Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idyll
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Talan a Bambi és a Rozsaszin pillangoban?
Mini Army Commander
fuck mmo's..i.,
Az ember okos, de tömegben hiztérikus örülté válhat! (1milla annak aki kitalálja mibõl van)😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
azóta már tényleg nem müködik. Shit
Mini Army Commander
Hide and fear, Cobra Commander is here !
ez müködik, nincs vele semmi gond.
Mini Army Commander
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
hasznalati utasitasnak azt irja, torold vagy nevezd at a meglevo system mappad es annak a helyere tedd be ezt, ne pedig felulird a meglevot!
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Azt nézem hogy az ipé singapuri amivel átverjük a valkert.. ez a Lineage2 SEA szerver ha jól látom.
A noobe buffok elöt fehér miután rajtuk van sárga a név itt lehet valami bug(szerintem a heal cubiccal) van screanshotom is de kreten modon nincs egy tetü normális postolható képfeltöltö a világon😞
The Life is a Game. Yust play it!
Azt tudom hogy Sleepers core tagokat(szoval engem is xD) nagyábol minden klán birja <3
Excal1bur Leader of Sleepers
2 oldalas warrral kapcsolatban : azért az 1enlõ létszám az nem teljesen igaz.. persze ha hozzátok képest kb 1enlö de HW hoz képest?😄 4:1 arányba vannak hozzánk képest ha beleszámitod entente allyt meg a többi kisebb klánt.
+van 1 kis különbség a fejlödési modszerekben : (lehet hogy mostmár nem teljesen igaz de az volt 1 honapja) RM riftben fejlödik +IT ben , HW klán nélkül 24/7 bot ,Invi meg normál helyeken(FOD/VoS) ,Megarus+GF rift/normál helyek . RM t 1szer nem láttam tökéletes party nélkül kijönni városbol(kivéve hellburn barátunkat aki lvl 78+heroként solo vos helyeken ölte az embereket ). HW az kb ugyanez .
És illusions a kivétel mert õk kb ugyanolyanok mint mi : semmi rift csak normál helyek . Ezért is volt csak ellenük war.
Biztos van bennem elfogultság kb ez a lényege annak hogy nincs 2 oldalas warunk mindenkivel
79 SE/77 BD Naia
Nem értek teljesen veled egyet... Igazából kezdjük ott, hogy az RM-nek nincs is rendes propagandája (aminek meg is lettek a maga következményei), mondjuk a HW-nek annak akad...
Az, hogy Dawn vagy Dusk oldalra álltok az igen keveset számít. Mi is épp az aktuális érdekünk szerint választjuk, mint minden épeszû klán aki akar valamit.
Az, hogy farmoljátok a bossokat az inkább elõny szerintem. Épp azon dolgok egyike amit én pl. becsülök bennetek.
Ami számomra visszataszító az két, egymással összefüggõ dolog (ha a botosoktól már megszabadultatok, azt nem figyeltem): az egyik a war el nem fogadása. Ezzel az a baj, hogy magatokat mind a játékban, mind a fórumokon az ellenségeinként határozzátok meg. Ami nem gond, ez egy pvp játék. Csak épp tisztességtelen, hogy akkor nem vállaljátok be... Fõképp, hogy mind létszámban, mind szintben mind pedig felszerelésben ugyanott vagytok ahol mi (iletve ahol mi voltunk a szakadás elõtt), így ezek a pvp-k bõven kiegyenlítettek lennének.
A másik pedig a pk-ztatások, amikor néhágy klántársad, pl konkrétan: KHMER (valahoghy így írja), levágatja magát, hogy utána mindenki nekiessen az egy-két pk-snak a dropért...
79 SE/77 BD Naia
De a kedvencem amikor farmereknek neveznek minket 😄 csak azért mert Orfent/zakent/coret/AQt/baiumot mindig megöljük +minden nap van napi 1-2 óra Raid.
Ja és abban hogy sokan utálnak nagy szerepe van HW/régi RM propagandának ...
Abbahagyod? 😞 Remélem nem tart ez sokáig nálad... 😊
Amúgy miért jó ez az allydnak, hogy ennyire közutálatnak örvend?! Én elhiszem, hogy jó a társaság (te csak tudod, te vagy ott, nem én), de nem értem azokat a dolgaitokat, ami miatt sok olyan játékos is, mint én is idegenkedik tõletek.
79 SE/77 BD Naia
Szerintem ez lehet de nem 100%!
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer