Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Excal1bur Leader of Sleepers
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
örülnétek inkább helyette, hogy a szerveretek nem haldoklik folyamat<#banplz>#banplz>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
The Life is a Game. Yust play it!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Lineage2-ben vannak botok, mindiig is lesznek! de ez nem egy gagyi 2D-s, ingyenes mmorpg! Kemenyen meg kell dolgozni mindenert!
Ahol én jatszom(EU-s server a ketto kozul), szinte mindiig high a server traffic, mégis tokeletesen mukodik, egybol be tudok lepni, 40-60 pingem van max, es a botok nem shoutolnak....
BANNED
the world is mine
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Egy kérdésem lenne:
Eddig Silkroaddal játszottam, de kezd elegem lenni belõle, hogy már mozdulni sem lehet a botok miatt, a városokban a global chat-en nem lehet beszélgetni, mert csak a botok hirdetései mennek, gyakorlatilag játszhatatlan és idegesítõ ami ott megy. A login is sokszor fél-egy óráig tart, mert nem lehet belépni a (fõleg goldminerek miatt) túlterhelt szerverekre.
Kérdezném, hogy a Lineage-nél mi a helyzet ilyen téren? Érdemes átjönni?
Figyelnek itt a botokra? Vagy itt sem jobb a helyzet?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hmm ezert kivancsi vagyok hogy mikor lesz a transzferbol vmi konkretum.
fuck mmo's..i.,
12dikén indula CT1 és a karakter transfer
The wait is almost over! We're pleased to announce that the Lineage II: The 1st Throne update will be going live on Wednesday, December 12. The current estimated maintenance period for the launch of The 1st Throne is 8:00 AM to 4:00 PM Central Time (3:00 PM to 11:00 PM GMT +1) on Wednesday, December 12.
BANNED
fuck mmo's..i.,
tegyuk fel, hogy dawn nyer viszont nem volt meg a 35% avariceon = nincs blacksmith
ha nem volt meg gnosison sem = nincs merchant
ha nem volt meg strifeon sem = nem lesznek erosebb varfalak etc
ertelem szeruen ha megvan avarice de nincs gnosis akkor csak blacksmith lesz a heten..
ha dontetlen lesz dawn es dusk (csak festivalokkal lehet kihozni) akkor kovetkezo heten semmilyen mammon nem lesz + mindenki lemehet farmolni a catacombaba es olyan npc spawn lesz mintha nem nyert volna egyik sem
ha festivalt valamelyik kimaxoljak viszont a masikon sealstone van kimaxolva akkor az az oldal nyer aki festivalozott nem szamit, hogy mennyi stone van a masikon
nemtom mit lehetne meg irni :E remelem mindenki felfogja hogyis mukodik ez a csodalatos seven signs
Mini Army Commander
REAL MADRID
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Jobban jársz a netessel, mert olcsóbb, de ha ez számodra nem megoldható és mindenképp plasztik kártya formában szeretnél szert tenni rá akkor a "mert hülye azért nem vagyok" üzlethálózat valamelyik kereskedelmi egységében szerintem találsz.
Régen én is ott vettem, meg cimbik is és mindig volt.
De most meg +7-es Meteor Showert keresek vetelre.
Ha lehet 210 milla korul Focussal 😊
Franzon.
Most irtam arat 😊)
PM itt vagy Hasfelmetszo ingame
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
megyek aludni ...tegnap is volt suli ma is és holnap 6ra kell bemennem 😄