88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gorii
    aki tovabb szeretne menni lvl20-on annak ime a palus knighte valas rogos utja : :

1) Head to Gludio and go into the dark elf guild building.
    2) The npc on your left gives the quest (entering from south). Select the second option. Obtain some sort of chain for skulls.
    3) Go north from Gludio toward the "elf common" area indicated on the map on this site. South west of the dark elf bridge you will find werewolves.
    4) Kill them until you have 13 skulls.
    5) Go back to the npc in Gludio. Select second option. Obtain a parchment.
    6) Go to Gludin and go into the dark elf guild building.
    7) The npc is a female dark elf without the standard trainer looks.
    8) Talk to her and obtain a necklace.
    9) Go back to Gludio and head south (not into the wastelands of despair) until you find a greenish spider with yellow hair. There are very few spawning there. Kill them until you get a carapace.
    10) Head back to where you killed the werewolves. Kill the spiders there until you get 5 silks.
    11) Go back to the npc in Gludin. Obtain a coffin.
    12) Go back to the npc in Gludio. Obtain an eye.
    14) Talk to the npc next to him until you hear some music.
    15) Congrats - You are now a Palus Knight.
  • Des
    Laza en megyek szivesen de meg nem vagyok L10:/
    nemsokára az leszek:)
  • Gorii
    lehet fejleszteni a klant lvl2 30k gold , meg lehet feladatokat kiosztani , clan questeket csinalni szal eleg sok minden van :)
  • Gorii
    ne csinalj mar csinaltam
  • Gorii
    na sikerult klant csinalnom min szint 10 max fo 10 , msg ram aki akar join
  • Laza
    GORI

itt van a Clan csinalas leirva... sztem csinalok holnap egyet :)

http://www.lineage2.com/Knowledge/clans.asp
  • Laza
    hall istennek bivaly gepem van, ugyhogy maximum a szerver miatt szaggathat/lagolhat nalam :)

egyebkent csak ma tapasztaltam lagot, eddig a varos foteren kivul (ahol vagy ember van) nem lagolt seholsem

• Laza
    az egesz allatkert a nyakamba szakadt... persze ez nem teljes, mert egy pok es egy farkas meg hianyzik :)
    uldozott lettem :)

• Laza
    magyar billen: SHIFT+Á

:))))
  • Laza
    GYEREKEK, NE LEGYETEK MAR LAMAK :)
    Miert kell 20x leirni, olvassatok legyszi vissza a topicot ne keljen ugyanarra 5x valaszolni ami ket sorral lentebb van...

Ha bemegy vki, ugy tud uzenni, hogy
    "nev uzenet

pl "Gori szeva, bent vagy?

ha egy nevet mar egyszer igy beirtal, akkor a " megnyomasara rogton beteszi az utolso cimzettet...

es a nevek:

