88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ZsZso
    Már jó :))
  • ZsZso
    Nektek működik a server ? Nekem vlaami CONNECTION REFUSED BY UPDATE SERVER. UPDATE SERVER MAY BE DOWN üzit dob ki, amikor elindítanám a progit. HELP !
  • Crazyn
    Írtam!

Tudnátok az a hivataloson kívül más linket is mondani, ahonnanletölthető a béta?
  • DooDoo
    Írd ide: mi legyen a user/pass
    [email protected]
  • Crazyn
    regisztrálna nekem valaki, ha nagyon szépen megkérem? PLS
    majd a játékban törlesztek neki (ha lehet)
  • Crazyn
    Ezt írja ki :)

入力エラーです

メールアドレスは半角英数で入力して下さい。
    「戻る」ボタンをクリックして内容を確認してください。
  • Crazyn
    beírtam a címem, kaptam kódot, beírtam a kódot, és nem fogadta el

Mi lehet a hiba?
  • DooDoo
    Nincs vkinek egy Fox Nail-je részletre? :)
  • Gorii
    ugy beszelsz minth jaccotal voln wow al, egy lopott alpha alapjan kar itelni, peace :)
  • Laza
    W3 sem a polygondazdagsagarol volt hi-res :D
  • Laza
    gyerekek, felejtsetek el az egeszet...

ha nem jottetek ra mirol beszelek, akkor ugyis mindegy...

en nem a hangulatrol beszeltem, mert az szamomra mindkettonel nagyon jo...

nekem tobbet er a reszletes grafix, reszletes megjelenites, minden aprosagra gondolas, minden teren (a grafixrol beszelek)... :)

Pl a GCn a Zelda is Wow-hoz hasonlo meseszeru grafixal (meg meseszerubb) keszult, megis 10x aprolekosabb (pl arnyekolas, es egyeb olyan apro szosszenet, ami a jatek maximalis elvezetet noveli)... mondjuk az meg eredeti Nintendo jatek.. :D

nah, ugyhogy semmi vita... maximum mindenki elmondja a velemenyet... de azt megegyszer mondom, semmi baj egyik hangulataval sem... csak nekem szurja a szemem a 'szogletesseg' 2004ben... :)
  • Gorii
    WoW ot mig ki nem probaltuk kar fikazni elore:), blizz nem arrol hires hogy gyorsn kiadna egy jatekot szarul
  • Gorii
    szia, kicsit ovass vissza leirtak mar 100x :)
  • Gorii
    Laza nak kell a 10000 polygon :))
  • Gorii
    ok akkor sorry , igazad van
  • ZsZso
    http://d-majadesign.4t.com/lineage2beta/ itt nézd meg hogy lehet letölteni a gémet.
  • DooDoo
    Ezt töltsd le:
    http://download.bbx.lineage2.jp/L2_040211_J2.exe

Acc készítést pedig #903-ban olvashatod
  • Laza
    persz, a hangulat kirr... de en nem is errol beszeltem.. :)
  • Crazyn
    Hali!
    Én is ki szeretném próbálni a játékot. Le tudná nekem valaki röviden írni, hogy miket kell honnan letölteni és mit kell csinálni?
    Köszi!
  • ZsZso
    Melyik ürgével lehet majd summonolni ? És ... BASSZUS ... foglalt majdnem az összes szerver ... bürühühü ... harcossal is lehet majd barátokat készíteni ? :) És még valami ... nagyon szépen köszönöm az infót, amit eddig írtatok a kérdésemre.
  • Dagobert
    monsztában=monszternek ,ugh
  • Dagobert
    Ja én nem a karakterekre gondolok, inkább más cuccok de mind1. Mondtam hogy nem csoda és nem gond, hisz ez az üzlet. Több játékos van gyengébb géppel mint erőművel. Igy többen fizetnek elő. A 3000polyt én is sokallom, egy főhősnek szokott annyi lenni single playerben meg nagy monsztában. Itt sok ez igy, min 1500-2000re le kell nyomni.
  • Gorii
    Nezd meg mikor bemesz a varosba es 20 embernel tobb van bennt, akarmilyen geped van 2fps re lemegy, ennyit a 3000 polyrol meg a nem mmo enginerol (unreal) teljesen folosleges szerintem.
  • Gorii
    Polygonnal mer sporolnanak? Egyszeruen az esszeruseg ezt koveteli meg mmo nal. Nem hiaba csokkentik lineage2-ben is 3000 rol 700-ra csataban.
  • DooDoo
    laza = Laza, bocs csak nemnagyon szoktam nagybetűt használni :)
  • DooDoo
    Na lazának sikerült elindítani a WoW, vs L2-t, pedig erről szó se volt eddig, na de mindegy akkor hozzáírom én is.. szal küldetések pl... Wowban eddig 1400 van, és jóval változatosabbak, mint L2-ben az ölj meg 4farkast, ölj meg 50 farkast, ölj meg 50goblint, ölj meg 70 denevért stbstb... másik meg a hangulat.. hol van itt olyan kovácsműhely, olyan kocsma, olyan város, ami kicsit is felér hangulatban, kidolgozottsában a Wow-hoz? Na így elsőre ennyi :) nem a Wow-ot fikázom, csak megvédem azoktól, akik az ellenfikázóktól védik :)
  • HUaRC
    Farkasos kepen nezd meg a fakjaban a tuzet,vagy a falon az arnyekolast,ahogy raesik a feny
  • HUaRC
    http://www.blizzard.com/wow/ScreenShot.aspx?ImageIndex=144&Set=0

