88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• toMpEr
    hehe enis csinaltam varazslot a nyugati kijaratnal vagyok :)
  • Ferro_TwL
    DEs, tomp vgay aki van magyar szoljon itt a forumon es megbeszelunk egy talakozo hylet (csinaltam kozben gyorsan egy 6-os szintu varazslot, de a harcosom cuccait akkor at kene adni valakinek.)
  • toMpEr
    na jon valaki irtani a darkelf tanya kornyekere? 7-es magican vagyok, mar tudok gyogyitani szepen :)
  • BaBaPoPo
    marhajó, hogy itt sem engedi reg nél a teljes nevem kiírását... így most DeViLKiN leszek DeViLKiNG helyett...
  • BaBaPoPo
    biztos... nagyon nem látom öket, mert elég sötétek, meg besüt a nap...(vagy ez a világosság belőlem árad?!)
  • Sanca
    Sztem az itteni kepek feelingesebbek mint a movie.
  • BaBaPoPo
    Asszem ide én is felnézek
    A moviekat elnézve naon fa*za... már csak 11 óra 30 perc van hátra
  • Des
    irányítás azér elég nehézkes csata közben, pláne hogy most már nem fér fel a shortcutok közé az assist amióta íjászkodok...
    lev10ig felnyomom a karit mindenképp, aztán meglássuk miket lehet csinálni majd. ha ratyi, akkor nekem marad is ennyiben a lin2:)
  • Sanca
    En kb 5 ora mulva kezdem el tolni(addigra jon le) es akkor indithatok magus dark elfet.
  • radical@work
    Én is az vagyok banyek. Ne gyere a közelembe mert lekarmollak.
  • toMpEr
    hmm...akkor lehet kezdek en egy magus karit, mert ez igy nem allapot :(
  • toMpEr
    az 5. szint utan el tudod osztani az sp pontjaidat a barlangban az eszaki epuletnel
  • magus
    de legalab csaj vagyok, szal fizessetek ha a kozelembe akartok kerulni:P
  • magus
    kegyetlenistentelendurvaplussharcos vagyok:(

mellesleg ugye 1. serveren vagytok? Nincs senkinek se ts-e mert akkor tudnank eloben dumalni

amugy mit erek el a szintlepesel? csakmert szintet leptem de nincsenek eloszthato pontjaim vagy ilyenek?
  • toMpEr
    most latom,hogy nekem van a legjobb csizmam
  • toMpEr
    jozza kell tenni,hogy pont a kep elott disconnectalt Juliska :)
  • Ferro_TwL
    A csapat:)
  • toMpEr
    remelem te magus karaktert csinaltal, mert eddig mindenki harcos :/
  • toMpEr
    en tudok, alegtobben arrafele vagyunk
  • magus
    na akkor ti hol vagytok talalkozni kene. nem tud vki a dfarkelf kezdore jonni?:D
  • toMpEr
    Note: If you're playing on a foreign server, first choose the second option from the dialogue box. On the secondary menu, choose the first option.
  • toMpEr
    Pledge-Creation NPCs:
    Human City: High Priest Biotin
    Dark Elf City: Tetrach Thifiell
    Elf City: Hierarch Asterios
    Dwarf City: Head Blacksmith Bronk
    Orc City: Kakai the Lord of Flame

• toMpEr
    amugy hosszabb uton en ugy szoktam iranyitani,hogy klikkelet egyet a foldre es utanna tudsz mozogni a kurzorbillentyukkel is
  • Gorii
    klant hogy lehet? en 13 vagyok
  • Adi
    Huuu bazdd +.. leszedem majd.. :) Csak ma úgy érzem, hogy itt az ideje egy kis format-nak. Tele vagyok minden virussal.
  • toMpEr
    ja, az elejen nemsok extra van, ahogy neztem kesobb, magasabb szinteken vannak érdekesebb dolgok, várfoglalás, sárkányölés és tenyésztés-, fegyverkésztíés stb.
  • radical@work
    Grafika nagyon szép, a karakterek kidolgozása eszméletlen. dark-elffel nyomjuk, a hangulatuk nagyon jó. Kevés még a választható haj-arc-frizura, de nem az a gyerekes manga stílus hanem érett felnőttes. A csajok nagyon sexik, a fiúk csöppet gay-ek. :) Az irányítással nem vagyok kibékülve billentyűzetről nem lehet a nyilakkal irányítani, csak egérrel. Azzal pedig csak úgy hogy mindig klikkelgetni kell, hogy hova menjen, nem lehet úgy mint a dióban, hogy nyomvatartod az egeret és oda megy ahova húzod. Kissé nehéz így átmenni egy dombtetőn vagy bekanyarodni szűk folyosókon.
    Mivel taiwani béta ezért a dumák csak "kisház-létra-fordítotszék-stb." jelekből állnak, de a küldetések angolul vannak (patch után). A világ nem túl szép, de nem rossz, több növény elférne benne. A csata nem túl izgalmas, PVP-t még nem próbáltam.
    Összességében jó, érdemes megnézni, ha 10USD alatt lesz a havidíja még sikeres is lehet.

• toMpEr
    olvastam,hogy 10. szinttol lehet klant alapitani, majd jolenne csinalni egy hazait,hogy megtalaljuk egymast a nagyvilagban
  • radical@work
    LVL 6
  • Gorii
    Mindek karinak megvan a maga tulajdonsaga a masik ellen..
  • Des
    ferro, nyomasd már be ide majd a hangulatos holdfényes screenshotot:) aztán folyt köv, fasza volt! rohadt orc leadereket kiirtom mind:) na off jo8
  • toMpEr
  • toMpEr
    okok :)
  • Ferro_TwL
    Tomper des, fagytam, mar keso van holnap jovok feltetlen mar kb deltutan 1-tol, irjatok itt a forumra.
  • Sanca
    Aha, igy vilagos. Tehat a legkozelebbi erdemleges beta amit erdemes leszedni, az az US open lesz(ertheto nyelv, 1 fokkal jobb ping), azutan pedig a Europe open.
  • Laza
    hummm... csak szolok, hogy a Lovagoknak van egy olyan tulajdonsaguk, amivel a nyilvesszok igencsak hatastalannak bizonyulhatnak :)
  • Gorii
    asszem en phantom ranger, ha elerek addig
  • Gorii
    en sejtem melyiken szoktal...
  • Laza
    ket L-el :)
  • Laza
    gondolom nem mindegy hogy a f..sz melyik vegen alsz?!