Cica
    Des
    Ferro
    Gori
    Juliska
    Laza
    Tomper
    CarajoEsp
    magushun
    Gumbo
    Shoumi
    stb.
  • Laza
    Az angol nyelvet be is kell allitani az optionsban...
  • Laza
    a dark elfek videke sotetebb... at kell menni efekhez, es szinesebb minden :)
  • Laza
    en 11-es vagyok, 3 napja uzom :)
  • DopeBob
    ha van valaki emberrel és most kezdtett... itt az ICQ számom, keressen meg, nem szeretek egyedül játszani :) 277428252
  • DopeBob
    valaki segíteni? hol talállak meg Titeket? :) Belépten az első szereverre nagy nehez egy nagy várnál vagyok és nem értek egy kukkot se... felraktam az "angolosítást" de nem történt semmi...
  • Gorii
    most kegyetlenul lagzik..
  • magus
    Na srácok, én befejeztem, és bocs hogy hátráltattalak titeket:( Amikor a hegyeknél leestem, már akkor is 10fpse-el nyomtma, de mikor atertunk az elfekhez, es a romohkoz ertunk akkor annyira jatszhatatlanul szaggatott, hogy fel percekre megallt ajatek. fel perc allas 2 mp jatek. kb igy. Mellesleg ha szaggat, akkor ez alama progi megallitja a karakteremet is, szal iszonyu szar volt. Nagyon ramzabalo, nekem meg gyenge a gepem. Mellesleg aez a darkelf szar valasztas, mert az elfnek tok szep a vilaga. Amugy azert tamadtalak meggori mert akovetes az tamadassal vegzoddott:) mellesleg 40xp-t kaptam abrutalis orkokert, mikor 170et kapok ha megolok egy Imp-et.
  • Gumbo
    a többre azért válaszolhatnál :)
  • CarajoEsp
    Én csak varázslatokat nemtok tanulni
  • Gumbo
    valaki segitsen plz.
    1 pár kérdés: hogyan lehet a cuccokat eladni
    hogyan lehet friendet berakni....
    hogyan lehet uj varézslatokat tanulni
    neketek is minden kínai, vagy az english patcheléssel csesztem el valamit? Egygedöl az opsön menü, meg egy pár dolog nem kínai
  • Gumbo
    nah hogy lehet friendeket berakni??
  • toMpEr
    hat nemkene sotetebbnek lennie, mint alltalaban
  • magus
    ez tenyleg igy van hogy darkellfel minden sotet? csakmert egy ido utan kurva idegesito
  • Gumbo
    hogyan lehet a friendeket berakni, és merre vagytok?
    én 1es szerver és gondolom az elfbázis ha elf vagyok
  • Xboxman
    Cica
    Des
    Ferro
    Gori
    Juliska
    Laza
    Tomper
    CarajoEsp
    magushun
    Gumbo
    Shoumi
  • Gumbo
    Cica
    Des
    Ferro
    Gori
    Juliska
    Laza
    Tomper
    CarajoEsp
    magushun
    Gumbo

az elsőn vagyok és elf varázsló
  • Gorii
    nkm lvl14 es ijaszom van es irtas ezerrel :)
    lvl6 powershot ,lvl3 weap mastery , armor mastery, lvl1 attack aura / def aura
  • magus
    na, pont ilyennel talalkoztam 6-os szinten, csak engem mellesleg 4 ilyen uldozott +2 kaszas... amugy iszonyat idegesito hogy minden sotet a darkelffel ami masnak vilagos
  • magus
    Cica
    Des
    Ferro
    Gori
    Juliska
    Laza
    Tomper
    CarajoEsp
    magushun
  • magus
    Cica
    Des
    Ferro
    Gori
    Juliska
    Laza
    Tomper
    CarajoEsp

Hát senkinek sem kivnaom azt amit ateltem. Az eletemert futottam 20 percig, atakartam menni az elf varosba mondvan ott vilagos van. na de atjarot nem talaltam ezert megkerultem a hegyeket balrol. eleinte jo volt hogy erosek az ellenfelek, aztan megutok egy goblint, 6 an rontottak ram mint a ciganyok, na akkr elkezdek futni. futok mint az allat, orulok, kiraly, kozben latom fut felem 4 ork, meg 2 kaszas szellem. na mondom bazze futok tovabb, akkor vmi mocsarban bekeritettek es megoltek...
    amugy az miert van hogy a darkelf karinak mindig minden sotet, az elfnek mindig minden vilagos....
    ja mellesleg sztem uj karit kezdek bocs tomper, de a harcos nem tud semmit sem csinalni, ez a jatek a vazarslokra van kihegyezve, a harcosnak szinte semmije sincsen, es igy kurva unalmas.
  • Akuma-D
    No kipróbáltam, fasza, úgyhogy holnap tolom tovább Tomper te voltál a cica LOL Amúgyha nem lenne világos milyen néven tolom: AkumaShe a csajszi neve LOL
  • Gorii
    na muxik a whisper ok :)
  • Gorii
    vmi promotalasrol (quest)irnak akkor tudsz 20 fole menni
    ITT
  • Gorii
    ? nkm nem megy ..
  • Gorii
    Laaza away voltam bazz. bocs
  • Gorii
    nem 20 ig megy , forumon mer van 25 os kari akkor ?
  • CarajoEsp
    Hát nemtom. Jó lenne ez a játék ,ha nem lenne állat lagos és nem csak tápról szólna:D Ami mellesleg csak 20.szintig tart. Én 1órát nyomtam és 7.-es vagyok:D
  • toMpEr
    lehet whisperelni
    "Név Üzenet
    tehát pl "Cica szia
  • krob
    ...és holnap lecsap veranyo is a szupertyúk...
  • Gumbo
    most telepítem, és jövök.
    1-es szerver?