Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

molnarpe80
Hali!

Rákérdeztem a gamecards.eu-sokra, hogy wtf miért nem lhet venni cardot.
A válasz amit sejtettem és fel is tettem nekik kérdésként beigazolódott sajna. A kamael-re várnak FA..OM

A hivatalos válaszuk:

Greetings Peter,

Thank you for your e-mail.

Unfortunately Lineage 2 cd-keys will not be available till Kamael comes out, NCSoft withdrew all the Interlude copies due to the box redesign.

This is happening worldwide at the moment and such a problem usually occurs with the release of each new chronicle.

We will get Lineage 2 cd-keys back in stock as soon as new box design is approved and printed out by NCSoft and new lots of codes are available for sale.

Sincerely,

Natalie

GameCards: In Game within a Second

Customer Support Service

daemonervosa
WTS list @ Sieghardt:
-tallum heavy set, /+0 all/
-damascus +4 focus
-maja jewel set /+3,+0,+0,+0,+0/
-doom light set /+4,+3,+3,+3,+3/
-soulbow +3 cheapshot
-BO ring*2 BO earring*2
-maja leather armor/unsealed/
-maja boots /sealed/
-maja circlet /unsealed/
-sls focus +3
-nightmare shield +3
-drake leather boots
-FP helmet
-FP shield

asszem ennyi 😛
itt pm vagy ingame paquita

Jah és aron alul adok mindent 😛

Trolling is a art.

L2Goku
Persze mer nemvolt nálad 1 adena amikor boost volt.D mer csak azkapot 100 millát akinél legalább 1 adena volt😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Ott állok lv40 esen d.elf villageben 0 adenaval:S

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Én nem kaptam -.-'

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Gordis2k
Nem, 100milla mindenkinek.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Adena boost csak 28 feletti kariknak volt?

GamerAdams007
THX

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Padidiver
én úgy tudom hogy csak a main karit tolják fel nem mindegyiket

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Dionban van.

GamerAdams007
Valaki nem tudja hol található a Berserker kasztváltó kezdõ NPC-je? Olkrus a neve azt hiszem.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Endaer
szerintem próbáld újra lefordítani, mert én sehol nem találtam ebben a szövegben hogy 74re fognak feltolni bárkit is. A meglévõ xp ötszörösére tolnak fel ha lvl28-73 kozt vagy, de csak maximum 74ig, ha jól értettem. Tehát max 74ig lõnek fel, nem 74re.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

DarkVen
Ehh, kaptame egy disconnectet, és mire visszaloggoltam a 21-es kamaelem 40-es lett 😞 Remélem feljebb is viszik még...

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

DarkVen
És ha a legnagyobb szintû karakterem Kamael, akkor azt is felhúzzák 74-re??? vagy az marad?
Mert a nem kamael kariaim közül a legnagyobb csak 15-ös, és azt csak 40-ig húzzák fel???
vagy az egész kamaelmarad kamu?

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

L2Goku
ejj ejj fiatalok bebasznak itt nekünk , ku*va isten ba*za meg😄
November 15, 2007
We will be issuing the first Public Test Server Boost on November 16th at 3:00 PM Central Time (9:00 PM GMT +1). The expected downtime is 40-60 minutes. Please note that the boost will apply only to the highest level character on each account. The maximum level that a character can earn from this first boost is level 74. If a character is already level 74 or higher, the level boost will not apply. Read on for details!

Level Boost:
Characters that are level 1~27 will be boosted to Level 40.
Characters that are level 28~73 will be boosted to five times their current total earned experience.
SP Boost:
30,000,000 SP
Adena Boost:
100,000,000 Adena
Server Rate:
The experience and drop rates have been increased.

Regular Maintenance:

Every Tuesday between 10:00 AM and 12:00 PM CDT (5:00 PM GMT+1 to 7:00 PM GMT+1), all game servers are brought down for periodic maintenance.

Persze hogy 28 rol delevelödtem 27 re szerver leálás elött....

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Gordis2k
De el tudod!!!! Csak nagyon nagyon kell akarni!!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Skynet85
Te Gordi, ha ilye kocsikhoz ilyen nõk járnak el se tom képzelni mit kapnál ha kimennél az s2000-el😄

luminatar
Sziasztok,
Most kezdtuk Krinyoval offin, valaki nagylelku tudna kolcsonadni mysticnek v. daggernek cuccokat? Visszaadnank kasztvalto utan s valahogy meghalalnank, de nehez arra is markolaszni penzt, a spiritshotra is alig van 😊

Franz, luminatar

Endaer

jah elnézést 😛

Én a nem használt accountokra gondoltam.

Mini Army Commander

Elvitték mindet már, nem tudom innen-e valaki😛. (ha az empo tekikre gondolsz) A többi még megvan

Akinek van felesleges EE, WC spellbookja, amuletje SH-n plz irjon ide hogy hogy tudom elérni.
Kösznöm.

