88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#1823 Par kerdes sorry ha mar szerepelt:
1. Csak click&go iranyitas van vagy van a szokasos asdw fajta is?
2. Ha beszelek NPC-kkel a mindig japcsi szovegkent jelenik meg vagy at lehet valahogy tenni angolra? -
G_ArchAngel #1822 nem gond, nekem úgyis dolgoznom kell, így örülök, hogy Ti sem játszhattok - legalább este segíthettek tájékozódni:) -
#1821 Sztem gmt+1-re gondolták, mert 10kor kezdődött ez az egész (bent voltam) -
#1820 Every week Tuesday o'clock of 10 o'clock in the morning - 11 it is periodic maintenance.
You cannot connect to the game
Account you cannot utilize the register, the inquiry and a change etc. of registration information
Other than describing everyday maintenance of all server is done from 18 o'clock.
You cannot connect to the game
-
Sanca #1819 :)))))))))))))))))) -
najó #1818 nagyon jo,köszi!!!
karbantartás van!:) -
DooDoo #1817 Egyébként nemtudom hogy meik időzónára vonatkozik amit ott írtak, de sztem elég kevés esély van arra, hogy GMT+1-re, amiben mi is vagyunk.. szel fene tudja -
DooDoo #1816 van itt egy jo kis japán-angol fordító
http://www.csse.monash.edu.au/~jwb/wwwjdic.html -
#1815 én sem tudok beloginolni.. -
najó #1814 jelekböl itélve délig fog állni
2月24日(火) 10:00~11:00 → 2月24日(火)10:00~12:00(正午)
egyre jobban megy a japo:) -
DooDoo #1813 Így soha nemleszek 20. szintű :( -
G_ArchAngel #1812 tehát a tömörített 2,5?
na okés, lassan jöhet a DVD változat... -
#1811 az installerre gondoltam -
G_ArchAngel #1810 2 753 878 776 - az az update-lt japán kliens... -
DooDoo #1809 Akkor lehet van benne "pár" új dolog :) -
#1808 kemeny 2.5 giga az amcsi beta kliense :) -
#1807 ma reggel még játszottam, aztan az egyik srac beirta, hogy szerverüzenet szereint 5 perc mulva restart, de az mar lassan 1 órája volt -
#1806 még most sem tudok!!!!!
kezdek k****ra ideges lenni -
DooDoo #1805 Mondjuk tegnap éjjel olyat csinált, hogy csomó dolgot írt a szerver, majd a végén kiírta angolul, hogy 20 másodperc múlva server down, lépjen ki mindenki.. remélem nem csak ennyi volt :) -
DooDoo #1804 Ja látom nem én vagyok az egyetlen
-
DooDoo #1803 Hmmmm..... nemtudok belépni a gaméba... hiába írom be a jelszót, meg a passt, nemcsinál semmit. pedig biztos jólírtam/jóltudom mindkettőt :( -
#1802 mért nem tudok loginelni? -
#1801 woaw, hajrá
szeretnék már látni végre egy idézett lényt, olvasgattam valami unicornistvagy mit lehet idézni, ha megvan asintedszolj, megnézném valahol -
G_ArchAngel #1800 ez a táblázat zavart be, mert itt csak azt láttam meg, hogy az "initial" mellett lvl 5 van, és nem figyeltem oda jobban...
köszi, keresek egy mestert (nem csodálkoznék, ha Yodának hívnák, mert az elfem fülei nagyon hasonlítanak...:D) -
#1799 szintlepeskor a fajodnak es kasztodnak megfelelo fix pontokat kapsz, nincs mit elosztani...
az SP pontokbol vehetsz skilleket... ezekbol a mestereknel vasarolhatsz a varosban... (master, magister)
lvl5 eleg keves, hogy mar rogton valasztas ele alitsd magad :)
lvl20 nal van az elso, utana lvl40 (veglegesben lvl35, es utana lvl70+ nal is lesz meg) -
#1798 nah, lesz majd jo kis idezheto egyszrvud :) -
#1797 nem megy a server -
#1796 Mikor kijottunk a dungeonbol kiderult, hogy rossz quest targyarakat szereztem:(
(Valami ametisztbol kellett volna 2 db, de volt egy masik kuldetes is amiben szinten a wereratok dobnak cuccot, en meg a nagy izgalomban nem figyeltem csak hallotam a csillingelest, gondoltam jo, megvan ez is. Azert a boss-ert erdemes volt lemenni, bar eleg lama kis dog volt:)
Utanna viszamentem egyedul, persze az also szintek megint tok uresek, csak ezer mob van minden terembe, meg johogy osszetalakoztam azzal a megatap gyerekkel neha gyogyitgattam, meg harcoltam vele, de o olyan vidaman berohant barmelyik terembe ami fullig volt agressziv mobokkal:)
Na a vegere azert csak meglett a cucc, most mar csak 17% hianyzik a wizardhoz:D
-
G_ArchAngel #1795 Nah, kipróbáltam...
Lennének kérdéseim:
1., szintlépéskor kapok-e skill pontot, és azt hol lehet elosztani...
2., mi az az SP? (Skill pont?)
3., állítólag 5 lvl után dönthetem el, hogy ranger vagy knight leszek, ezt hol veszem észre? (lvl 5 vagyok jelenleg)
amúgy tetszik a kicsike, kár, hogy magyarokkal nem találkoztam... -
#1794 vegre 14-es lettem -
#1793 jahh.. nelkulunk nem ment voltna.. :)
szinte senki nem harcolt a dungeonban, igy eleg razos volt a bemenetel... -
#1792 ahha.. :)
mar csak arra lennek kivancsi, hogy honnan lattad, hogy a domb mogott, ami fele futottal, es megkerulted, van egy kupac penz?! :DDD -
#1791 tenyleg, melykotok a Csaby, aki kuldte a reges doksit?! :)
nevrol nem ismerek mindenkit :)
kicsit atszabtam, meg belejavitottam... full tele volt hibaval.. :)
de azert nincs harag?! :D -
Sanca #1790 Amugy ferronak sikerult megcsinalni a questet? -
Sanca #1789 Bugbeart meg szep hogy metamadok 1edul, de te most gontolom a tumran bugbear-ra ertetted:) Amugymeg nem menekultem, hanem mikozbe utottem 1edul(ekozbe te cseteltel:D) eszrevettem a tavolban meg nem felvett aranyat, es eloszor azt akartam felvenni. Az mellekes termeszetesen hogy midezt 1hp-val tettem 1 tumran bugbear-el a nyakamon. Ezert feltetelezem, hogy nyilvan a feny-arnyek hatasa miatt gondoltad te, hogy eme cselekedetem menekules, de errol persze szo sem volt, mivel inkabb meghaltam volna.
:))))))))) -
#1788 jah, a vizeses allatti barlangban van... -
#1787 Ennek nagyon BOSS szaga van... meg a 'szolgai' is pirosak... :))))
allitolag vmi brutal kuldiben sokat adnak a fejeert...
-
#1786 nah, megszolalt a 'kegyetlen' :)))))
aki batran rohan be 6 Mist Terror koze, es egymaga megtamad egy Bugbeart... utana persze sirva menekul :))))) -
Sanca #1785 :)))))))))))))))))
Nekem azok tul oregek:) -
#1784 De törpi pipik a királyak!