http://www.blizzard.com/wow/ScreenShot.aspx?ImageIndex=146&Set=0
  • HUaRC
    Laza, WoW-ban pont hogy ez a jo,elnagyolt meseszeru grafika,sokkal elenkebb szinvilag->ezaltal sokkal hangulatosabb is,vagy csak nezd meg az Entes videot...(Lineage:fako szineket hasznal; Kb. mint anno a GOTHIC)
    Nameg a gepigeny...nem mindenkinek van eleg "vas a dobozban",hogy megjelenitsen 500 karaktert full reszletesseg mellett,akkor inkabb kevesebb polygon,de folyamatos jatekmenet.Ja es csak ket kep peldanak,amirol beszeltem a hangulat kapcsan...sajnos vagy nem sajnos kenterbeveri a WOW a Lineage-t,pedig nekem is naon teccig L2:

• Dagobert
    A WoW-ban nekem túl mesekönyv/kifestő kinézetű az egész, ami nekem nem jön be. Plusz, spóróltak a polígonokkal üzleti okokból és emiatt még jobban mesekönyvesebb az egész. De attól még jó hangulatos, ahogy az összes Blizzard játéknál szokott lenni.
  • Jockey
    sracok ijjasz karikrol tud valaki valanmit?
    csinaltam egy elf ijasz usert
    ahogy nezem kesobbiek miatt mortalhit vagy mire (dagger kel hozza), meg sima bow spec lovesem van
    viszont a kerdesem az, hogy ha harcolok es a mortalt akarom hasznalni soxor nem csinal semmit, csak elmegy az effetk, viszont nem ir ki semmit, azt se hogy miss
    hogy muxik ez?
    amugy duva egy ijjasz kari, 1 loves 1 feher, csak kurva sok mana, es sok a recasttime
  • Laza
    remelem nem csak en latom a kuilonbseget...
    egyebkent a WoW-os kep Februar 13.-ai...

• Laza
    akarhogy is nezem, nem latom, miert is nezne jobban ki a WoW, mint ez... folleg a karakterek, es monsztak.. :)

tok mas a grafikai stulus is... a WoW egy elnagyolt 'meseszru' (pasztellaszines) grafika, mig a L2 egy reszletesebb, nagyobbfelbontasu texturavilaggal biro egyed :)

persze, most nehogy letamadjon vki, hogy fikazom a WoW-ot, mert jo is az, csak vedem az ellenfikazoktol a L2-t :D

de lehet, hogy ezt csak en latom igy :)

• Laza
    most nezem, hogy ez a kimart JPG mennyivel rondabb mint a real game :)
  • Laza
    az Agressziv mobokra ez kituno pelda :))))))
    8-9 csonti, ha jol szmolom :D

• Dagobert

Ok, DagobertHUN vagyok a játékban
  • DooDoo
    DooDoo :)
  • Dagobert
    Mi beveszünk, nálunk ork fighter még egy szál se. Mi a játékban a neved?
  • DooDoo
    Hi! Ha van egy csapat, aki bevenne, egy Ork Fightert az szóljon... most még csak 4. szintű vagyok, de estére simán meglesz a 10, ha nem több :)
  • Davidus
    Kösz mindenkinek mindent minden ok:)