Mini Army Commander

Nekem is kell 2 ha túl sok van😊

Mini Army Commander

Franzon pár Empo tekercstõl és Bsoetõl megválnék, akit esetleg érdekel pm ezzen rám, vagy keressen fel mrt n. Van eladó mid grade és sima ls em is, ha valaki megvenné, sokat segítene vele, elõre is köszi😛

Ha van valakinek inaktív acca, amitõl szivesen megválna (legjobb, ha üres 😊) vagy pl ismer egy accot amin van cucc ami kell neki és csak az választja el tõle, hogy be kell fizetni az pirvizzen pls!

nekem is ilyen problémám volt... Indítsd a ventrit is rendszergazdaként, és úgy már elvileg jó lesz a mikrofonod (bár eddig sem a mikrofonod volt rossz, csak a ventri nem tudta "felulbiralni" a main ablakot => ld. L2 )
És elárulod a megoldást vagy nem neked volt ilyen problémád? 😄
Gordis2k
igen.

Vista az oprendszerem. L2 megy ventrillo is mûködik, viszont ha a kettõ együtt megy nem mûködik a mikrofon. Volt valakinek hasonló gondja?
jenu
Ugyan ez kell csak ugye a szintnek megefelõ cuccokkal/buffokkal. 2-3 Destro + SWS + BD + Bishop + EE + WC/PP. Hát meg ugye látezik az alternativa, hogy tank group + ijaszok.

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

Ty 😊
60koruli bossokra kellen az info 😊
jenu
2-3 Titan HD/focus-al (boss ékszer oriási elõny jelent), minimum PoF de inkább CoV (Prophet esetén 74+-os SE), 74+ BD, 60+ SWS (bár a 77+-os a legideálisabb a renewal miatt vagy 78-as és akkor már champion is van), minimum egy 74+-os EE de a Bishop EE kombi a legjobb, továbbá nem árt egy tarcsi DD aki le tudja kalapálni a Titan hp-ját és a hab a torán ha van még egy Warlock is. Ebbõl a konfigból a minimummal a könyebb bossok farmolhatóak az ideállal pedig bármit meg lehet ölni!

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

jenu
The player’s attack ability in Player vs. Player combat increases once they become a Noblesse. Forrás: Lineage2.com

Valóban igy van, azonban a növekedés nagyon mimimális valahol 5% körül mozog.

Endaer
lololol, Cereal lenyomta a 78as karimmal a 80as CatherineEnvy-t sps competition soran 😄 (ilyenkor sajnalom hogy dolgozo euro playerkent nem tudok jelen lenni olympian)

Gordis2k
Hát elfáradtam... Szal döbenetes mik vannak Frag nem mész tudod hova): megy a PTS és NC soft bejeletést is tett sajnálja a kimaradást és megemili az XP rétet!!! Már épp a segem vertem a földhöz örömömbe....de NC soft még mindig NC szop... 3x-rol 4x-re....emelte a rétet WOWWW YUPIII nyád?😊 Na mindegy viszont igy is feltornáztam a karim 24re... hát a kamael beteg... komolyan mondom gyerekek nem tudom milyen lesz késõbb de most über táp a szkiljei félelmetesek átok cancel nukok támadások szelbuf ami +20%!!! crit ratet és 20%!!!! crit dmget ad....lvl 1 es skill szinten ROFL.. na bemutattam a pontok használatát is😊 szal a berserker brutális és az ICAsok szerint nagyon betegek igen erõsek.. a kasztválto meg 1 orás lol... na mindegy gyors alszok egy rövid de tömöret, vagy nem.

Rainbow Springs Chateau "siege-rõl" kellene némi infó, olyan emebertõl aki már siegelte vagy 100% biztos/hasznos infót tud róla

(a www.lineage2.com oldalon levõ infót olvastam, de ha ezen kívül van valami trükk/tipp az nagyon jól jönne)

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

daemonervosa
support + bishop + destroyerek

Trolling is a art.

Udv!
Szerintetek meik a legjobb barty felalas bossra ?
Amúgy épp azért csináltam, mert általában azért elég keresett partyba.

Nem mondtam, hogy nem buffer. De elég szép sebzése van azért. Mellesleg olyra voltam csak kíváncsi, hogy oda milyet érdemes.

Tüskés
Pf.
Nekem a The War Between Men and Women-t szerezd meg, 1972.

Idyll

Gordis2k
A festõnõ szerelmei
(Carrington) <--------- erre a filmre van szükségem NAGYON PLS HELP!!!!

Gordis2k
a noobles buffra gondol ha meghalsz nem esnek le a bufjaid valamint sokkal több helyre tudsz portálni gkval.

mAilkaEVO3
semmilyet!! de ha naon akarsz +con-t 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

molnarpe80
A noblesse státusz növeli a harci képességeket pvp-ben a lineage hivatalos oldal szerint. Aztán ennyi is az összes infó róla azon az oldalon. Tudja valaki pontosan miben is merül ez ki?

Nem emlékszik valaki a BD s accountom jelszavára?

Mini Army Commander

igen, csak cserénél marad meg a +

Mini Army Commander

Ha mammonnál fegyót upgradelek akkor az enchantok eltünnek róla?
Gordis2k
WB😊) hát a régi csapatod Franzon tolja ATM de lassan kb mindegy hova mész fejleszd magad ezerrel és jelenyél meg ventrin!!😊

Sajnos ez elõrevetiti a normál szerverek késését is!!!

Public Test Server Outage
The Public Test Server is currently unavailable until further notice. We are working to correct the problem as quickly as possible, but we do not have an ETA regarding when we will have it up again. Thank you for understanding, and we apologize for the inconvenience!