88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#1423 felsétáltam egy hegyre és mikor már nem ment tovább felfelé ugye megállt. nézelődtem kicsit aztán le akartam jönni, de nem mozdul semerre, csakleülni tud, felállni, meg üvültözni hogy vááááááá .... most mit csináljak? -
#1422 teleportok , egyezik a japannal eddig ugy tapasztaltam -
Des #1421 ork városból gatekeepernél tudsz átteleportálni nagy kontinensre, 3 rugóért -
Pukkka #1420 Kard,nadrág stb t hol lehet eladni? Mert a kereskedők a városban nemakarják megvenni. -
#1419 kerdesem akovi: orc varolsbol hogy tudo atmenni darkelfekhez? melyik jegyet kell venni? -
#1418 hogy alltok mar dago? mekkorak vagytok? -
Dagobert #1417 Akarom mondani -
Dagobert #1416 Akkor tegnap jól láttam hogy te vagy az a város bejárata elött. StrangerHUN-nal voltunk ott, én is dark elf vagyok, mágus. -
#1415 Dark-elf vagyok, még a kezdővárosban a 3mas japó szerveren CrAzNaLoR néven -
Dagobert #1414 Szerintem az csak egy bug, ha nincs karma pontod. Vagy nagyon lagos. Karma pontot csak pk-val lehet szerezni. -
#1413 köszi -
#1412 eleg brutal kornyekeken kell megfotdulni Petes kuldi miatt.. :)
a zene halalhangulatot araszt :))
nezzetek csak az a Hangman Treet... akasztott emberek csontvazai diszitik... Halloween Karacsonyfa :D
-
Dagobert #1411 Minden semleges városban tudsz tanulni skillt, fajok varosaban én eddig mással nem tudtam. Semleges város pl. a kikötő melletti város. Minden olyan város ami a térképen igy néz ki, semleges. -
Dagobert #1410 Nah, nekem behalt a külföldi kapcsolatom, majd leszek valamikor. -
#1409 thx, még azt esetleg meg tudnátok mondani, hogy végleges, európai verzió mikor lesz pontosan?
Ja, és még egy kérdés, human mage-el áthajóztam a másik szigetre dark elf citybe. itt miért nem tudok tanulni? Csak a kezdővárosban lehet? -
najó #1408 japan 3-s,amugy megtaláltam a recepteket szerencsére -
#1407 Japán 3-ason vagyok, nemtok segíteni. -
#1406 vagy erre? -
#1405 válasz erre ? -
najó #1404 nincsenek meg valahol a receptek? nem tudom elolvasni,mert japán:( -
#1403 ember vagy?
hogy-hogy nem találkoztunk még?? -
#1402 Hogyan lehet elkerülni, hogy az embernek karmapontja legyen? Nem bántottam senkit, és azon kaptam magam, hogy a városban nem tudok beszélni az NPC-kel -
#1401 Ja és mi a haverokkal a 13-as szerveren nyomulunk, és Ti ? -
#1400 Hi all!
Tegnap tettem fel a game-et, azt a Taiwan verziót! Volt hozzá valami angolosítás, de csak nagyon kevés dolog lett angol. Kérdés, hogy csak ez a verzió van vagy van már full angol vagy esetleg több angolosítás, valami magyar vagy angol help site!
PLS HELP! -
#1399 Mert piros (nem lila) lesz a neve es karma nelkul utheti barki, raadasul a varosban is rarontanak az orok... :)
(ugy tudja levenni magarol a karma pontot hogy tobbszor meghal vagy jo sok nagyobb mobot levag... ;) -
#1398 mért szívja meg az, aki úgy gyakott le, hogy nem ütöttem vissza? -
#1397 Te még fennt vagy?
Vettem/tanultam skillt, meg eladtam/vettem tárgykat. -
Sonic13 #1396 Mi oldódott meg? -
#1395 na, megoldódot minden
azért kösz a segítséget :) -
Sanca #1394 Minek akarsz te kezdemenyezni?:)
Amugy ha legyaknak nem gaz, nem vesztesz expet, es annakis minimalis az eselye hogy itemet dobsz. Viszont aki legyakott ugy hogy te nem utottel vissza az jol megszivja.
A kuldiket meg itt keresd: http://lineage2.universalrealms.com/l2dp/quests.asp?Race=0 -
#1393 nkm van elado foxom de nem 45 er :) -
#1392 Hogyan lehet PvP-t kezdeményezni? Még nem jöttem rá. Egyszer az elején engem is elkezdett gyakni 1 tag (sajna sikerült befejeznie). A dark elf város környékén hol lehet küldetéseket felvenni? -
#1391 Szerintem nagyon kiraly a jatek PvP rendszere. A legemlekezetesebb pillanatok:
- Tomper ott ul a dark elf varos bejaratanal var rank. Azt hiszem nem volt rajta meno pancel mert eppen gyujott valamire szoval lama karinak tunt pedig 17-es szintu volt. Odajone egy gyerek elkezdi utni. Ket harom utes mulva tompi megunta es egy spell-el kifektette a csokat:)
-Ulok az uton es szokasunkhoz hiven varok epp valakit. Ki is imentem a szobabol de hallom am hogy valaki nagyon puffol. Visszajovok a szobaba latom am hogy egy tok kezdo csoka pufoli a karim, de mar kb felperce, de megse birt sebezni. EGy darabig neztem de a gyerek csak nem hagyta abba, felemeltem a kardom erre gyorsan disconectelt:)
-
DooDoo #1390 Én Taiwanin 38ezerért vettem Foxom, de japánon összvissz egyszer láttam, akkoris 55-ért adta.. -
Sanca #1389 Hu bazz. Engem szetvagott volna az ideg hogy nincs ra zsem. Pofam az lett volna siman:)) -
#1388 nem játszom most, inkább kipróbálom a sacred demót
a gépről vitát nem nyitok!
különben is húzzál aludni! -
#1387 Kiabaltam a foteren az Orkwille-ban ;) (epp nem volt) es jelentkezett egy srac... ...nem igazan volt penzszukeben ennyit mondott... :D (de azota lattam mar 38500-ert is (kiulve)! Szoval ha nincs vmi erdemes szerintem kicsit visszafogni a szerzesi vagyat es varni kicsit (megtobb lovet szerezni addig... :D), erdekes meglepetesek erik az embert (ize orkot... :D)...
A Cestust nem, mert nem volt pofam / penzem... :D -
Sonic13 #1386 Hali bátyus!:)
Hányas szintű vagy már?
Ne vigyétek sehova a GÉPET!!!:D
Válaszoljatok plz az #1382-re! -
Sanca #1385 es megvetted a cestust legalabb?:)Amugy hol lattal foxot 40k-ert? En legolcsobban 45k-er lattam gludionba. -
#1384 Dodooo: gondolom foxot vettel... ...elszomorit majd amit mondok: private shopokban ennel sokkal olcsobban szinte mindig van (Ork varosaban is) utoljara 40k-ert vettem, szoval mielott vasarolgattok erdemes atturni (hmmm, mar nem kinai ;) ) a piacot.
Egyebkent rekord: Cestus 10k adena... :DDD A lama elirta a 100k-t szerintem... :D