88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Tafaya
    Par kerdes sorry ha mar szerepelt:

1. Csak click&go iranyitas van vagy van a szokasos asdw fajta is?
    2. Ha beszelek NPC-kkel a mindig japcsi szovegkent jelenik meg vagy at lehet valahogy tenni angolra?
  • G_ArchAngel #1822
    nem gond, nekem úgyis dolgoznom kell, így örülök, hogy Ti sem játszhattok - legalább este segíthettek tájékozódni:)
  • Crazyn
    Sztem gmt+1-re gondolták, mert 10kor kezdődött ez az egész (bent voltam)
  • Crazyn
    Every week Tuesday o'clock of 10 o'clock in the morning - 11 it is periodic maintenance.

You cannot connect to the game
    Account you cannot utilize the register, the inquiry and a change etc. of registration information
    Other than describing everyday maintenance of all server is done from 18 o'clock.

You cannot connect to the game
  • Sanca
    :))))))))))))))))))
  • najó
    nagyon jo,köszi!!!
    karbantartás van!:)
  • DooDoo
    Egyébként nemtudom hogy meik időzónára vonatkozik amit ott írtak, de sztem elég kevés esély van arra, hogy GMT+1-re, amiben mi is vagyunk.. szel fene tudja
  • DooDoo
    van itt egy jo kis japán-angol fordító
    http://www.csse.monash.edu.au/~jwb/wwwjdic.html
  • Sáska
    én sem tudok beloginolni..
  • najó
    jelekböl itélve délig fog állni
    2月24日(火) 10:00~11:00 → 2月24日(火)10:00~12:00(正午)
    egyre jobban megy a japo:)
  • DooDoo
    Így soha nemleszek 20. szintű :(
  • G_ArchAngel #1812
    tehát a tömörített 2,5?

na okés, lassan jöhet a DVD változat...
  • toMpEr
    az installerre gondoltam
  • G_ArchAngel #1810
    2 753 878 776 - az az update-lt japán kliens...
  • DooDoo
    Akkor lehet van benne "pár" új dolog :)
  • toMpEr
    kemeny 2.5 giga az amcsi beta kliense :)
  • Crazyn
    ma reggel még játszottam, aztan az egyik srac beirta, hogy szerverüzenet szereint 5 perc mulva restart, de az mar lassan 1 órája volt
  • Crazyn
    még most sem tudok!!!!!

kezdek k****ra ideges lenni
  • DooDoo
    Mondjuk tegnap éjjel olyat csinált, hogy csomó dolgot írt a szerver, majd a végén kiírta angolul, hogy 20 másodperc múlva server down, lépjen ki mindenki.. remélem nem csak ennyi volt :)
  • DooDoo
    Ja látom nem én vagyok az egyetlen
  • DooDoo
    Hmmmm..... nemtudok belépni a gaméba... hiába írom be a jelszót, meg a passt, nemcsinál semmit. pedig biztos jólírtam/jóltudom mindkettőt :(
  • Crazyn
    mért nem tudok loginelni?
  • Jockey
    woaw, hajrá
    szeretnék már látni végre egy idézett lényt, olvasgattam valami unicornistvagy mit lehet idézni, ha megvan asintedszolj, megnézném valahol
  • G_ArchAngel #1800
    ez a táblázat zavart be, mert itt csak azt láttam meg, hogy az "initial" mellett lvl 5 van, és nem figyeltem oda jobban...

köszi, keresek egy mestert (nem csodálkoznék, ha Yodának hívnák, mert az elfem fülei nagyon hasonlítanak...:D)
  • Laza
    szintlepeskor a fajodnak es kasztodnak megfelelo fix pontokat kapsz, nincs mit elosztani...
    az SP pontokbol vehetsz skilleket... ezekbol a mestereknel vasarolhatsz a varosban... (master, magister)

lvl5 eleg keves, hogy mar rogton valasztas ele alitsd magad :)
    lvl20 nal van az elso, utana lvl40 (veglegesben lvl35, es utana lvl70+ nal is lesz meg)
  • Laza
    nah, lesz majd jo kis idezheto egyszrvud :)
  • Sáska
    nem megy a server
  • Ferro_TwL
    Mikor kijottunk a dungeonbol kiderult, hogy rossz quest targyarakat szereztem:(
    (Valami ametisztbol kellett volna 2 db, de volt egy masik kuldetes is amiben szinten a wereratok dobnak cuccot, en meg a nagy izgalomban nem figyeltem csak hallotam a csillingelest, gondoltam jo, megvan ez is. Azert a boss-ert erdemes volt lemenni, bar eleg lama kis dog volt:)
    Utanna viszamentem egyedul, persze az also szintek megint tok uresek, csak ezer mob van minden terembe, meg johogy osszetalakoztam azzal a megatap gyerekkel neha gyogyitgattam, meg harcoltam vele, de o olyan vidaman berohant barmelyik terembe ami fullig volt agressziv mobokkal:)
    Na a vegere azert csak meglett a cucc, most mar csak 17% hianyzik a wizardhoz:D
  • G_ArchAngel #1795
    Nah, kipróbáltam...

Lennének kérdéseim:
    1., szintlépéskor kapok-e skill pontot, és azt hol lehet elosztani...
    2., mi az az SP? (Skill pont?)
    3., állítólag 5 lvl után dönthetem el, hogy ranger vagy knight leszek, ezt hol veszem észre? (lvl 5 vagyok jelenleg)

amúgy tetszik a kicsike, kár, hogy magyarokkal nem találkoztam...
  • Crazyn
    vegre 14-es lettem
  • Laza
    jahh.. nelkulunk nem ment voltna.. :)
    szinte senki nem harcolt a dungeonban, igy eleg razos volt a bemenetel...
  • Laza
    ahha.. :)
    mar csak arra lennek kivancsi, hogy honnan lattad, hogy a domb mogott, ami fele futottal, es megkerulted, van egy kupac penz?! :DDD
  • Laza
    tenyleg, melykotok a Csaby, aki kuldte a reges doksit?! :)
    nevrol nem ismerek mindenkit :)

kicsit atszabtam, meg belejavitottam... full tele volt hibaval.. :)
    de azert nincs harag?! :D
  • Sanca
    Amugy ferronak sikerult megcsinalni a questet?
  • Sanca
    Bugbeart meg szep hogy metamadok 1edul, de te most gontolom a tumran bugbear-ra ertetted:) Amugymeg nem menekultem, hanem mikozbe utottem 1edul(ekozbe te cseteltel:D) eszrevettem a tavolban meg nem felvett aranyat, es eloszor azt akartam felvenni. Az mellekes termeszetesen hogy midezt 1hp-val tettem 1 tumran bugbear-el a nyakamon. Ezert feltetelezem, hogy nyilvan a feny-arnyek hatasa miatt gondoltad te, hogy eme cselekedetem menekules, de errol persze szo sem volt, mivel inkabb meghaltam volna.
    :)))))))))
  • Laza
    jah, a vizeses allatti barlangban van...
  • Laza
    Ennek nagyon BOSS szaga van... meg a 'szolgai' is pirosak... :))))
    allitolag vmi brutal kuldiben sokat adnak a fejeert...

• Laza
    nah, megszolalt a 'kegyetlen' :)))))
    aki batran rohan be 6 Mist Terror koze, es egymaga megtamad egy Bugbeart... utana persze sirva menekul :)))))
  • Sanca
    :)))))))))))))))))
    Nekem azok tul oregek:)
  • Rincewind
    De törpi pipik a királyak!