyik archernek legalabb 4x akkora dps-e van mint 1 tanknak.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sirch
Ugyanazokat a mobokat ölték vele minden esetbe? Csak hogy tudjuk, hogy ezek az értékek fix pdef értékekkel lett kiszámítva...

Gordis2k
Csináltam egy kis öszehasonlítást minden harcos Kasztra DMG/sec, hogy látni lehessen ki menyire jó DMG dealer, a listában szereplõ összes karakter 74es és 74es full prophet+bd+sws buffban van és top a fegyo+páncél szet.

Tõrös kasztok:
TH 729
AW 679
PW 622

Íjász:
HE 691 Snipeban 823
SR 660 Rapiddal 829
PR 701 Dedeye 703(wtf?)

ORk:
Tyrant 410 bishon(30%hp de korlátlan) 1039! Zealottal 2408 (az idõ felét bene tudja tölteni ) Fist furyval 3011
Destroyer 496 zealot 780 Franzy 1686 F+Z 2574
Jól látható, hogy rendkívül inba az ork xpre gyakorlatilag korlátlanul fenn tudják tartani ezeket a self cucokat eszméletlen.

Tank (és hasonlok):
Gladiator 447 selfbuff (alig az idó 215%ban nincs rajta) 609
BD 494
SWS 417
Tankok kb mind 420 a DA cicával 1087

Szal ennyi hogy kb lehesen látni azért a nukerek átlag 4000et tolnak de a mana az kell nagyon.

Remélem segitett

phalanx
sieghardton vennék Erase könyvet 2m-ért, pm itt sgn

szia olvasd vissza az utóbbi 3 hozzászólást 😊

még nem reagált egyelõre, biztos nics otthon, köszi Gordi elõre is 😊

Trixtan
Sziasztok!

Franzon keresnék fejlõdõképes ha lehetséges Magyar klánt, lvl. 48 -as SK vagyok. Ha nem teljesen Hun a klán az sem baj csak a késöbbiekben tudjuk egymást segíteni.

Ingame: Mescalino

Gordis2k
300! 366! 😊😊 PM HighTech a Leader a Brutál lélekrabló törpe.